Quantcast
Τα αισθηματικά do & dont’ s του ανάδρομου Ερμή.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
21
03
2018

Τα αισθηματικά do & dont’ s του ανάδρομου Ερμή.

E-zwdia

Κάτι παράξενο συμβαίνει στην ατμόσφαιρα. Τι παρατηρείτε; Μήπως τίποτα δε φαίνεται να πηγαίνει δεξιά; Σημαντικά e-mails φαίνεται να χάνονται ή πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση. Ο υπολογιστής σας ή το κινητό σας τηλέφωνο δε δουλεύουν. Ο έρωτας της ζωής σας φαίνεται να έχει πάρει μια στροφή προς το χειρότερο. Όλα αυτά πώς μπορούν να αποφευχθούν; 

 

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Ερμή;

 

Για όλα αυτά μήπως φταίει ο ανάδρομος Ερμής; Ο πλανήτης Ερμής αντιπροσωπεύει την επικοινωνία. Και όταν γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (μια περίοδο τριών εβδομάδων που συμβαίνει τέσσερις φορές το χρόνο), να περιμένετε το χάος, καθυστερήσεις και σύγχυση σε όλα τα μέτωπα. Αυτή δεν είναι μια καλή στιγμή για την έναρξη μιας νέας σχέσης, δεδομένου ότι η ανάδρομη πορεία του πλανήτη τελικά θα διαλύσει τη σχέση. Δεν είναι επίσης μια καλή στιγμή για να περιμένετε μια μεγάλη ανακοίνωση από το σύντροφό σας. Αντίθετα, είναι καλή χρονική περίοδος να προβληματιστείτε εσωτερικά, σε αντίθεση με την επικοινωνία. Και όταν μιλάτε, να αναμένετε παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που οδηγούν σε συγκρούσεις. Εάν συμβεί αυτό, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω, επειδή η περαιτέρω συζήτηση θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερες συγκρούσεις.

Μην ανησυχείτε όμως. Όλα θα πάνε καλά. Και εκτός αυτού, είναι μια καλή χρονική περίοδος να κάνετε ένα time-out και να ασχοληθείτε με πράγματα από το παρελθόν σας, να αποφύγετε τα νέα σχέδια, να επανεξετάσετε τα παλιά.

Μήπως αναρωτιέστε πώς μεταφράζεται αυτό για την ερωτική σας ζωή; Παρακάτω σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το πώς να τα βγάλετε πέρα στα βαθιά νερά σε αυτήν τη δύσκολη χρονική περίοδο, ανάλογα σε ποια ερωτική κατάσταση βρίσκεστε.

 

♥ Είστε μόνοι: Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να είστε μόνοι! Προβληματιστείτε σχετικά με το ποιος είστε, αναλύστε τα συναισθήματά σας, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Ποιο είναι το σχέδιο της ερωτικής σας ζωής και τι πρέπει να κάνετε ή να αλλάξετε για να έχετε αυτό που θέλετε; Σκεφτείτε αλλά μην ενεργήσετε. Ο ανάδρομος Ερμής σας καλεί να κοιτάξετε πίσω και όχι προς τα εμπρός. Μην πηγαίνετε σε ένα πρώτο ραντεβού. Δε θα είστε ο εαυτός σας και θα έχετε δυσκολία στην επικοινωνία. Ακόμα περισσότερο, μπορεί να σας κυνηγούν τα φαντάσματα του παρελθόντος. Ένας ή δύο από αυτούς τους πρώην θα μπορούσαν μάλιστα να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας. Αν το κάνουν, σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει να συμβιβαστείτε και να προχωρήσετε και πάλι μαζί. Κρατηθείτε μακριά από κάθε νέα σχέση μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ορθόδρομος. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 ή με sms στείλε ΚΙΚΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

♥ Είστε σε μια μπερδεμένη κατάσταση ή σε συναισθηματική απόσταση: Ανεξάρτητα τι σημαίνει αυτό το άτομο για εσάς, φροντίστε να περιμένετε μέχρι να περάσει αυτή η χρονική περίοδος του ανάδρομου Ερμή και μη βιαστείτε να τα ξαναβρείτε ακόμα, αποφασίζοντας σχετικά με μια νέα κατεύθυνση στη σχέση σας, γιατί αν κάνετε κάτι τέτοιο, οι αποφάσεις που πήρατε θα ανατραπούν. Αν τα πράγματα δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί (έχετε ή δεν έχετε σχέση;), κρατηθείτε μακριά από σοβαρές συζητήσεις του τύπου: «Τι τρέχει με μας;». Ποτέ μη φοβάστε, αν τα πράγματα πάρουν μια στροφή προς το χειρότερο, όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομα, θα ξαναρχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Μέχρι τότε, είναι καλύτερα να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν και να πάτε με τη ροή των γεγονότων. Επιπλέον, η ανάδρομη πορεία του Ερμή σας δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος και να σκεφτείτε τι πρέπει να διορθώσετε στη σχέση σας. 

♥ Είστε σε σχέση: Δεν έχει σημασία αν βγαίνετε μαζί για μερικούς μήνες ή μερικά χρόνια, θα αναρωτιέστε για το αν η σχέση σας προχωρά στη δέσμευση ή αν ο αγαπημένος σας, σας δείχνει το ανάλογο ενδιαφέρον. Μην κάνετε τέτοιου είδους συζητήσεις, καθώς η επικοινωνία είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Να είστε υπομονετικοί. Αν τα πράγματα γίνονται «περίεργα», …κατηγορήστε τον ανάδρομο Ερμή και μη σκέφτεστε αρνητικά. Ενώ μπορεί να σιγοβράζετε μέσα σας, φέρτε στο μυαλό σας ορισμένες από τις καλές αναμνήσεις που ζήσατε μαζί ως ζευγάρι, το οποίο θα βοηθήσει να κρατηθούν τα πράγματα σε ισορροπία. Τώρα δεν είναι ώρα να ορίσετε ημερομηνία γάμου ή να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε σημαντικά σχέδια, καθώς μάλλον θα αλλάξουν. 

♥ Είστε παντρεμένοι: Σε αντίθεση με τα άλλα στάδια του έρωτα, όσοι είστε παντρεμένοι μπορείτε να ενισχύσετε συναισθηματικά πραγματικά τη σχέση σας, επειδή η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από μία εμβάθυνση στην εκτίμηση των θετικών στοιχείων του συντρόφου σας. Από τη στιγμή που ήδη γνωρίζεστε μεταξύ σας, δε χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε, απλά καθίστε στη σιωπή και απολαύστε ο ένας την παρέα του άλλου. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ανανεώσετε τους όρκους αγάπης ή να κάνετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος!

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

♥ Είστε σε διάσταση: Αν είστε στη μέση ενός διαζυγίου, βεβαιωθείτε ότι τα πάντα είναι πεντακάθαρα. Δε θέλετε να μπερδευτείτε με οποιαδήποτε σημαντικά νομικά ζητήματα. Πικρό για το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα; Τώρα είναι η ώρα να θάψετε το παρελθόν σας και να απελευθερώσετε από μέσα σας τη βαθιά δυσαρέσκεια. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ορίσετε την αναδιοργάνωση της ζωής σας χωρίς το σύντροφό σας. 

♥ Κάπου ανάμεσα στο «είμαστε ή δεν είμαστε μαζί;» και απλά δεν είστε σίγουροι: Μπορεί να είστε μαζί, αλλά δεν ξέρετε αν είναι αγάπη ή απλά σας αρέσει το άτομο, δεν είστε σίγουροι αν θέλετε να είστε σε σχέση ή όχι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ​​απλά δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα. Συμβουλή: Αποδεχτείτε τη σύγχυσή σας και μην ψάχνετε τίποτα παραπάνω τώρα! 

♥ Επανασυνδέσεις: Οι έρωτες του παρελθόντος μπορεί να αναζωπυρωθούν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Θα λειτουργήσουν όμως; Αυτό εξαρτάται και από τα δύο εμπλεκόμενα άτομα. Οι εραστές που έχουν μεταξύ τους δυνατή σχέση μπορεί να είναι και πάλι μαζί και μπορούν να δουν τα προβλήματα του παρελθόντος με ένα νέο τρόπο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να είναι έτοιμοι να συμβιβαστούν. Επίσης, όταν δύο άτομα ήταν μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα και απροσδόκητα απομακρυνθούν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, είναι πιθανό να είναι και πάλι μαζί όταν ο Ερμής ορθοδρομήσει. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 ή με sms στείλε ΚΙΚΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ερωτικά do and dont’ s του ανάδρομου Ερμή

DO

♥ Ανανεώστε τους όρκους της αγάπης σας. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να επαναβεβαιώσετε την αφοσίωσή σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία να βγείτε έξω με το σύντροφό σας και θα απολαύσετε πραγματικά υπέροχες στιγμές, όπως την πρώτη φορά που συναντηθήκατε. 

♥ Απομακρύνετε τη θλίψη και τον πόνο σας! Εάν λυπάστε για τη διάλυση μιας σχέσης, τώρα είναι ώρα να επανορθώσετε. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε τη βαθιά δυσαρέσκεια. Δεν είναι απαραίτητο να συμφιλιωθείτε, αλλά ο ανάδρομος Ερμής σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία για να διορθώσετε τα λάθη του παρελθόντος.

♥ Να έχετε υπομονή με τον αγαπημένο σας! Εάν εσείς και ο σύντροφός σας έχετε μια τρομερή μάχη, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, είναι πιθανόν να οφείλεται μάλλον σε παρανόηση, παρά σε αδιάλλακτες διαφορές. Σε περίπτωση που χωρίσετε, περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ορθόδρομος και στη συνέχεια δώστε …κλαδί ελιάς στον άλλον. Θα μιλήσετε σαν να μη συνέβη η διάλυση. 

♥ Αναζητήστε μια χαμένη αγάπη. Ο ανάδρομος Ερμής θα σας βοηθήσει να αναζωπυρώσετε τις ερωτικές σπίθες με κάποιον από το παρελθόν σας. Φυσικά, αν χωρίσατε για κάποιον/α άλλον/η, κρατήστε τη σχέση πλατωνική. Να θυμάστε, αν κάποιος αφήνει το σύντροφό του για ένα άλλο πρόσωπο, είναι ικανός να το κάνει και πάλι. Οι άνθρωποι είναι.. καταδικασμένοι να το επαναλάβουν, ιδιαίτερα όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος.

♥ Επιστρέψτε στα παλιά αγαπημένα σας στέκια! Αν είστε ήδη σε σχέση, είναι μια καλή στιγμή για να πάτε πίσω στο εστιατόριο όπου πήγατε στο πρώτο σας ραντεβού ή να πάτε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος στο ξενοδοχείο, όπου αρχικά μένατε. Ο ανάδρομος Ερμής εμβαθύνει την εκτίμησή σας για πράγματα που σας έχουν δώσει χαρά στο παρελθόν. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 ή με sms στείλε ΚΙΚΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

DON’T

♥ Μην παντρεύεστε! Είστε σίγουροι ότι θέλετε να προκαλέστε την τύχη σας σε μια χρονική περίοδο που οι υποσχέσεις αθετούνται εύκολα; Ακόμα κι αν έχετε απόλυτη πίστη στην αγάπη σας, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει προβλήματα με την τελετή του γάμου. Γιατί να υποστείτε αυτές τις ανατροπές;

♥ Μη συνεχίσετε ένα φλερτ! Θα μπορούσατε να απογοητευτείτε, όταν ο Ερμής γυρίσει ορθόδρομος. Αν κάποιος σας φαίνεται καταπληκτικός, θα σας φανεί εντελώς μονότονος σε λίγες εβδομάδες.

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

♥ Μην κινήσετε διαδικασία διαζυγίου. Εάν είστε πραγματικά αποφασισμένοι να διαλύσετε το γάμο σας, περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ορθόδρομος. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έχετε προβλήματα με το διαζύγιό σας, πληρώνοντας πολλά σε χρήματα αλλά και σε συναισθήματα. 

♥ Μην παίρνετε οριστικές αποφάσεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής έχει έναν τρόπο να εξασθενίζει την αποφασιστικότητά σας. Εάν έχετε δυσπιστία για κάποιον ερωτικό θαυμαστή, προσπαθήστε να αποφύγετε αυτό το άτομο κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. 

♥ Μην πηγαίνετε σε πρώτο ραντεβού. Ο ανάδρομος Ερμής καθιστά δύσκολο να επικοινωνήσετε με σαφήνεια. Ως εκ τούτου, ό, τι φαντάζει αστείο, θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως προσβολή. Αντίθετα, μια σοβαρή παρατήρηση θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ανάλαφρο πείραγμα. Αντί να ξεκινάτε μια σχέση σε λάθος βάση, περιμένετε μέχρι ο Ερμής να γυρίσει ορθόδρομος για να κάνετε την πρώτη επαφή σας. Ο ανάδρομος Ερμής είναι γνωστό ότι ευνοεί τις αισθηματικές επανασυνδέσεις! Ποιο άτομο από το παρελθόν σου θα εμφανιστεί και θα ζητήσει να σε δει; Μάθε τώρα μόνο με ένα τηλεφώνημα στο 14540 ή με sms στείλε ΚΙΚΗ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-03-2018 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms