Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2019.
Βαθμολόγησε
26
11
2019

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2019.

Χλόη Ευθυμίου

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Δεκεμβρίου 2019 από την Χλόη Ευθυμίου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Δεκεμβρίου 2019 και η κάρτα ταρώ του μήνα

 

Κάρτα του μήνα: ΔΥΝΑΜΗ

Ξεδιπλώνουμε τις συναισθηματικές μας ανάγκες και τις αισθησιακές μας επιθυμίες, δε θέλουμε να κρύψουμε τη δίψα και τα θέλω μας για το ταίρι που αγαπάμε, προσπαθούμε να ενεργήσουμε με μυστικότητα και ρομαντισμό, αισθανόμαστε ενθουσιασμό και απόλυτη αισιοδοξία πως μπορούμε να κερδίσουμε τις καθημερινές ερωτικές μάχες με τα εμπόδια και τους διαξιφισμούς στο δεσμό μας. Έχουμε τη διάθεση να ζευγαρώσουμε με εκρηκτικό και φλογερό τρόπο, να επιτρέψουμε στη λάβα του έρωτα και του πάθους να φλογίσει την καρδιά μας, να δημιουργήσουμε ηφαιστειώδεις στιγμές στη σχέση μας, να ξεσηκωθεί η ψυχή και η σάρκα με τους ίδιους δοτικούς και αφοσιωμένους ρυθμούς, να αναγκάσουμε τις αισθήσεις μας να παραδοθούν δίχως όρους και όρια στην αληθινή αγάπη, να θέλξουμε το άλλο μας μισό με ένα ατέλειωτο ταξίδι πόθου και έρωτα.

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα αισθηματικά σας τον Δεκέμβριο 2019, ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι' αυτό το μήνα:

Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ Δεκεμβρίου 2019!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-11-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms