Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Κριό 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Κριός 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Κριέ, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Ασφάλεια ή αστάθεια;

Εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως εσείς επιθυμείτε; Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα των μακροπρόθεσμων στόχων και της επιτυχίας, το παρελθόν επιβραδύνει την ευτυχία σας. Τα πράγματα κολλάνε λίγο. Ίσως νιώθετε να αγωνίζεστε με σθένος για το αύριο αλλά η απογοήτευση και η αγανάκτηση που αισθάνεστε στην επαγγελματική σας ζωή διαχέονται εύκολα και στην ερωτική σας ζωή. Εάν η σχέση σας ήταν ήδη στα βράχια, ο Πλούτωνας εκτοξεύει την ένταση, τη ζήλια και την κτητικότητα από ένα σύντροφο που θέλει να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και λιγότερο στο να κοινωνικοποιηθείτε ή να κάνετε το δικό σας. Μια αίσθηση ασάφειας και αβεβαιότητας στην αγάπη θα μπορούσε επίσης να είναι ενοχλητική για τον αγαπημένο σας, καθώς τώρα νιώθετε να διακυβεύονται η σταθερότητα και η ασφάλεια. Αλλά η αγάπη σίγουρα δεν είναι νεκρή.

Ελευθερία και ανεξαρτησία

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο και στον φιλικό και ανεξάρτητο ενδέκατο οίκο σας σάς ωθούν να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και τις ελπίδες σας. Σίγουρα θα χρειαστεί προσπάθεια και αγώνας, αλλά το ανοιχτό μυαλό σας σας ενθαρρύνει να κινηθείτε, αργά αλλά σίγουρα, προς την ανεξαρτησία, την αλλαγή και την καινοτομία. Μια κατάσταση του παρελθόντος θα μπορούσε να τελειώσει, γεγονός που σας δίνει περισσότερη ευκολία στο να προχωρήσετε μαζί με τον αγαπημένο σας. Νιώθετε πιο προσγειωμένοι και σε μεγάλο βαθμό ικανοποιημένοι, αν και πρέπει να εργαστείτε σκληρά για να αποκτήσετε εμπιστοσύνη και οικειότητα στη σχέση σας. Φαίνεται να είναι μια πολυάσχολη χρονιά για εσάς, καθώς δεν έχετε αρκετή εστίαση στην αγάπη ή την οικειότητα αλλά στο κοινωνικό σύνολο και τις ομάδες.

Εάν είστε μόνοι, είναι μια εξαιρετική χρονιά για να συναντήσετε κάποιον/α μέσα από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον σας, αλλά μην πιέζετε τα πράγματα! Οι πιο σημαντικές ερωτικές συναντήσεις θα συμβούν ξαφνικά. Είτε με αυτή τη νέα αγάπη, είτε με τον υπάρχοντα σύντροφό σας, φέτος αναζητάτε περισσότερο την ελευθερία σας και την αυτονομία σας. Η έμφυτη επιθυμία σας για πάθος εξασθενεί για να αφήσει χώρο σε πιο μεγάλα πράγματα. Ο Δίας ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας εμπνέει με νέα συναισθήματα. Ο Κρόνος σας ψιθυρίζει να κινηθείτε αργά και όχι βιαστικά, να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και στα ιδανικά σας.

Οδεύετε προς μια πιο ανοιχτή και ειλικρινή σχέση

Φέτος, το όραμά σας για την αγάπη εξελίσσεται χάρη στις δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον επεκτατικό και αισιόδοξο ένατο οίκο σας. Επωφεληθείτε από αυτές τις σεληνιακές επιρροές που σας ενθαρρύνουν να ανανεώσετε τις φιλίες σας και τη σχέση σας. Το φεγγάρι ανοίγει το δρόμο σε μια πιο ανοιχτή και ειλικρινή σχέση, νιώθετε πιο άνετα, δίνετε το καλύτερο που μπορείτε να δώσετε από τον εαυτό σας. Ωστόσο, προσέξτε τις υπερβολικά ειλικρινείς αντιδράσεις σας που ίσως εκπλήξουν τον αγαπημένο σας και τα συντηρητικά μυαλά.

Πιστέψτε στην αξία σας!

Απολαύστε την έντονη κοινωνική ζωή σας, όσο διαρκεί, επειδή η Σεληνιακή Έκλειψη στα τέλη Νοεμβρίου στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και των αξιών, μεταστρέφει τις απόψεις που έχετε για ανθρώπους και πράγματα που εκτιμάτε, ενώ παράλληλα ταρακουνά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Το σίγουρο όμως είναι ότι σας βοηθήσει να συμπληρώσετε τα κενά του μυαλού και της ψυχής σας, θα μάθετε τι προσπαθεί να σας διδάξει η ζωή. Ως αποτέλεσμα, καθώς αρχίζετε να συμφωνείτε με το μήνυμά της, θα καταλάβετε πώς να εκτιμάτε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους  άλλους. Αγαπητέ Κριέ τι θα γίνει στα ερωτικά σου το 2021; Αναμένονται πολλές εξελίξεις! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms