Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 21 ως 22/3/2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
20
03
2020

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 21 ως 22/3/2020.

Αγγέλικα Γεωργίου

Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, γεια σας! Πώς μου είστε; Ελπίζω να είστε αισιόδοξοι, γεμάτοι αγάπη και ελπίδα! Τώρα έχουμε ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να νιώσουμε την αγάπη και για αυτό είμαι εγώ εδώ για εσάς. Το μεγάλο γεγονός του Σαββατοκύριακου είναι ότι ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο κάτι που σημαίνει πως φέρνει αλτρουισμό και νοιαζόμαστε για το κοινό καλό. 

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 21 ως 22 Μαρτίου 2020

 

Επίσης ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό που σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη από ελευθερία στη σκέψη μας, έχουμε σκοπό να καταπλήξουμε τους άλλους με τον λόγο μας και το τελευταίο είναι ότι η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ιχθύ όπου μας κάνει συναισθηματικούς, ευαίσθητους και πολύ-πολύ ρομαντικούς. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 21 ως 22 Μαρτίου 2020 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Κι όμως για σένα Κριέ μου το Σαββατοκύριακο αυτό, με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή, είναι μία θετική όψη αυτή για σένα. Ξεκινάς να βλέπεις τη ζωή σου πιο ώριμα, παίρνεις αποφάσεις για την σχέση σου οι οποίες έχουν αντίκτυπο στο μέλλον σας. Από αυτό το διήμερο και έπειτα αντιλαμβάνεσαι πως αν η σχέση σου είναι μέχρι τώρα μετέωρη, πρέπει να την κάνεις σίγουρη και σταθερή.

Για σένα Κριέ  που δεν έχεις μία σχέση, το Σαββατοκύριακο αυτό έχεις τη δυνατότητα να διακρίνεις ποιο άτομο θα μπορούσε να σταθεί στο πλάι σου και εννοώ σοβαρά. Ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο και σε ωθεί να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωή, κάπου πηγαίνει το μυαλό σου σίγουρα σε ένα πρόσωπο που πληροί όλες τις προδιαγραφές για να γίνει το άλλο σου μισό, δεν έχεις παρά να το εντοπίσεις και να κινηθείς προς το μέρος του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Γλυκέ μου Ταύρε, το μεγάλο γεγονός του Σαββατοκύριακου είναι ότι ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο. Σου ζητά να επαναξιολογήσεις και να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου, να δεις με καθαρό μάτι αν η σχέση που έχεις έχει στηριχτεί σε σαθρό έδαφος ή είναι γερές οι βάσεις της. Καλείσαι να βγάλεις σαφή και μόνιμα συμπεράσματα αν διαθέτεις μία σχέση στην οποία μονίμως υπάρχει ένταση και καθόλου συνεννόηση πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να διατηρείς μία σχέση η οποία δεν έχει ούτε παρόν αλλά ούτε και μέλλον.

Για σένα Ταύρε το Σαββατοκύριακο αυτό με δεδομένο ότι ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο θέλει να σου ζητήσει να βάλεις μία τάξη στα αισθηματικά σου ακόμη και με ποιους κάνεις παρέα ποιο είναι το περιβάλλον σου. Σου ζητά να βρεις αν υπάρχει ήδη κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, αν σου αρέσει δηλαδή και αν σου ταιριάζει για κάτι σοβαρό. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει, πρέπει να σχηματίσεις μια σαφή εικόνα για το τι επιθυμείς να μπει στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα σε απασχολήσει πολύ πολύ έντονα η προσωπική σου ευτυχία, η πρόοδος και το μέλλον στην αισθηματική σου ζωή. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε κάνει να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του, το “όσα έρθουν κι όσα πάνε” είναι μία έκφραση που θα την βγάλεις από το μυαλό και το λεξιλόγιό σου. Σταθερά βήματα και ξεκάθαρες κουβέντες ανάμεσα σε σένα και στο ταίρι σου θα σας οδηγήσουν να πάρετε μία από τις πιο ώριμες αποφάσεις που έχετε πάρει ποτέ για κοινό μέλλον.

Μπορεί να νιώθεις ότι σου έκοψαν τα φτερά Δίδυμε μου και η κοινωνικότητα σου να έχει περιοριστεί πολύ αυτές τις μέρες ότι ο Κρόνος περνά όμως στον Υδροχόο είναι ένα από τα καλύτερα και πιο ευνοϊκά αστρολογικά γεγονότα και παρά στην τόση μαυρίλα που μπορεί να βλέπουμε όλοι μας, εσένα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Σημασία δεν έχει να έχεις γύρω σου πολύ κόσμο και γνωστούς αλλά να βρεις τον ένα και μοναδικό άνθρωπο που να σου ταιριάζει και πίστεψέ με είστε στο σωστό δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σένα Καρκίνε μου το Σαββατοκύριακο αυτό αναμένεται όμορφο, ζεστό και ρομαντικό, από τη μια η Σελήνη που θα είναι στον Ιχθύ και ο Ερμής θα κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό. Θα επικοινωνήσεις με τον άνθρωπό σου, θα μιλήσετε ανοιχτά, θα έρθετε πιο κοντά και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές. Η καραντίνα στη δική σου περίπτωση είναι  μια καλή ευκαιρία να είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς και να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί. Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και το ταίρι σου εσένα.

Για σένα Καρκίνε που δεν έχεις μία σχέση το Σαββατοκύριακο αυτό παρά το ότι μπορεί να είσαι περιορισμένος, όπως όλοι μας, εσένα η Σελήνη που θα είναι στον Ιχθύ και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να φέρει επικοινωνία με πρόσωπα που είχες καιρό να μιλήσεις. Δεν αποκλείεται Καρκίνε μου, να ξεκινήσει μία πολύ τρυφερή επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο και να δημιουργηθεί μία ακατανίκητη έλξη ανάμεσά σας, μπορεί να πρόκειται για γνωστό άτομο μπορεί και όχι, πρόσεξέ το.

ΛΕΩΝ

Λέοντα μου, το Σαββατοκύριακο αυτό ξεκινά μία περίοδος για σένα που θα μπουν όλες σου οι σχέσεις στο μικροσκόπιο, θα τις μελετήσεις πολύ σωστά, με κριτήρια που έχουν να κάνουν με τη δική σου προσωπική ευτυχία και φυσικά τι σε κάνει ευτυχισμένο-η. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σου ζητά να απομακρύνεις από τη ζωή σου και την καθημερινότητά σου όποιο πρόσωπο δεν σου ταιριάζει και αυτό φυσικά αφορά και την αισθηματική σου ζωή αν διαθέτεις μία σχέση που δεν σε ικανοποιεί σε τίποτα τότε πρέπει να αναλάβεις δράση.

Για σένα Λιοντάρι μου, που δεν έχεις μία σχέση ο Κρόνος περνά στον Υδροχόο, αυτό σημαίνει πως οι φιλίες σου, οι επαγγελματικές σχέσεις, ακόμα και  αν κάποιο άτομο σου άρεσε πάρα πολύ πρέπει να καθίσεις στο τραπέζι μόνος-η σου και να διαπιστώσεις τι μένει και φεύγει, ποιοι σου στάθηκαν ποιοι αποδείχθηκαν αντάξιοι των προσδοκιών σου; Ήρθε η ώρα να βάλεις μία τάξη σε όλα αυτά, θα μπορούσε να είναι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο αρκεί να διαπιστώσεις ότι βρήκες το άτομο που σου ταιριάζει πιο πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να περάσεις ένα πολύ όμορφο και αρμονικό Σαββατοκύριακο. Το εξάγωνο αυτό σε κάνει να έχεις πρωτότυπες ιδέες προκειμένου να περάσεις ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου, τίποτα δεν σε πτοεί ακόμη και ο περιορισμός. Ότι κι αν συμβεί, εσύ θα δημιουργήσεις την ευτυχία μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, μιλάς ανοίγεσαι εκφράζεσαι και εξομολογείσαι πώς νιώθεις έρχεσαι πιο κοντά ψυχικά με τον άνθρωπό σου.

Παρθένε μου για εσένα που είσαι ελεύθερος-η,  ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό το Σαββατοκύριακο αυτό δεν είναι μία αρνητική όψη ίσα-ίσα μπορεί να φέρει επικοινωνία είτε μέσα από τα social media είτε να θελήσεις και να πάρεις την απόφαση να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να μιλήσεις και φυσικά δεν σου είναι αδιάφορο. Δεν αποκλείεται να γεννηθεί κάτι στα ερωτικά σου μέσα από μηνύματα, κράτησε το αυτό στην άκρη του μυαλού σου. 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου το Σαββατοκύριακο αυτό και για ένα μεγάλο διάστημα αλλάζουν πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σου, ο Κρόνος που εισέρχεται στον Υδροχόο φέρνει τα πάνω-κάτω στην αισθηματική σου ζωή, μην μου φοβάσαι είναι για καλό. Ήρθε η στιγμή να δεις και να αντιμετωπίσεις ώριμα το δεσμό σου, να δεις τι προοπτικές έχει για κοινό μέλλον, δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα στο διήμερο αυτό να κάνεις μία από τις πιο ξεκάθαρες κουβέντες που έχεις κάνει με το ταίρι σου, να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου.

Για σένα Ζυγέ το διήμερο αυτό είναι πολύ θετικό θα έλεγα, μέσα από τις επαφές σου υπάρχει ένα πρόσωπο που σκοπό έχει να σε προσεγγίσει, μάλλον λόγω των ημερών αναθεωρούμε πολλές αξίες μας και ψάχνουμε την αληθινή αγάπη. Μήπως έχεις βρει το άλλο σου μισό και δεν το ξέρεις; Ο Κρόνος στον Υδροχόο σου ζητά να πάρεις μία ώριμη απόφαση για το μέλλον σου, για την ερωτική σου ευτυχία και ότι έρθει τώρα στη ζωή σου να θυμάσαι πως θα μείνει για πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό σε περιμένουν πολύ μεγάλες αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ιχθύ σου δημιουργεί μία κατάσταση ρομαντική, μία θαλπωρή στη σχέση σου και όμορφα και τρυφερά λόγια πάνε και έρχονται. Το άλλο πιο σημαντικό όμως γεγονός είναι ότι ο Κρόνος πάει στον Υδροχόο σου ζητά να βάλεις τάξη οριστική στην αισθηματική σου ζωή, αν κάτι δεν προχωράει και τραβάμε μία σχέση από τα μαλλιά ήρθε η ώρα κάτι να κάνεις με αυτό.

Αγαπημένε μου Σκορπιέ το διήμερο αυτό έχουμε τη Σελήνη που είναι στον Ιχθύ και τον Κρόνο που περνά στον Υδροχόο για πολύ μεγάλο διάστημα. Είναι ένα διήμερο που σκοπό έχει να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, να ξεκαθαρίσεις ποιοι είναι αληθινοί φίλοι σου, ποιοι σου στάθηκαν και με ποιους θα πορευτείς στο μέλλον σου. Η όψη αυτή του Κρόνου ξεκαθαρίζει το τοπίο σε λανθασμένες εντυπώσεις που ίσως να έχεις για κάποιο πρόσωπο, για άτομο που μπορεί να σου αρέσει εδώ και καιρό αλλάζεις άποψη. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο, σε κάνει να αποκτάς μία ωριμότητα και μια σοβαρότητα απέναντι στην αισθηματική σου ζωή. Βάζεις κάτω τα δεδομένα σου και φροντίζεις να δεις πως θα φτάσεις στην αληθινή ευτυχία, το διήμερο αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που ξεκαθαρίζεις εσωτερικά, τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις από το ταίρι σου ενώ αυτή η όψη του Κρόνου, σε βοηθά να αποκτήσεις μονιμότητα στην αγάπη και να έχει διάρκεια ο δεσμός σου με κάθε τρόπο.

Για σένα Τοξότη μου που δεν διαθέτεις αυτή τη στιγμή μία σχέση, το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις το τοπίο των επιθυμιών σου. Τι ζητάς από ένα ταίρι; Θες να αποκτήσεις μία μόνιμη σχέση στη ζωή σου, θες να μοιραστείς στιγμές και να έχεις έναν άνθρωπο στο πλάι σου; Καλείσαι όχι μόνο να απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα που θα σου δημιουργηθούν χωρίς να το θες, αλλά επίσης μπορείς να διακρίνεις αν είσαι τυχερός-ή, ένα πρόσωπο το οποίο το γνωρίζεις ήδη και θα ταίριαζε στις προσδοκίες σου απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό Αιγόκερε μου, δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για την αισθηματική σου ζωή. Βρίσκεις χρόνο να αφιερώσεις στο ταίρι σου, να περάσετε τόσο όμορφες στιγμές που ίσως πριν να μην είχατε τη δυνατότητα να το κάνετε. Να και κάτι ευχάριστο που φέρνει αυτή η αλλαγή της καραντίνας, έρχεστε πιο κοντά, ανοίγεστε και όλος αυτός ο φόβος που κυριαρχεί αυτές τις μέρες σπάει τις άμυνες σου. Σε κάνει έναν από τους πιο τρυφερούς ανθρώπους του ζωδιακού κύκλου, όχι γιατί αισθάνεσαι ευάλωτος-η αλλά γιατί αξίζει τον κόπο να περάσεις αληθινές και ατόφιες στιγμές με τον-την σύντροφό σου.

Για σένα Αιγόκερε, το Σαββατοκύριακο αυτό θα αποδειχθεί ότι έχεις πολύ καλή παρέα και καλούς φίλους, που είτε νιώθεις τη συμπαράστασή τους ή μοιράζεστε αγωνίες. Το πιο σημαντικό είναι ότι αλλάζουν οι προτεραιότητές σου, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό θα μπορούσε να δημιουργήσει μία καινούργια επικοινωνία στη ζωή σου με πρόσωπο που έχει πολλά να σου πει δεν αποκλείεται να αρχίσει η καρδιά σου να χτυπά λίγο πιο δυνατά όταν λαμβάνεις μήνυμα από συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου, ετοιμάσου να καλωσορίσεις και να υποδεχθείς τον Κρόνο στο ζώδιό σου. Από αυτό λοιπόν το Σαββατοκύριακο θα αρχίσεις να αισθάνεσαι ότι ήρθε η στιγμή και δεν αναβάλλεται αυτή, να ξεκαθαρίσει το τοπίο μία και καλή στα αισθηματικά σου. Έχεις μία καλή σχέση; Έχει γερά και σταθερά θεμέλια αυτή; Αξίζει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα σε κάτι πιο σοβαρό; Ή μήπως έχεις προσδοκίες από έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μπορεί να σου δώσει την αγάπη του. Δώσε απαντήσεις, πρέπει να το κάνεις και να είσαι σίγουρος-η για το αύριο που θες να έρθεις στη ζωή σου.

Ενώ για σένα Υδροχόε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό θα αισθανθείς την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου, έρχεται για να σου αλλάξει τη ζωή να την κάνει σίγουρα πιο όμορφη, πιο σταθερή και πιο αισιόδοξη. Δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διήμερο να ξεκαθαρίσεις φίλους, σχέσεις, οικογένεια και να βάλεις μία τάξη και αυτοί που θα μείνουν να είναι το περιβάλλον που θα σε προστατεύει απόλυτα Υπάρχει μία περίπτωση να απομακρύνεις άτομα που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το Σαββατοκύριακο οπότε επιζητάς την αρμονία και το ρομαντισμό στο δεσμό σου. Είναι μία καλή στιγμή να μένετε σπίτι όπως ορίζει η εποχή μας, να περάσετε τόσο πολύ όμορφες στιγμές και να έρθεις κοντά με το ταίρι σου.  Επίσης ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία όψη η οποία σου φέρνει φαντασία για να περάσετε πολύ διαφορετικά από ότι είχατε συνηθίσει με το ταίρι σου, να το παρασύρεις να κάνετε πράγματα που θα γεμίσουν την καθημερινότητά σας και θα φέρουν ανάσα αισιοδοξίας.

Για σένα Ιχθύ μου, που δεν έχεις μία σχέση και αποφάσισες να μείνεις στο σπίτι να θυμάσαι πως υπάρχει κι άλλος τρόπος για να μην χαθεί ο ερωτισμός σου. Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου και ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, στα social media υπάρχει ένα πρόσωπο που το ξέρεις και σε ξέρει και η επικοινωνία σας πάντα ήταν πολύ διαφορετική. Δεν είναι κακό να επικοινωνήσεις με αυτό και να χαλαρώνεις έχοντας στο μυαλό σου ότι ένα πρόσωπο σε σκέφτεται έστω και αν είναι σε απόσταση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-03-2020 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms