Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Αυγούστου 2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
22
07
2020

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Αυγούστου 2020.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Αυγούστου 2020. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Αυγούστου 2020 ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Αυγούστου 2020

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί η Αφροδίτη στον ευαίσθητο και συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας να σας κάνει νιώσετε λίγο πιο εσωστρεφείς, αλλά τελικά θα καταφέρετε να επουλώσετε μέσα σας κάποιες συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος. Ίσως να αισθάνεστε κάποιες φορές λίγο μόνοι, αλλά και πάλι θα είστε έτοιμοι να βρεθείτε με τον κοινωνικό σας περίγυρο, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε χάρη στη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τον Άρη στο ζώδιό σας. Επιστρέφει και πάλι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και κάνετε περισσότερες προσπάθειες για να βελτιώσετε την εξωτερική εμφάνιση σας ή κάνετε σχέδια για διασκέδαση. Απολαύστε μια καινούργια ερωτική σχέση, θα περάσετε αξέχαστες ερωτικές βραδιές ή ακόμη μπορεί να συμβεί μια απρογραμμάτιστη εγκυμοσύνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος. Ο Άρης κινείται στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας και θα πρέπει να αγωνιστείτε περισσότερο για να εκπληρώσετε τόσο τις δικές σας επιθυμίες, όσο και αυτές του συντρόφου σας. Κάποιες φορές ίσως νιώθετε πίεση και άγχος, αισθάνεστε λίγο ανυπόμονοι αλλά και αδιάλλακτοι με τον αγαπημένο σας. Αν είστε καιρό μόνοι, νιώθετε ότι μπορείτε να … πολεμήσετε και να ριχτείτε στο κυνήγι του έρωτα. Δεν θα πρέπει όμως να είστε εύκολοι, ούτε και να γίνετε το θήραμα. Ενώ θα είστε ανοικτοί, έτοιμοι να διεκδικήστε αυτό που ψάχνετε, μπορεί να γίνετε υπερβολικά παρορμητικοί. Προσέξτε να μην ενεργείτε απερίσκεπτα γιατί αργότερα θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ …

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απελευθερώσετε το μυαλό σας από οτιδήποτε σας πόνεσε στο παρελθόν, αναζητήστε την ελευθερία σας και την περιπέτεια. Η πανσέληνος φωτίζει τον ένατο οίκο σας, της περιπέτειας, και σας χαρίζει ελεύθερο πνεύμα, δεν αναζητάτε τη δέσμευση. Ασχοληθείτε με την προσωπική σας ανάπτυξη και εξέλιξη, θα προσελκύσετε το αντίθετο φύλο με τις πεποιθήσεις σας και τη δική σας μοναδική φιλοσοφία ζωής. Να είστε ανοιχτοί σε ένα άτομο που είναι διαφορετικό από το πρότυπο του συντρόφου που είχατε μέχρι τώρα, πείτε «ναι» σε μια σχέση όπου υπάρχει χιλιομετρική απόσταση ή κάποιον/α που έχει πολύ διαφορετικό κοινωνικό ή/και πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Ανοίγεται ένα συναρπαστικό, νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ποθείτε μια πιο μόνιμη δέσμευση; Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και την πανσέληνο στον όγδοο οίκο σας, του πάθους, σκέφτεστε τους κοινούς οικονομικούς πόρους με τον αγαπημένο σας ή συλλογίζεστε το γάμο και τα παιδιά. Όμως, ίσως αισθάνεστε συναισθηματικά μπλοκαρισμένοι για μια ακόμη φορά. Ήρθε η ώρα να κόψετε αυτή τη σχέση ή θα πρέπει να δώσετε άλλη μια ευκαιρία; Τώρα θα είστε αναποφάσιστοι και πολύ αργότερα, εντός των προσεχών έξι μηνών, θα ξέρετε τι θέλετε. Ελπίζετε σε μια βαθύτερη δέσμευση, έχετε τη δύναμη και την υπομονή να αγωνιστείτε για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση. Το κλειδί της ευτυχίας σας δεν είναι να βιαστείτε αλλά να περιμένετε έως ότου νιώσετε ότι μπορείτε να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Συνήθως είστε τόσο απασχολημένοι με τον εαυτό σας και τις προσωπικές επιδιώξεις σας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε στη σχέση σας και την εξέλιξή της. Υπάρχει στο μέλλον σταθερή πορεία; Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και η πανσέληνος που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητούν να συγκεράσετε το «εγώ» με το «εμείς». Αφιερώστε χρόνο για να συζητήσετε το μέλλον της σχέσης σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι είστε περιορισμένοι στη σχέση σας και ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι γι’ αυτό, έτσι ίσως προτιμήσετε το τέλος. Η ατομικότητά σας είναι πολύ σημαντική για να κάνετε κάποια θυσία. Φυσικά, δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε από τις ανάγκες του εαυτού σας αλλά μπορείτε να τις διεκδικήσετε με ευελιξία και διπλωματία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τη φύση σας είστε κολλημένοι στις λεπτομέρειες και τώρα ο Άρης στον διερευνητικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας, σας χαρίζει δύναμη και διορατικότητα για να κατανοήσετε τα συναισθήματα αυτού του ατόμου. Ορισμένοι από εσάς ίσως καταφέρετε να ξεπεράσετε μια μακροχρόνια παρελθούσα σχέση. Αν η παρούσα σχέση σας σας έχει προκαλέσει πόνο, τα πράγματα αναμένεται να γίνουν χειρότερα για σας, καθώς έχετε την τόλμη να προχωρήσετε μπροστά. Από εκεί και πέρα, θα είστε ελεύθεροι να δημιουργήσετε μια νέα σχέση, πιο υγιή. Αν είστε ευχαριστημένοι με την υπάρχουσα σχέση σας, μεταβαίνετε σε ένα νέο επίπεδο αμοιβαιότητας, οικειότητας και αλληλεξάρτησης. Γίνεστε πιο ανοικτοί, ειλικρινείς και ευέλικτοι από ποτέ.

ΖΥΓΟΣ

Αναλογιστείτε: Τί είναι αυτό που σας εξιτάρει και τι είναι αυτό που σας απωθεί στην ερωτική σας ζωή; Με την πανσέληνο να φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είστε στα πρώτα στάδια ενός σταθερού, ερωτικού κύκλου όπου μπορεί να κάνετε τα πάντα προκειμένου να πετύχετε συναισθηματική και σεξουαλική σταθερότητα. Γίνεστε έντονα παθιασμένοι και σεξουαλικοί, με μια διάθεση να εξερευνήσετε τις επιθυμίες σας και να πειραματιστείτε. Μπορεί επίσης να σκέφτεστε αν θέλετε πραγματικά μια εγκυμοσύνη ή όχι, την ελευθερία σας ή τη δέσμευση αλλά δεν θα σας είναι εύκολο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας. Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε ή ακόμα και να πάψετε να είστε ερωτευμένοι! Περιμένετε το αναπάντεχο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για να βρείτε την αληθινή αγάπη, θα χρειαστεί πρώτα να κάνετε κάποιες βαθιές, εσωτερικές αλλαγές. Η πανσέληνος φωτίζει τον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας και ίσως θα πρέπει να μιλήσετε με τη δική σας ψυχή, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μια σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε την οικογένειά σας ή τη ζωή σας στο σπίτι όσον αφορά τις επιλογές σας ή τι είδους άτομο θα ενέκρινε η οικογένειά σας. Με την Αφροδίτη στον ένατο οίκο σας, του ταξιδιού, των ξένων πολιτισμών και των διασυνδέσεων, μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο που επεκτείνει το μυαλό σας και το πνεύμα σας για περιπέτεια, είτε κυριολεκτικά στο δρόμο, είτε σε ταξίδι, ερχόμενοι σε επαφή με κάποιον/α από ένα διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε ανέμελοι και περιπετειώδεις από τη φύση σας αλλά τώρα τα συναισθήματά σας φτάνουν σε μια έντονη κορύφωση. Η Αφροδίτη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας μαζί με τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας κάνουν περισσότερο ευάλωτους συναισθηματικά, επιδιώκετε με τόλμη και θάρρος να συνδεθείτε με κάποιο άτομο, επιτρέποντας στον εαυτό σας να διεκδικήσει αυτό που θέλει. Αν είστε σε σχέση, ακόμα κι αν είστε ευτυχισμένοι, προσέξτε τον εγωισμό σας και τις υπερβολικές απαιτήσεις σας. Αυτό θα αλλάξει το δυναμικό της σχέσης σας και μετά θα χρειαστεί να κάνετε προσπάθειες προκειμένου να αναθερμάνετε την ισορροπία. Θεραπεύστε τις πληγές του παρελθόντος για να αποτρέψετε τις προστριβές με το σύντροφό σας, περάστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πόσο καιρό σκέφτεστε μέσα σας τη βαθιά αλλαγή; Με την Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τη νέα Σελήνη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας ολοκληρώνετε έναν κύκλο ζωής, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με μια κρυφή πτυχή της ψυχής σας η οποία θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά την προσωπικότητά σας και τη σχέση σας. Αν έχετε μια υγιή σχέση, νιώθετε περισσότερη εγγύτητα και αναζητάτε τη δέσμευση, θα μπορούσατε τώρα να αποφασίσετε να επενδύσετε σε αυτήν. Οι όχι και τόσο στέρεες σχέσεις δεν θα μπορέσουν να αντέξουν, και σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να απομακρυνθείτε. Να είστε βέβαιοι ότι θα βρεθεί κάτι καλύτερο στο δρόμο σας. Αν κάνετε τώρα μια νέα σχέση, το εν λόγω πρόσωπο θα μπορούσε να είναι μοιραίο για σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε έτοιμοι πραγματικά για μια νέα αγάπη; Μπορείτε να παραχωρήσετε ένα μέρος της πολυπόθητης ελευθερίας σας; Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τώρα οι περιστάσεις θα είναι τέτοιες που θα σας δείξουν τι είδους αλλαγή χρειάζεται να κάνετε μέσα σας προκειμένου να έχετε στο πλάι σας αυτόν/ήν που θα μοιραστεί τη ζωή του/της μαζί σας. Αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε καλά και να αξιολογήσετε: Μπορείτε να απολαύσετε απλά κάποια ευχάριστη διασκέδαση, χωρίς δεσμεύσεις, ή κατά βάθος θέλετε τη συντροφικότητα; Αν παρουσιαστεί τώρα κάποιος/α στη ζωή σας με εκλεπτυσμένα γούστα, κάντε μια μικρή επιπλέον προσπάθεια, δώστε μια ευκαιρία! Και μη διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς. Είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε μια νέα σχέση που να βασίζεται σε σαφή και ειλικρινή θεμέλια.

ΙΧΘΥΣ

Υπάρχουν πολλοί που αναζητούν ένα κομμάτι του χρόνου σας αλλά ποιός μπορεί να σας προσφέρει την ανιδιοτελή αγάπη που ζητάτε; Ποιός μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε γεμάτοι συναισθηματικά; Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και την πανσέληνο να φωτίζει τον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, βγείτε έξω και κυκλοφορήστε γιατί θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α μέσα από κοινούς φίλους ή σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε διασκέδαση. Έχετε τόσο ισχυρή φαντασία που θα μπορούσατε να παρασυρθείτε από ένα έντονο κύμα συναισθημάτων. Κι αν μια παρελθούσα σχέση στέκει εμπόδιο στο δρόμο σας, πείτε αντίο αφού δεν πάει πουθενά. Μπορεί η σεξουαλική έλξη να είναι δυνατή, αλλά αργότερα μπορεί να το μετανιώσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms