Quantcast
Πως ερωτεύεται ανάλογα με τον ωροσκόπο του;
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 4
26
05
2019

Πως ερωτεύεται ανάλογα με τον ωροσκόπο του;

E-zwdia

Πέρα από το ζώδιό μας, ο ωροσκόπος μας αποτελεί μια ακόμη σημαντική πηγή πληροφοριών για το πώς αντιμετωπίζουμε τις σχέσεις μας με τους άλλους και τις συνεργασίες μας. Ο ωροσκόπος μας βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον 7ο οίκο και δείχνει τι ακριβώς περιμένουμε από μια σχέση, τι κάνουμε εμείς για τις σχέσεις μας και που φέρουμε ευθύνες για αυτά που μας συμβαίνουν. Μπορούμε βέβαια να πάρουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες, αν ξέρουμε το που βρίσκεται ο κυβερνήτης του και τι όψεις κάνει. 

 

Τι φανερωνει για μας ο ωροσκόπος μας;

 

Ο ωροσκόπος μας, εκτός των άλλων, δείχνει την προσωπικότητά μας που σχηματίζεται με το πέρασμα των χρόνων και την ωριμότητα που αποκτούμε. Σηματοδοτεί αυτό που καλούμαστε να γίνουμε. Δεν είναι το κομμάτι που μας βγαίνει εύκολα στη ζωή, αντίθετα είναι εκείνο για το οποίο οφείλουμε να παλέψουμε και να κατακτήσουμε.

Επίσης, ο 1ος οίκος δείχνει το εξωτερικό «εγώ» που προβάλλουμε, και φυσικά τα αποτελέσματα που παίρνουμε μέσα από αυτή τη συμπεριφορά. Ο απέναντι οίκος, ο 7ος, είναι ο κατερχόμενος, από εκεί θα πάρουμε πληροφορίες για το πώς οι άλλοι μας φέρονται μέσα στις σχέσεις μας.

Βέβαια, δεν είναι ανεξάρτητα αυτά τα δύο. Αν και σε «αντίπαλες» πλευρές, το ένα είναι αποτέλεσμα του άλλου. Ποιο προηγείται ποιου, είναι μεγάλη ιστορία… Δύο ίδια και ταυτόχρονα εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία στο χάρτη μας. Είναι όπως και ένα ζευγάρι στη ζωή: Εμείς και οι άλλοι. Το ένα συμπληρώνει και ολοκληρώνει το άλλο. Το ένα για να εκφραστεί, χρειάζεται απαραίτητα το άλλο. Ένας ιερός  «γάμος» με το άλλο μας μισό. 

 

Διάβασε τον ωροσκόπο του ατόμου που σε ενδιαφέρει:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο άνθρωπος, με ωροσκόπο στον Κριό, προτιμά για ταίρι κάποιον χαμηλών τόνων στο χαρακτήρα. Ίσως γιατί ο ίδιος είναι αρκετά νευρικός και έχει απότομα –πολλές φορές– ξεσπάσματα στη συμπεριφορά του. Βέβαια, όσο απότομα συμβαίνουν αυτά, άλλο τόσο γρήγορα και τα ξεπερνά, «σκυλί που γαυγίζει, δε δαγκώνει», γι’ αυτό το λόγο, όμως, χρειάζεται κάποιον δίπλα του που να μπορεί να τον υπομείνει και να μην τα παίρνει όλα «τοις μετρητοίς». Τις περισσότερες φορές, θέλει εκείνος να έχει το πάνω χέρι στη σχέση και να παίρνει όλες τις πρωτοβουλίες. Ακριβώς γιατί είναι ένας άνθρωπος που ζει σε έντονους ρυθμούς, χρειάζεται δίπλα του κάποιον που θα είναι το λιμάνι του, που θα μπορεί να χαλαρώνει και να νιώθει ασφαλής. Φυσικά, δεν αντέχει τον ανταγωνισμό μέσα στο ζευγάρι. Από την άλλη, είναι ρομαντικός και κάνει τα πάντα προκειμένου να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Τον έλκει ένας σύντροφος με λεπτούς τρόπους έκφρασης και συμπεριφοράς. Μαζί του απαιτείται να διαχειριστείτε τη σχέση αρκετά διπλωματικά, προκειμένου να επιβιώσει. Μην ξεχνάτε ότι είναι επίσης ιδιαίτερα δοτικός και ρομαντικός, γι’ αυτό αξίζει πραγματικά να κάνετε που και που λίγη υπομονή μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εντελώς διαφορετική περίπτωση από εκείνη με τον ωροσκόπο στον Κριό. Ο άνθρωπος που αγαπάτε κι έχει ωροσκόπο στον Ταύρο, θέλει μια γυναίκα δυναμική, με ενδιαφέροντα, που παίρνει πρωτοβουλίες στη ζωή της, που ξέρει πάντα πολύ καλά τι θέλει και πώς να το αποκτά. Να είναι ανεξάρτητη οικονομικά και να έχει μια δυναμική καριέρα. Θέλει επίσης κάποια σύντροφο που να είναι ξεκάθαρη στα λόγια της, που δεν τον «παραμυθιάζει», και από την άλλη να του δίνει άπλετη αγάπη και την αμέριστη προσοχή της, όταν εκείνος το έχει ανάγκη. Τον ενδιαφέρουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, πολλές φορές όμως νιώθει ανασφαλής για το κατά πόσο πραγματικά τον αγαπάτε. Κάποιες φορές, γίνεται ιδιαίτερα πεισματάρης κι αυτό μπορεί να φέρει εκνευρισμό στη σχέση σας, γιατί απαιτεί κάποια σημαντικά για εκείνον πράγματα, να γίνονται με το δικό του και μόνο τρόπο. Θα σας ζηλεύει, αλλά δε θα το δείχνει, γι’ αυτό προσέξτε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σας, μ’ αυτόν τον άντρα, η ζήλια δεν είναι πάντα το αλατοπίπερο της σχέσης, αλλά μπορεί να την …«κάψει» και να την κάνει κάρβουνο. Η ανασφάλεια του θα χτυπήσει κόκκινο και θα σας πονέσει, πριν τον πονέσετε εσείς, τουλάχιστον εκείνος έτσι θα πιστεύει.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Άπαξ και του ερεθίσατε το μυαλό, είναι δικός σας. Προσοχή όμως, δεν αρκεί μόνο αυτό, εξίσου σημαντικό γι’ αυτόν είναι και η ελευθερία που νιώθει μέσα στη σχέση σας. Κερδίστε το σεβασμό του με τη φιλία σας, γιατί για εκείνον το να σας κατατάξει και ως φίλο στη ζωή δεν είναι μικρό πράγμα, σημαίνει την πλήρη αποδοχή. Αποδείξτε του ότι δεν αρκείστε σε μικρά και καθημερινά θέματα, αλλά ότι τα ενδιαφέροντά σας αφορούν κι άλλους τομείς και κυρίως εκείνους της διανόησης. Φροντίστε να μη βαρεθεί μαζί σας και να νιώσει ότι η κοινή σας ζωή θα κυλά με εκπλήξεις. Μη σας ξεγελά όμως το ανεξάρτητο και δήθεν αυτόνομο στυλ του, μέσα του  δεν είναι πάντα αυτό ξεκάθαρο, και ακριβώς γι’ αυτό ζητάει συνεχώς να το επιβεβαιώνει με την εξωτερική του συμπεριφορά. Εκτιμάει τους ανθρώπους με χιούμορ και τους θεωρεί ευφυείς. Φυσικά, δεν του δείχνετε ότι ο σκοπός σας είναι η επισημοποίηση της σχέσης σας. Αυτό καλύτερα κρατείστε το για τον εαυτό σας. Κάντε τον να πιστεύει ότι ποτέ δεν ξέρει τα πάντα για σας και αφήστε ένα μυστήριο γύρω από την προσωπική σας ζωή. Αν αγαπάτε τα ταξίδια και θέλετε σασπένς στη ζωή σας, τότε κάνατε τη σωστή επιλογή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας δυναμικός σύντροφος που θα αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες μέσα στη σχέση και τα της καθημερινής ζωής, είναι το ιδανικό πρόσωπο για να τον κάνει να νιώσει ασφαλής. Επειδή ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων, ένας όμοιος σύντροφός θα τον έκανε να νιώθει ότι δεν πατά γερά και να φοβάται για το τι θα επακολουθήσει στη ζωή τους.  Αντίθετα, του αρέσει να μένει στο σπίτι και να νιώθει ότι είναι άρχοντας στο προσωπικό του βασίλειο. Αν είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε ό, τι αφορά από τις εξωτερικές και κοινωνικές σας υποχρεώσεις, αλλά να του αφήσετε να κυβερνά εκείνος ό, τι αφορά την πιο προσωπική σας ζωή και το σπιτικό σας, τότε «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι!» Θα είναι αφοσιωμένος και προστατευτικός μαζί σας, από σας ζητά ένα πατρικό πρότυπο που θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά. Από την άλλη, εκείνος θα σας φροντίζει, θα δημιουργεί πάντα γύρω σας ένα περιβάλλον ηρεμίας και ρομαντισμού, θα σας μαγειρεύει (προσέξτε μόνο τα κιλά που θα πάρετε μαζί του), θα είναι ο ιδανικός σύντροφος για να σας ακούει και θα έχει πάντα μια καλή κουβέντα να σας πει στο τέλος. Όμως, με κάποιον τρόπο έλκει στη ζωή του άτομα που δεν εκφράζονται εύκολα συναισθηματικά και αυτό τον πληγώνει. Προσέξτε τον και δώστε του απλόχερα αυτό που έχει ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Το αγαπημένο σας άτομο, με ωροσκόπο στο Λέοντα, σίγουρα θα το έχετε ήδη καταλάβει πολύ καλά, έχει την τάση να σας εξιδανικεύει και πραγματικά νιώθετε κοντά του μια αληθινή βασίλισσα! Έχει μεγάλη ανάγκη από την αποδοχή σας, την προσοχή σας και την αμέριστη κατανόηση σας σε κάποιες του ιδιοτροπίες. Αυτά που σας προσφέρει όμως σας αποζημιώνουν και με το παραπάνω. Οι εκπλήξεις που πολύ συχνά σας κάνει, καθώς και η διαρκής εκδήλωση της αγάπης του και του θαυμασμού του, είναι ανεκτίμητα και σπάνια στη ζωή. Οι μικρές του ιδιοτροπίες είναι το ότι δε θέλει μια βαρετή καθημερινή ζωή, οπότε τον ενδιαφέρουν άτομα που έχουν κάτι ιδιαίτερα ξεχωριστό και αυτό κυρίως αφορά τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Βαριέται και γι’ αυτό κάποιες φορές δημιουργεί με ευκολία θέματα που θα φέρουν μια σχετική αναστάτωση στη σχέση σας, μόνο και μόνο γιατί η επανασυμφιλίωση μετά θα είναι κάτι σαν ανανέωση γαμήλιων όρκων για εκείνον. Χρειάζεται διαρκώς να του δείχνετε το ενδιαφέρον και την αγάπη σας και για σασπένς, που και που, να του επιβάλλεστε… Θέλει να σέβεστε την ελευθερία του και τον ιδεαλισμό που τον διακατέχει. Μην τον χαρακτηρίσετε ουτοπιστή και ονειροπόλο, θα νιώσει ότι τον προσβάλετε και δεν τον σέβεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε στα μάτια του ένας άνθρωπος με προβλήματα που έχετε ανάγκη από κάποιον να σας σώσει και να πάρει το βάρος από τις πλάτες σας, τότε κάνατε διάνα στην επιλογή σας! Είναι ο σωστός άνθρωπος για να κατανοήσει τις ανάγκες σας και να κάνει ό, τι καλύτερο γίνεται για να σας δει ευτυχισμένες. Αν όμως είστε η ακριβώς αντίθετη περίπτωση, εκείνη δηλαδή της δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας, θα σας φοβηθεί, γιατί θα νιώσει εκείνος λιγότερος από σας, λόγω της προσωπικής του ανασφάλειας και θα σας αποφύγει. Από την άλλη, κάποιες φορές ίσως να δοκιμαστεί η υπομονή σας μαζί του, με την τάση της τελειομανίας και μικροφοβίας που έχει. Σας αποζημιώνει όμως με το ρομαντισμό του και τη συμπεριφορά του στις πολύ ιδιαίτερες προσωπικές σας στιγμές. Αν δε νιώσει όμως απόλυτη αποδοχή από πλευράς σας, θα αποτραβηχτεί και εσείς θα μείνετε να αναρωτιέστε τι έφταιξε. Αν λοιπόν είστε μια αναξιοπαθούσα ύπαρξη ή ιδιαίτερα ρομαντική, τότε είστε πλασμένη για εκείνον. Αν πάλι δεν είστε… ε, δε βλάπτει να περάσετε επάνω του και κάποια από τα θέματα που σας προβληματίζουν, πιστέψτε με, κι οι δυο σας θα είσαστε ευτυχισμένοι. Εσείς με λιγότερες έγνοιες και εκείνος θα νιώθει πιο χρήσιμος άρα και πιο σημαντικός για σας!

ΖΥΓΟΣ

Αν και ο ίδιος είναι ήπιων τόνων άνθρωπος, επιλέγει για συντρόφους του άτομα πιο δυναμικά και ανεξάρτητα. Μπορεί να βαρεθεί στη συνύπαρξη μ’ έναν άνθρωπο που του μοιάζει στο χαρακτήρα. Του αρέσουν οι εναλλαγές και οι προκλήσεις, που ο άλλος θα του προσφέρει. Σ’ αυτό όμως που δε δέχεται καμιά αντίρρηση, είναι η αίσθηση δικαίου που τον χαρακτηρίζει. Αν σας χαρακτηρίζει το πάθος στη ζωή σας, αλλά είσαστε όμως και άτομα ειλικρινή, είστε ο κατάλληλος σύντροφος για εκείνον. Δεν αντέχει τη μοναξιά και αγαπά την ασφάλεια που του παρέχει μια μόνιμη σχέση. Κάποιες φορές όμως, η επιλογή τόσο αντίθετων από εκείνον συντρόφους, δημιουργεί ένταση μέσα στη σχέση και κάποιες φορές τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Ζητά την επιβεβαίωση της αγάπης σας, είναι ρομαντικός και τρυφερός μαζί σας, του αρέσει να κάνετε από κοινού όνειρα για το μέλλον. Μην ξεγελιέστε όμως από τον ήρεμο και πράο χαρακτήρα του, γιατί ενώ νομίζετε ότι εσείς είστε εκείνο το άτομο που κάνετε κουμάντο μέσα στη σχέση σας, στην πραγματικότητα εκείνος είναι που μ’ έναν χειριστικό τρόπο καταφέρνει και ελέγχει την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Του αρέσουν τα δύσκολα, όσο κι αν παραπονιέται για το αντίθετο. Όσα περισσότερα μυστικά κρατάτε για τον εαυτό σας, τόσο το καλύτερο. Τον έλκει το μυστήριο και ο σύντροφός του να είναι ένα ελεύθερο και ανεξάρτητο άτομο. Αν και του αρέσει η μονιμότητα μέσα σε μια σχέση, αν πάψει να υπάρχει το μυστήριο, σύντομα θα βαρεθεί. Από τη μια, λοιπόν, κοιτάξτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του, όσον αφορά τα αισθήματά σας, και από την άλλη με κάποιον τρόπο να μη σας θεωρήσει ποτέ δεδομένη. Τον χαρακτηρίζει γενικά μια ανασφάλεια σχετικά με τα κεκτημένα του και μια εξάρτηση, που αν είστε πραγματικά ένα ελεύθερο άτομο, θα σας κουράσει κάποιες φορές. Όμως κι εκείνος, νιώθετε ότι δεν ανοίγει πάντα όλα του τα χαρτιά, παραμένει κι αυτός για σας ένα μυστήριο, με αποτέλεσμα να σας υποκινεί το αίσθημα της ζήλιας. Προσοχή όμως σ’ αυτά τα ξεσπάσματα, γιατί όλο το μυστικό είναι να μη νιώσει ποτέ ότι σας έχει κατακτήσει ολοκληρωτικά. Η ζήλια του πηγάζει από μια βαθύτερη δική του ανασφάλεια, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο δυνατό άτομο απ’ ότι σας έχει κάνει να πιστέψετε. Δίνει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση του αντίθετου φύλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και δείχνει ένα μεγάλο ανέμελο παιδί, ξέρει πολύ καλά να προσέχει τα καλά και συμφέροντά του. Κάντε τον να νιώσει ότι δε θα πλήξει ποτέ μαζί σας, ότι στο πρόσωπό σας βρήκε το alter ego του και ότι μαζί θα μπορέσετε να γυρίσετε όλο τον κόσμο. Έναν συνταξιδιώτη στη ζωή του θέλει, επίσης, του αρέσει πολύ ο ρόλος του δασκάλου και μέντορα, αν λοιπόν και εσάς σας ενδιαφέρει να μάθετε πράγματα που εκείνος κατέχει καλά, τότε κι οι δυο σας θα είστε ευτυχισμένοι. Με μέτρο όμως, πάνω απ’ όλα θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο ευφυή και ανεξάρτητο. Αν όμως φοβηθεί μην τυχόν εξαρτηθεί επάνω σας, από φόβο και μόνο, είναι ικανός να σας κάνει «τη λαδιά». Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο το «διπλό ταμπλό» μαζί του. Δεν είναι ο τύπος με τα πολλά γλυκόλογα, αλλά σίγουρα θα περάσετε καλά και θα γελάσετε με την καρδιά σας. Αν λοιπόν είστε άτομο ανεξάρτητο, με ελεύθερο πνεύμα, με δίψα για νέα μάθηση, με αγάπη στην εξερεύνηση της ζωής και του πλανήτη, όχι μία ανασφαλής που πιστεύει ότι σε κάθε στροφή κινδυνεύει να της κάνει απιστία… τότε βρήκατε τον άντρα της ζωή σας κι εκείνος τη γυναίκα των ονείρων του. Στην πραγματικότητα, η σχέση σας είναι περισσότερο διανοητική, αλλά που στην πορεία έχει δυνατότητες να εξελιχθεί και σε συναισθηματική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ζητάει ένα γονεϊκό πρότυπο στις σχέσεις του, χρειάζεται να του δώσετε αρκετή αγάπη και ταυτόχρονα από μέρους σας να κάνετε αρκετή υπομονή, όσον αφορά την καθημερινή του ρουτίνα. Γενικά, δεν αλλάζει εύκολα συνήθειες. Μην πτοείστε, όταν θα νομίζετε ότι πέφτετε πάνω σε τοίχο, κατά βάθος έχει ανάγκη από κάποιον που θα τον πιστέψει και θα καταφέρει να τον παρασύρει στη χαρά της ζωής και να τον μάθει να εκφράζεται συναισθηματικά. Αν καταφέρετε να δείτε πίσω από αυτό το απροσπέλαστο τοίχος που ορθώνει, τότε θα έχετε κάνει ήδη ένα μεγάλο κατόρθωμα. Όσοι σας γνωρίζουν δε θα πιστεύουν στα μάτια τους για την αλλαγή του. Βέβαια, μην περιμένετε να γίνει και το όγδοο θαύμα του κόσμου… θα είναι απλώς πιο χαλαρός, δε θα γίνει και άλλος άνθρωπος. Αλλά αφού εσείς τον αγαπάτε, κάτι ξέρετε. Οπωσδήποτε όμως, είναι ένας πιστός σύντροφος και αυτό που υπόσχεται το εννοεί και το πράττει. Μπορεί η ζωή μαζί του  να μην είναι σαν πτήση στους εφτά ουρανούς, αλλά σίγουρα θα είναι ένα ασφαλές και σταθερό ταξίδι πάνω στη γη. Κατά βάθος χαίρεται και καμαρώνει για εσάς που είστε η προσωποποίηση της χαράς και της ζωής και σας θεωρεί κάτι σαν πρεσβευτή του στην κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν αποζητάτε νέες συγκινήσεις και είστε άτομο της αλλαγής και της περιπέτειας, μπορείτε άνετα να ελπίζετε μαζί του. Πάνω απ’ όλα όμως, χρειάζεται να σας θαυμάζει και να σας θεωρεί σημαντικό συμπλήρωμα στη ζωή του. Κάποιες φορές, μπορεί να παρεξηγήσετε τη συμπεριφορά του ως ψυχρή, αλλά το πιο πιθανό είναι πως πρόκειται για παρεξήγηση. Μπορεί να μην είναι από εκείνους που θα σας κάνει συχνά γούτσου-γούτσου, αλλά απολαμβάνει τις δικές σας εκδηλώσεις αγάπης, ακόμη κι αν δεν το δείχνει πολύ. Αν μάλιστα σταματήσετε να του δίνετε πολλή σημασία όπως πριν, θα στεναχωρηθεί και θα νομίσει ότι πια δε σας ενδιαφέρει. Σας χρειάζεται δίπλα του ως φίλο, σύντροφο και εραστή. Κερδίστε την εμπιστοσύνη του και θα σας είναι πάντα πιστός. Αν όμως τον προδώσετε, μην περιμένετε ότι θα το ξεχάσει ποτέ. Είναι ένα άτομο που, εκ πρώτης, δείχνει αντισυμβατικός και ανεξάρτητος, αλλά που κατά βάθος, σε κάποια θέματα, παραμένει ακόμη πολύ παραδοσιακός. Όσο κι αν φοβάται τη δέσμευση, άπαξ και το πάρει απόφαση, θα δείτε ένα άλλο του πρόσωπο, που δε θα το αναγνωρίζετε. Μπορεί να γίνει ο τέλειος οικογενειάρχης.

ΙΧΘΥΣ

Φροντίστε να του γίνετε αναγκαίοι, με την αγάπη και τη φροντίδα που του δίνετε. Έχει ανάγκη να έχει κοντά του ένα δυνατό σύντροφο, αλλά που ταυτόχρονα θα τον κάνει να πιστεύει ότι εκείνος κυβερνά μέσα στη σχέση. Βασικά, είναι ένα μεγάλο παιδί, θέλει να νιώθει αρχηγός και ότι τον θαυμάζετε. Θέλει να δει στα μάτια σας την αγάπη και την  αφοσίωση που αναζητά στη ζωή του, φοβάται τη μοναξιά και είναι φτιαγμένος για συντροφική ζωή. Από την άλλη όμως, ενώ αποζητά σταθερές σχέσεις, που και που, «κάνει νερά» στο ταίρι του και η κυκλοθυμική διάθεση μπορεί να ακουμπήσει και τα ερωτικά του… Ενώ στην αρχή δείχνει αποφασισμένος να σας λύσει όλα σας τα προβλήματα, μετά από καιρό και μόλις σταθεροποιηθεί η σχέση σας, καλά θα κάνετε να μην τον φορτώνετε πολύ με τα  δικά σας θέματα, γιατί είναι ικανός να βαρεθεί και να φύγει. Είναι όμως ιδιαίτερα συναισθηματικός, ονειροπόλος, ζεστός και τρυφερός στη σχέση σας. Για να πάει καλά η κατάσταση μαζί του και να υπάρχει μια ισορροπία, αφήστε σε εκείνον τα όνειρα και τις ρομαντικές εκπλήξεις που σας ετοιμάζει και καταπιαστείτε εσείς με τα καθημερινά και πρακτικά θέματα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση