Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα στον έρωτα: Ερωτικές συμβουλές από τα άστρα του 2014.
Βαθμολόγησε
08
01
2014

Εβδομαδιαίο μελωδικό αφιέρωμα στον έρωτα: Ερωτικές συμβουλές από τα άστρα του 2014.

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου.

 
Ήρθε το νέο έτος! Ποιο είναι το καλύτερο δώρο που θέλετε να πάρετε; Δε χρειάζεται να ψάξετε … ακολουθήστε το δρόμο της αγάπης και θα ζήσετε την πιο ερωτική χρονιά που είχατε ποτέ! Δε θα θέλατε η σχέση σας να είναι γεμάτη αγάπη, ειρήνη και χαρά; Δε θα θέλατε να συναντήσετε τον έρωτα των ονείρων σας; Για να έχετε όμως μια αρμονική σχέση και να αυξηθεί η αγάπη στη σχέση σας ή να ζήσετε το μεγαλείο του έρωτα, θα πρέπει να επιδείξετε προσοχή στη δική σας συμπεριφορά. Η αγάπη περιμένει τα δικά σας συναισθήματα, η αγάπη έχει τα πρωτεία.
 
Μην ανησυχείτε, όμως, η αγάπη δεν πρόκειται να σας …κοστίσει πολύ, αν ακολουθήσετε τις συμβουλές του αστρολογικού ουρανού του 2014. Διαβάστε παρακάτω το ζώδιό σας, μπορεί να ανακαλύψετε κάποια πράγματα που δεν ξέρατε και ακούστε και τη μελωδική αφιέρωση της αστρολογικής ομάδας του e-zwdia.gr!
 
 
Διαβάστε επίσης: 
 
Clery's Corner: Επιχείρηση «Γοητεία»… στα ζώδια! κλικ εδώ
 
 
ΚΡΙΟΣ
 
Μήπως νιώθετε ότι ο έρωτας έχει παγίδες και ένταση; Για να επωφεληθείτε πλήρως από τον πολλά υποσχόμενο αστρολογικό ουρανό του 2014, δεν πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασύρετε από τα έντονα συναισθήματά σας, που θα μπορούσαν να φτάσουν στα άκρα (και όχι προς όφελός σας). Θα ήταν καλύτερο να συζητάτε και να είστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε αλλαγή, αντί να πάρετε δραστικές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι με δική σας ευθύνη και ρίσκο, αλλά και για τις οποίες μπορεί να μετανιώσετε αργότερα. Έντονες στιγμές πάθους ακολουθούνται από περίεργες ερωτήσεις... Ακόμα κι αν θέλετε να προχωρήσετε σε ένα άλλο επίπεδο με το άλλο σας μισό (ή χωρίς αυτό), θα πρέπει να τηρήσετε τους κανόνες και να μεταδώσετε το μήνυμά σας όσο πιο απλά γίνεται. Ελπίζω να ακούσετε το σύμπαν, για το καλό σας…
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Το σύμπαν με αρχηγό του τον Κρόνο ελέγχει την ερωτική σας ζωή για το καλύτερο, καθώς σας αναγκάζει να συνειδητοποιήσετε τι πραγματικά θέλετε, αλλά και τι δεν επιθυμείτε πλέον. Επομένως, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχθείτε προς το καλύτερο! Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις απαιτητικές τάσεις σας, οι οποίες θα αποδειχθούν καθοριστικές στο να καταστεί το μέλλον της ερωτικής σας ζωής καλύτερο. Παραμείνετε θετικοί και αντισταθείτε στον … πειρασμό της σκληρότητας και του εγωισμού, μπορεί να κάνετε και λάθη! Δείτε τα γεγονότα με ρεαλισμό ή, τουλάχιστον, μην απορρίπτετε τις συμβουλές εκείνων που πιστεύουν σε εσάς, δεν είναι κριτική ... Μην καταστρέφετε τη σχέση σας από αμέλεια ή υπερηφάνεια. Το σύμπαν σας δίνει τις δυνατότητες να υπερβείτε τον εαυτό σας, κάντε το καλύτερο με ένα χαμόγελο!
 
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Αυτό θα είναι ένα μεταβατικό έτος για σας, αλλά το πάθος δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος! Θα σας είναι δύσκολο να είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας και πολλές φορές θα νιώθετε απογοήτευση. Θα πρέπει να προβληματιστείτε με τις συνέπειες των υπερβολών σας, ίσως ακόμα και του θυμού σας. Πειθαρχήστε πάνω στις αδυναμίες σας και ενισχύστε τα καλά σημεία στη σχέση σας. Δώστε προσοχή στη λήψη παρορμητικών αποφάσεων, που δε θα είναι και οι καλύτερες. Αντισταθείτε σε διαλόγους που μπορεί να μετατρέψουν μια απλή διαμάχη σε πόλεμο. Μην κάνετε ψυχολογικά παιχνίδια ή εξορμάτε σε αδικαιολόγητα ρίσκα, να είστε ο εαυτός σας. Ο αστρολογικός ουρανός του 2014 μπορεί να σας προκαλέσει αμφιβολίες, ως προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάρετε στην ερωτική σας ζωή. Αμφισβητήστε κάποια  ιδανικά σας, θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Είναι μια ταραχώδη χρονιά, αλλά αποφασιστικής σημασίας για ένα νέο άνοιγμα στο μέλλον. Είτε επιλέξετε να αλλάξετε κατεύθυνση, είτε προτιμήσετε να συνεχίσετε την πορεία σας, θα περάσετε από μια περίοδο αναταραχής, που σκοπό έχει να δοκιμάσει τα συναισθήματά σας, αλλά και τις αποφάσεις σας. Η δύναμή σας μπορεί να στραφεί εναντίον σας, εάν ακούτε τα συναισθήματά σας και τα ένστικτά σας. Ο κόσμος των συναισθημάτων σας θα μοιάζει με ένα υπνωτιστικό χορό αυτό το έτος. Τα συναισθήματά σας χρειάζονται ρεαλισμό και σταθερότητα. Μπορείτε να ισορροπήσετε αυτή την τάση σας, σε μια προσπάθεια να επιδείξετε καλή θέληση στο πρόσωπο που αγαπάτε. Μην παίρνετε οριστικές αποφάσειςν αλλά περιμένετε, θα έχετε μια γενική εικόνα στο τέλος του έτους, πολύ πιο σαφή. Αντλήστε διδάγματα και εμπειρίες και κάντε τις σωστές επιλογές!
 
 
ΛΕΩΝ
 
Θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε έντονα συναισθήματα στην ερωτική σας ζωή αυτό το έτος. Πράγματι, το σύμπαν συνεργάζεται μαζί σας για να σας κάνει να ζήσετε την περιπέτεια! Ενδυναμώνει την έντονη ανάγκη σας για το απόλυτο πάθος και αυξάνει τη λίμπιντό σας. Θα πρέπει να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο (τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό), διαφορετικά η ουράνια υπόσχεση για μια φωτεινή ερωτική διαδρομή ίσως καθυστερήσει ή δεν εκπληρωθεί. Η επιθυμία σας για να ζήσετε τον απόλυτο έρωτα μπορεί να σας ωθήσει να ψάξετε αλλού... Μην ξεχνάτε όμως ότι μια απλή σαγηνευτική κατάσταση δεν αξίζει τίποτα! Ίσως υπάρξουν πολλοί που θα σας αποπλανήσουν, αλλά αν αφεθείτε, θα πληρώσετε το τίμημα. Συμμαχήστε με τον Κρόνο, ο οποίος θα αυξήσει τη συνειδητότητά σας, θα κάνει εξαιρετικά γόνιμη τη σχέση σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να κάνετε για την ευτυχία και τα ιδανικά σας.
 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Ένα συναρπαστικό πρώτο εξάμηνο του έτους, που ακολουθείται από ένα δεύτερο εξάμηνο, το οποίο θα είναι πιο ανησυχητικό! Είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας με ευαισθητοποίηση, όσο το δυνατόν, έτσι ώστε να μπορείτε να πέσετε στα μαλακά! Το σύμπαν σας προσφέρει πολλές απολαύσεις και ικανοποιήσεις, αν συμφωνήσετε να παίξετε το παιχνίδι του! Θα έχετε ευκαιρίες για διάλογο που θα εμπλουτίσουν τη σχέση σας, αλλά δεν πρέπει να αναλύετε υπερβολικά τις διαφορές σας. Ίσως τελευταία να νιώθετε ότι έχετε θέσει τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες σε δεύτερη μοίρα. Το σύμπαν σας καλεί να αποκαλύψετε την πραγματικότητα της ύπαρξής σας και να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο προσέγγισης στον έρωτα, συμπεριφερόμενοι με διακριτικότητα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να ανοίξετε ουσιαστικό διάλογο, στηριζόμενοι στο νόμο της έλξης!
 
 
ΖΥΓΟΣ
 
Μια αποφασιστική χρονιά είναι αυτή για σας καθώς η ερωτική σας ζωή πρόκειται να απογειωθεί και πάλι μόνο αν έχετε την επίγνωση ότι δεν θα επαναλάβετε τα ξεπερασμένα σχέδια και λάθη του παρελθόντος! Οι επιλογές και ο τρόπος δράσης σας θα είναι καθοριστικά για τη συναισθηματική ισορροπία σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και ίσως ζητάτε ακόμα περισσότερα για την ευτυχία σας. Κάντε στον εαυτό σας την ερώτηση: Ποια είναι τα κίνητρα σας και οι πιο κρυφές επιθυμίες σας; Ίσως αυτό μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές απαισιοδοξίας και απόσυρσης, ιδιαίτερα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους. Οι φάσεις αυτές όμως θα εναλλάσσονται με χαρούμενες στιγμές που θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τα ιδανικά σας και τι επισκιάζει την αγάπη. Θα σας επιτρέψουν να φωτίσετε τις σκοτεινές γωνιές της ύπαρξής σας, υπό το φως ενός νέου τρόπου σκέψης που θα διώξει την ομίχλη.
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Προσπαθείτε σκληρά για να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος. Θα ζήσετε έντονα συναισθήματα, αλλά παρ’ όλο που θα απολαύσετε τον έρωτα, κάνετε ένα βήμα πίσω για να δείτε τα πραγματικά κίνητρα των μελλοντικών συντρόφων σας (ή της υπάρχουσας σχέσης σας). Ίσως να νιώθετε ταυτόχρονα αισιοδοξία, αλλά και ανεξέλεγκτη οργή! Μη φτάνετε σε επικίνδυνα άκρα, αντλήστε από τα διδάγματα του Κρόνου. Τι έχετε μάθει; Θα απολαύσετε τον έρωτα, μόνο αν συνδυάσετε το πάθος με τη λογική. Η άρνηση ενός εκ των δύο, θα σας κάνει να χάσετε το χρόνο σας! Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, θα εκτιμήσετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλλατε για τη δημιουργία της ερωτικής ζωής που επιθυμείτε, αν όμως έχετε προσπαθήσει σκληρά και έντιμα!
 
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Μια αποφασιστική χρονιά είναι αυτή για σας, καθώς θα περάσετε από τον προβληματισμό στη δράση, από την αναζήτηση προς τη σταθερή αποφασιστικότητα, με αυτοσεβασμό αλλά και με κάθε κόστος! Θα είναι ένα πέρασμα προς την ειλικρίνεια και ένα είδος ερωτικής ζωής που σας συναρπάζει. Η ανάγκη σας για ανανέωση φέρνει ενδιαφέρουσες αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή. Προσέξτε τις κινήσεις σας και ανανεώστε τη …βάση δεδομένων της σχέσης σας, είναι καλό για τη δική σας ευτυχία! Θα πρέπει να προσέξετε, επίσης, τα λόγια σας, αν δε θέλετε να έχει ανασφάλεια ο σύντροφός σας. Εάν είστε μόνοι, ίσως και να υπάρξει δυσκολία επιλογής. Μην ενεργείτε επιπόλαια και μην ξεχάσετε να ακούσετε την καρδιά σας! Θα σας δώσει την καλύτερη επιλογή, να το θυμάστε.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Θα είναι μια πολυάσχολη χρονιά σε όλα τα μέτωπα, αλλά αποφασιστικής σημασίας για την επίτευξη των ερωτικών στόχων σας και για την αναμόρφωση της ερωτικής σας ζωής. Φερθείτε με σεβασμό στον εαυτό σας και επικεντρωθείτε στο να επαναφέρετε την αρμονία στη σχέση σας. Σπάτε τη μεγάλη σιωπή σας και ξαφνικά κάποια πράγματα φαίνονται πολύ λίγα για σας! Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι δεν έχετε έλεγχο των γεγονότων... Όλα όμως εξαρτώνται από την οπτική γωνία της όρασής σας για την κατάσταση που ζείτε. Αν κάποια πράγματα είναι θετικά ή αρνητικά, οφείλονται στην κατάσταση του μυαλού σας. Μη συμπεριφέρεστε αδέξια στη συναισθηματική σας έκφραση και την εκδήλωση των επιθυμιών σας. Αυτή η χρονιά θα σας μάθει καλά το παιχνίδι της αγάπης και τις αποχρώσεις της, που ίσως σας ήταν άγνωστες ή παραμελημένες.
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Συνεχίζετε να εξελίσσεστε και εδραιώνετε μια ερωτική σχέση, αλλά ίσως εσείς μέσα σας να αισθάνεστε στερημένοι από φαντασία ή ασφάλεια. Ο Κρόνος όμως τελικά συμμετέχει στην οικοδόμηση του μέλλοντός σας, αλλά ίσως δοκιμάσει την ικανότητά σας να αντισταθείτε στις αντιξοότητες. Στο τέλος, όμως, τίποτα δε θα είναι το ίδιο! Θέλετε να βγείτε από το γυάλινο πύργο σας! Να επιστρέψετε πίσω στον κόσμο της πραγματικότητας. Ίσως περάσετε από κάποια προσωπική αμφισβήτηση, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε αυτή την πραγματικότητα. Θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια κατανόησης του συντρόφου σας και να μη συμπεριφέρεστε απρόσωπα, σκληρά και με τραχύτητα. Δε θέλετε τώρα να επαναλαμβάνονται τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Είναι ώρα να μάθετε τι πραγματικά θέλετε και να το κάνετε πράξη!
 
 
ΙΧΘΥΣ
 
Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, την ευαισθησία σας και το συναισθηματικό σας κόσμο. Για να έχετε λιγότερα προβλήματα, αποβάλετε τις ψευδείς πεποιθήσεις σας, αγωνιστείτε για τις προσωπικές επιθυμίες σας, γίνετε πιο φυσικοί και αυθόρμητοι και μη γίνεστε θύμα! Αν είστε σε σχέση, πλησιάστε τον αγαπημένο σας με ηρεμία και γαλήνη. Και όταν ακόμα ο σύντροφός σας εναντιώνεται στη γνώμη σας, μην προκαλείτε πόνο για το  τίποτα ... Έχετε τους πνευματικούς οδηγούς σας που θα δώσουν πνοή στο ερωτικό όραμά σας (Ποσειδώνας), θα σταθεροποιήσουν τη σχέση σας (Κρόνος), θα δώσουν χαρά στην ψυχή σας (Δίας). Τι υπέροχος είναι ο κόσμος ...!
 
 
 
Διαβάστε επίσης: 
 
Clery's Corner: Επιχείρηση «Γοητεία»… στα ζώδια! κλικ εδώ
Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-01-2014 17:59
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση