Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 1 ως 2/8/2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
30
07
2020

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 1 ως 2/8/2020.

Αγγέλικα Γεωργίου

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες καλό μήνα σας εύχομαι. Πάμε και στον Αύγουστο να δούμε τι καλό μπορεί να φέρει αυτός ο μήνας και ξεκινάμε με το πρώτο διήμερο του μήνα που η αλήθεια είναι πως δε μπαίνει και με το δεξί άλλα στο χέρι μας είναι να υπερισχύσουν τα θέλω μας.

Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, δημιουργεί μία ανυπομονησία έναν εκνευρισμό όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλουμε και όταν τα θέλουμε. Επίσης το Σαββατοκύριακο αυτό έχουμε και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, θα φέρει κάποιες ανατροπές και κάποιες αναπάντεχες εκπλήξεις οι οποίες ίσως να μας χαλάσουν και λίγο τη διάθεση.

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 1 ως 2 Αυγούστου 2020

 

Πάμε στα καλά νέα, όπου είναι, ότι η κοινωνικότητα μας και η δημοφιλία μας εκτινάσσεται με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο και να προετοιμάζεται για την Πανσέληνο της Δευτέρας στο ίδιο ζώδιο. Μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες, σημαντικές συναντήσεις στη ζωή μας, θα μπορούσε να γίνει και ένα πολύ ερωτικό διήμερο με αυτή την αστρολογική συγκυρία. Αρκεί να δούμε τα πράγματα με ωριμότητα και αποφασιστικότητα.

Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 1 ως 2 Αυγούστου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, δεν ξεκινά  με το δεξί ο Αύγουστος για σένα λόγω του ότι ο Ερμής κάνει μία αντίθεση με τον Πλούτωνα και σου δημιουργεί μία εσωτερική ένταση. Σου δημιουργεί μία ανυπομονησία και μια αυστηρή κριτική προς το σύντροφό σου με αποτέλεσμα να μην ακούς τι έχει να σου πει. Με αυτή την όψη δείχνει ότι δεν νοιάζεσαι τόσο πολύ για τα συναισθήματα που έχει, τι νιώθει το πρόσωπο τη δεδομένη στιγμή. Από την Κυριακή λίγο αρχίζει να φτιάχνει το κλίμα, λόγω του ότι η Σελήνη θα περάσει στον κοινωνικό Υδροχόο είναι μία καλή μέρα για να πάτε μία βόλτα, να έρθετε ξανά κοντά και να υπάρχει εκτόνωση και αποφόρτιση στην σχέση σας, μέσα από την διασκέδαση και τη χαλάρωση.

Για σένα Κριέ μου, που δεν διαθέτεις μία σχέση, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα, κάνουν τον Αύγουστο να ξεκινά με μία εσωτερική ένταση και πίεση μέσα σου. Το θετικό είναι πως την Κυριακή, το σκηνικό αλλάζει εντελώς με την Σελήνη από τον Υδροχόο σε κάνει πιο κοινωνικό και πρόσχαρο και με διάθεση να βγεις να διασκεδάσεις να χαρείς να συναντήσεις φιλικά σου άτομα αλλά και να φλερτάρεις Θα πιεστείς το Σάββατο και αυτό γιατί διακρίνεσαι για μία ανυπομονησία, θες όλα να γίνουν εδώ και τώρα και αυτό στην πράξη ίσως να μη σου βγει, αλλά τόσο ευχάριστα θα περάσεις την Κυριακή και έπειτα.  

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένε μου Ταύρε, αυτό το διήμερο για εσένα επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και εκπλήξεις, ο νέος μήνας μπορεί να μην ξεκινά με χαμόγελα αλλά θα σε αποζημιώσει στο άμεσο μέλλον. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό αλλάζει κάπως τα σχέδια σου,   ανατρέπει κάτι που είχες σχεδιάσει με το ταίρι σου να κάνετε και αλλάζει τα δεδομένα σας. Μην περιμένεις ότι θα γίνει κάτι τεράστιο αλλά, για παράδειγμα αν έχετε κανονίσει να πάτε ένα ταξίδι ίσως τα σχέδια σας να πρέπει να τα αλλάξετε. Επίσης προετοιμάζεσαι για την Πανσέληνο που θα γίνει τη Δευτέρα στον Υδροχόο, εκεί ίσως να πιεστείς ακόμη πιο πολύ, θα σου φέρει μία παραπάνω εσωτερική ένταση,  θα νιώσεις ότι έχεις εγκλωβιστεί σε μία κατάσταση και κάτι πρέπει να αλλάξεις οπωσδήποτε.

Για σένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μία σχέση το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα τον Υδροχόο σου ζητά να αλλάξεις πράγματα στην καθημερινότητά σου. Έχουν ένα απειλητικό χαρακτήρα αυτές οι όψεις, διότι σου ζητούν, ότι δε σου αρέσει να το αλλάξεις γιατί με κάποιο τρόπο θα αναγκαστείς να το κάνεις. Αν λοιπόν μέσα σου επιθυμείς διακαώς να δημιουργήσεις μία σχέση άλλαξε στον τρόπο που προσεγγίζεις, είτε τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει, είτε ένα νέο πρόσωπο γιατί τότε ίσως χρειαστεί κάποιος - κάποια να σου πει ή να σου τονίσει, αλήθειες που ίσως να μη σου αρέσουν και που αφορούν την συμπεριφορά σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον κοινωνικότατο Υδροχόο, αγαπημένε μου Δίδυμε ετοιμάσου για ένα όμορφο διήμερο με πολλές συναντήσεις, επαφές και εξόδους. Με το ταίρι σου, ετοιμάσου να διασκεδάσετε, να έρθετε κοντά και προτεραιότητα σας  θα είναι να βάλετε σε μια τάξη το δεσμό σας και να μπορέσετε να έχετε μια κοινή συνεννόηση. Αν αυτό φάνταζε αδύνατο το προηγούμενο διάστημα γιατί υπήρχαν πολλά προβλήματα ανάμεσα σας, τώρα λύνονται πολλά, φεύγουν αγκάθια που είχατε και αυτό που πραγματικά βλέπω και χαίρομαι πολύ είναι ότι είστε διαλλακτικοί και διπλωματικοί αρκετά. 

Για εσένα Δίδυμε μου, το διήμερο αυτό σε περιμένουν πολλές θετικές ανατροπές και εκπλήξεις. Στο προσκήνιο έρχονται νέα πρόσωπα, καινούριες φιλίες και πραγματικά μπορείς ακόμη και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό αυτό το διάστημα. Με την Σελήνη να είναι στον Υδροχόο, να θυμάσαι πως τα πράγματα έχουν ως εξής, μπορείς να βγεις και μέσα από την ανάλαφρη και χαρούμενη διάθεση σου, να μαζευτεί κόσμος γύρω σου και να δημιουργείς με τον τρόπο σου θαυμασμό. Οπότε, πολύ εύκολα μια γνωριμία που ίσως να ξεκινήσει μέσα από μια φιλική προσέγγιση, να εξελιχθεί πολύ εύκολα και σε ερωτική. Προσοχή δεν αναφέρομαι σε πρόσωπο που σας ενώνει μια πολυετή φιλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε, το Σαββατοκύριακο αυτό με τον Ερμή να κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργεί μία αστάθεια στην αισθηματική σου ζωή. Σου δημιουργεί μία ανυπομονησία, μία εσωτερική πίεση και ένταση που δυστυχώς την διοχετεύεις στο ταίρι σου. Όσο είναι εφικτό για εσένα, να φερθείς με διπλωματία και προσοχή. Κατόπιν τούτου να τσεκάρεις καλύτερα οποιαδήποτε δεδομένα μπορούν να στεναχωρήσουν το σύντροφό σου. Μην αδιαφορείς για τα συναισθήματα που σου εκφράζει μέσα στο διήμερο, φίλτραρε τα χωρίς να αντιδράσεις σπασμωδικά. 

Για σένα Καρκίνε μου που δεν διαθέτεις μία σχέση αυτό το διάστημα, με την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα ίσως να σου δημιουργήσει κάποια προβλήματα μέσα σου. Διαταράσσει την ισορροπία σου και φέρνει μια αναστάτωση την οποία πρέπει να την διαχειριστείς. Δεν είναι σίγουρα ένα ευχάριστο διήμερο διότι αισθανόμαστε για κάποια πράγματα ενοχή, έχουμε χάλια ψυχολογία και αυτό που θα σε συμβούλευα αγαπημένε μου Καρκίνε είναι να είσαι κοντά σε πρόσωπα που πραγματικά σε αγαπούν και μπορούν να σε καταλάβουν. Θα περάσει αυτή η όψη, δεν ήρθε για να μείνει.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα, το Σαββατοκύριακο αυτό σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ίσως να αλλάξει κάποια σχέδια σου  με αποτέλεσμα να προκαλέσει έναν εκνευρισμό. Κάτι που σχεδίαζες με το ταίρι σου, να κάνεις αυτό το διήμερο τελικά να αναβληθεί. Έρχεται επίσης και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο τη Δευτέρα και αυτή ξεκινά να σε πιέζει με τον τρόπο της. Όλα αυτά που σου αναφέρω Λέοντα μου, να ξέρεις ότι δεν είναι κάτι μόνιμο. Θα περάσει και μάλιστα θα περάσει και ανώδυνα αν είσαι πιασμένος χέρι - χέρι με τον άνθρωπό σου τίποτε αρνητικό δεν θα αισθανθείς. 

Για σένα Λέοντα μου, το Σαββατοκύριακο αυτό προμηνύεται ανατρεπτικό θα έλεγα ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό και η επικείμενη Πανσέληνος της Δευτέρας σου προκαλεί ένα ζόρι, η αλήθεια είναι. Θα περάσεις ένα πιεστικό διήμερο λόγω του ότι θα ανατραπούν κάποια σχέδια σου. Κάτι που σχεδίαζες με την παρέα σου να αναβληθεί ή να μην μπορέσεις να επικοινωνήσεις με το άτομα από το φιλικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως να μην είναι και ότι καλύτερο για νέες γνωριμίες και αυτό γιατί η πίεση μέσα σου αντανακλάτε στο πρόσωπο σου. Οπότε θα πάρει μια πολύ μικρή αναβολή, στο υπόσχομαι για το μικρή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, πλησιάζει ένα Σαββατοκύριακο που χαράζεις ένα καινούργιο δρόμο στη σχέση σου.  Με τον ερχομό του νέου μήνα είναι σαν να βάζεις κάποια σχέδια σου σε εφαρμογή, κάποια όνειρά σου να θέλεις να τα πραγματοποιήσεις με τον άνθρωπό σου. Επιθυμείς να βάλετε νέες βάσεις και να εστιάσεις όσο το δυνατόν περισσότερο τα συναισθήματά σου ως προς τον- την σύντροφό σου. Είναι ένα πολύ ωραίο και τρυφερό Σαββατοκύριακο για σένα, το οποίο θα πρέπει να αξιοποιήσεις, να αδράξει τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν προκειμένου να ενωθείς με έναν διαφορετικό τρόπο, πιο ουσιαστικό με το ταίρι σου.

Ο νέος μήνας ξεκινά Παρθένε μου και εσύ έχεις βάλει έναν στόχο, να ερωτευτείς αυτό το μήνα. Σαν να σε κούρασε η μοναξιά σαν να μην την αντέχεις άλλο. Οι αποφάσεις που θα πάρεις είναι πραγματικά δραστικές για την πορεία και το μέλλον σου. Αποκτάς ένα θάρρος που ξενίζει ακόμη και εσένα αυτή η συμπεριφορά. Κι όμως η ανάγκη σου να αποκτήσεις ένα ταίρι ζωής είναι πολύ μεγαλύτερη. Αλλάζεις τον τρόπο που φλερτάρεις, δεν περιμένεις να πέσει ουρανοκατέβατο ένα πρόσωπο. Πραγματικά αυτό που ψάχνεις δεν ξέρω αν θα το βρεις αλλά ξέρω πως είσαι πιο κοντά από ποτέ με την στάση σου αυτή.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένε μου Ζυγέ αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινά με το πιο τυχερό τρόπο. Η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί μία εσωτερική ένταση, μία ανυπομονησία, μία ανασφάλεια. Κάτι περίεργο που σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για σένα και τη σχέση σου, μοιράζεσαι αυτή την ανησυχία αλλά επειδή δεν μπορείς να την δικαιολογήσεις ή να την εκφράσεις με λόγια, ίσως να σου βγει σε νεύρα. Το θετικό είναι πως την Κυριακή η Σελήνη θα βρίσκεται στον κοινωνικό Υδροχόο κάτι που θα φέρει σίγουρα ισορροπία στη σχέση σου και μία εκτόνωση σε όλο αυτό που νιώθεις.

Γεια σου Αγαπημένε μου Ζυγέ, το Σαββατοκύριακο αυτό έχουμε την αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα ένα αστρολογικό φαινόμενο το οποίο σου ρίχνει κάπως τη διάθεσή σου. Σου προκαλεί μία αδικαιολόγητη αγωνία και η αλήθεια είναι ότι σε κλείνει στον εαυτό σου. Την Κυριακή σίγουρα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση διότι η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο και φέρνει γνωριμίες και καλή παρέα. Ανάμεσα στην μεγάλη παρέα δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ένα μικρό φλερτ ανάμεσα σε σένα και σε πρόσωπο που είτε το βλέπεις για πρώτη φορά είτε το γνωρίζεις ελάχιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Σκορπιέ, η αλήθεια είναι αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά ζόρικο για εσένα. Από την μία το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που σου ανατρέπει σχέδια και προγραμματισμένες κινήσεις και από την άλλη η Πανσέληνος στον Υδροχόο που σου ζητά να έχεις μια διπλωματική στάση και μεγάλη υπομονή με το ταίρι σου. Θα περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα αλλά το θέμα είναι να μην σου ξεφύγει κάποια κουβέντα στο ταίρι σου που δεν θα μπορείς μετά να την πάρεις πίσω. Όσο μπορείς μην ξεσπάς στον-στην σύντροφό σου. 

Σκορπιέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ιδιαίτερα περίεργο και πιεστικό για σένα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, αλλάζει πολύ τα δεδομένα σου. Θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή διότι έρχεται και η Πανσέληνος στον Υδροχόο που σίγουρα και από κει έχει ένα μερίδιο πίεσης. Θα σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό διότι θα αναβληθούν κάποια πράγματα που είχες κανονίσει και προγραμματίσει για αυτό το διήμερο, θα αλλάξει τα σχέδιά σου και δύσκολα θα μπορέσεις να έχεις λύση σε αυτά, δεν είναι ένα καλό διάστημα ούτε να φλερτάρεις ούτε να δημιουργηθεί κάτι νέο στην αισθηματική σου ζωή, οπότε άφησε το για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σαββατοκύριακο αυτό για σένα είναι αρκετά ευχάριστο, δημιουργικό και κοινωνικό. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Υδροχόο, αποφασίζεις με το ταίρι σου να πάτε μία εκδρομή, μία μεγάλη βόλτα ή να πάτε να επισκεφτείτε πρόσωπα από οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον. Η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη, η επιθυμία σου να κάνετε με το ταίρι σου διαφορετικά πράγματα από ότι συνηθίζεται σας δημιουργεί έναν ενωτικό χαρακτήρα. Προέχει να περνάτε καλά ως φίλοι και όλα τα υπόλοιπα πραγματικά θα δεις ότι είναι πανεύκολα και παιχνιδάκι. 

Τοξότη μου, για σένα που δεν έχεις δημιουργήσει ακόμα μία σχέση και η αλήθεια είναι ότι σε πιέζει κάπως λόγω του ότι είναι ο τελευταίος μήνας του Καλοκαιριού θέλεις να δημιουργήσεις μία νέα σχέση. Είναι πολύ πιθανό η Σελήνη στον κοινωνικό Υδροχόο αυτό το διήμερο σε βοηθά να κάνεις νέες παρέες και φίλους, να πείτε αστεία και να έρθετε κοντά μέσα από το χιούμορ σου να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο με διαφορετικό τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι κάτι που ξεκινά με μορφή φιλίας μπορεί να εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε κάτι ερωτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου, είναι κάπως πιεστικό αυτό το Σαββατοκύριακο, και πώς να μην είναι με την αντίθεση που κάνει ο Ερμής με τον Πλούτωνα. Σου δημιουργεί μία ανυπομονησία, σαν να μην αντέχεις μία κατάσταση και να θέλεις να την διορθώσεις. Το έχουμε πει πολλές φορές θα το ξαναπούμε και πάλι, ότι ο διάλογος με το ταίρι σου μπορεί να σε βοηθήσει να εκτονωθείς από όλο αυτό που αισθάνεσαι. Μην θεωρείς δεδομένο ότι δεν μπορεί να σε καταλάβει δοκίμασε τουλάχιστον, προσπάθησε να εκφράσεις με λόγια αυτό που αισθάνεσαι και τότε θα θυμηθείς τα λόγια μου.

Για σένα Αιγόκερε μου, που είσαι ακόμα ελεύθερος-η, η αντίθεση του Ερμή με τον Πλούτωνα η αλήθεια είναι ότι σε πιέζει αρκετά. Δημιουργείται έτσι μία πτώση στην ενέργειά σου αυτό το διήμερο και σαν να σου κόβει κατά κάποιο τρόπο τα φτερά της αισιοδοξίας σου. Μιλάμε για μία προσωρινή περίοδο, η οποία θα περάσει δεν είναι μόνιμα όλος ο Αύγουστος έτσι όπως αισθάνεσαι αυτό το διήμερο. Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις ότι λίγο μετά την Πανσέληνο φτιάχνει κατά πολύ η κατάσταση στον αισθηματικό σου τομέα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπημένε μου Yδροχόε, αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, μπαίνεις στο μάτι του κυκλώνα κατά κάποιο τρόπο. Από τη μία ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό να σου αλλάζει όλα σου τα σχέδια και να φέρνει ανατροπές στην καθημερινότητά σου. Από την άλλη η Πανσέληνος που πραγματοποιείται τη Δευτέρα στο ζώδιό σου, σου ασκεί μία ψυχολογική πίεση και αναστάτωση και το ευχάριστο, σε όλο αυτό είναι ότι η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου την Κυριακή. Το ταίρι σου θα πρέπει να οπλιστεί με υπομονή για να σε αντιμετωπίσει και να σε ηρεμήσει γιατί δεν θα εκφράζεις αυτά που αισθάνεσαι με ήρεμο τρόπο.

Για σένα Υδροχόε που δεν διαθέτεις μία σχέση το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό δημιουργεί πολλές ανατροπές το διήμερο αυτό. Αλλάζει τα σχέδιά σου και θα έχεις πολλές εκπλήξεις αλλά όχι τόσο θετικές. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου τη Δευτέρα σε ζορίζει πάρα πολύ δημιουργεί μία εσωτερική ένταση και έναν εκνευρισμό που καλό είναι να μην αποζητάς να μοιραστείς τις ανησυχίες σου με κάποια πρόσωπα, είτε αυτά είναι φίλοι σου είτε σου αρέσει κάποιο πρόσωπο και το βλέπεις με άλλο μάτι. Το καλό είναι πως η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα ελαφρύνει πάρα πολύ την ατμόσφαιρα.

ΙΧΘΥΣ

Για σένα Ιχθύ μου το Σαββατοκύριακο αυτό είναι αρκετά ανατρεπτικό με ευχάριστο τρόπο, ανήκεις στα τυχερά ζώδια του διημέρου. Θα περάσεις λοιπόν ένα πολύ όμορφο και ρομαντικό Σαββατοκύριακο, θα έρθεις κοντά με το σύντροφό σου και θα εξομολογηθείτε ο ένας τον άλλον όχι μόνο ότι αισθάνεστε αλλά και ποια τα σχέδιά σας για το μέλλον. Είναι ένα καλό διάστημα να πάτε διακοπές να φύγετε να ξεκουραστείτε και να ζήσετε στιγμές που θα σας φέρουν πιο κοντά. Έχετε ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματά σας αλλά και να ειπωθούν λόγια που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας. 

Για σένα Ιχθύ μου το Σαββατοκύριακο αυτό είναι ιδιαίτερα τυχερό για την ερωτική σου ζωή. Έχεις μία ανάλαφρη διάθεση, έχεις την ανάγκη να βγεις έξω να διασκεδάσεις να γνωρίσεις νέο κόσμο. Αν πας με σκοπό να περάσεις καλά να θυμάσαι ότι τότε έχεις πολύ αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει πολύ με σένα. Αν έχεις στην άκρη του μυαλού σου, ότι επιβάλλεται αυτό το διήμερο να αποκτήσεις μία νέα σχέση αυτό σε ζορίζει και σου φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Πέρνα καλά, γνώρισε νέους ανθρώπους και άσε να προκύψει από μόνο του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
30-07-2020 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms