Γιορτάστε την Εαρινή Ισημερία, καλωσορίστε την Άνοιξη στην καρδιά σας!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
16
03
2024

Γιορτάστε την Εαρινή Ισημερία, καλωσορίστε την Άνοιξη στην καρδιά σας!

Κωνσταντίνα Νικολάου

Υποδεχτείτε με μεγάλο ενθουσιασμό και νέα όνειρα την Εαρινή Ισημερία στις 20 Μαρτίου 2024, με τον Ήλιο να βρίσκεται στο Κριό, φέρνοντας μαζί του την υπόσχεση του καλοκαιριού, της καρποφορίας και της γονιμότητας. Αυτή τη μέρα, έχουμε χρονικά ίση μέρα και ίση νύχτα. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού και σηματοδοτεί τη γέννηση, την αρχή, τον ενθουσιασμό, το πάθος, την αδιαμφισβήτητη επιθυμία και δράση για να ξεφύγει από τη μελαγχολία του χειμώνα. Έτσι ο Κριός συνδέεται με την αθωότητα και την ειλικρίνεια, τη δύναμη και το θάρρος να νικήσει τα εμπόδια. Η Εαρινή Ισημερία σηματοδοτεί επίσημα την Άνοιξη, την καλύτερη στιγμή του έτους για να δείτε τη δική σας καθαρότητα της ψυχής σας, να ξεκινήσετε με ενθουσιασμό και τόλμη μια νέα ζωή.

 

Τι σηματοδοτεί η Εαρινή Ισημερία στις 20 Μαρτίου 2024;

 

Φυτέψτε τους σπόρους της αγάπης, παρασυρθείτε από τη μαγεία της φύσης και την άνθιση των λουλουδιών. Και μην ξεχνάτε ότι η προθυμία σας να γευτείτε τη χαρά της ζωής σας κρατά νέους και ζωντανούς. Που λοιπόν θα σας οδηγήσει αυτός ο ενθουσιασμός; Σε πράσινα λιβάδια ή σε δύσβατους δρόμους;

 

ΚΡΙΟΣ: Δυσκολίες στην κατανόηση, αλλαγή της κατάστασης!

Έχετε να αντιμετωπίσετε ορισμένες συγκρούσεις, εκφράζεστε ανοιχτά, ίσως και να είστε μελαγχολικοί. Δεν ανέχεστε την κριτική από το σύντροφό σας, φτάνετε στα άκρα και βάζετε όλη τη δύναμή σας στην αρένα, καθώς είναι τώρα επιτακτική ανάγκη για σας να διευθετήσετε τα πράγματα πριν από το καλοκαίρι και να πάρετε ορισμένες αποφάσεις για τη σχέση σας. Οι φιλοδοξίες σας για μεγαλύτερη ανεξαρτησία και τον καθορισμό των ορίων σας μέσα στη σχέση σας, θα σας αναγκάσουν να συγκρουστείτε με τον αγαπημένο σας, όμως μέσα σας φοβάστε την επιθυμία σας για αλλαγή, δεν ξέρετε αν οδηγείστε προς τη σωστή κατεύθυνση κι αν ό, τι κάνετε είναι σωστό για εσάς!

ΤΑΥΡΟΣ: Έχετε καλή θέληση αλλά τι παίρνετε σε αντάλλαγμα;

Θα αισθάνεστε τόσο συγκλονισμένοι από τα συναισθήματά σας. Προσοχή, μην ανοίγετε το στόμα σας, χωρίς να σκέφτεστε πρώτα. Κάντε διάλογο και όχι μονόλογο με τον αγαπημένο σας, αντί να έρχεστε αντιμέτωποι με ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο! Τώρα ξέρετε αν ο αγαπημένος σας μιλάει στην καρδιά σας. Αν είστε μόνοι, το φεγγάρι ξυπνάει τις ερωτικές επιθυμίες σας, αυξάνοντας τις ευκαιρίες να βρείτε ένα νέο πάθος. Συμβουλή: Πάνω απ’ όλα, μην αφήσετε τον Απρίλιο, να διαταράξει την καθημερινή σας ζωή, αποτρέποντάς σας από το να ζήσετε τον έρωτα ή να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανάγκη για έλεγχο και αισθησιασμό!

Η Άνοιξη δεν θα σας αφήσει χαλαρούς! Κυβερνάστε από τα πάθη σας, δηλώνετε τις επιθυμίες σας, υπερασπίζεστε τον αγαπημένο σας, αφυπνίζονται η φλόγα του πάθους και τα συναισθήματά. Ίσως ο σύντροφός σας, σας ζητά πολλά (ή το αντίστροφο) κι εσείς προσπαθείτε να τον πείσετε για την ειλικρίνεια και τη δύναμη της αγάπης σας. Ίσως ξεθάψετε ένα παλιό σπάνιο μαργαριτάρι, έναν έρωτα που κάποτε σας έκανε ευτυχισμένους αλλά σας έδωσε πικρή απογοήτευση. Συμβουλή του αστρολογικού ουρανού της Άνοιξης: Προσπαθήστε να μετατρέψετε την ανεκμετάλλευτη δύναμή σας σε δημιουργία, με την υλοποίηση ενός έργου το οποίο μπορείτε να απολαύσετε και θα σας επιτρέψει να εκφράσετε τα έντονα συναισθήματά σας και τις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην κυνηγάτε τις σκιές σας και μην ξεχνάτε το στόχο σας!

Η Άνοιξη είναι η κατάλληλη εποχή για προβληματισμό σχετικά με το παρελθόν, τη στάση σας και τις συνήθειές σας, οι οποίες έχουν υπονομεύσει την εμπιστοσύνη και την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Ο Απρίλιος, σας βάζει στον πειρασμό να απομακρύνετε το πρόσωπο που αγαπάτε, έτσι γκρινιάζετε ατέλειωτα ή εκσφενδονίζετε μια αδικαιολόγητη κριτική! Το Μάιο, η καριέρα σας έχει το προβάδισμα έναντι της αγάπης, είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε στην επαγγελματική σας ζωή και να κάνετε την καριέρα σας να απογειωθεί, αλλά βάζετε σε μεγάλο κίνδυνο τη σχέση σας. Μην καταλήξετε να πληρώσετε το τίμημα εξαιτίας της αμέλειάς σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ: Ζείτε δυνατές ερωτικές στιγμές.. αλλά που θέλετε να πάτε;

Ο δροσερός αέρας της Άνοιξης φέρνει μαζί του μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση, καθώς αυξάνει τη συζήτηση με τον αγαπημένο σας ή μπορεί να σας παρουσιάσει το πρόσωπο που ικανοποιεί τις προσδοκίες σας και ιδίως σας ενθαρρύνει να υπερέχετε, να εξελιχθείτε, να αισθάνεστε βασιλιάς! Ο Μάιος διευρύνει τους ορίζοντές σας και επικοινωνείτε με ανθρώπους που ίσως και να σας ήταν απαρατήρητοι πριν. Εκφράζετε τα συναισθήματά σας με πάθος. Μέχρι το καλοκαίρι, μπορεί και να διστάσετε να αποφασίσετε αν η σχέση σας πάει στο επόμενο στάδιο, αλλά είστε αποφασισμένοι να επενδύσετε και να πιστέψετε στη δύναμη της αγάπης, ακόμα κι αν νιώθετε πίεση και προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επικοινωνία και η αγάπη κατέχουν εξέχουσα θέση!

Ανοίγετε την καρδιά σας και τους διαύλους επικοινωνίας τον Απρίλη και κάνετε ό, τι μπορείτε για να ανακτήσετε την αγάπη, να αναζωπυρώσετε τη φλόγα, να χρησιμοποιήσετε όλα τα μέσα, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα στη σχέση σας. Αν είστε μόνοι, ψάχνετε για μια σχέση που ανταποκρίνεται στην ανάγκη σας για σταθερότητα και ανάπτυξη, και απομακρύνετε όλους τους περιορισμούς από το παρελθόν. Είστε ανοικτοί στα συναισθήματά σας και λέτε ό, τι σας έρχεται στο μυαλό. Από το Μάιο, θέλετε να γίνετε ένα με το άλλο σας μισό, γι’ αυτό και τον/την περνάτε από τεστ, προσέξτε όμως μην κάνετε τα βασανιστήρια της Ιεράς Εξέτασης! Κοιτάτε προς το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, χωρίς φόβους και απογοήτευση και ίσως βρείτε κάποιον τον οποίο είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε στα πέρατα της γης.

ΖΥΓΟΣ: Ανάγκη να βρεθεί μια ισορροπία.

Αυτή την Άνοιξη, θα πρέπει να επανεξετάσετε αν η σχέση σας ανταποκρίνεται πραγματικά στις προσδοκίες σας και να μιλήσετε τη δική σας αλήθεια, για τον εαυτό σας! Η ψυχή σας πλήττεται από την αμφισβήτηση ή την επιθυμία να πάρετε δραστικές αποφάσεις και μερικές φορές θα αισθάνεστε σαν να κινείστε σε δύο κατευθύνσεις ταυτόχρονα! Το σύμπαν θα σας αναγκάσει να αντιδράσετε και να λάβετε θέση. Τώρα δεν ανέχεστε την προσποίηση, την έχετε βαρεθεί, ή πραγματική ανάγκη σας είναι η ισορροπία και το να επαναπροσδιορίσετε το μέλλον της σχέσης σας, αλλιώς να φύγετε μακριά. Προσοχή να μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί δεν θα είστε σε θέση να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και θα προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μακριά από την κακεντρέχεια, δώστε προσοχή στον εαυτό σας.

Ακολουθείτε τις σκιές σας, τους φόβους σας και τις ανασφάλειές σας, καθώς διαταράσσουν την ευτυχία ανάμεσα σε εσάς και το άλλο σας μισό. Λέξεις που πονάνε, λόγια που δημιουργούν παρεξηγήσεις, σας βάζουν σε μια ομίχλη από την οποία παλεύετε να βγείτε. Ο Απρίλιος, σας καλεί να είστε σε επιφυλακή, να κάνετε εκκαθάριση των κρυφών, αρνητικών συναισθημάτων σας, να κατανοήσετε αν είστε στην ίδια σελίδα ή όχι με την αγάπη σας. Συμβουλή: Γιατί να γίνετε αυτοκαταστροφικοί; Μήπως νιώθετε ότι το άλλο σας μισό έχει κρυμμένα κίνητρα; Να είστε προσεκτικοί στις απαντήσεις. Καλύτερα να αναρωτιέστε για κάποια πράγματα τώρα, παρά να πέσετε στην άβυσσο και να προκαλέσετε το τέλος σας!

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην ενεργείτε χωρίς συνείδηση αλλά ούτε και χωρίς ευχαρίστηση!

Η άνοιξη του έρωτα έρχεται για σας το Μάη και σας ψιθυρίζουν στο αυτί σας ότι θα ζήσετε το μεγαλείο του έρωτα ή τώρα ή ποτέ! Μπορείτε να υπολογίζετε στους πλανήτες οι οποίοι σας βοηθούν να ανοίξετε μια νέα σελίδα με το άλλο σας μισό, προετοιμάζουν την έξοδό σας από το κακό παρελθόν για μια νέα, πιο ανανεωμένη ζωή. Ο Μάρτιος σας ενθαρρύνει να αντλήσετε διδάγματα από τις προηγούμενες εμπειρίες σας και να έχετε μια ώριμη αξιολόγηση των ατόμων που γνωρίζετε ή του συντρόφου σας, τι σας δελεάζει πραγματικά και τι δεν σας δελεάζει πια! Προσέξτε τον Απρίλιο που μπορεί να σας στερήσει την επιθυμία να δείτε ένα φωτεινό μέλλον και να διαστρεβλώσει τις καταστάσεις, μόνο και μόνο για μη δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ανάγκη για ανανέωση αλλά επιλέξτε τη μέθοδό σας προσεκτικά.

Δεν θα βαρεθείτε στιγμή, αυτή την Άνοιξη βγαίνετε απότομα από τη χειμερία νάρκη σας. Θα πρέπει να χαίρεστε, γιατί τα γεγονότα θα σας κρατήσουν ξύπνιους όλη τη σεζόν! Είστε ο αντάρτης που κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να απελευθερωθεί από την πίεση για να δώσει στον εαυτό του λίγο χώρο να αναπνεύσει. Το σύμπαν όμως δεν θέλει να βιαστείτε, μη νομίζετε ότι θα αποβάλλετε εύκολα ό, τι και όποιον σας ενοχλεί. Θα πρέπει να αγωνιστείτε αλλά χωρίς να διαταράξετε την ηρεμία σας. Θα θέλετε να έχετε αμέσως τα πάντα, αλλά μάλλον θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια τα οποία ίσως σας παρεκτρέψουν από την πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το ερωτικό παιχνίδι αξίζει τον κόπο!

Το σύμπαν σας ξυπνά και ικανοποιεί τη δίψα σας για περιπέτεια και ευχαρίστηση. Σπάει η μονοτονία σας, δεν θέλετε τώρα στέρεες βάσεις, απλά είστε ικανοποιημένοι με ειδύλλια μιας ημέρας τα οποία εμπλουτίζουν την καθημερινή σας ζωή. Το σύμπαν σας καθοδηγεί προς μια θεμελιώδη αλλαγή στις πεποιθήσεις σας, με την αλλαγή μιας κατάστασης ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, διατηρώντας ακόμα και απόσταση από τον αγαπημένο σας. Τώρα ζείτε τον έρωτα με την πρώτη ματιά και την αναζωπύρωση μιας παλιάς ερωτικής φλόγας, τα οποία θα σας αφήσουν μαγευτικές αναμνήσεις. Με την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της αποπλάνησης και της ικανότητάς σας να έχετε την προσοχή του καθενός, βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη σας. Όσον αφορά το επίπεδο των συζητήσεων έχουν μια πνευματική διάσταση, έχετε ένα νέο τρόπο αντίληψης των πραγμάτων. Συμβουλή: Εσείς οι ίδιοι θα πρέπει να φροντίσετε να μη γίνετε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας, όταν πρόκειται για την ευτυχία σας.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τι δεν είναι σωστό.

Η επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε θα εξουδετερωθεί από κάποιες απογοητεύσεις, που θα σας αναγκάσουν να θέσετε τον πήχη χαμηλότερα στις απαιτήσεις σας. Ο ανάδρομος Άρης και η Σεληνιακή έκλειψη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας καλούν να προσέξετε τη ζήλια και το δράμα. Θα πατήσετε σε λασπώδη νερά, θα έχετε ελάχιστα περιθώρια για να απολαύσετε γαλήνιες στιγμές με τον αγαπημένο σας και να χαλαρώσετε παρέα. Μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και απαντήστε στο ερώτημα: τι θέλετε και τι περιμένετε από την ερωτική σας ζωή; Η ερωτική σας ζωή σας αλλάζει ριζικά, επανασυνδέεστε με τα έντονα συναισθήματά σας, που είχαν εξαφανιστεί για αρκετό διάστημα. Αν είστε μόνοι, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος που ήταν φίλος σας, τώρα κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας. Θα είναι μια εποχή γεμάτη ευκαιρίες για την αγάπη και την απόλαυση, εφόσον δεν ωθήσετε τους θαυμαστές σας στη γωνία!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-03-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta