23
10
2019

Αισθηματικές Ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2019

Διαβάστε τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2019 σας και δείτε τι επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά στην αισθηματική σας ζωή. Οι αστρολόγοι μας μελέτησαν τις αστρολογικές όψεις του έτους και ετοίμασαν για εσάς τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζωδία 2019.

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Στις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2019 όλο το έτος μας αποκαλύπτει η αστρολόγος για ποια ζώδια θα είναι ευνοϊκό και τυχερό στον έρωτα, ποια ζώδια θα βρουν το άλλο τους μισό, ποια θα παντρευτούν και ποια θα συμβιώσουν. Υπάρχουν μέσα στο νέο έτος διάφορες ημερομηνίες και χρονικά διαστήματα που θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι τυχερά για μια νέα γνωριμία ή για επισημοποίηση. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες κατηγορίες θα αναλυθούν:

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν ημερομηνίες μέσα στο έτος που υποδεικνύουν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Στις Αισθηματικές προβλέψεις ζώδια 2019 υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία σύμφωνα με τις πλανητικές όψεις που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Νέα σχέση

Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι πλανητικές όψεις Ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2019 μπορούν να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στο νέο έτος. Μπορεί να μας δείξει η αστρολογία αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα. Ακόμη σε αυτή την κατηγορία θα μάθουμε πως και τι διάρκεια μπορεί να έχει αυτή η νέα σχέση και αν θα μπορούσε να είναι μια παντοτινή αγάπη. Μήπως άραγε η σχέση αυτή μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και επίσημο όπως είναι ο γάμος;

Γάμος

Μάθε σύμφωνα με τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια όλες τις αστρολογικές όψεις τι εξελίξεις θα έχεις στο γάμο σου, τι θα πρέπει να αποφύγεις  και τι να προσέξεις, πως θα επιτύχεις για να κυλήσει ευχάριστα και χωρίς εμπόδια η ερωτική σου ζωή μέσα στο νέο έτος. Αν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει ή να κινδυνεύσει ο γάμος σου, πως θα μπορούσες και τι να προσέξεις για να αποφευχθούν προστριβές.

Πορεία σχέσης

Διαθέτεις μια σχέση αλλά δεν γνωρίζεις το αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την ετήσια ερωτική πρόβλεψη για το νέο έτος μπορούν να απαντηθεί το αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms