Quantcast
Οι δύσκολες αστρολογικές όψεις της συναστρίας.
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 9
23
03
2020

Οι δύσκολες αστρολογικές όψεις της συναστρίας.

E-zwdia

Τι μας βοηθά να καταλάβουμε η συναστρία μεταξύ δύο ατόμων και ποιες είναι οι πιο δυσμενείς αστρολογικές όψεις σε μια συναστρία. Όλοι μας συχνά αναρωτιόμαστε ποιες είναι οι πιο δυσμενείς όψεις στη συναστρία, οι οποίες συχνά σηματοδοτούν το τέλος της σχέσης. Μέσα από τη συναστρία, συγκρίνουμε τη συμβατότητα, την έλξη και τη διάρκεια της σχέσης μεταξύ δυο ατόμων.

 

Οι δύσκολες αστρολογικές όψεις της συναστρίας

 

Ωστόσο, η συναστρία δεν περιορίζεται μόνο στην ανάλυση των όψεων αλλά επίσης στην ανάλυση της οικοθεσίας, των μεσοδιαστημάτων, της υπεροχής των στοιχείων κ.λ.π. Από μια απλή ανάλυση των όψεων και μόνο, μπορούμε να έχουμε κάποιες ενδείξεις, αλλά θα πρέπει επιπλέον να ληφθεί υπόψη το σύνολο του χάρτη της συναστρίας για να συμπεράνουμε πως θα εξελιχθεί η σχέση. Αν παραβλέψουμε τη συνολική ανάλυση και εστιάσουμε μόνο σε μια όψη, το πιο πιθανό είναι να οδηγηθούμε σε λάθος προβλέψεις. Ωστόσο, ορισμένες πλανητικές όψεις είναι πολύ σημαντικές από άλλες, ειδικά όταν είναι ακριβείς, και ενώ μπορεί να υπάρξει ακαταμάχητη έλξη, αργά ή γρήγορα η σχέση επιδεινώνεται και τελικά καταρρέει, αν συνηγορούν και άλλοι παράγοντες που το επιβεβαιώνουν.

Μπορείτε να διαβάσετε μια μερική ανάλυση της αισθηματικής συναστρίας σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ: Αισθηματική Συναστρία. (Αν δεν γνωρίζετε ώρα γέννησης, βάλτε στο πλαίσιο της ώρας: 12.00)

 

Ποιές είναι λοιπόν αυτές οι όψεις στη συναστρία που σηματοδοτούν το τέλος της σχέσης;

 

Χρησιμοποιούμε μόνο τις όψεις συνόδου, τετράγωνου και αντίθεσης και με ανοχή το πολύ 3 μοίρες, επειδή οι κοντινές όψεις αναδεικνύουν την ουσία της σχέσης και είναι οι πιο ισχυρές. Αυτές είναι που μετράνε. Αν οι όψεις είναι μεγαλύτερες από 3 μοίρες, αποδυναμώνεται η επιρροή, αλλά μπορεί να είναι σημαντικές εάν άλλοι παράγοντες το επιβεβαιώνουν. Στην περίπτωση αυτή, η σχέση αμφιταλαντεύεται. Επίσης, όσο περισσότερες είναι οι δυσαρμονικές όψεις, τόσο το χειρότερο. Συνήθως αρκούν περισσότερες εκ των τριών όψεων που μπορεί να σημάνουν το τέλος μιας σχέσης.
Εάν η πλειοψηφία του συνόλου των όψεων είναι αρμονικές, αυτό μπορεί να αντισταθμιστεί κάπως. Αλλά και πάλι, πάντα θα λειτουργούν αποτρεπτικά.

Έτσι έχουμε:

♥ Ο Άρης του ενός προσώπου σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με οποιοδήποτε προσωπικό πλανήτη του άλλου προσώπου και ιδίως με τον Άρη, τον Κρόνο, τον Ουρανό ή τον Πλούτωνα. Εδώ ο Άρης μπορεί να φέρει διχόνοια και διαφωνίες, ακόμα και μίσος. Ενώ ο Άρης του ενός προσώπου σε τετράγωνο με τη Σελήνη ή τον Ήλιο του άλλου, μπορεί να φέρει αμέσως μια ακαταμάχητη έλξη, τα συναισθήματα μπορούν να εξελιχθούν και να καταλήξουν σε μια οδυνηρή εμπειρία, αν δεν υπάρχουν άλλες υποστηρικτικές αρμονικές όψεις. Ο Άρης σχεδόν πάντα λειτουργεί με εγωιστικό, άμεσο και οξύ τρόπο. Μερικές φορές, ο Άρης μπορεί να γίνει εκρηκτικός, κυρίως τα τετράγωνα Άρη-Ουρανού και Άρη- Πλούτωνα. Οι όψεις τετραγώνου Άρη-Ουρανού και Άρη-Πλούτωνα είναι οι χειρότερες από όλες.

♥ Ο Κρόνος του ενός προσώπου σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με οποιονδήποτε προσωπικό πλανήτη του άλλου προσώπου, δείχνει ότι χρειάζεται χρόνος για να επιδεινωθεί η σχέση και τελικά να καταστραφεί. Ο Κρόνος είναι ο χρόνος και σε μακροπρόθεσμη βάση, και οι δύο σύντροφοι θα αποφεύγουν ο ένας τον άλλον όλο και περισσότερο. Επίσης, το πρόσωπο που έχει τον Κρόνο είναι αυτός που εμποδίζει τη σχέση και δημιουργεί έναν τοίχο. Αυτό το πρόσωπο είναι το πιο απόμακρο και το πιο ψυχρό.

♥ Όψεις συνόδου, τετραγώνου ή αντίθεσης μεταξύ των ακόλουθων τριών πλανητών: Αφροδίτης, Κρόνου, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Η Αφροδίτη του ενός προσώπου σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τον Κρόνο του άλλου ατόμου δημιουργεί στην Αφροδίτη φόβο και αποδοκιμασία όταν εκφράζει την αγάπη της και υποχρέωση στο πρόσωπο του Κρόνου. Ο τρόπος που το άτομο του Κρόνου εκφράζει τα όριά του, προκαλεί δυσαρέσκεια, απόρριψη και συναισθηματική αναστολή στο πρόσωπο της Αφροδίτης. Αυτές οι όψεις δημιουργούν μια ακαταμάχητη αλλά αυτοκαταστροφική έλξη.

Η Αφροδίτη του ενός προσώπου σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τον Ποσειδώνα του άλλου ατόμου, δημιουργεί στο πρόσωπο της Αφροδίτης υπερβολικό φόβο σε σημείο να μην μπορεί να εμπιστευθεί το πρόσωπο του Ποσειδώνα, το οποίο υπόσχεται περισσότερα από όσα μπορεί να προσφέρει. Η Αφροδίτη στην αρχή της σχέσης δεν θέλει να δει την πραγματικότητα και όταν τελικά συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, η σχέση οδηγείται στην καταστροφή, καθώς τα πράγματα που κάποτε ήταν συναρπαστικά και ευχάριστα, έχουν γίνει μονότονα και ασήμαντα.

Η Αφροδίτη του ενός προσώπου σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με τον Πλούτωνα του άλλου ατόμου, δημιουργεί πολύ ισχυρά και έντονα συναισθήματα και μια ακαταμάχητη σεξουαλική χημεία στην αρχή της σχέσης. Ωστόσο, πάντα θα υπάρχει ένας αγώνας για την κυριαρχία και τον έλεγχο. Στην πορεία, ο Πλούτωνας καταστρέφει αργά- αργά ό, τι προκάλεσε αυτό το αρχικό πάθος, δημιουργώντας συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας, εξουσίας και ελέγχου, το οποία γίνονται  πολύ ενοχλητικά, και τα οποία δημιουργούν μεγάλη ανασφάλεια, άρνηση και απόρριψη που οδηγούν μοιραία στο τέλος της σχέσης.

 

 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-03-2020 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής