Αισθηματικές καλοκαιρινές προβλέψεις 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
22
04
2020

Αισθηματικές καλοκαιρινές προβλέψεις 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη αναλύει την περίοδο των επανασυνδέσεων που ξεκινάει από αυτό το διάστημα και θα μας δείξει με ποιο πρόσωπο - ζώδιο θα είμαστε ξανά μαζί και θα περάσουμε όμορφες στιγμές μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Το Καλοκαίρι των Επανασυνδέσεων, από την Σμάρω Σωτηράκη.

 

Ο Έρωτας είναι τόσο δυνατός από μονός του που δεν επηρεάζεται από τίποτα και δεν τον σταματάει κανένα εμπόδιο. Μπορεί αυτό το καλοκαίρι να είμαστε σε πολλά πράγματα πιο συγκρατημένοι αλλά στον έρωτα θα είμαστε ασυγκράτητοι.

Από τις 13 Μάιου η Αφροδίτη θα είναι Ανάδρομη μέχρι τις 25 Ιουνίου, γεγονός που θα επηρεάσει πάρα πολύ τα πράγματα. Αυτό θα σημάνει μια έντονη περίοδο επανασυνδέσεων.

Ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς από τις 13 Μάιου μέχρι τις 30 Ιουνίου και ευαισθητοποιεί τα πράγματα και τις καταστάσεις γύρω μας, μας κάνει πιο ρομαντικούς.

Το καλοκαίρι θα έχουμε τρεις εκλείψεις. Μια Έκλειψη Σελήνης στο Τοξότη στις 5 Ιουνίου, μια έκλειψη Ηλιού στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου και άλλη μια Έκλειψη Σελήνης στον Αιγόκερω στις 5 Ιουλίου.

Όπως καταλαβαίνετε το καλοκαίρι αυτό τα έχει όλα και εντάσεις και πάθη. Ας μην ξεχνάμε τον Ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου.

Η Σμάρω Σωτηράκη σε αυτό το βίντεο μιλάει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά και πως θα το βρει συναισθηματικά το καλοκαίρι του 2020.

Θες να βλέπεις πριν από όλους τις προβλέψεις και τις εκπομπές της αγαπημένης σου Σμάρως Σωτηράκη;

Κάνε Eγραφή/Subscribe στο κανάλι του e-zwdia.gr και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ το καμπανάκι για να σε ειδοποιούμε!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2020 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms