Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 9 με 10/11/2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
08
11
2019

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 9 με 10/11/2019.

Αγγέλικα Γεωργίου

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλες και φίλοι. Πάμε σε ένα όμορφο θα τολμούσα να πω Σαββατοκύριακο, που μπορεί να κρύβει και ευχάριστες εκπλήξεις και επιτυχίες για κάποια ζώδια. Αρχικά έχουμε την Σελήνη να βρίσκεται στον κοινωνικό και παρορμητικό Κριό, πράγμα που σημαίνει πως έχουμε ανεβασμένη διάθεση να ερωτευθούμε ή να φλερτάρουμε με το ταίρι μας.

 

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 9 με 10 Νοεμβρίου 2019

 

Το δεύτερο ευχάριστο αστρολογικό γεγονός είναι, το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, που φέρνει επιτυχία σε κάθε αισθηματικό μας ξεκίνημα ή αν επιθυμούμε να αλλάξουμε την κατάσταση της σχέσης μας να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάμε να δούμε όμως ξεχωριστά, σε κάθε ζώδιο τι μπορεί να φέρει σε αισθηματικό επίπεδο! Η Αγγέλικα Γεωργίου και το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 9 με 10 Νοεμβρίου 2019 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

 

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον ερωτικό και συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα είναι στο ζώδιό σου αυτό το διήμερο και τα ευχάριστα νέα αλλά και η αισιοδοξία ξεκινά από μέσα σου. Το μόνο που θα εφιστούσα την προσοχή για αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πως λόγω της αντίθεσης Σελήνης με Άρη θα πρέπει όλη αυτή η ενέργεια που έχεις αν δεν γίνουν όλα αυτά που επιθυμείς να μην εκπέμπεις εκνευρισμό στο ταίρι σου. Οργάνωσε όσο καλύτερα μπορείς τις στιγμές σας και αν κάτι δεν σας βγει, δεν πειράζει.

Με την Σελήνη να είναι στο ζώδιό σου Κριέ μου και να δημιουργεί αντίθεση με τον Άρη, μιλάμε για ένα δυναμικό Σαββατοκύριακο που και νέες γνωριμίες μπορεί να επιφυλάσσει και μια μεγάλη αλλαγή στη διάθεση σου. Αν έχεις ήδη κάποιο πρόσωπο στο μυαλό και στην καρδιά σου, το διήμερο αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί να το πλησιάσεις και να είστε μαζί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανήκεις στα τυχερά ζώδια του διημέρου αγαπημένε μου Ταύρε, δυο αρκετά βοηθητικές όψεις, δηλαδή τα εξάγωνα του Κρόνου με τον Ποσειδώνα και ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα,  θα σου φέρουν μεγάλη χαρά και αισιοδοξία στα αισθηματικά σου. Το διήμερο αυτό θες να αφιερώσεις όσο παραπάνω χρόνο μπορείς στο ταίρι σου και να δείξεις τα ειλικρινή σου συναισθήματα. Ευχάριστες στιγμές θα ζήσεις σε ότι και αν κάνεις με το άνθρωπο σου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλύψεις και σχέδια που κάνεις για κοινό μέλλον και οικογένεια.

Για εσένα Ταύρε μου, που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό μπορεί να αποδειχθεί τυχερό για την ερωτική σου ζωή. Τα εξάγωνα ανάμεσα σε Κρόνο – Ποσειδώνα και ανάδρομου Ερμή με Πλούτωνα, μπορούν να σταθούν μια καλή αφορμή για να φουντώσει και ένας παλιός έρωτας. Μπορεί να σταθεί το Σαββατοκύριακο αυτό μια καλή αφορμή για να έρθεις πολύ κοντά με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει το τελευταίο διάστημα πάρα πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσένα Δίδυμε μου, που διαθέτεις μια σχέση να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό θα ζήσεις πολύ δυνατές στιγμές με το ταίρι σου. Ανήκεις στα τυχερά ζώδια και ο λόγος είναι γιατί μπορείς να έρθεις πολύ κοντά στον άνθρωπο σου, να αφιερώσει ο ένας στον άλλον χρόνο και μάλιστα να είναι ποιοτικός ο χρόνος. Επίσης είναι ένα καλό διάστημα να λυθούν με ηρεμία παρεξηγήσεις που ίσως είχαν προκύψει. Να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει πολύ τις τελευταίες μέρες.

Γεια σου Δίδυμε μου, είσαι ελεύθερος-η ακόμη; Το διήμερο αυτό μπορεί να σου φέρει μεγάλες αλλαγές στα αισθηματικά σου. Κρύβει απρόσμενες εξελίξεις και πολλές νέες γνωριμίες, μπορεί να είναι ανάδρομος Ερμής και να μην ενδείκνυται για νέες σχέσεις αλλά μπορεί να είναι μια καλή αρχή για να κάνεις μια σημαντική γνωριμία και να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό πιο μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπημένε μου Καρκίνε το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ όμορφο για την αισθηματική σου ζωή. Θα δεις ότι πολλά κοινά σας όνειρα με το ταίρι σου αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα. Το Σαββατοκύριακο αυτό ζητάς να αρχίζουν να υλοποιούνται πολλά σχέδια σας, πράγματα που θέλατε σαν ζευγάρι να κάνετε και δεν είχατε χρόνο να τα συζητήσετε.  Υπάρχει ενδεχόμενο να μείνετε σπίτι και να ζήσετε στιγμές μοναδικές.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση Καρκίνε μου, να ξέρεις πως το διήμερο αυτό, δώσε μεγάλη σημασία στα γεγονότα που θα δεις να συμβαίνουν. Ακόμη και οι γνωριμίες που θα κάνεις, μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες για το μέλλον σου. Αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να αρνηθείς καμία απολύτως πρόταση που θα σου γίνει σε έξοδο, θα πρέπει να βγεις με χαρά και να είσαι ανοιχτός-ή σε κάθε προσέγγιση.

ΛΕΩΝ

Αγαπημένε μου Λέοντα,  να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό για εσένα και τη σχέση σου είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Θα ζήσετε στιγμές αληθινής και ουσιαστικής ευτυχίας θα εξομολογηθείτε ο ένας στον άλλον τι νιώθετε και θα πείτε όλα όσα αισθάνεστε μέσα από καρδιάς. Επίσης το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να μάθεις από το ταίρι σου τι σχέδια έχει για το κοινό σας μέλλον, μην σοκαριστείς.

Ευχάριστη θα είναι διάθεση σου Λέοντα μου, πέρασες ένα πολύ πιεστικό διάστημα και αυτό το διήμερο μπορείς να περιμένεις αλλαγή πρωτίστως στη διάθεση σου. Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με άτομα που ίσως έχεις πολύ καιρό να δεις, με πρόσωπα που περνάς πραγματικά πολύ καλά. Το σημαντικό όμως είναι πως ένα πρόσωπο που έχεις πολύ καιρό να δεις και το συναντάς μέσα στο διήμερο μπορεί να σου ξυπνήσει μέσα σου κάτι ερωτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα το διήμερο αυτό σε κάνει Παρθένε μου να αποζητάς την αλήθεια από το ταίρι σου. Θες να τακτοποιήσεις όλες σας τις εκκρεμότητες και να γνωρίζεις που βαδίζει η σχέση σας, να μπορείς να έχεις στο πλάι σου έναν σύμμαχο. Αυτή σου η επιθυμία σε οδηγεί στο να εκφράζεσαι με ειλικρίνεια, ζητάς και εσύ από το ταίρι σου την αλήθεια αλλά σε παρακαλώ μην την απαιτήσεις με πιεστικό τρόπο.

Ενώ για εσένα Παρθένε μου που δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο-η με τα λάθη που κάνεις, να διαπιστώσεις με  ειλικρίνεια και αυτοκριτική τι κάνεις λάθος και είσαι μόνος-η ερωτικά. Το θετικό στο Σαββατοκύριακο αυτό είναι πως όχι απλά παρατηρείς τη συμπεριφορά σου αλλά περνάς στην αντεπίθεση και αλλάζεις τα πάντα, κυρίως ότι σε καθιστά σε απόσταση από την ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου με την Σελήνη να βρίσκετε στον Κριό αλλά και την αντίθεση της με τον Άρη που είναι στο ζώδιό σου, τα πράγματα για αυτό το διήμερο έχουν ως εξής. Από την μια θες να κάνεις πολλά πράγματα, έχεις όρεξη να αλλάξεις τη καθημερινότητα σας, να κάνεις κάτι διαφορετικό με το ταίρι σου από την άλλη όμως αν δεν γίνουν όλα όπως τα θες, ίσως να σε πιάσει ένας εκνευρισμός. Αυτόν τον εκνευρισμό να θυμάσαι πως δεν πρέπει να τον μεταφέρεις στον-στην σύντροφό σου αλλά να συγκρατηθείς αν δεν καταφέρετε να κάνετε όλα εκείνα που σχεδιάζεις μέσα στο μυαλό σου.

Αν δεν έχεις μια σχέση Ζυγέ μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να είναι κοινωνικό και να σου φέρει νέες γνωριμίες ή κάποιο νέο ξεκίνημα, λόγω της Σελήνης που θα βρίσκεται στον Κριό. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι ένα, λόγω της αντίθεσης της Σελήνης με τον Άρη ίσως (χωρίς να είναι απαραίτητο) να έχεις βάλει στόχους για το πώς θα περάσεις το διήμερο αυτό με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και αν η παρέα σου έχει άλλες ιδέες να θυμώσεις κάπως ή και να εκνευριστείς, μην χαλάσεις τη διάθεση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχουμε και λέμε Σκορπιέ μου, το διήμερο αυτό ο Κρόνος κάνει ένα πολύ τυχερό για εσένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και σου φέρνει όχι μόνο τύχη στην αισθηματική σου ζωή αλλά πάει την σχέση σου ένα βήμα παραπέρα. Αισθάνεσαι πως έχεις κάνει την καλύτερη επένδυση στην επιλογή του ανθρώπου που έχεις κάνει και δεν διστάζεις να πετάξεις και μια σοβαρή πρόταση που θα αφορά το μέλλον σας. Και πολύ καλά θα κάνεις.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα αλλά θα ήθελες να αποκτήσεις πολύ, να θυμάσαι πως ο Κρόνος σε βοηθά πολύ διότι το εξάγωνο που κάνει με τον Ποσειδώνα σου φέρνει επιτυχίες μεγάλες στον τρόπο που προβάλεις τον εαυτό σου αλλά και τον ερωτισμό που εκπέμπεις, είναι μια καλή ευκαιρία το Σαββατοκύριακο να κερδίσεις το άτομο που σου αρέσει πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ όμορφο για την αισθηματική σου ζωή, μπορείς να περάσεις όχι απλά καλά και ιδανικά αλλά να είναι και ένα Σαββατοκύριακο  που έχεις πολλά να αποσπάσεις σαν στιγμές. Ερωτικές στιγμές θα έχεις, θα είσαι ανοιχτός-ή να ακούσεις το ταίρι σου και όχι μόνο να ακούσεις αλλά και να βοηθήσεις όπου μπορείς. Θα θελήσεις να γίνεις σύμμαχος με το ταίρι σου και γιατί όχι να αποκατασταθούν οι όποιες παρεξηγήσεις μέχρι τώρα δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα ανάμεσα σας.

Ενώ για εσένα Τοξότη μου το διήμερο αυτό κρύβει εκπλήξεις και μεγάλες ανατροπές. Διαθέτεις αυτοπεποίθηση και μεγάλη πίστη στον εαυτό σου και καλείσαι να βγάλεις προς τα έξω όλα εκείνα τα καλά στοιχεία σου. Πρέπει να το κάνεις γιατί είναι πολύ τυχερό για τα αισθηματικά σου. Μπορεί να σου φέρει το διήμερο αυτό ένα μεγάλο έρωτα και μάλιστα καθοριστικό για τη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή μεγάλη Αιγόκερε μου, το διήμερο αυτό έχει ένα πολύ τυχερό για εσένα το εξάγωνο, εκείνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα. Σου φέρνει ηρεμία στην σχέση σου και γαλήνη. Αφήνεις πίσω σου τα αρνητικά που ζήσατε και ίσως να είχατε ψυχρανθεί το τελευταίο διάστημα, αυτό το διήμερο θα περάσετε τέλεια και αξίζετε και οι δυο σας να πάτε ένα μικρό ταξίδι ή να μπορέσετε να αφιερώσετε χρόνο ο ένας στον άλλον.

Για εσένα Αιγόκερε μου που δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό είναι πραγματικά πολύ καλό και ανατρεπτικό για την ερωτική σου ζωή! Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα αλλά και η Σελήνη που θα είναι στον Κριό μπορεί να σου φέρει έναν συναρπαστικό έρωτα. Δώσε μεγάλη βάση στο Σαββατοκύριακο αυτό γιατί θα σου αλλάξει τη ζωή και μάλιστα μόνιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσένα Υδροχόε μου, έρχεται ένα Σαββατοκύριακο που επιφυλάσσει μπόλικη ρομαντική διάθεση αλλά και πάθος ταυτόχρονα. Θα αισθανθείς με την σχέση σου την απόλυτη ευτυχία και αγάπη. Κάτι όμορφο θα συμβεί και θα σας φέρει πολύ κοντά  αυτό το γεγονός. Δεν αποκλείεται να κάνετε κουβέντα και για το μέλλον σας, αποζητάς να χτίσεις για το αύριο σας και αυτό το διήμερο θα κάνεις μια νύξη.

Για εσένα Υδροχόε μου, που δεν έχεις μια σχέση κάτι μου λέει πως αυτό το διήμερο δεν θα μείνεις για πολύ μόνος-η σου. Κάτι πολύ δυνατό έρχεται να μπει στη ζωή σου, δεν μιλάμε για μια απλή γνωριμία της μιας βραδιάς αλλά δυνατή σχέση ζωής. Θα δεις έντονο φλερτ, ξεκάθαρο τρόπο και δώσε μεγάλη βάση στα λόγια που θα ακούσεις, δεν είναι απλό θαυμασμός αυτό που εισπράττεις.

ΙΧΘΥΣ

Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει αναταραχές στη ζωή σου, όχι με την κακή έννοια όμως. Ειδικά το εξάγωνο που σου προανέφερα μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα σας. Θα αισθανθείς την αληθινή και έμπρακτη αγάπη από το ταίρι σου και μάλιστα θα σου ζητήσει και κάτι που αφορά το μέλλον σας. Πρόσεξε τι θα απαντήσεις, σκέψου το καλά!

Σε γυροφέρνει μεγάλος έρωτας αγαπημένε μου Ιχθύ, το θέμα είναι αν ξέρεις το πρόσωπο αυτό ή όχι. Στο λέω αυτό γιατί υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να έχεις επανασύνδεση και μάλιστα αυτή τη φορά η επανένωση σας να γίνει μόνιμη. Θα έδινες δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο αυτό; Θα μπορούσες να εμπιστευτείς ξανά τον άνθρωπο αυτό; Θα μπορούσες να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σας έκαναν να είστε χώρια; Σκέψου τα όλα αυτά γιατί έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να δώσεις απάντηση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-11-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms