Αναμονή, το μαρτύριο της αγάπης. Πόσο εύκολα αντέχει το κάθε ζώδιο;
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 7
16
10
2017

Αναμονή, το μαρτύριο της αγάπης. Πόσο εύκολα αντέχει το κάθε ζώδιο;

Λίλα Δασκαλάκη

Το χειρότερο μαρτύριο στο οποίο υποβάλλεται ένας ερωτευμένος, από τη στιγμή που επίσημα θα μπει στο παιχνίδι του έρωτα, είναι η αναμονή. Και, συνήθως, είναι αυτός που το ποτήρι της λαχτάρας του για τον άλλο είναι πιο γεμάτο. Ποτέ τα πράγματα δεν είναι ισότιμα στον έρωτα. Πάντα ένας από τους δύο θα υπερ-λειτουργεί, μέσα από το πάθος και την επιθυμία του. Αυτός που θα υπολειτουργεί είναι που θα υποβάλλει τον άλλον στη δοκιμασία της αναμονής.

Εκείνος θα αποφασίζει πότε θα πάρει τηλέφωνο, πότε θα ορίσει τη συνάντηση, πότε θα βρει τον απαραίτητο χρόνο να του διαθέσει. Πολλές φορές ο χρόνος, γι’ αυτόν που περιμένει παίρνει διαστάσεις ακόμα και εφιαλτικές, αφού κάνει τη στιγμή της επικοινωνίας να μοιάζει ανέφικτη μέσα από την ανασφάλεια και το φόβο της απώλειας. Συνήθως, οι γυναίκες είναι αυτές που υποβάλλονται σ’ αυτό το μαρτύριο. Ίσως γιατί, από την πρώτη στιγμή, αφήνονται στο να επενδύσουν συναισθηματικά, κάτι που ο άνδρας (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) αποφεύγει. 

 

Τι σημαίνει η αναμονή στην αγάπη;

 

Το σύνδρομο της «πιστής Πηνελόπης» σαν αρχέγονη κατάσταση ενυπάρχει στην κάθε γυναίκα, μέσα από την ανάγκη της να ζήσει το απόλυτο με τον έναν και μοναδικό, τον άνδρα που θα την κάνει να βιώσει την εξύψωση της θηλυκής της φύσης. Της φύσης που την κάνει να πρέπει αλλά και να ξέρει να περιμένει. Το παιχνίδι, συνήθως, κρίνεται από την αρχή. Εκείνος που θα μπει σαν ο πιο ερωτευμένος στη σχέση είναι και αυτός που θα βιώσει πιο επίπονα την κατάσταση του έρωτα.

Οι Γάλλοι, όμως, λένε πως ο άνδρας, είναι σαν το γραμματόσημο. Όσο τον φτύνεις, τόσο πιο πολύ κολλάει. Και κάποιες γυναίκες αυτό το γνωρίζουν καλά. Με αποτέλεσμα, να παίρνουν αυτό που θέλουν, χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από σαράντα κύματα για να εισπράξουν την επιβεβαίωση. Γιατί, αυτό κρύβεται πίσω από την όποια ερωτική δοκιμασία. Η επιβεβαίωση. Μόλις το εγώ εισπράξει την επιβεβαίωση, κανένα λόγο πια δεν έχει να υποβάλλεται στο μαρτύριο της αναμονής. Και μετά, εάν και εφόσον αντέξει η σχέση, εκεί γύρω στα 3 χρόνια, τότε τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή, και μπαίνουν σε πιο ισότιμη βάση. 

 

Τι σημαίνει για το κάθε ζώδιο η αναμονή;

 

Τι όμως σημαίνει αναμονή για τον κάθε άνθρωπο; Και πόσο επιτρέπει στον εαυτό του να μπαίνει σ’ αυτή τη διαδικασία; Σίγουρα, είναι θέμα χαρακτήρα. Ο ίδιος όμως ο αστρολογικός μας χάρτης αυτό απεικονίζει: το χαρακτήρα μας. Τα ζώδια του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) σαν τα πιο ευαίσθητα, είναι αυτά που συνήθως δοκιμάζονται περισσότερο, και λόγω της ανασφάλειας που τα διακατέχει. Σίγουρα, τα πιο ανυπόμονα είναι αυτά της φωτιάς, (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) ξέρουν όμως να παίρνουν αυτό που θέλουν και τη στιγμή που το έχουν ανάγκη. Είναι τα ζώδια της πρωτοβουλίας, αυτά που πρώτα συνήθως βάζουν τους όρους στο παιχνίδι του έρωτα. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι) έχουν τον τρόπο να ελίσσονται και να φέρνουν τα πράγματα εκεί που επιθυμούν. Όσον αφορά τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι), με μοναδικό όπλο τους τη λογική, είναι σε θέση να λειτουργούν πιο προστατευτικά για τον εαυτό τους. 

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που καθιστά πιο ευάλωτο το άτομο στην αναμονή, θα πρέπει όμως να κάνει όψεις με προσωπικούς πλανήτες, όπως τον Ήλιο, τη Σελήνη, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Άρη. Και ειδικά, όταν εμπλέκεται και ο πέμπτος οίκος, που αφορά και τον ερωτικο-συναισθηματικό τομέα. 

 

ΚΡΙΟΣ

Σαφώς και ένας Κριός, λόγω της παρορμητικής του φύσης, δεν μπορεί να αντέξει στο μαρτύριο της αναμονής. Γι’ αυτό και θα κάνει, όχι μόνο ότι είναι δυνατόν, αλλά και ό, τι κρίνεται για τους πολλούς αδύνατο, προκειμένου να μην περιμένει. Δε θα διστάσει, και στην περίπτωση που τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματά του δεν βρίσκουν ανταπόκριση, να κινηθεί αστραπιαία, ακόμα και αν χρειαστεί να διανύσει χιλιόμετρα για να έρθει face to face με το αντικείμενο του πόθου του. Και θα πρέπει βέβαια να λογοδοτήσει για την ασυνέπειά του και να υποστεί και τις ανάλογες συνέπειες. Σε περίπτωση που ο έρωτας σας φέρει στο δρόμο σας έναν Κριό, να ξέρετε πως η συνέπεια τον χαρακτηρίζει, όχι όμως η διακριτικότητα. Σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί και το ιδιωτικό απόρρητο να παραβιάσει, εάν υποπτευθεί ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την αναμονή. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΑΥΡΟΣ

Το σίγουρο είναι ότι ο Ταύρος μπορεί να περιμένει, γιατί ξέρει καλά πως περισσότερο οι άλλοι καίγονται από την επιθυμία να τον συναντήσουν. Ο νάρκισσος του ζωδιακού μπαίνει σαν ο πιο ισχυρός στο παιχνίδι του έρωτα και αυτό από την πρώτη στιγμή τον βάζει σε θέση ισχύος. Χρειάζεται πολλή υπομονή για αντέξει κανείς στην αναμονή που μπορεί ένας Ταύρος να τον υποβάλλει. Το γεγονός ότι δεν ήταν αυτός που πήρε τελευταίος τηλέφωνο δεν του λέει τίποτα. Μπορεί να χρειαστεί να μεσολαβήσουν τρία δικά σας, για να πάρει την απόφαση να σας τηλεφωνήσει. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που καίγεται από την επιθυμία του για σας, το πείσμα και ο εγωισμός του θα τον οπλίσουν με τη δύναμη που χρειάζεται για να μπορεί να στέκεται στο βάθρο του νικητή. Η απάθεια και η ψυχραιμία του, η λογική και ο ρεαλισμός του, πολύ εύκολα τον κάνουν να παραμερίζει και να αποστασιοποιείται από τα συναισθήματά του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αναμονή για έναν Δίδυμο είναι κάτι ασύμβατο με τα κύτταρά του. Γι’ αυτό και δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Πριν το ρολόι περάσει την οριακή γραμμή, αμέσως θα σας πάρει τηλέφωνο για να τσεκάρει το ραντεβού. Ο χειριστικός τρόπος συμπεριφοράς του δε θα σας αφήσει τα περιθώρια, ώστε να αμαρτήσετε, υποβάλλοντάς τον στην αναμονή. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε πως αναμονή για έναν Δίδυμο σημαίνει αμάρτημα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Το στήσιμο θεωρείται ως κάτι απόλυτα φυσιολογικό και δεν αποκλείεται, έστω και μια φορά, στη σχέση να περιμένετε πολύ περισσότερο από τα επιτρεπτά όρια μέχρι που μπορεί  να μην εμφανιστεί και καθόλου. Και βέβαια, δε θα σας επιτρέψει να εκφράσετε ούτε καν δυσαρέσκεια, αφού θα έχει βρει την καλύτερη δικαιολογία, τέτοια ώστε να σας στερήσει ακόμα και το δικαίωμα να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανατροπή μεγάλη για έναν Καρκίνο η αναμονή. Δεν είναι σε θέση να μπορεί να διαχειρίζεται ανάλογες δοκιμασίες, αφού για δοκιμασία πρόκειται, τέτοια ώστε, για αρκετές μέρες αργότερα, αυτό να αποτελεί το μείζον θέμα συζήτησης, το πιο ισχυρό σημείο αναφοράς της γκρίνιας και γιατί όχι και της κατάθλιψής του, στην περίπτωση που το αντικείμενο του πόθου δεν ανταποκρίνεται στο δεύτερο τηλεφώνημά του. Πάντα και παντού καραδοκεί το τέλος. Αυτό είναι που τον κάνει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, να κλείνεται στο καβούκι του και να δίνει μεγάλους όρκους στον εαυτό του, ότι ποτέ δεν πρόκειται να τον/την ξαναδεί, ποτέ δε θα επιτρέψει να ξαναζήσει τέτοια επίπονη εμπειρία. Από το πρώτο δευτερόλεπτο όμως, όλα θα τα πάρει πίσω, και πριν ακόμα ακούσει την απελπιστικά αναγκαία γι’ αυτόν φωνή. Το νούμερο στην οθόνη είναι αρκετό, για να ξαναθυμηθεί ότι η ζωή μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να γίνει τόσο ωραία. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Το θέμα «αναμονή» δεν τίθεται για ένα Λέοντα. Μία φορά μόνο θα περιμένει περισσότερο από το επιτρεπτό όριο. Γιατί, επομένη δε θα υπάρξει. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα θέσει σκληρούς όρους ή ότι ακόμα και αυτή η μία φορά μπορεί να αποδειχθεί μοιραία, αφού  το πρόσωπο με το οποίο ξεκίνησε η ερωτική επικοινωνία θα έχει χάσει από την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία του. Παρότι τον διεγείρει η αναμονή, με αποτέλεσμα να δυναμώνει η επιθυμία, η υπερηφάνεια του όμως δεν του επιτρέπει να μπει στο τρυπάκι της αναμονής, και κατά συνέπεια του μαζοχισμού. Έχει ανάγκη από ξεκάθαρες και υπεύθυνες συμπεριφορές. Από την πρώτη στιγμή, έχει ανάγκη να επενδύσει πάνω στη σχέσηκαι αυτό δεν μπορεί να συμβεί, στην περίπτωση που το άτομο από την αρχή ακόμα κριθεί αναξιόπιστο ή χειριστικό.   Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εύκολα μπορεί να σκεφτεί κανείς πως ο τυπικός Παρθένος θα λειτουργήσει ανάλογα και στο κομμάτι της ερωτικής επικοινωνίας. Εάν ο έρωτας σας έφερε στο δρόμο σας έναν Παρθένο, τότε ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε σκληρά τα νεύρα σας. Δύσκολα θα μπορείτε μέρες πριν να κανονίσετε κάτι, έστω και μία σύντομη συνάντηση. Ο προγραμματισμένος Παρθένος δεν αντέχει το πρόγραμμα στον έρωτα. Δρα σύμφωνα με την ανάγκη της στιγμής. Δύσκολα επίσης, και στην περίπτωση που μεσολάβησε κάποια σύγκρουση, να κάνει εκείνος το πρώτο βήμα να πάρει τηλέφωνο. Η αναμονή στην οποία θα υποβάλλει τον έρωτά του μπορεί και να πάρει διαστάσεις πρωτόγνωρες. Μπορεί εξωτερικά να δείχνει ψύχραιμος και ενίοτε αδιάφορος, ξέρει καλά όμως να παίζει το παιχνίδι του έρωτα. Και αυτό γιατί αντέχει ο ίδιος στην αναμονή. Θα βρει τρόπους να ξεχαστεί και θα βρει πολλά επιχειρήματα, ώστε καθόλου να μην μπει στη θέση του θύματος και του συναισθηματικά ευάλωτου. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αντέχει στην αναμονή και μπορεί να κάνει τους άλλους να υποφέρουν, υποβάλλοντάς τους σε αυτό το μαρτύριο, σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνονται στα αιτήματά του.  Ξέρει καλά, με τρόπο κυρίως χειριστικό, να το παίζει το παιχνίδι του έρωτα. Το πιο σημαντικό, όμως, ξέρει να ρισκάρει. Έχοντας συναισθανθεί την ανάγκη του άλλου προς εκείνον, θα παίζει σε πολλά ταμπλό, μέχρι να σιγουρευτεί ότι το αντικείμενο του πόθου κατοχυρώθηκε. Σε περίπτωση όμως που πέσει σε κάποια περίπτωση δύσκολη και υποβληθεί ο ίδιος σε καταστάσεις αναμονής, ο δείκτης της αυτοαξίας του θα υποχωρήσει αισθητά, παρ’ όλα αυτά όμως θα επιστρατεύσει όλους τους μηχανισμούς που διαθέτει για να φτάσει στο ζητούμενό του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα πάντα μπορεί να αντέχει ένας Σκορπιός στον έρωτα, εκτός από την αναμονή. Γιατί, συνήθως, είναι αυτός που περιμένει από τον έρωτά του να τον πάρει τηλέφωνο, να του προτείνει συνάντηση. Σε περίπτωση που το αντικείμενο του πόθου δεν ανταποκρίνεται, θα παλέψει με όλα του τα θεριά για να μην πατήσει τον εγωισμό του. Το πιο πιθανό είναι να μην τα νικήσει. Μέχρι να πάρει ανάποδες όμως. Μόλις γίνει αυτό, μπορεί να αντέξει και μέχρι τη Δευτέρα παρουσία, μέχρι να δει το πρόσωπο που έκανε κατάληψη στο είναι του να επιστρέφει  για να αναβιώσει τις μοναδικές στιγμές που μόνο ένας Σκορπιός μπορεί να χαρίσει. Ανυπόφορο αίσθημα για ένα Σκορπιό η αναμονή, άκρως αναγκαίο, όμως, προκειμένου το πάθος του να φτάσει σε ακραία ενίοτε επίπεδα. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν του αρέσει να περιμένει, αλλά ούτε και να τον περιμένουν. Ακόμα και αν συμβεί το δεύτερο, σίγουρα δε γίνεται σκόπιμα. Μπορεί να ξέχασε να πάρει τηλέφωνο, γιατί βρήκε αλλού καλύτερα ή γιατί κάτι ξαφνικά την τελευταία στιγμή προέκυψε, όχι όμως και σκόπιμα να υποβάλλει τον άλλον στην αναμονή προς χάριν της δικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που υποβληθεί ο ίδιος στην αναμονή, το πιο πιθανό είναι να κανονίσει άμεσα κάτι άλλο, χωρίς να αφήσει το γεγονός να χαλάσει τη διάθεσή του. Εάν όμως έχει να κάνει με μία δύσκολη περίπτωση, που έχει ανακαλύψει τα κουμπιά του, ώστε να μπορεί να τον χειρίζεται, τότε μπορεί να λειτουργήσει σαν έφηβος που θέλει όλα να τα ζει, με τον τρόπο που θέλει και στην ώρα τους. Τότε αρχίζει να εκφράζει επίμονη συμπεριφορά και δεν τον απασχολεί, εάν θα βάλει σε δεύτερη μοίρα τον εγωισμό του. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τον Αιγόκερω, τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα από την αρχή. Θέλει να ξέρει τι έχει, τι να περιμένει, αφού μπαίνει σαν ενήλικας στο παιχνίδι του έρωτα, έχοντας από την πρώτη στιγμή αναλάβει την ευθύνη της σχέσης. Έχοντας επίγνωση όμως, ότι τη σχέση την καθορίζουν δύο και όχι ένας, θα αντιδράσει έντονα, στην περίπτωση που το έτερον ήμισυ δεν ανταποκρίνεται με τον ξεκάθαρο και ώριμο τρόπο που εκείνος έχει ανάγκη. Η αναμονή για έναν Αιγόκερω κρίνεται απαγορευτική. Το απαγορευτικό όμως δε λειτουργεί διεγερτικά γι’ αυτόν, όπως για τους περισσότερους. Αντίθετα, τον ξενερώνει και τον κάνει να θέλει να αποστασιοποιείται. Ο Κρόνιος του ζωδιακού έχει ένα μοναδικό τρόπο, πολύ γρήγορα να βάζει τα κακώς κείμενα στη θέση τους. Με σύμμαχο τη λογική του, ξέρει να βάζει όρια, προκειμένου να προστατεύει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους άλλους. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο σκεπτόμενος και βαθυστόχαστος του ζωδιακού, θα περάσει από πολλές διαδικασίες ανάλυσης, προκειμένου να αναζητήσει τα αίτια της αναμονής στην οποία τον υποβάλλει ο σύντροφος. Πιθανόν, στην αρχή να φανεί αρκετά ανεκτικός, και υπομονετικός θα λέγαμε, χωρίς όμως να κάνει κινήσεις τέτοιες ώστε να ζητήσει εξηγήσεις ή να πάρει την πρωτοβουλία μιας συνάντησης. Ο εγωισμός του, στον πρώτο τουλάχιστον καιρό της σχέσης, δεν του επιτρέπει να δώσει την επιβεβαίωση στον/στη σύντροφο μέσα από την έκφραση της επιθυμίας του για κείνον. Ακόμα όμως και αν το κάνει, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρεις ως δεδομένο έναν Υδροχόο. Εκεί που τον νιώθεις κοντά και σε κατάσταση παράδοσης, εκεί μπορεί ξαφνικά να πάρει απόσταση τέτοια, ώστε να αναρωτιέσαι, εάν υπάρχει περίπτωση να τον ξαναδείς. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Οι ευαίσθητοι και ονειροπαρμένοι του ζωδιακού, οι Ιχθείς, είναι αυτοί που θα μπουν σαν οι πιο ευάλωτοι στη σχέση, αυτοί που είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα περισσότερα, γι αυτό και θα βιώσουν πιο έντονα το μαρτύριο της αναμονής. Κάθε αναμονή συνοδεύεται από αισθήματα μελαγχολίας και φόβου απώλειας. Δεν το βάζουν όμως κάτω. Θα επιμείνουν μέχρι να πάρουν την επιβεβαίωση. Μόλις όμως συμβεί αυτό, τότε έχουν έναν μοναδικό τρόπο να περνούν στην αντεπίθεση, και από την θέση του θύματος να βρεθούν στην θέση του θύτη. Μέσα από τη δυσκολία τους να ξεχάσουν τα όσα πέρασαν, θα βιώσουν στιγμές μεγάλες ικανοποίησης, όταν οι ίδιοι, σκόπιμα θα υποβάλλον τον/την σύντροφο στο μαρτύριο της αναμονής. Τίποτα όμως δεν τους εγγυάται ότι πολύ σύντομα θα βρεθούν και πάλι στην πρωτινή τους θέση. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-10-2017 12:08
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms