Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου 2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
24
06
2020

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου 2020.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Ιουλίου 2020. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Ιουλίου 2020 ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας. Διαβάστε ακόμα και την ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλες Ιουλίου 2020

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

ΚΡΙΟΣ

Το σύμπαν ταρακουνά τη σχέση σας καθώς η Σεληνιακή έκλειψη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, καθιστά επιτακτική την ανάγκη να προγραμματίσετε μακροχρόνιους στόχους, να θέσετε τις προτεραιότητές σας. Λάβετε όμως υπόψη σας ότι αργά και σταθερά θα κερδίσετε σε αυτό τον αγώνα. Όσοι είστε μόνοι, ίσως αισθανθείτε ότι έλκεστε από κάποιο άτομο μεγαλύτερο από εσάς ή κάποιον/α που έχει καλή κοινωνική θέση. Αλλά δεν πρέπει να δώσετε και τόση σημασία στο καλό κοινωνικό status, καθώς δεν πρόκειται να σας χαρίσει από μόνο του την ευτυχία που τόσο αναζητάτε. Η καταγωγή και το χρήμα δεν έχουν καμία σχέση με τον χαρακτήρα ενός ατόμου, και αυτό είναι που μπορεί να σας κάνει να πέσετε στην παγίδα. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ποιά γεγονότα του παρελθόντος που έχουν συμβεί στην ερωτική σας ζωή έχουν αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα τους; Ο Άρης στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας απαιτεί να αποδεχτείτε όσα μάθατε από το παρελθόν, αν και κάποιες έντονες συγκινήσεις που θα μπορούσαν να έρθουν στο φως ίσως σας κάνουν να χάσετε την ψυχραιμία σας. Από τη φύση σας δεν κάνετε συνήθως συχνές εκρήξεις, αλλά όταν το κάνετε … προσέχετε. Να είστε διπλωματικοί όταν εκφράζετε τον εαυτό σας και να λαμβάνετε υπόψη και τα συναισθήματα των άλλων. Αν ψάχνετε για κάποιον/α να σας φροντίζει, καλύτερα να εγκαταλείψετε αυτό το σχέδιο. Προσπαθήστε να γίνετε αυτάρκεις πρώτα και αποβάλετε σταδιακά το άγχος σας, επουλώνοντας τις πληγές του παρελθόντος. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προς τι η εμμονή και το έντονο αλλά νοσηρό ενδιαφέρον στην αγάπη; Με τη Σεληνιακή έκλειψη να ταρακουνά τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, ίσως δυσκολευτείτε λίγο στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας πράγμα το οποίο θα σας κάνει να μην μπορείτε να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μην προβάλετε έναν ισχυρό χαρακτήρα στο σύντροφό σας για  να μπορέσετε να αποτρέψετε την οποιαδήποτε ένταση δημιουργηθεί μεταξύ σας. Αν τα πράγματα έχουν γίνει λίγο περίπλοκα στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό, δώστε έμφαση σε θέματα ουσίας. Αν το μόνο πράγμα που σας απασχολεί περισσότερο είναι το σεξ και τα χρήματα, θα είναι επιβλαβές για τη σχέση σας. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ποιά γεγονότα στην ερωτική σας ζωή είχαν τεράστια επίδραση στην αλλαγή της προσωπικής σας ταυτότητας; Με τη Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας απαιτείται να έρθετε βαθιά σε επαφή με τη δική σας αλήθεια και να την εκφράσετε. Τώρα πλέον δεν μπορείτε να κρυφτείτε αλλά ούτε και να συγκρατηθείτε. Ίσως να έχετε πρόβλημα στο να θέσετε κοινούς στόχους με το σύντροφό σας, καθώς η επικοινωνία σας γίνεται προβληματική. Έτσι, θα χρειαστεί να καταβάλετε αρκετές προσπάθειες για να περάσετε τα μηνύματα που θέλετε ο ένας στον άλλο. Πρέπει να ακούτε προσεκτικά το σύντροφό σας, τι έχει να σας πει, χωρίς να τον διακόπτετε ή να παίρνετε τα πράγματα προσωπικά. Μόνο με την υπομονή σας θα μπορέσετε να κατανοήσετε και τη θέση του συντρόφου σας. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Ζείτε για το φλερτ, τη διασκέδαση και τη χαρά, ωστόσο, με τη νέα Σελήνη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας μπορεί να αισθανθείτε σύγχυση σχετικά με τα συναισθήματά σας, ενώ η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας μπορεί να είναι κάπως προβληματική και κάποιες συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν μέχρι την ένταση. Αν νιώθετε καιρό κρυμμένα μέσα σας ανάμεικτα μηνύματα, τώρα βγαίνουν στο φως και μπορεί να διαταράξουν την αρμονία της σχέσης σας. Σκεφτείτε στο βάθος του μυαλού σας: Το άτομο αυτό αξίζει να είναι στη ζωή σας; Σκεφτείτε πολύ καλά κάποια πράγματα προκειμένου να διαπιστώσετε αν το άτομο αυτό είναι αληθινό ή όχι. Μη γίνεστε πολύ ρομαντικοί, ούτε και να μεγαλοποιείτε τα πράγματα με την φαντασία σας. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα συναισθήματά σας είναι έντονα τώρα αλλά με τον Άρη στον παθιασμένο όγδοο οίκο σας και τη Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ίσως αισθάνεστε κατά κάποιο τρόπο πιεσμένοι για να τα εκφράσετε. Αν μέχρι τώρα είχατε πολλές συναισθηματικές άμυνες και σας ήταν δύσκολο να εμπιστευθείτε, τώρα θα μάθετε αν αξίζει να επενδύσετε την ψυχή σας. Τώρα τα πράγματα θα είναι σαφή για σας, καθώς η κατάσταση αλλάζει, και ακόμα κι αν κρατάτε γερά μέσα σας ό, τι αισθάνεστε, νιώθετε έτοιμοι να ανοιχτείτε σε σημείο που κάποιες φορές ίσως και να χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Όλα θα μετατραπούν και θα εξελιχθούν προκειμένου να δώσουν τη θέση τους σε κάτι νέο. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε έτοιμοι για σταθερότητα ή για νέους ορίζοντες; Με τον Άρη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, πρώτα πρέπει να υπάρξουν μερικές αλλαγές. Μπορεί να αναζητάτε την αγάπη, τη συντροφικότητα και το πάθος, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσετε τις καταστάσεις που εμποδίζουν την πρόοδο της σχέσης σας. Τώρα θυμώνετε πιο εύκολα, προέχουν οι δικές σας εγωιστικές επιθυμίες και ίσως ακόμη να απεμπλακείτε από μία σχέση που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα πλέον. Παρόλα αυτά, η εικόνα σας και η στάση σας εκπέμπουν μεγαλύτερη δύναμη και ικανότητα να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες. Το σίγουρο είναι ότι κάτι θα αλλάξει για να κάνετε κάτι νέο, είτε αυτό σημαίνει μια νέα στάση ή μια γνωριμία με ένα εντελώς νέο άτομο. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τη φύση σας αναζητάτε να συνδεθείτε πραγματικά σε ένα βαθύτερο επίπεδο με το σύντροφό σας και με την ορθόδρομη Αφροδίτη στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας, τώρα μπορείτε με λίγη προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά. Αν θέματα συναισθηματικής ή σεξουαλικής ασυμβατότητας σας έχουν προκαλέσει κάποια απογοήτευση, ξέρετε τώρα πως να βαδίσετε. Αν βρίσκονταν συνεχώς στο μυαλό σας μια σχέση σας από το παρελθόν, τώρα θα μάθετε τις αληθινές προθέσεις αυτού του ατόμου. Δώστε σημασία στο βαθύ νόημα των λόγων αυτού του προσώπου, αντί να παρασύρεστε από την καλή εμφάνιση, τη γοητεία και το πάθος. Δεν είναι μόνο το φλερτ και τα πειράγματα αλλά να έχετε στο πλάι σας κάποιον/α με τον οποίο/α θα μπορείτε να κάνετε μια έξυπνη και πνευματώδη συζήτηση. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός ο μήνας σας δίνει πολλές ευκαιρίες στην αγάπη χάρη στην Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και τον παθιασμένο Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Ψάχνετε για κάποιον/α που να μην σας κάνει νωχελικούς αλλά να σας δίνει ζωντάνια και χαρά. Αν είστε ήδη σε μια σχέση, αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να απολαύσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Η ζωή σας μπορεί να είναι πολύ πιο εύκολη όταν είστε μαζί με το σύντροφό σας και μοιράζεστε τα βάρη της ζωής. Το σύμπαν σας παροτρύνει στο να κάνετε μια σοβαρή δέσμευση, αλλά πρώτα θα πρέπει να απελευθερωθείτε και να κλείσετε κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν (αίτημα της νέας Σελήνης στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας). Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάθος, έντονη δράση και συναισθήματα αναταράσσουν πραγματικά τα πράγματα γύρω σας. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, απαιτείται να είστε ο εαυτός σας, ευθείς και ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας. Μετά από κάποιο διάστημα που δώσατε τα πάντα, τώρα ίσως θελήσετε να ρισκάρετε για τον εαυτό σας και τις δικές σας ανάγκες. Ήρθε η ώρα να γίνει το δικό σας και να διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας, παίρνοντας ό, τι σας αξίζει. Και υπάρχει το εξής παράδοξο τώρα: Από τη στιγμή που θα σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο σκληρά για τη σχέση σας ή για να βρείτε τον έρωτα, τότε θα γίνετε μαγνητικά ελκυστικοί για τον αγαπημένο σας και θα τραβήξετε τα βλέμματα του αντίθετου φύλου. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν κάποιο άτομο στη ζωή σας σας έχει δώσει ανάμικτα και αντιφατικά μηνύματα ή έχετε ξετρελαθεί με κάποιον/α του οποίου η αξιοπιστία τίθεται υπό αμφισβήτηση, έρχεται η Σεληνιακή έκλειψη στον απόκρυφο δωδέκατο οίκο σας με καταλυτικά γεγονότα τα οποία θα δώσουν φως σε αυτό που είναι κρυμμένο. Ίσως και να μην θέλατε πραγματικά να εξετάσετε κάποια πράγματα μέχρι τώρα, ζούσατε στο δικό σας φανταστικό κόσμο. Αλλά από εδώ και στο εξής ξέρετε πού βρίσκεστε, ακόμα κι αν η πραγματικότητα είναι επώδυνη, καθώς θα ακούσετε μόνο την αλήθεια. Όμως, η κατάσταση στο μέλλον θα είναι πολύ καλύτερη από ό, τι νομίζετε. Το πιο σημαντικό; Συνειδητοποιείτε αυτά τα κρυμμένα συναισθήματα και τους φόβους σας που σας  εμποδίζουν να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Έχετε την άδεια από τη νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας για να απολαύσετε το ερωτικό παιχνίδι και να διασκεδάσετε. Εάν βρισκόσασταν στο σκοτάδι σχετικά με τις προθέσεις κάποιου/ας από το παρελθόν, τώρα ή θα αναζωπυρωθεί και πάλι η φλόγα του πάθους ή κατανοείτε τον καρμικό λόγο αυτής συνάντησης. Όλα εξαρτώνται από το πόσο δυνατή ήταν αυτή η σχέση. Τολμήστε να κάνετε ένα βήμα μπρος στην αισθηματική σας ζωή. Απλά να είστε βέβαιοι ότι εκφράζετε με το σωστό τρόπο τα συναισθήματά σας. Θα μπορούσατε να λέτε μέσα σας ότι «είμαι καλά», ενώ στο βάθος της ψυχής σας να σιγοβράζετε από πόνο και θυμό. Αν προσπαθείτε τους τελευταίους μήνες για τεκνοποίηση, απομακρύνονται τα εμπόδια. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2020 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms