Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου 2020.
Βαθμολόγησε
27
10
2020

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου 2020.

Χλόη Ευθυμίου

Αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια Νοεμβρίου 2020 από την Χλόη Ευθυμίου. Μάθε όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις και την κάρτα ταρώ.

 

Μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ Νοεμβρίου 2020 και η κάρτα ταρώ του μήνα

 

Κάρτα του μήνα: ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Οι ερωτικές φαντασιώσεις ανταμώνουν με τη συναισθηματική σιγουριά του συντρόφου μας όλο το μήνα Νοέμβριο, οι ευχές μας μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά, τα όνειρα που χτίζουμε στην αγκαλιά του άλλου μας μισού, δεν είναι ψεύτικα ή χάρτινα παλάτια, αλλά η σταθερή, τρυφερή, ιδανική σχέση που έχει ανάγκη η ταλαιπωρημένη μας καρδιά.

Η σάρκα μας ποθεί την καθολική ολοκλήρωση και την γεύεται, η ψυχή μας αναζητά την κατανόηση και την αμοιβαιότητα και την απολαμβάνει, μέσα από μια πρόταση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση, μέσα από ένα ρομαντικό ταξίδι με το ταίρι μας, μέσα απ’ τις ανταύγειες της ισορροπίας και της αρμονίας, μέσα απ’ τον συνδυασμό της ερωτικής χημείας και της πνευματικής ένωσης με τον δεσμό που λαχταράμε!

Διαβάστε τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ για τα αισθηματικά σας, ανάλογα με την κάρτα Ταρώ που αντιστοιχεί στο ζώδιό σας γι' αυτό το μήνα: Διάβασε τις μηνιαίες αισθηματικές Ταρώ!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-10-2020 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms