Ποια ζώδια επιθυμούν περισσότερο την ειλικρίνεια στις σχέσεις;
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 8
21
05
2019

Ποια ζώδια επιθυμούν περισσότερο την ειλικρίνεια στις σχέσεις;

E-zwdia

Και αν δείχνει κάπως οξύμωρο το σχήμα «απόλυτη - αλλά έως ποιο σημείο», η εμπειρία μας στη ζωή μας έχει αποδείξει ότι δεν δίνουμε όλοι την ίδια ερμηνεία για τις ίδιες έννοιες-λέξεις. Είναι απλά το μέτρο του καθενός και ως ποιο σημείο αντέχει την αλήθεια. Για κάποιους, η απόλυτη ειλικρίνεια είναι κυριολεκτική και για κάποιους άλλους, τους περισσότερους, ίσως να επιθυμούν ναι, μεν, την αλήθεια αλλά με μέτρο ή η μη αποκάλυψη όλης της αλήθειας να μη θεωρείται απαραίτητα ... και ψέμα.

 

Σίγουρα, όλοι μας επιθυμούμε να υπάρχει απόλυτη ειλικρίνεια στις σχέσεις μας. Αλλά έως ποιο σημείο;

 

ΚΡΙΟΣ

Σε έναν Κριό, ακόμη κι αν κάποιες φορές σε ξεγελάει η στάση του, τελικά το ζητάει το ψεματάκι του. Κι ενώ σε άλλα πράγματα στη ζωή του είναι γενικά ατρόμητος, στα προσωπικά του ζητήματα είναι λίγο πιο «ευέλικτος». Πολλές φορές μάλιστα, κι ενώ γνωρίζει την αλήθεια, προτιμά να κάνει ότι δεν την βλέπει. Ακολουθεί την μέθοδο «στρουθοκάμηλος». Νομίζει ότι αν δεν αντικρύσει κάτι, τότε αυτό όχι μόνο εξαφανίζεται από το οπτικό του πεδίο αλλά και από τη ζωή του. Για παράδειγμα, μπορεί να του πείτε ότι θα θέλατε να συζητήσετε για κάτι σοβαρό κι εκείνος τότε θα θυμηθεί ότι έχει ξεχάσει να κάνει κάτι και θα φύγει τρέχοντας. Τώρα, αν υποπέσει στο κοινό σφάλμα που πέφτουν όλοι οι άντρες και σας ρωτήσει «με ποιον ήταν η καλύτερη σας φορά», μη βρείτε τότε να σας πιάσει κι εσάς κρίση ειλικρίνειας!

ΤΑΥΡΟΣ

Θέλεις το αγαπημένο σου Ταυράκι να μη σου πάθει κανένα εγκεφαλικό; Ε, τότε, μη διανοηθείτε να του πείτε πόσο αγοράσατε το τελευταίο σας νέο ζευγάρι παπούτσια! Γενικά, καλό είναι να μην ξέρει πάντα και με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια το τι κάνετε με το πορτοφόλι σας. Ο Ταύρος δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο! Από την άλλη, αν του καρφωθεί κάτι στο μυαλό θα κάνει τα πάντα, προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια. Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, ε… ας πρόσεχε! Βέβαια, από τη μία μπορεί να σας λέει ότι πραγματικά μπορείτε να τον εμπιστευτείτε και ότι μπορεί να αντέξει όλη την αλήθεια και από την άλλη, αν κάνετε το λάθος και την ομολογήσετε όλη, χωρίς φόβο και πάθος, μπορεί να γυρίσει την πλάτη του, να σας στείλει τα πράγματα σας με courier και να μην έχετε ποτέ ξανά νέα του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για έναν Δίδυμο, το ψέμα δεν είναι ποτέ μια ξεκάθαρη έννοια. Κάποιες φορές μάλιστα, το θεωρεί ως την ιδανικότερη διπλωματική κίνηση προκειμένου να αποφύγει κάποιος τις κακοτοπιές. Αυτό, βέβαια, όταν πρόκειται για εκείνον, γιατί όσον αφορά τους άλλους... τότε το πράγμα αλλάζει. Δεν ανέχεται να μην του λένε την αλήθεια και διατυπώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι την αλήθεια, όποια κι αν είναι, την αντέχει, το ψέμα, όμως, ποτέ! Όμως για να μη γινόμαστε άδικοι μαζί του, πραγματικά, κι εκείνος ανήκει στους πιο ειλικρινείς του ζωδιακού, απλώς κάποιες φορές το να διατυπώνει την αλήθεια με λίγο διαφορετικό τρόπο ή το να παραλείπει κάποια κομμάτια της...  δεν το θεωρεί απαραίτητα και ψέμα. Γενικά, όμως, έχει υψηλά τον πήχη και καλό είναι να μη δοκιμάσει κάποιος για πολύ τα όριά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε θέματα στη σχέση σας με τη μητέρα του; Σκεφτείτε πολύ, μα πολύ σοβαρά, το πώς θα διαχειριστείτε την κατάσταση. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, μανούλα είναι αυτή. Άλλο να μη θέλεις να είστε κολλητές κι άλλο να του πεις πως δεν θέλεις να την βλέπεις ούτε από μακριά! Γενικά, σε ό, τι αφορά τα οικογενειακά θέματα, αποφύγετε τις κατά μέτωπο κινήσεις και κινηθείτε όσο πιο διπλωματικά μπορείτε.  Πολλές φορές, για εκείνον είναι πιο σημαντικό το πως κάποιος θα εκφραστεί παρά αυτά που θα πει. Ξεκινήστε, λοιπόν, όσο πιο γλυκά μπορείτε και σιγά-σιγά, μπείτε στο ψητό. Τώρα, αν πήρε το τελευταίο διάστημα λίγα κιλάκια παραπάνω, δεν είναι ανάγκη να το κάνετε ολόκληρο θέμα, απλά ξεκινήστε να μαγειρεύετε πιο υγιεινά και χωρίς να το καταλάβει, θα έχει κάνει κορμί... λαμπάδα!

ΛΕΩΝ

Φυσικά, μην κάνετε ποτέ το λάθος να του πείτε πόσο πιο όμορφος ή πιο πετυχημένος είναι κάποιος φίλος του ή οποιοσδήποτε άλλος, συγκριτικά με εκείνον. Θα τον πληγώσετε ανεπανόρθωτα και κατά βάθος θα σας το κρατάει για πάντα. Εδώ δεν τίθεται θέμα του να επιλέξει κάποιος να πει ψέματα αλλά απλά είτε να μην του αποκαλύψει όλη την αλήθεια είτε να την πει με τέτοιο τρόπο, που να μη δημιουργεί μια κατάσταση ανταγωνιστική ανάμεσα σε εκείνον και κάποιον άλλον. Γενικά όμως, υπάρχουν θέματα για τα οποία πραγματικά θέλει να ακούσει την απόλυτη αλήθεια αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θα προτιμούσε να μην την είχε ακούσει ποτέ. Ακόμη όμως και αν συμβεί αυτό, η θετική οπτική που διαθέτει στη ζωή του, θα τον βοηθήσει και πάλι ώστε κάπως να την μετουσιώσει, για να μπορεί και να την αντέξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά, σε έναν Παρθένο δεν είναι ανάγκη να μιλήσετε ποτέ με ωμό ή σκληρό τρόπο. Πείτε αυτά που οφείλετε να του πείτε αλλά με όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμο τρόπο μπορείτε. Δεν είναι για παράδειγμα ανάγκη να του περιγράψετε με κάθε «ανατριχιαστική λεπτομέρεια» την κατάσταση αλλά μπείτε μόνο στην ουσία και αφήστε απ' έξω όλες τις... σάλτσες και συναισθηματικές διαβαθμίσεις. Ε, είπαμε, δεν είναι φτιαγμένος κι από πέτρα, άνθρωπος είναι κι αυτός! Όταν λοιπόν σας ρωτήσει ποιά ήταν η καλύτερη σχέση σας πριν από εκείνον, δεν είναι ανάγκη να αρχίσετε να απαριθμείτε όλο το ερωτικό σας παρελθόν, απλά αναφέρετε ποιος μπορεί να ήταν αλλά ταυτόχρονα, μην ξεχάσετε να του θυμίσετε ότι όλα αυτά πια πέρασαν και ο μόνος που πραγματικά σας έχει κάνει ευτυχισμένη δεν είναι άλλος από εκείνον!

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός δεν πρέπει να σε ξεγελάει με την κουλ του εξωτερική εικόνα. Μπορεί εύκολα να πληγωθεί και αν και δεν είναι καθόλου εκδικητικός, αργά ή γρήγορα, κάτι θα κάνει και θα στην φέρει με το ίδιο νόμισμα. Αν δεν θέλετε λοιπόν να βρεθείτε ποτέ στη θέση του, καλό είναι να μη χρειαστεί ποτέ να του... εξομολογηθείτε κάτι σκληρό. Αλλά και η λύση του ψέματος δεν είναι και η κατάλληλη, ο Ζυγός διαθέτει ένα ένστικτο που αργά ή γρήγορα κάπου θα τον οδηγήσει. Στην περίπτωση, λοιπόν, που κάτι ανακαλύψει, φροντίστε να έχετε ήδη έτοιμη μια πολύ καλή δικαιολογία.  Αν η συγκεκριμένη δικαιολογία-αιτιολογία τον ικανοποιήσει, μπορεί και να είναι σε θέση να κατανοήσει την αδυναμία της ανθρώπινης φύσης και να δείξει τη …μεγαλοψυχία που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ το θέμα δεν είναι πόση αλήθεια εκείνος μπορεί να αντέξει αλλά το αν εσείς αντέχετε τις επιπτώσεις της αποκάλυψης. Γενικά, ό, τι κι αν κάνετε, την έχετε βάψει από χέρι! Αν έχετε πει σε κάτι ψέματα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχει μυριστεί, είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι πάντα επιφυλακτικός και σας περιμένει στη γωνία. Αν τώρα λοιπόν κάτι έχει υποψιαστεί και σας ρωτήσει πρώτος εκείνος, πάρτε βαθιά ανάσα και πείτε τα όλα μεμιάς. Είναι σαν το τραυμαπλάστ, όσο πιο γρήγορα το τραβήξεις, τόσο λιγότερο θα πονέσεις. Αν πάλι αποφασίσατε να μην ομολογήσετε, μαύρο φίδι που σας έφαγε! Ξέρετε τη φράση «ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιο;» Ε, ουδέν κρυπτόν υπό ενός Σκορπιού. Αν κάτι του έχει καρφωθεί στο μυαλό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ανακαλύψει τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα. Γι' αυτό συμβουλή: Αφού ό, τι και να γίνει, στο τέλος θα βρεθείτε υπόλογες, πείτε τα τουλάχιστον όλα απνευστί. Αν μη τι άλλο, θα κερδίσετε τουλάχιστον την εκτίμησή του γιατί ήσασταν θαρραλέες για να το παραδεχτείτε και να τον… αντιμετωπίσετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν καταλάβει ότι του κρύβετε την αλήθεια, δεν είναι απαραίτητο ότι και θα θυμώσει. Αντίθετα μάλιστα, μπορεί και κάπου μέσα του να σας δικαιολογήσει. Όλα βέβαια, υπό λογικές συνθήκες και αναλογίες. Γενικά, επειδή σαν άνθρωπος κι εκείνος έχει κάνει κάποιες φορές παρόμοια λάθη, δεν είναι από εκείνους που θα σας στήσουν στον τοίχο. «Ο αναμάρτητος, πρώτος το λίθο βαλέτω». Κι αφού λοιπόν ουδείς αναμάρτητος, άρα και τέλειος, γιατί να μαυρίσετε τις καρδιές σας; Προχωρήστε παρακάτω αλλά προσοχή, το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός/γυναικός σοφού! Κάποιες φορές, μπορεί να κάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται το τι συμβαίνει αλλά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να αναλάβει και την ευθύνη της …ετυμηγορίας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλό είναι να μη δοκιμάσετε ποτέ τα όριά του. Γενικά, μπορεί να είναι αυστηρός στην κριτική του αλλά όπως και να έχει, προτιμά μια ειλικρινή εξήγηση παρά να διαιωνίζεται ένα θέμα και να νιώθει ότι ο ένας κοροϊδεύει τον άλλον.  Φυσικά, δεν είναι και ανάγκη να αρχίσετε να του λέτε τα πάντα αν δεν σας έχει ρωτήσει ή υποψιαστεί πρώτα εκείνος. Για παράδειγμα, με πόσους έχετε πάει πριν από εκείνον ή πόσο πολύ εκτιμούσαν και αγαπούσαν οι γονείς σας εκείνο το παιδί τον Τάκη, που βγαίνατε μαζί στο γυμνάσιο. Δεν αντέχει τις συγκρίσεις και φυσικά τις «περιττές» εξομολογήσεις. Μείνετε λοιπόν στα βασικά και αυστηρά σε ό, τι αφορά εσάς τους δυο, όλοι και όλα τα άλλα… περιττεύουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλήθεια, αλήθεια και πάλι αλήθεια! Μόνο έτσι μπορείς να έχεις τουλάχιστον μια δεύτερη ευκαιρία μαζί του. Ένας Υδροχόος, μπορεί να μην είναι πονηρός αλλά είναι αρκετά έξυπνος ώστε να καταλάβει πότε κάτι δεν πάει καλά. Έχει ρε παιδί μου κι αυτήν την αέρινη φύση, που σε τέτοιες περιπτώσεις, το ένστικτό του σχεδόν δεν σφάλλει ποτέ. Όσο πικρή και δύσκολη αν είναι λοιπόν η αλήθεια και δεν θέλετε να τον χάσετε από τη ζωή σας, θα σας συμβούλευα άφοβα να του το πείτε. Είναι από εκείνους που πρώτα απ' όλα εκτιμούν το θάρρος και επίσης το ότι τελικά τον εμπιστευτήκατε είναι το πιο σημαντικό για εκείνον. Εξάλλου, πάνω απ' όλα είναι πάντα ένας πιστός φίλος, θεωρεί δεδομένη λοιπόν την εμπιστοσύνη σας. Αν, αντίθετα, του κρύψετε πράγματα, θα πληγωθεί πολύ περισσότερο απ' ότι αν τα μάθαινε από εσάς. Θα νιώσει προδομένος κι αυτό ίσως είναι το μόνο που δεν μπορεί να αντέξει.

ΙΧΘΥΣ

«Μια φορά κι έναν καιρό». Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό που είναι πολύ σημαντικό, δεν είναι το αν θα πείτε όλη την αλήθεια αλλά το πώς θα την πείτε και σε πόσα στάδια θα την αποκαλύψετε. Σιγά-σιγά και διακριτικά. Είναι μια ευαίσθητη ψυχή, γι' αυτό μην τον ρίξετε κατ' ευθείαν… στα «σκληρά»! Είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Ιχθύς είναι ο τύπος του ανθρώπου που μπορεί και από μόνος του κάποιες φορές να «παραμυθιάζεται» και αυτό δεν το θεωρεί απαραίτητα πάντα κακό.  Για παράδειγμα, μπορεί κάποια στιγμή να αναγκαστήκατε να προσποιηθείτε κατά τη διάρκεια των... πιο προσωπικών σας στιγμών, το πιο πιθανό είναι ότι θα το έχει καταλάβει αλλά η ερμηνεία που μπορεί να δώσει εκείνος, ίσως να είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη που εσείς φοβόσασταν...

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ