Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 6
26
05
2019

Ζήλεια και ζώδια. Πως θα καταλάβεις αν σε ζηλεύει.

E-zwdia

Αυτό το τέρας που λέγεται ζήλια δεν δείχνει πάντα τα νύχια του. Πολλές φορές ξέρει να τα κρύβει καλά και «να σε πιάνει στον ύπνο», εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό βέβαια συμβαίνει και από τη δική μας πλευρά. Στην περίπτωση όμως που ο σύντροφός μας, μας ζηλεύει, τι γίνεται τότε; Στην αρχή συνήθως κολακευόμαστε αλλά αργότερα και όταν η ζήλια ξεπεράσει κάποια επιτρεπτά όρια, αρχίζουμε και ασφυκτιούμε.

Φυσικά και έως ένα σημείο η ζήλια μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και φυσιολογική, από την άποψη ότι όποιος αγαπά κάτι πολύ, φοβάται να μην το χάσει. Οπότε, οποιονδήποτε άλλον πλησιάσει το αντικείμενο του πόθου του, τον θεωρεί πιθανό κίνδυνο να χάσει αυτό που εκείνος έχει. Τι γίνεται όμως όταν ο σύντροφός μας ξέρει να κρύβει πολύ καλά τη ζήλια του κι εμείς δεν συνειδητοποιήσουμε εγκαίρως τι του συμβαίνει; Έως τότε μπορεί να δημιουργηθούν επικίνδυνες παρανοήσεις και καταστροφικές παρεξηγήσεις μεταξύ μας.

Πως θα καταλάβεις ότι ο σύντροφός σου σε ζηλεύει;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν θα στο κρύψει αλλά θα στο χτυπήσει την ώρα που εκείνος θα θεωρήσει κατάλληλη. Μάλιστα, θα σε απειλήσει πολύ πιθανόν με το να κάνει και εκείνος τα ανάλογα ως αντίποινα. Όμως, χαζός δεν είναι. Ξέρει πολύ καλά κι από ένστικτο, κατά πόσο ή όχι κινδυνεύει. Αν όμως του δώσετε πραγματικές λαβές για να ζηλέψει, ή που θα τον δείτε στα πατώματα από πόνο για την προδοσία σας ή που θα αντιδράσει επιθετικά σε όλα τα επίπεδα, ακόμη και σωματικά. Βέβαια, υπάρχουν και οι περιπτώσεις που θα δείτε και τις δυο αυτές αντιδράσεις να εναλλάσσονται. Καλό όμως είναι να μη δοκιμάσετε και πολύ τις αντοχές του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ήσυχο-ήσυχο το ποταμάκι… Το κακό μαζί του είναι ότι δεν σας το αποκαλύπτει εύκολα, αλλά σε ανύποπτο χρόνο και με άλλη αφορμή θα σας κάνει να πονέσετε. Κι εσείς θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό από έκπληξη: «Μα καλά, τώρα γιατί μου το έκανε αυτό; Σε τι του έφταιξα;». Για ψάξτε και θυμηθείτε καλύτερα… Σίγουρα τις τελευταίες μέρες κάτι είχε προηγηθεί, το πιο πιθανό να ήταν εντελώς ασήμαντο και γι’ αυτό και δεν υποψιαστήκατε αμέσως τι θα συμβεί. Έλα όμως που εκείνος έδωσε ήδη τη δική του ερμηνεία κι είναι μάλιστα τόσο σίγουρος που δεν θα του περάσει καν απ’ το μυαλό να συζητήσει μαζί σας και τη δική σας θέση. Έχει βγάλει ήδη την ετυμηγορία του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σιγά που θα σας δείξει ποτέ ένας Δίδυμος ότι σας ζηλεύει. Χαζός είναι; Μα θα σας δώσει έτσι το δικαίωμα να του κάνετε κι εσείς το βίο αβίωτο. Γι’ αυτό και ξέρει πολύ καλά να το κρύβει. Επειδή όμως είναι πανέξυπνος και οι κεραίες του πάντα ανοικτές, αν κάτι υποψιάστηκε, δεν είναι και πολύ αβάσιμο… Γι’ αυτό προσοχή μαζί του. Μπορεί να σας κάνει τα ανάλογα, ώσπου να πεις… «κύμινο!» Η περηφάνια του δεν καταδέχεται να μπει σε τέτοιου είδους διαδικασίες, αλλά επειδή άνθρωπος είναι κι αυτός, όταν αγαπάει, λειτουργεί όπως όλοι οι κοινοί θνητοί, με ό, τι καλό ή κακό μπορεί να σημαίνει αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος και ζηλεύει… και το δείχνει! Τον πιάνει το παράπονο και δεν θα σας το κρύψει. Θα σας ψήσει λίγο το ψάρι στα χείλη… αλλά θα ξέρετε τουλάχιστον μαζί του τι συμβαίνει κι έτσι θα είναι πιο εύκολο να λύσετε την όποια παρεξήγηση έχει δημιουργηθεί, όσο είναι νωρίς και πριν προλάβουν να δημιουργηθούν άλλου είδους ζημιές. Γενικά, είναι ο άνθρωπος εκείνος που του αρέσει να του δείχνουν συνέχεια οι άλλοι τα αισθήματά τους και να του επιβεβαιώνουν συνεχώς την πίστη και την αφοσίωσή τους στο άτομό του. Αν και κυκλοθυμικός, ο ίδιος είναι πιστός και αξιώνει και από τους άλλους ανάλογη συμπεριφορά.

ΛΕΩΝ

Ο χαρακτήρας του Λέοντα δεν θα επέτρεπε ποτέ να σας δείξει ότι τέτοια …«ποταπά» αισθήματα τον αγγίζουν. Φυσικά και ζηλεύει και μάλιστα αυτό μπορεί να καταλήξει επικίνδυνο για τη σχέση σας, αν δεν προσέξετε νωρίς τα πρώτα ανησυχητικά σημάδια. Συνήθως παγώνει το βλέμμα του, η στάση του κεφαλιού του είναι ακόμη πιο στητά περήφανη και το ύφος του παίρνει μια απόμακρη έκφραση. Αν δεν ξεκαθαρίσετε αμέσως ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας… η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει! Μην υποτιμάτε ποτέ τις συνέπειες της ζήλιας μ’ έναν Λέοντα. Είναι ικανός να σας αφήσει πρώτος και να μη μάθετε ποτέ τον ακριβή λόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Ένας Παρθένος γενικά δεν ζηλεύει ιδιαίτερα. Έχει την τάση να αρκείται σε αυτά που βλέπει και κατανοεί με τη λογική του. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αδιάφορος για το ταίρι του. Αλλά δεν του αρέσουν οι σκέψεις που μπορεί να τον βγάλουν από τον ορθό και ξεκάθαρο δρόμο της λογικής. Βέβαια, αν τυχόν ανακαλύψει ότι ο σύντροφός του, του δίνει λαβές για να νιώσει τέτοιου είδους αισθήματα, το πιο πιθανό είναι ότι θα προχωρήσει σε πιο ριζοσπαστικές λύσεις. Εκεί, λοιπόν, χρειάζεται μεγάλη προσοχή από μέρους σας για να επιλύσετε την όποια παρεξήγηση -αν ήταν τελικά παρεξήγηση- που δημιουργήθηκε.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός, ως ζώδιο που εκπροσωπεί γνήσια την έννοια ζευγάρι, ακριβώς λόγω μιας κάποιας ανασφάλειας που τον χαρακτηρίζει, εύκολα μπορεί να ενδώσει στον πειρασμό μιας τέτοιας σκέψης. Γενικά, φοβάται μη χάσει το αγαπημένο του άτομο και ως λογικό επακόλουθο θα υπάρξουν τέτοιες στιγμές, αν ο σύντροφός του δεν προσέξει λίγο περισσότερο. Δεν θα δείξει εύκολα τη ζήλια του, το πιο πιθανό είναι ότι τον πρώτο καιρό θα το κρύβει πίσω από έντονες δόσεις χιούμορ, αλλά αν προσέξετε καλύτερα θα δείτε το βλέμμα του να σκοτεινιάζει και να μη συνάδει με το χαμόγελό του… Πίσω από αυτήν την όψη, το μυαλό του επεξεργάζεται όλες τις πιθανές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εδώ μιλάμε για τον ορισμό του …ζηλιάρη και το γνήσιο εκπρόσωπο του είδους. Ο Σκορπιός γενικά έχει την τάση να βλέπει κινδύνους, ακόμη κι εκεί που ίσως δεν θα υπήρχε περίπτωση. Δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα του, το βλέμμα του που ως ακτίνα Χ θα διαπερνά το δικό σας, για να καταλάβει τι γίνεται μέσα στην ψυχή σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη νιώσετε να σας καίει! Θα σας κάνει ξαφνικές επισκέψεις, δήθεν ως έκπληξη, αλλά όταν θα του ανοίγετε την πόρτα, θα πιάσετε το πρώτο βλέμμα που ρίχνει ως ανιχνευτική ματιά ήδη πίσω από την πλάτη σας. Θα σας ρωτά επανειλημμένα κάποια πράγματα, μέχρι να πέσετε στις πρώτες αντιφάσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως ελεύθερος άνθρωπος, με αισιόδοξη και θετική αντιμετώπιση στη ζωή, δεν αφήνει συχνά τέτοιου είδους σκέψεις να βασανίζουν το μυαλό του. Αν όμως υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει και τόσο καλά, το πιο πιθανό είναι ότι θα ρωτήσει στα ίσα το ταίρι του για το τι συμβαίνει. Αν οι εξηγήσεις τον πείσουν, το θέμα τέλειωσε εκεί, αν πάλι καταλάβει ότι υπάρχουν κάποια… κενά, θα παρακολουθεί την κατάσταση από μια θέση παρατηρητή. Γενικά δεν θα κάνει έντονες σκηνές, θα το φιλοσοφήσει το θέμα και θα κοιτάξει να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Όμως, μικρές δόσεις ζήλιας ανανεώνουν τη σχέση του! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δεν ζηλεύει, με την κλασική τουλάχιστον έννοια. Για εκείνον το να νιώσει αυτό το συναίσθημα, σημαίνει ότι ένιωσε απόρριψη από το αγαπημένο του άτομο και ότι έπαψε να το αναγνωρίζει ως το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή του. Θα το επεξεργαστεί καλά μέσα του το θέμα κι αφού δει ότι πολλά στοιχεία συνηγορούν προς αυτή την κατεύθυνση, θα κάνει μια ξεκάθαρη συζήτηση με το ταίρι του. Το πιο πιθανό είναι ότι θα χειριστεί αυτήν την κατάσταση με ψυχραιμία χειρουργού, δεν θα καταφύγει σε σκηνές και έντονες λεκτικές διαμάχες, αλλά μέσα του το έδαφος της ψυχής του έχει ταρακουνηθεί με σεισμό πολλών ρίχτερ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος είναι των άκρων. Ή που σε νεαρή ηλικία δεν θα ξέρει τι σημαίνει αυτό το συναίσθημα ή που όσο μεγαλώνει ηλικιακά, θα ανακαλύπτει ότι δεν γλίτωσε κι εκείνος, όπως και κανένας άλλος άνθρωπος από αυτό το… μικρόβιο! Συνήθως δεν το δείχνει κι αυτό είναι το πιο επικίνδυνο, γιατί είναι ικανός να αποχωρήσει σύντομα από μια σχέση μόνο και μόνο για να προλάβει να είναι ο πρώτος που θα φύγει και αξιοπρεπής ότι «δεν του την έφεραν». Στην πραγματικότητα, φοβάται ότι σε περίπτωση που συνεχίσει τη διεκδίκηση, θα χάσει το μέτρο και στο τέλος τον ίδιο του τον εαυτό…

ΙΧΘΥΣ

Ακριβώς επειδή γνωρίζει τη δική του αδυναμία… καθρεφτίζει και στους άλλους τη δική του ανησυχία! Που σημαίνει: «ότι για να υπάρχει περίπτωση να το κάνω εγώ αυτό (τουτέστιν απιστία), τότε το πιο πιθανό ότι θα μου το κάνει και ο άλλος». Θα το δείξει με διάφορους τρόπους κι αυτό γιατί δεν μπορεί να κρυφτεί. Θα περνάει ξαφνικά στο διάλειμμα της δουλειάς σας για να πιείτε μαζί έναν καφέ ή θα σας επισκεφτεί ξαφνικά μέσα στη νύχτα μαζί μ’ ένα μπουκάλι κρασί για να σας κάνει έκπληξη και καλά… Κοιτάξτε να τον καθησυχάσετε και να τον επιβεβαιώσετε όσο είναι καιρός, γιατί από φόβο γι’ αυτό που του έρχεται, είναι ικανός να προχωρήσει πρώτος στο απονενοημένο διάβημα…

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms