Quantcast
Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022 για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
10
11
2021

Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2022 για τα ζώδια.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε τις αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2022 σας και δείτε τι επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά στην αισθηματική σας ζωή. Η αστρολόγος του e-zwdia, Κωνσταντίνα Νικολάου μελέτησε τις αστρολογικές όψεις του έτους και ετοίμασαν για εσάς τις αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2022.

 

Ετήσιες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων 2022

 

Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε πορεία, να κάνετε νέες επιλογές που θα σας ωθήσουν σε μια διαφορετική κατεύθυνση; Το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σας ασκεί άγχος και πίεση προκειμένου να απελευθερωθείτε από σχέσεις και καταστάσεις που παρεμποδίζουν την προσωπική σας ανάπτυξη. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αφύπνισης και ο Κρόνος ο πλανήτης του κάρμα, οπότε σε κάποιο επίπεδο, αφυπνίζουν το κάρμα σας και σας καθοδηγούν να απομακρυνθείτε από τυχόν κολλημένες συνήθειες και πρότυπα που παρεμποδίζουν την αγάπη. Οι παλιοί τρόποι συμπεριφοράς δεν σας εξυπηρετούν πλέον, πρέπει να βρείτε έναν νέο τρόπο για να πάρετε αυτό που θέλετε. Αυτές οι δύο δυναμικές ενέργειες συγκρούονται για να προκαλέσουν εξέγερση, επανάσταση και ελευθερία.  Σας ανοίγουν νέες πόρτες για να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια που δεν μπορούσατε να αντιληφθείτε πριν.

Συμπόνια, γενναιοδωρία και άνευ όρων αγάπη σας φέρνει ο Δίας στους Ιχθύς, που βρίσκεται στο ζώδιο της κυριαρχίας του. Βλέπετε την αγάπη με περισσότερη πνευματικότητα, έχετε έμπνευση και φαντασία, νιώθετε τόσο όμορφα μέσα σας όταν βοηθάτε τον άλλον. Ο Δίας στους Ιχθύς σας βοηθά να ξεφύγετε από τις αναστολές, τις αρνητικές σκέψεις και οτιδήποτε μπορεί να σας χωρίζει από μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Από τις 11 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου και από τις 21 Δεκεμβρίου έως τις 16 Μαΐου 2023, ο Δίας θα βρεθεί στον Κριό χαρίζοντάς σας έντονο ενθουσιασμό και δύναμη για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Σας ενθαρρύνει να ζήσετε στο έπακρο την παρούσα στιγμή και να αξιοποιήσετε την αυτοπεποίθησή σας, τη ζωντάνια σας και το πάθος σας για οτιδήποτε και οποιονδήποτε σας φέρνει χαρά.

Μήπως οι παλιές πληγές σας δεν έχουν κλείσει ακόμα; Με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, η καταπιεσμένη οργή και ο θυμός αναβλύζουν με δύναμη. Ίσως επίσης έρθετε αντιμέτωποι με περισσότερη αναμονή ή συναισθήματα στασιμότητας και σεξουαλικής καταστολής, ειδικά αν είστε σε μια σχέση που είναι δίχως αύριο. Μπορεί επίσης ένα παλιό ερωτικό πάθος να αναγεννηθεί, αλλά μη βιάζεστε, κάντε προσεκτικά βήματα πριν πάρετε αμετάκλητες αποφάσεις. Ενώ ο ανάδρομος Άρης μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας, σας δίνει επίσης την ευκαιρία να μάθετε να ελέγχετε τα λόγια σας και τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να βρείτε παραγωγικές διεξόδους για να κατευνάσετε όλη αυτή την επιθετική ενέργεια.  Δοκιμάστε να τρέξετε ή να ασχοληθείτε με έντονες δραστηριότητες. Η εγκράτεια του θυμού σας θα μπορούσε να σας αποτρέψει από το να εκραγείτε σε αυτόν που αγαπάτε απροσδόκητα και επίσης να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε τον πόνο από απώλειες και λάθη του παρελθόντος.

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές Προβλέψεις για το 2022!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-11-2021 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms