Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
21
11
2020

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2020.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Δεκεμβρίου 2020. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Δεκεμβρίου 2020 ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Δεκεμβρίου 2020

 

ΚΡΙΟΣ

Λαχταράτε την ασφάλεια και την οικογενειακή ζωή χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Δείχνετε στο σύντροφό σας τις βαθύτερες επιθυμίες σας, εκδηλώνετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας, λαμβάνετε και δίνετε φροντίδα και αγάπη. Τώρα τονίζεται η διαισθητική πλευρά σας, μπορείτε ενστικτωδώς να καταλάβετε αν ο αγαπημένος σας μπορεί να σας προσφέρει αφοσίωση και ασφάλεια κι αν όλα είναι μια οφθαλμαπάτη. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να προετοιμάσετε ένα σπιτικό, ρομαντικό δείπνο για δύο και να θυμηθείτε τις παλιές καλές στιγμές. Ο τέταρτος οίκος σηματοδοτεί τη μητρότητα, έτσι, αν είστε γυναίκα, θα σκέφτεστε την τεκνοποίηση καθώς το μητρικό ένστικτό σας θα αυξηθεί. Και εάν έχετε προσπαθήσει να μείνετε έγκυος, θα μπορούσατε να λάβετε θετικές ειδήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο έρωτας και η αγάπη δεν θα είναι η πρώτη προτεραιότητά σας αυτό το μήνα, αλλά αυτό δεν σας απασχολεί και τόσο. Με την Αφροδίτη και την Ολική Ηλιακή έκλειψη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και τον Άρη στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, αναπολείτε κάποιες δύσκολες στιγμές του παρελθόντος, ίσως σχετικά με τα χρήματα, την αυτοπεποίθησή σας και την φιλοσοφία σας για τη ζωή. Βρείτε τρόπους να ανεβάσετε την αυτοπεποίθησή σας με το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να απαλλαγείτε από τις πληγές τους παρελθόντος. Τώρα πρόκειται να χρειαστείτε περισσότερη ελευθερία αλλά και χρόνο προκειμένου να σκεφτείτε τι θα αποφασίσετε να κάνετε τελικά στη ζωή σας. Το να είστε ερωτευμένοι πρώτα με τον εαυτό σας και τη δική σας ζωή είναι μια βασική προϋπόθεση για να μπορέσετε να εμπλακείτε συναισθηματικά με οποιοδήποτε άλλο άτομο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, είναι καιρός να βάλετε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας για να την βελτιώσετε και να βγείτε από τη ρουτίνα σας. Βγείτε έξω μαζί ως ζευγάρι, σαν να είναι η πρώτη φορά, θα γνωριστείτε καλύτερα. Ίσως και να μπορέσετε να επιλύσετε αυτή τη διαφωνία που νομίζατε ότι ποτέ δεν επρόκειτο να επιλυθεί και να αποδεχτείτε μια πτυχή του συντρόφου σας που ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει. Αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο, ενώ ταξιδεύετε ή σπουδάζετε. Έχετε τώρα ένα διασκεδαστικό, ελεύθερο πνεύμα, προτιμάτε την παρέα των γύρω σας ή απλά απολαμβάνετε την αγάπη των φίλων σας. Επιδιώκετε ένα σύντροφο ζωής ο οποίος δεν θα σας στερήσει την ελευθερία σας και την περιπετειώδη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εργασία σας και οι καθημερινές υποχρεώσεις σας θα σας κρατήσουν απασχολημένους αυτό το μήνα, καθώς η Αφροδίτη και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιούν τον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας. Ίσως δεν έχετε χρόνο για τον αγαπημένο σας και επικεντρώνεστε σε πιο πρακτικά θέματα στη σχέση σας. Εστιάζετε την προσοχή σας στα καθημερινά σας καθήκοντα κι αυτό μπορεί να προσδώσει άγχος και πίεση. Ενώ το ένα μέρος σας θέλει να χαρεί την αγάπη και τη ζωή, πνίγεστε στη λίστα των υποχρεώσεών σας. Αλλά το σύμπαν σας υπενθυμίζει να βγείτε λίγο έξω με το ταίρι σας, αφήνοντας για λίγο πίσω όλες τις εργασίες σας, να ζήσετε το ερωτικό παιχνίδι και πάλι! Σχεδιάστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα και να είστε έτοιμοι για όλα … Χαλαρώστε από το τρελό και γεμάτο πρόγραμμά σας.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Έχετε μια ευρύτερη άποψη και όραμα για την αγάπη και τη ζωή, συμβάλλετε στη διαμόρφωση νέων δεδομένων στην αγάπη με τη σοφία, τις εμπειρίες σας και τη διορατικότητά σας αλλά και χάρη στην Αφροδίτη και την Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη και τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Το σύμπαν ενισχύει τη διάθεσή σας για πάθος και αγάπη, η δημιουργικότητά σας, σας οδηγεί να αναζωπυρώσετε το κρυμμένο πάθος σας και να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας. Το μυστικό όπλο σας; Η προσοχή που δείχνετε στον αγαπημένο σας και η ικανότητά σας να αποπνέετε εμπιστοσύνη χωρίς να φοβίζετε τους θαυμαστές σας. Ο ενθουσιασμός σας και η χαρούμενη διάθεσή σας είναι μεταδοτικά. Προβάλετε τον λαμπερό εαυτό σας και οδεύετε προς την υλοποίηση των μεγάλων οραμάτων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο αγαπημένος σας, σας νοιάζεται; Σας ακούει; Σας σέβεται; Με τον Άρη στον απόκρυφο και αινιγματικό όγδοο οίκο σας, πιέζεστε να μάθετε τα απόκρυφα κίνητρα του αγαπημένου σας, ίσως ακόμα αναθεωρήσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Θέλετε να αισθάνεστε ότι το ταίρι σας είναι κοντά σας, σώμα και ψυχή. Εάν η συμπεριφορά του συντρόφου σας δεν είναι εκατό τοις εκατό διαφανής, μπορεί να χρειαστεί να μιλήσετε, αλλά το ερώτημα είναι πότε; Βρείτε τον κατάλληλο τόπο και χρόνο και φροντίστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Συγκεντρώστε όλα τα γεγονότα και μη κάνετε εικασίες, προχωρήστε πολύ προσεκτικά. Αναζητάτε την αλήθεια και μάλιστα την αποφασιστική επιδίωξή της. Οι προτεραιότητές σας υφίστανται μια σημαντική αλλαγή, οδεύετε σε μια πνευματική αφύπνιση.

ΖΥΓΟΣ

Αυτός θα είναι ένας διασκεδαστικός μήνας για σας καθώς η γοητεία και το πάθος σας θα είναι αυξημένα χάρη στον Άρη που εξακολουθεί να κινείται στον Κριό και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Όμως προσέξτε τις υπερβολικές απαιτήσεις σας αλλά και το δράμα, καθώς θα βάλετε πράγματι φωτιά στη σχέση σας! Μπορεί να κάνετε έρωτα και πόλεμο την ίδια στιγμή! Το σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσετε καμία βαρετή στιγμή! Και υπό την επιρροή της Αφροδίτης και της Ηλιακής έκλειψης στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, προσέξτε να μην γκρινιάζετε για ξαφνικά ζητήματα τα οποία θα μπορούσαν να προκύψουν. Μπορεί να ζητάτε πράγματα τα οποία είναι αδύνατο να γίνουν. Έτσι, όταν συζητάτε βεβαιωθείτε ότι δεν επιρρίπτετε κατηγόριες στον αγαπημένο σας και κάνετε παράλογα παράπονα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κανείς δεν αμφισβητεί ότι είστε χαρισματικοί εραστές και τώρα ακόμα περισσότερο χάρη στην πανσέληνο που φωτίζει τον περιπετειώδη και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Ζείτε στο έπακρο τον έρωτα και το πάθος, είστε σεξουαλικά ακαταμάχητοι και παιχνιδιάρικοι! Αν είστε καιρό μόνοι, παρασύρεστε σε ένα ατελείωτο ερωτικό παιχνίδι και κάνετε αρκετές γνωριμίες, δεν θέλετε τώρα να νιώθετε παγιδευμένοι σε μια σοβαρή σχέση. Κάποιοι από εσάς ίσως κάνετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας ή, αν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να ερωτευτείτε κάποιο άτομο με το οποίο υπάρχει χιλιομετρική απόσταση ή είναι από άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως ακόμη και να νιώσετε έναν αναπάντεχο μεγάλο έρωτα για κάποιον/α που θα συναντήσετε τυχαία και να αποφασίσετε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας για την αγάπη. Τα πιο παράξενα πράγματα μπορεί να συμβούν!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καθώς είστε ανεξάρτητοι, το να είστε για ένα διάστημα μακριά από τον αγαπημένο σας δεν σας ανησυχεί καθόλου, είστε αρκετά αυτάρκεις. Και με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας μαζί με τον Άρη που εξακολουθεί να κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, ειλικρινά, το να κάνετε ένα διάλειμμα από το να μην σκέπτεστε για λίγο τις ανάγκες του συντρόφου σας δεν σας απασχολεί καθόλου, ίσως είναι και καλύτερο να σκεφτείτε και λίγο τον εαυτό σας. Για κάποιους από εσάς, είναι πιθανό μια σχέση να σταματήσει, καθώς χρειάζεστε να σκεφτείτε ή επειδή απλά δεν νιώθετε μέσα σας έτοιμοι να αφιερώσετε τη ζωή σας σε έναν ερωτικό σύντροφο. Τώρα διερευνάτε αν έχετε προσπαθήσει και οι δυο εξίσου για την ανάπτυξη που απαιτείται για τη διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βεβαιωθείτε ότι η σχέση σας είναι χτισμένη πάνω σε γερά θεμέλια και ότι δεν βασίζεστε σε υποθέσεις. Η Αφροδίτη μαζί με την Ηλιακή έκλειψη στον απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας και η πανσέληνος στον Καρκίνο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθούν να ανοίξετε μια καθαρή νέα σελίδα στη σχέση σας, να φροντίσετε τον άνθρωπο που είναι στη ζωή σας και να ενεργήσετε ως προστατευτικός σύμμαχος. Αναζωπυρώστε το ρομαντισμό στη σχέση σας, μοιραστείτε τα συναισθήματά σας πιο ανοιχτά, έτσι μόνο θα εξομαλυνθούν οι αντιπαραθέσεις. Αν έχετε κάποια αντιφατικά συναισθήματα τα οποία τα κρύβετε καλά μέσα σας, τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτούς τους φόβους και τις ανησυχίες σας, θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα όταν το κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη και την Ολική Ηλιακή έκλειψη στον φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, η παρουσία σας δεν θα περνά απαρατήρητη. Δεν χρειάζεται να το παίξετε ότι είστε … κάποιοι, απλά φλερτάρετε όπως, όποτε κι αν θέλετε. Ξεχάστε τη δέσμευση για τώρα και θέστε καλύτερα όρια με τους ανθρώπους που γνωρίζετε. Σταθερά και αργά ο καλύτερος φίλος σας γίνεται ο εραστής της ζωής σας. Σταματήστε να απευθύνεστε στους φίλους σας για βοήθεια όταν νιώθετε συναισθηματικό τέλμα, πιστέψτε στον εαυτό σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Μη διστάσετε όμως να ζητήσετε από τους φίλους σας να σας φέρουν σε επαφή με κάποιον/α. Οι φίλοι σας σας γνωρίζουν και σας αγαπούν, έτσι οι συστάσεις τους, ειδικά αυτό το μήνα, αξίζουν. Το σύμπαν σας κάνει περισσότερο περιπετειώδεις και αμέριμνους, θέλετε κάποιον/α στο πλάι σας αλλά και την ελευθερία σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την πανσέληνο να φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας, του πάθους και του ρομαντισμού, αλλά και την Ηλιακή έκλειψη να ενεργοποιεί το δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να μιλήσετε για τους μακροπρόθεσμους στόχους και την κατεύθυνση της σχέσης σας. Κάποιες κρυμμένες πληροφορίες μπορεί να βγουν ξαφνικά στην επιφάνεια αλλά θα μάθετε που στέκεστε μεταξύ σας. Το σύμπαν σας βοηθά να ξεκινήσετε αυτές τις συζητήσεις με έναν εύκολο, στοργικό τρόπο, ακόμη και να συνδεθείτε πιο βαθιά. Ίσως και να θελήσετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί, να πάτε για ένα χαλαρό, ήσυχο περίπατο και να αρχίσετε να μιλάτε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Ίσως και να γίνει μια συζήτηση που θα τη θυμάστε για πάντα!

 

 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-11-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms