22
12
2022

Αστρολογικό Ταρώ 2023. Μάθε Ποια Κάρτα Σου Πέφτει!

Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2

Δες την κάρτα του Αστρολογικού Ταρώ 2023, καθώς και αυτή που πέφτει στο ζώδιο σου για να ξέρεις τι θα συμβεί στα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σου.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟ 2023: Η ΔΥΝΑΜΗ

Μία από τις τέσσερις αρετές που υπάρχουν στη ζωή μας και συμβολίζονται στην ΤΑΡΩ, είναι η κάρτα της Δύναμης, δηλώνοντας μας πως τώρα πλέον είναι δική μας υπόθεση να πάρουμε τα ηνία της ζωής στα χέρια μας, να βρούμε τρόπους για να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει στις συνεργασίες και τις σχέσεις μας. Είναι ένας άριστος οιωνός για το 2023 που υπόσχεται να φέρει τη νίκη μετά από κάθε αγώνα που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα, τόσο στη δουλειά μας, όσο και στην συναισθηματική μας ζωή, για να κερδίσουμε πίσω τη χαρά, την αισιοδοξία, την ευτυχία και την χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Μπορούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, «να τα βγάλουμε πέρα», με όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στο δρόμο μας και με όσα εμπόδια μπουν ανάμεσα στις φιλοδοξίες μας, τις επιθυμίες μας και τις ουσιαστικές μας επιδιώξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα προβλήματα και τα διλήμματα που υπάρχουν στην ερωτική μας ζωή, δεν είναι απροσπέλαστα και δεν οφείλονται σε έλλειψη αγάπης, έρωτα και πάθους με τον άνθρωπο που υπάρχει μόνιμα στο πλευρό μας. αλλά στο γεγονός πως υπάρχει ανάγκη για κατανόηση και ουσιαστική επικοινωνία, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να λυθούν οι όποιες διαφορές ταλανίζουν τις σχέσεις μας. Φανταστείτε λοιπόν, πως μέσα σε μια και μόνο στιγμή, με μια σοβαρή και εκ βαθέων ειλικρινή συζήτηση, μπορούν να ενωθούν οι εμπειρίες μας, με την εσωτερική μας ανάγκη να ερωτευτούμε και να μας αγαπήσουν πραγματικά. Οι αδέσμευτοι φίλοι, βρίσκουν το ταίρι των ονείρων τους, αρκεί να κάνουν συνεχή προσπάθεια αναζήτησης του κατάλληλου συντρόφου, να έχουν επιμονή και αφοσίωση στα σχέδια και τα πλάνα τους για το μέλλον, να μην επιτρέπουν να τους αποδυναμώνουν οι προκλήσεις και οι τυχόν παγίδες που προέρχονται από κακοήθεια και επικριτικά σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετική σημαντική καμπή της ζωής μας, και σε μια χρονική περίοδο που αισθανόμαστε ικανοί να επιτύχουμε σχεδόν τα πάντα στη δουλειά μας και στις επί μέρους κοινωνικές μας δραστηριότητες, γιατί έχουμε πίστη στον εαυτό μας και στις δεξιότητες μας, γιατί έχουμε τη δύναμη σε συνδυασμό με το θάρρος και την αισιοδοξία μας, να υπερνικήσουμε κάθε δυσκολία ή εμπόδιο και ταυτόχρονα να κατακτήσουμε κάθε δύσκολο ή ευκολότερο στόχο μας, με σκοπό την επαγγελματική αποκατάσταση και την οικονομική μας άνοδο. Οι διαφωνίες και οι αντιθέσεις που τάραζαν το κλίμα στη δουλειά μας, διορθώνονται και τη θέση τους παίρνουν η ηρεμία, η γαλήνη, η γνώση και το εποικοδομητικό πείσμα, πως οδηγούμαστε σε σημαντικές αλλαγές που θα επιφέρουν τα ποθητά αποτελέσματα για τον καθένα μας ξεχωριστά.

 

ΚΡΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Αστέρι

Ελπίδα και πίστη, ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις σας επιφυλάσσει το 2023, ενώ σας προετοιμάζει να περάσετε μια αισιόδοξη, ζωντανή και έντονη δημιουργικά χρονιά. Όσα προβλήματα σας ταλαιπωρούσαν και όποιες καταστάσεις σας παίδευαν, φαίνεται πως μπορούν επιτέλους να λυθούν, αρκεί να αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις γύρω σας με αισιοδοξία και πάθος, με αυτοπεποίθηση στα ταλέντα σας και με ευκολία στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συνανθρώπους σας. Ενδεχομένως κάποιο πρόσωπο από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον, σας βοηθήσει αρκετά, με τις συμβουλές και τις πράξεις του, έτσι ώστε να προσφέρει σημαντική στήριξη στις μελλοντικές σας επιλογές και αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο μοιάζουν μικρά και ανούσια, μπροστά στη δύναμη της αγάπης, και έτσι ο έρωτας, η τρυφερότητα και το γέλιο, παίρνουν μόνιμα τη θέση των καβγάδων, των διαφωνιών, των αντιθέσεων και της στεναχώριας. Όμορφες, αξιομνημόνευτες στιγμές στήνονται στην συναισθηματική σας ζωή είτε είστε αδέσμευτοι, είτε βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, ενώ μπορείτε να πάρετε σημαντικές και καθοριστικές αποφάσεις για το αύριο του δεσμού, να αποκτήσετε καινούριο μέλος στην οικογένεια, να συγκατοικήσετε και να συμβιώσετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη είναι στο πλευρό των ελεύθερων, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα αργήσουν να ανακαλύψουν το κατάλληλο αντικείμενο του πόθου τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Χάρη στη δική σας σωστή κρίση και στις προσπάθειες που έχετε καταβάλλει, οι κόποι σας ανταμείβονται και οι καρποί που είχατε σπείρει το προηγούμενο διάστημα στη δουλειά σας, αρχίζουν να αποδίδουν οικονομική άνοδο και ηθική δικαίωση. Πολυπόθητες συμφωνίες μπορούν να κλειστούν αυτή τη χρονιά για καλό σκοπό, ενώ ένα απροσδόκητο ξέσπασμα δημιουργικότητας, δίνει χρώμα και ενδιαφέρον στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε. Υπάρχει ένας απρόσμενος βοηθητικός παράγοντας που έρχεται από το φωτεινό Αστέρι, για να βελτιωθούν οι συνθήκες της ζωής σας, για να πάρετε προαγωγή, να διαπρέψετε σε κάποια συγκεκριμένη, ερευνητική εργασία.

 

ΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Εγκράτεια

Το 2023 επουλώνονται οι πληγές που προέρχονται από φίλους, γνωστούς και συναδέλφους, εξομαλύνονται χάρη στη θετική σας διάθεση και στην καθαρή σας αντίληψη οι συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, δίνοντας τη θέση τους στη συμφιλίωση, στην χαρά και στις ευτυχισμένες στιγμές, που τόσο πολύ περιμένετε να έρθουν. Θερμές σχέσεις με τα φιλικά σας πρόσωπα, ενώ στην οικογένεια τα πράγματα επιστρέφουν στην κανονική τους ροή, για αυτό χαίρεστε να περνάτε ώρες με τα προσφιλή σας άτομα, ενώ επικοινωνείτε τις ανάγκες σας με ισορροπημένη σκέψη, με προσεκτικά λόγια και με πράξεις που προδίδουν την θέληση σας να υπάρχει γύρω σας ισότητα και ομοιομορφία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αγάπη, τρυφερότητα, κατανόηση είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που καλείστε να καλλιεργήσετε και να υιοθετήσετε το 2023, για να γίνει η ερωτική σχέση με τον σύντροφο σας πιο όμορφη από ποτέ, για να πάψουν να υπάρχουν διαφωνίες μέσα στο ζευγάρι, για να λύνονται μία μια οι αντιθέσεις και τα ερωτηματικά, για να πάρει τη θέση που του αξίζει ο ενθουσιασμός και η ζεστασιά μέσα στον δεσμό σας. Αν αισθάνεστε ένα μόνιμο κενό, γιατί δεν υπάρχει ερωτική συντροφιά, τότε επωφεληθείτε από τα δώρα του Σύμπαντος και την κάρτα της Εγκράτειας, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες της καρδιάς και του κορμιού μας, γνωρίζοντας τον έρωτα εκείνο που θα μιλήσει σε όλο σας το είναι, με σκοπό να φέρει την ευτυχία, την χαρά και την ζωντάνια στην ζωή σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σημαντικές αποφάσεις και χρήσιμες διαπραγματεύσεις προβλέπονται αυτή τη χρονιά στην επαγγελματική σας καριέρα, που άλλοτε φάνταζαν ακατόρθωτες, ενώ η δημιουργικότητα σε συνδυασμό με μια πρωτόγνωρη όρεξη για εργασία και χαρά, έχουν σαν αποτέλεσμα μοναδική σε έμπνευση δουλειά, κυρίως αν λειτουργήσετε με πρακτικό τρόπο. Η επιτυχία και η αναγνώριση είναι εγγυημένα αγαθά, γεγονός που θα σας προσφέρει απεριόριστη ικανοποίηση και τεράστια χαρά, γιατί διαπιστώνεται μέρα με την ημέρα, πως τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στα ταλέντα και στην αξιοσύνη σας, ενώ οι συνεργάτες και τα ανώτερα άτομα, θαυμάζουν, εκτιμούν και στηρίζουν κάθε σας προσπάθεια για άνοδο, αφθονία και ευημερία.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Αρχιερέας

Μάθηση, γνώση, σοφία, οργανωτικότητα και ικανότητα για θετικές εξελίξεις σε όλο το φάσμα της ζωής σας, προβλέπεται το 2023, ενώ ευχάριστες αλλαγές επηρεάζουν θετικά την προσωπική σας πορεία. Διανύετε πλέον μία περίοδο κατά την οποία θα ασχοληθείτε συστηματικά και αφοσιωμένα με καινούριες γνώσεις, που μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε τομέα, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχει μια τάση μέσα σας για προβληματισμό και αμφισβήτηση των όσων συμβαίνουν γύρω σας, για αυτό έχετε και την άσβεστη ανάγκη για ουσιαστική και βαθιά γνώση, για ουσιαστική μελέτη των όσων σας προβληματίζουν, αλλά και σας κινούν την περιέργεια να καταπιαστείτε. Πολύ πιθανόν, σε αυτή σας την αναζήτηση, να υπάρξει κάποιο έμπιστο άτομο που καθοδηγεί με αγαθές προθέσεις, τις κινήσεις και τις επιλογές σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ο ερωτικός σας σύντροφος φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη ανάγκη από να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια στην αγκαλιά σας και πάνω από όλα να αισθανθεί πως εσείς μπορείτε να οργανώσετε με τον καλύτερο τρόπο το μέλλον του δεσμού σας. Είναι μια χρονιά που καλείστε να προγραμματίσετε έναν γάμο, έναν αρραβώνα, την επισημοποίηση της σχέσης και να προχωρήσετε τη ζωή σας, κάτω από τις ευλογίες της οικογένειας και των αγαπημένων ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Μοιάζει σα να απεχθάνεστε τις εκπλήξεις και τις ξαφνικές αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή, σα να προσπαθείτε για την ηρεμία και την χαρά, την ευτυχία και την γαλήνη, χωρίς περιττές και ανούσιες ανακατατάξεις στα ερωτικά δρώμενα. Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η χρονιά προσφέρεται για να βρείτε το άλλο σας μισό και για να ξαναανακαλύψετε τον έρωτα σε μια ζεστή και στοργική αγκαλιά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Έχοντας γνώμονα τη λογική σας, την πειθαρχία που πρέπει να επιβάλλετε στον εαυτό σας, και την ικανότητα να κυριαρχήσετε στη δουλειά σας, μπορείτε αυτή τη χρονιά να θριαμβεύσετε στην επαγγελματική σας καριέρα, αρκεί να μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα και να μην παίρνετε γρήγορες αποφάσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη και ατοπήματα που δεν έχουν επιστροφή. Οι αλλαγές που θα βιώσετε κατά τη διάρκεια του 2023, έχουν σαν αποτέλεσμα θετικές εξελίξεις, καθώς και την υλική και ηθική σας ανταμοιβή, δεδομένου ότι επιδιώκετε να μην ξεφύγετε από τις βαθιές σας αξίες, αλλάζοντας παράλληλα τον τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Ήλιος

Το Σύμπαν σας επιφυλάσσει να ζήσετε την αληθινή ευτυχία και την πληρότητα μέσα στο 2023, για αυτό σας γεμίζει με αισιοδοξία και χαρά, με ζωτικότητα και λάμψη, έτσι ώστε να αποτρέψετε κάθε τι που σας βασάνιζε και σας ταλαιπωρούσε στο κοντινό και στο μακρινό παρελθόν. Βρίσκετε λύσεις και απαντήσεις στα αμέτρητα «γιατί» σας, ενώ οι ευχάριστες στιγμές που θα βιώσετε με τα προσφιλή σας άτομα, σκορπούν ανυπολόγιστη χαρά γύρω σας, μέσα σας και πάνω σας. Η ζωή σας αρχίζει να μοιάζει σαν ένα μεγάλο όνειρο, που σταδιακά και σταθερά γίνεται επιτέλους πραγματικότητα, ύστερα βέβαια από πολλές απογοητεύσεις και αρκετό κόπο, όμως διαπιστώνετε πως άξιζε τον κόπο να παλέψετε για το συμφέρον σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αγνός έρωτας και αληθινή αγάπη πλημμυρίζουν την συναισθηματική σας ζωή μέσα σε αυτή τη χρονιά, ευτυχία και εκπλήρωση όλων των επιθυμιών σας, είναι στοιχεία που αρχίζουν από τους πρώτους κιόλας μήνες να εμφανίζονται στην ερωτική σας καθημερινότητα. Παρά λοιπόν τα όποια προβλήματα παρουσίαζε το προηγούμενο διάστημα η σχέση σας, τα αισθήματα και των δύο πλευρών ποτέ δεν άλλαξαν στην πραγματικότητα και τώρα μπορούν και πάλι να αφιερωθούν και οι δύο σύντροφοι, ο ένας στον άλλον ολοκληρωτικά. Όμορφες, ρομαντικές, τρυφερές, χαρούμενες στιγμές βιώνετε με το ταίρι σας, τέτοιες που φέρνουν ικανοποίηση και γέλιο στο πρόσωπο σας, σα να ξαναζείτε από την αρχή με τον ίδιο άνθρωπο. Οι αδέσμευτοι γεύεστε την ευτυχία, με μια γνωριμία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας, με ένα ειδύλλιο που θέλει να σας ταξιδέψει στον Παράδεισο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Σφύζετε κυριολεκτικά από ζωντάνια και δημιουργικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ έχετε αρκετή όρεξη για εργασία και χαρά και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που ξεδιπλώνετε, μπορούν να φέρουν την αφθονία, την ευφορία και την οικονομική ανάταση που αναζητάτε. Γνωρίστε νέους ανθρώπους, που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους τα πρωτοποριακά επαγγελματικά σας σχέδια, βρείτε τους συνεργάτες εκείνους που είναι πρόθυμοι να εκτιμήσουν τις προσπάθειες και τους κόπους σας. Ύστερα από μια περίοδο αποτυχημένων σχεδιασμών, τώρα ανακτάτε και πάλι τις δυνάμεις σας, έχετε πίστη στις ικανότητες σας, για αυτό το λόγο, οτιδήποτε επιχειρήσετε να οργανώσετε, θα έχει απόλυτη επιτυχία.

 

ΛΕΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Μάγος

Αυτογνωσία, δυναμισμός και άριστες πνευματικές ικανότητες, είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά που σας διέπουν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, πιθανόν γιατί έχει έρθει επιτέλους εκείνη η ώρα που καλείστε να κάνετε αλλαγές και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, μέσω των πράξεων και των επιλογών σας. Παράλληλα, εμφανίζεται στην καθημερινότητα σας ή ήδη υπάρχει και δεν το έχετε εκτιμήσει ακόμα, κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, που σας προσφέρει σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις γύρω από την προσωπική και κοινωνική σας ζωή, τέτοιες που θεωρούνται εφόδια για να διαγράψετε μια εξαιρετική πορεία μέσα στη Νέα χρονιά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Για τους αδέσμευτους φίλους, το Σύμπαν συνηγορεί στην εμφάνιση μιας εξαιρετικής, καινούριας γνωριμίας, που μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στην συναισθηματική σας ζωή και να γεμίσει την καρδιά και το κορμί σας, με υπέροχα, καυτά συναισθήματα, ενώ παράλληλα αποκτάτε την αποφασιστικότητα εκείνη που θα σας βοηθήσει να πάρετε από την αρχή τη ζωή στα χέρια σας. Οι δεσμευμένοι, «εκμεταλλευτείτε» την ευγένεια, την κατανόηση και την ικανότητα που έχει ο ερωτικός σας σύντροφος να καταλαβαίνει αμέσως τι και πώς αισθάνεστε, γιατί η στάση και η συμπεριφορά του δεσμού σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, είναι βοηθητική, προκειμένου να αντιληφθείτε και να ξεδιπλώσετε στη σχέση σας, ακόμα και τα πιο απόκρυφα και μυστικά σας ταλέντα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Διαθέτετε ή αποκτάτε αυτή τη χρονιά, όλες εκείνες τις απαραίτητες γνώσεις που έχει ανάγκη η επαγγελματική σας εξέλιξη, βαδίζετε σχεδόν πάντα με τη λογική σας και πειθαρχείτε σε κάθε καινούριο εγχείρημα που θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Όποιες προσπάθειες κι αν κάνετε και όποιες αποφάσεις κι αν λάβετε, θα έχουν σίγουρα θετικά και ευεργετικά αποτελέσματα για το μέλλον. Τώρα υπάρχει διάθεση για δημιουργία και θέληση από την πλευρά σας να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο ριψοκίνδυνα σχέδια σας. Ποντάρετε λοιπόν στην ευφράδεια του λόγου σας και στις μαγικές σας αρετές, μπορείτε να αρχίσετε να πιστεύετε πως οι κόποι σας καρποφορούν και απολαμβάνετε την κοινωνική και οικονομική άνοδο που επιδιώκετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Εραστές

Βρίσκεστε αυτή τη Νέα χρονιά, σε κατάσταση πλήρους συναισθηματικής επιτυχίας και ερωτικής πληρότητας αφ’ ενός, ενώ από την άλλη πλευρά πέφτετε σε αρκετά διλήμματα και ερωτηματικά για την μελλοντική επαγγελματική και προσωπική σας πορεία. Με την πάροδο των τελευταίων μηνών, καταλάβετε πως έπρεπε να αγαπήσετε πάνω και πέρα από όλα τον ίδιο σας τον εαυτό και το καταφέρατε, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσετε πόση δύναμη έχετε και πόσες ικανότητες και δεξιότητες μπορείτε να αναδείξετε, για να οδηγηθείτε στην ευτυχία, στην χαρά και στην ικανοποίηση. Παράλληλα βλέπετε κατάματα και τα ελαττώματα και τα μειονεκτήματά σας, πράγμα που σας κάνει να διορθώσετε με περισσότερη ευκολία τα κακώς κείμενα που θα συμβούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αισθάνεστε πανέτοιμοι για να ερωτευτεί αληθινά και παντοτινά και αντίστοιχα να δεχτείτε την αγάπη και την αφοσίωση του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, έχετε δίπλα σας έναν σύντροφο μοναδικό με βαθιά και αγνά συναισθήματα, που σας κοιτάζει στα μάτια και αυτό το έχετε καταφέρει με την υπομονή, την ανοχή και την ανεκτικότητα σας. Το πρόσωπο που ποθείτε, δίνει τα πάντα για να μην σας λείψει τίποτα, για να μην αμαυρωθούν οι αισθησιακές στιγμές του δεσμού σας με εμπόδια και διαφωνίες, υπάρχει άριστη επικοινωνία που φέρνει σπάνια και μοναδικά αποτελέσματα για το μέλλον της σχέσης, ενώ η έλξη, ο πόθος και το πάθος, μοιράζονται ισάξια από και προς το άλλο σας μισό, που ίσως υποσχεθεί μόνιμη δέσμευση στο πλευρό σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Χρειάζεται να έχετε καθαρή σκέψη και να προετοιμάζεστε για σημαντικές, χρήσιμες και καθοριστικές αλλαγές που θα συμβούν στην δουλειά σας και στις επί μέρους δραστηριότητες σας. Ίσως νοιώθετε πως φτάσατε σε ένα νευραλγικό σημείο στη ζωή σας, που οι καταστάσεις γύρω σας, ερεθίζουν τα θέλω και τα πρέπει σας, και έτσι αισθάνεστε πως ή πρέπει να αλλάξετε δουλειά ή να κάνετε κάποιες καθοριστικές ανατροπές στον ήδη υπάρχοντα επαγγελματικό σας χώρο, για να αποκτήσετε την οικονομική άνεση που αξίζετε, για να κερδίσετε την ανταμοιβή για τους κόπους και τις προσπάθειες σας, για να ανέβετε ακόμα ένα σκαλί στην ιεραρχία της εργασίας σας. Ήρθε λοιπόν το χρονικό εκείνο διάστημα, που θα πρέπει να κοιτάξετε κατάματα τις ανάγκες σας και το συμφέρον σας και να πάρετε τις αποφάσεις εκείνες που προσβλέπουν στην ευφορία και την ευτυχία σας.

 

ΖΥΓΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Άρμα

Ανταμείβεστε αυτή την χρονιά για την σκληρή και συστηματική σας προσπάθεια, και με αυτόν τον τρόπο γεύεστε την επιτυχία, την αναγνώριση και την καθολική ευτυχία, δεδομένου ότι τίποτα στη ζωή δεν χαρίζεται και δεν κερδίζεται χωρίς κόπο και υπομονή και αυτό είναι κάτι που το ξέρει ο καθένας ο οποίος έχει απαιτήσεις και προσδοκίες από τον εαυτό του, από τους άλλους και από την ίδια ζωή στο σύνολο της. Δεν αποκλείεται βέβαια, η εμφάνιση ενός προσώπου στην καθημερινότητα σας είτε από το επαγγελματικό, είτε από το κοινωνικό σας περιβάλλον, άκρως δυναμικό και δραστήριο, το οποίο προωθεί ακόμα περισσότερο τις αρετές και τα ταλέντα σας και σας βοηθά να ορθοποδήσετε πρακτικά και ψυχικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Χαρά και πάθος γεμίζει η συναισθηματική σας ζωή, είτε είστε αδέσμευτοι, είτε υπάρχει στη ζωή σας ο άνθρωπος που συντροφεύει τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Η εμφάνιση μιας υπέροχης, αισθησιακής γνωριμίας, ενός εκπληκτικού, ρομαντικού φλερτ, γεμίζει τις στιγμές της ερωτικής σας καθημερινότητας με πόθο και τρυφερότητα, έτσι ώστε να ξεδιψάσετε τις κρυφές και φανερές σας επιθυμίες, με αμέτρητη στοργή και συντροφικότητα. Κάντε τα ταξίδια που ονειρεύεστε με τον μόνιμο δεσμό σας, αναθερμάνετε την σχέση σας με ένα πλατύ χαμόγελο, με το άγγιγμα της ψυχής του άλλου σας μισού και μην επιτρέπετε στην γκρίνια και το πείσμα, να φυτεύουν ζιζάνια ζήλειας και ίντριγκας στη ζωή σας. Ανακαλύψτε τις αγνές και αγαθές πτυχές του εαυτού σας, εκείνες που σας βοηθούν να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι και φυσικά καταλληλότεροι εραστές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Προκειμένου να εκπληρωθούν οι στόχοι που πάντα ονειρευόσασταν, χρειάστηκε να κάνετε αρκετές θυσίες και να παλέψετε σκληρά με τον εαυτό σας και με τις δυνάμεις σας. Το 2023, χάρη στην στωικότητα και την αισιοδοξία σας, αλλά κυρίως στην πίστη που έχετε στις ικανότητες και τις δεξιότητες σας, καταφέρνετε να φτάσετε πλέον στο σημείο της δικαίωσης και της επιτυχίας, της ικανοποίησης και της ανακούφισης από τα δεινά του παρελθόντος. Τόσο η αυτογνωσία σας, όσο και η εποικοδομητική σας επιμονή και υπομονή, κέρδισαν κατά κράτος όλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν στη δουλειά σας και στην κοινωνική σας ζωή και τώρα είσαστε έτοιμοι να προχωρήσετε μπροστά, σίγουρα και σταθερά. Παρότι υπήρξαν αρκετές, σημαντικές φουρτούνες και κάποιες αντιξοότητες, εσείς καταφέρνετε μέσα σε αυτή τη χρονιά να κατακτήσετε τους στόχους σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Σελήνη

Ενεργείτε δημιουργικά, οργανωτικά και παραγωγικά μέσα στο 2023, διαθέτετε απίστευτη έμπνευση και πνευματική καθαρότητα, δίνετε χρώμα στην καθημερινότητα σας με τις σωστές σας επιλογές, με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας απέναντι στα πράγματα που καλείτε να αντιμετωπίσετε, ενώ η ανεπτυγμένη σας διαίσθηση και η φαντασία του μυαλού σας, σας οδηγούν σε όμορφους και επιτυχημένους δρόμους. Διδάσκεστε από μεγαλύτερα σε ηλικία πρόσωπα τον τρόπο που θα κατακτήσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας, ενώ παράλληλα παρατηρείτε με μεγάλη προσοχή, κάθε καινούριο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας, πριν το υλοποιήσετε και το εφαρμόσετε στη ζωή σας.
 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αν και η μόνιμη σχέση σας, δείχνει να είναι απόλυτα ειλικρινής, στην πραγματικότητα μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να αποδειχθεί πως δεν στηρίζεται ακόμα σε γερά και ατσάλινα θεμέλια και πως υπάρχουν πτυχές τέτοιες, όπου διαψεύδουν τις προσδοκίες σας. Εσείς από την άλλη όψη του νομίσματος πιστεύετε ακράδαντα πως ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα σας, είναι άψογος, είναι τρυφερός, είναι απόλυτα πιστός, πράγμα το οποίο δεν είναι ψεύτικο, ωστόσο χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να στήσετε το συναισθηματικό οικοδόμημα του μέλλοντος, πάνω στην αγάπη και όχι μόνο στο πάθος, στην αφοσίωση και την εμπιστοσύνη και όχι μόνο στις καυτές, ερωτικές στιγμές, στην ισορροπία και την ευτυχία και όχι μόνο στον πόθο που πηγάζει από τις σεξουαλικές ανάγκες και από τα σκοτεινά σας ένστικτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Ξεχειλίζετε κυριολεκτικά από καινούριες ιδέες, ενώ παράλληλα διαθέτετε την έντονη επιθυμία να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές και καινοτομίες στη δουλειά σας και στις συμφωνίες που χτίζετε μέρα με την ημέρα με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Η φαντασία σας έχει καταφέρει να φτάσει στο ζενίθ σε σχέση με προηγούμενες χρονικές περιόδους, που μέχρι και εσείς οι ίδιοι θα δυσκολευτείτε κάποιες φορές να χαλιναγωγήσετε τις σκέψεις σας και να μπείτε κατ’ ευθείαν στην εφαρμογή των πλάνων μας, μέσα στα πλαίσια της λογικής, της πρακτικότητας και της νομιμότητας. Μην φοβάσθε αν νοιώσετε πως αλλάζουν πολλά πράγματα στην επαγγελματική σας διαδρομή, εκμεταλλευτείτε κατάλληλα τις ευκαιρίες που σας δίνονται, για να βγείτε καθ’ όλα κερδισμένοι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Ερημίτης

Ηρεμείτε το σώμα και την ψυχή σας, δεν σπαταλάτε άσκοπη ενέργεια, δεν είσαστε επιπόλαιοι, αλλά αναζητάτε την ωριμότητα μέσα στις πράξεις και τις συζητήσεις σας με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, και μερικές φορές αισθάνεστε την ανάγκη μέσα στο 2023, να απομονωθείτε στο χώρο σας ή σε ένα μέρος που σας ηρεμεί απόλυτα, για να κάνετε τις ενδεδειγμένες επιλογές, για να προχωρήσετε τη ζωή σας, έχοντας σαν κριτήριο πως διανύετε μια χρονική περίοδο που οι αλλαγές είναι απαραίτητες, και θα πρέπει να είσαστε ανεπηρέαστοι από τις καθημερινές, βαριές συνθήκες για να κάνετε τα οράματα σας πραγματικότητα και παράλληλα να κρίνετε με ποιον τρόπο θα αποκτήσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Φαίνεται πως κάποιο μικροπροβλήματα στην συναισθηματική σας ζωή και κατ’ επέκταση στην μόνιμη σχέση σας, σας αναγκάζουν να απομακρυνθείτε από το θόρυβο και τη φασαρία, να κλειστείτε στον εαυτό σας έστω για λίγο, προκειμένου να πάρετε σημαντικές, μελλοντικές αποφάσεις που θα εξυπηρετούν το καλό σας. Ίσως πάλι ο ερωτικός σας σύντροφος, να νοιώθει αρκετά παραμελημένος και δυσκολεύεται αρκετά να κατανοήσει τις απότομες αλλαγές στη συμπεριφορά σας. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει το φάρμακο που έχει τη δύναμη να γιατρέψει τις όποιες πληγές σας και δεν είναι άλλο από τον διάλογο και την υπομονή, από την εγκράτεια στα λόγια και τις συζητήσεις σας για να μπορέσουν να βρεθούν οι λύσεις που θα αποκαταστήσουν τη συνηθισμένη ροή των πραγμάτων στην ερωτική σας καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οι στενοί σας φίλοι και οι έμπιστοι συνεργάτες σας, αλλά και το οικογενειακό σας περιβάλλουν επηρεάζουν αρκετά τις αποφάσεις και τις ενέργειες σας μέσα σε αυτή τη χρονιά, και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητο να απομονωθείτε και να μείνετε όταν χρειάζεται μόνοι με τον εαυτό σας, ακολουθώντας την εσωτερική σας φωνή και την αλάθητη διαίσθηση σας. Οι καθημερινές εργασιακές και όχι μόνο έγνοιες σας, η αδιάκοπη εργασία σας, και οι συνεχόμενες συναναστροφές σας με πολύ κόσμο κουράζουν αρκετά και αποπροσανατολίζουν τους ευσεβείς σας πόθους και τους μακροχρόνιους στόχους σας, με αποτέλεσμα να υπάρχει άμεση ανάγκη να ξαναβρείτε τις χαμένες αξίες σας, κάνοντας ενέργειες ζωτικής σημασίας όπως για παράδειγμα την σωματική σας άσκηση, το διαλογισμό που φέρνει χαλάρωση, την αυτοσυγκέντρωση που σας ηρεμεί από τα προβλήματα και τα διλήμματα της επαγγελματικής σας καριέρας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Κρίση

Αναγέννηση σε κάθε επίπεδο της ζωής σας, είναι το σύνθημα του 2023, δεδομένου ότι το Σύμπαν με την κάρτα της Κρίσης, σας στέλνει ένα πολύ θετικό και άκρως αισιόδοξο σημάδι. Για να πετύχετε τους συγκεκριμένους στόχους σας, χρειάζονται δύο σημαντικά πράγματα, το πρώτο έχει να κάνει με την αποδοχή του όποιου παρελθόντος σας, και το δεύτερο με το γεγονός ότι καλείστε να αποκτήσετε πλήρη αυτογνωσία και συνείδηση των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω σας, μέσα σας και πάνω σας, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά ανανεωμένοι και σίγουροι για τον εαυτό σας, για τις πράξεις σας και τις επιλογές σας. Προσπαθήστε λοιπόν να διώξετε ή να συμβιβαστείτε με τις άσχημες σκέψεις που κατακλύζουν το μυαλό σας, να αποδεχτείτε την αλήθεια της ζωής σας και να ελευθερωθείτε από τις τύψεις, τις ενοχές και τα απωθημένα σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ήρθε η στιγμή που η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται ρίσκο και καινοτομίες, ήρθε η χρονική εκείνη περίοδος που η σχέση σας έχει ανάγκη από ανανέωση, από στοργή και φροντίδα, από ταξίδια που δεν έγιναν, από αποφάσεις που δεν έχουν παρθεί μέχρι τώρα, λόγω κάποιων συγκεκριμένων συνθηκών. Αν έχετε βαρεθεί τον ερωτικό σας σύντροφο και αποζητάτε κάτι καινούριο που θα αναπτερώσει τους πόθους σας και θα ξαναφέρει το πάθος στην ζωή σας, τότε ξεκαθαρίστε τα θέλω και τα πρέπει σας, θέστε τον δεσμό σας σε διαφορετικό επίπεδο, δώστε στο ταίρι σας την ευκαιρία να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεται, μην βιάζεστε να κλείσετε στο χρονοντούλαπο της λησμονιάς το παρελθόν σας. Επανασυνδέσεις με άτομα που έγραψαν ιστορία στην ψυχή σας και δεν έχουν ξεχαστεί ακόμα είναι πολύ πιθανές το 2023, για αυτό το λόγο ανασυγκροτείστε τις δυνάμεις σας και αποφασίστε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί και ποιο άτομο σας κάνει να πετάτε στα ουράνια από ευτυχία και χαρά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Μην σας τρομάζουν οι ανακατατάξεις και οι αλλαγές που χρειάζεται να γίνουν στις συνεργασίες ή στις διαπροσωπικές ή οικογενειακές σας σχέσεις, γιατί στο άμεσο μέλλον ακόμα και μέσα στην ίδια χρονιά, θα αποδειχτεί πως οι χειρισμοί σας είναι ωφέλιμοι και ώριμοι, και θα σας δωρίσουν υλικά αποκτήματα και ηθική δικαίωση για τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχετε καταβάλλει στη δουλειά σας. Αισθάνεστε την άσβεστη ανάγκη να κάνετε νέα πράγματα, βασισμένοι πάντα στις αρχές του παρελθόντος, θέλετε να μεγαλουργήσετε σε όλο το φάσμα της καθημερινότητας, αναζωπυρώνοντας το κέφι σας, την καλή σας διάθεση και την όρεξη σας για να κάνετε ακόμα και ριψοκίνδυνες ενέργειες προκειμένου να κατακτήσετε την επιτυχία και την απόλυτη ικανοποίηση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Αυτοκράτειρα

Ομορφιά, χάρη, δημιουργικότητα, γονιμότητα και αφθονία είναι τα κυριότερα μηνύματα για το 2023 που σας στέλνει το Σύμπαν, φέρνοντας μαζί τους ευχάριστους και χαρούμενους οιωνούς για να αποκτήσετε σωματική δύναμη, πνευματική ευεξία και ψυχολογική ηρεμία, έτσι ώστε να γίνουν πιο εύκολα πραγματοποιήσιμοι οι μελλοντικοί σας στόχοι και τα πραγματικά σας θέλω. Δείξτε την γενναιοδωρία σας στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, αποδείξτε με την εκπληκτική ζωντάνια σας και τον αυθορμητισμό που σας διακατέχει, πως τίποτα δεν μπορεί να εμπόδιο στα σχέδια σας, όταν υπάρχει στήριξη και αρωγή από τους δικούς σας έμπιστους ανθρώπους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αν βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, οι εξελίξεις που έρχονται μέσα σε αυτή τη χρονιά ομορφαίνουν την καθημερινότητα σας και σας βάζουν σε άλλους, τρυφερότερους και πιο ρομαντικούς ρυθμούς με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορεί να μονιμοποιήσετε και να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, πιθανόν να αποκτήσει η οικογένεια σας ακόμα ένα μέλος, το σίγουρο είναι πως η ευτυχία επισκέπτεται για τα καλά την συναισθηματική σας ζωή και την στολίζει με ηρεμία και στοργή, με κατανόηση και πάθος, με ζωντάνια και απρόβλεπτα ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Αν ψάχνετε τον έρωτα σε μια καινούρια γνωριμία, ανοίξτε την καρδιά σας στο αντικείμενο του πόθου σας, μην επιτρέπετε στον εγωισμό και το πείσμα να κάνουν κουμάντο όταν φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, εισπράξτε την αγάπη που αξίζετε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Το 2023, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες τόσο από άποψη περιβάλλοντος, όσο και από πλευράς ψυχικής διάθεσης, για θετικές κινήσεις και αλλαγές, για δημιουργία και εργασιακή εξέλιξη, για καλύτερη οικονομική αμοιβή, για πιο γενναιόδωρες καταστάσεις που ευφραίνουν την ψυχή και τον εσωτερικό σας κόσμο και ικανοποιούν τα θέλω και τις προσδοκίες σας. Οποιαδήποτε ιδέα και οποιοδήποτε σχέδιο συλλογίζεστε αυτό το χρονικό διάστημα, μπορείτε με απόλυτη βεβαιότητα να το υλοποιήσετε και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα εισπράξετε τα πιο θετικά αποτελέσματα από ποτέ. Η επιτυχία και η ανταμοιβή σε κάθε σας προσπάθεια και ενέργεια είναι δεδομένα, η υλική αφθονία, η πνευματική ευεξία, η χαρά και η ευτυχία σας ανήκουν.

 

ΙΧΘΥΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑΡΩ 2023

Κάρτα: Τροχός της τύχης

Ξαφνική πρόοδος, απρόσμενες, θετικές αλλαγές, επιτυχία και αμέτρητα, χαρμόσυνα γεγονότα σας επιφυλάσσει το 2023, δεδομένου πως η ζωή σας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο από τη μια στιγμή στην άλλη, ίσως ακόμα και χωρίς να έχετε καταβάλλει κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τύχη είναι με το μέρος σας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Η ζωή σας μπορεί να γεμίσει με καινούριες γνωριμίες που αφορούν και τα προσωπικά σας αλλά και όλο το φάσμα της καθημερινότητας, πρόσωπα που έχετε νοσταλγήσει από το παρελθόν κάνουν την δυναμική τους επανεμφάνιση, ενώ απεριόριστη χαρά και αισιοδοξία είναι συναισθήματα που έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι εξελίξεις στην συναισθηματική σας ζωή φαντάζουν θαυμάσιες, το δέσιμο με τον ερωτικό σύντροφο γίνεται μέρα με την ημέρα ακόμα πιο ουσιαστικό και δυνατό, ενώ αν είσαστε μόνοι, ένας πανέξυπνος, δραστήριος και δημιουργικός νέος έρωτας, μπορεί να θαμπώσει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας και να σας παρασύρει σε μοναδικές, αισθησιακές και τρυφερές στιγμές. Μοιάζει σα να πήρε η θεά τύχη τα ηνία της ζωής σας στα χέρια, σα να ενεργεί με δική της πρωτοβουλία για να φέρει στην μόνιμη σχέση σας χαρά και ευτυχία και στην καρδιά σας ένα νέο νόημα για να προχωρήσετε στην αγκαλιά του δεσμού σας προς μια ευτυχισμένη κατεύθυνση. Οτιδήποτε ονειρευτήκατε στο μακρινό ή κοντινό παρελθόν, η ζωή τα φέρνει έτσι ώστε να ικανοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, είτε γιατί σας το χρωστά, είτε γιατί αξίζετε αφοσίωση, εμπιστοσύνη και απόλυτη συναισθηματική ολοκλήρωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Τα πάντα γύρω σας εξελίσσονται προς όφελος σας, ενώ γνωρίζετε νέα, εξέχοντα και σημαντικά πρόσωπα που συμβάλλουν απεριόριστα στην εξέλιξη της καριέρας σας. Μπορείτε κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς να οριστικοποιήσετε συμφωνίες και συνεργασίες που φάνταζαν ως και άπιαστα όνειρα, ενώ ταυτόχρονα διαπιστώνετε πως τα έσοδα σας ξεπερνούν κατά πολύ τις προσδοκίες σας. Και ενώ ο τροχός της τύχης γυρίζει για το συμφέρον σας, χρειάζεται προσοχή ώστε να μην χάσετε όσα καταφέρατε να κατακτήσετε με τον κόπο και τον ιδρώτα σας. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται το 2023 δεν πρέπει να χαθούν ή να μείνουν ανεκμετάλλευτες, γιατί στο μέλλον μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν και να έχετε την απόλυτη ευθύνη για αυτό. Χειριστείτε με συνέπεια και υπομονή οποιαδήποτε υπόθεση σας απασχολεί, μόνο έτσι θα βγείτε απόλυτα κερδισμένοι.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2022-12-22T0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση