Αισθηματικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2020 ανά δεκαήμερο, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
06
05
2020

Αισθηματικές προβλέψεις για το καλοκαίρι 2020 ανά δεκαήμερο, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη προβλέπει και αναλύει για κάθε ζώδιο ξεχωριστά και ανά δεκαήμερο όσα θα γίνουν το φετινό καλοκαίρι του 2020 στα αισθηματικά μας. Μιλάει για Φλερτ, Πάθος, Επανασυνδέσεις, Παράλληλες σχέσεις και Δεσμούς που θα προκύψουν ή θα δυναμώσουν. Μάθε σύμφωνα με το ζώδιο σου με ποιο πρόσωπο - ζώδιο θα είσαι μαζί και θα περάσεις το καλοκαίρι του 2020.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Καλοκαίρι 2020 - Ζώδια ανά Δεκαήμερο, από την Σμάρω Σωτηράκη.

 

Πλούσιο σε όψεις το Καλοκαίρι του 2020 με πολλά συναισθηματικά δώρα για τα περισσότερα ζώδια. Ο Ιούνιος στιγματίζεται από την Ανάδρομη Αφροδίτη η οποία ξεκινάει την αναδρομή πορεία της από τις 13 Μάιου και θα μας επηρεάζει μέχρι τις 25 Ιουνίου. Πρακτικά αυτή η όψη ευνοεί τις επανασυνδέσεις αλλά και τους δεσμούς και τις σχέσεις.

Άλλη μια όψη που μας επηρεάζει θετικά μέσα στο καλοκαίρι του 2020 είναι ο Άρης που θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 30 Ιουνίου και θα μας γεμίσει θετική ενέργεια σε θέματα συναισθηματικής φύσεως.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως και τις τρεις εκλείψεις που θα έχουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δυο εκλείψεις Σελήνης και μια έκλειψη Ηλίου μας δημιουργούν αρκετές προϋποθέσεις για να βάλουμε την συναισθηματική μας ζωή σε μια τάξη αλλά και να ζήσουμε στο έπακρο το φλερτ και το πάθος του καλοκαιριού. Να θυμάστε τις ημερομηνίες 5 Ιουνίου, 21 Ιουνίου και 5 Ιουλίου όπου θα έχουμε αυτές τις 3 εκλείψεις αντίστοιχα.

Σημαντικό ρόλο στα σχέδια μας μέσα στο φετινό καλοκαίρι θα παίξει ο Ανάδρομος Ερμής στον Καρκίνο, ο οποίος από τις 18 Ιουνίου μέχρι τις 12 Ιουλίου θα βάλει το χεράκι του σε πολλές παράλληλες σχέσεις αλλά και δεσμούς που μας ενδιαφέρουν. Και όταν λέω θα βάλει το χεράκι του εννοώ ότι θα μας ανοίξει τα μάτια και θα μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας μια ώρα αρχύτερα.

 

Η Σμάρω Σωτηράκη σε αυτό το βίντεο που χωρίζεται σε δύο μέρη (Α’ Μέρος & Β’ Μέρος) αναλύει κάθε ζώδιο ανά δεκαήμερο και προβλέπει όσα θα γίνουν στη συναισθηματική μας ζωή μέσα στο καλοκαίρι του 2020.

Θες να βλέπεις πριν από όλους τις προβλέψεις και τις εκπομπές της αγαπημένης σου Σμάρως Σωτηράκη;

Κάνε Eγραφή/Subscribe στο κανάλι του e-zwdia.gr και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ το καμπανάκι για να σε ειδοποιούμε!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-05-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ