Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2020.
Βαθμολόγησε
22
07
2020

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2020.

Χλόη Ευθυμίου

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Αυγούστου 2020 από την Χλόη Ευθυμίου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Αυγούστου 2020 και η κάρτα ταρώ του μήνα

 

Κάρτα του μήνα: ΚΡΙΣΗ

Αέρας ευχαρίστησης, χαράς και αναζωογόνησης πνέει στην ερωτική ατμόσφαιρα το μήνα Αύγουστο, που έρχεται για να μας δείξει πως υπάρχει διάθεση και προοπτική να μεταμορφωθεί το γκρίζο και θολό τοπίο της καρδιάς μας με καινούριες, τρυφερές εμπειρίες και να δικαιώσει τις συναισθηματικές προσδοκίες και τις αισθησιακές μας επιθυμίες, με την ιδανικότερη ανταμοιβή από τον άνθρωπο που αγαπάμε.

Μια τρυφερή εξομολόγηση απ’ το ταίρι μας έχει τη δύναμη να ευωδιάσει την αγκαλιά μας με στοργή και κατανόηση, η επανασύνδεση που λαχταράμε φωτίζει με ευτυχία και ρομαντική διάθεση την ψυχή μας, το άλλο μας μισό θυσιάζει μικροδιαφορές και εντάσεις στο βωμό της ευτυχίας και της συντροφικότητας, οι έντονα παθιασμένες στιγμές στο δεσμό μας, ανάβουν και πάλι τη σπίθα της αληθινής αγάπης και του παντοτινού έρωτα!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα αισθηματικά σας τον Αύγουστο 2020, ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι' αυτό το μήνα: Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ Αυγούστου 2020!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2020 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms