Πώς θα μείνει για πάντα ερωτευμένο μαζί σου, σύμφωνα με το ζώδιό του.
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 9
20
06
2019

Πώς θα μείνει για πάντα ερωτευμένο μαζί σου, σύμφωνα με το ζώδιό του.

E-zwdia

Κατά βάθος,το ξέρεις ότι αυτό δεν είναι τόσο εύκολο,αλλά εάν νιώθεις ότι κάνεις ευτυχισμένο το πρόσωπο που αγαπάς,έχεις αυξημένες πιθανότητες να είναι για πάντα ερωτευμένο μαζί σου ένα ζώδιο! Ο έρωτας δεν είναι κάτι συμβαίνει σε μια νύχτα,αλλά αν οι προθέσεις σου είναι καλές,θα σε θεωρήσει ακαταμάχητο και είναι σχεδόν αδύνατο να μη σε ερωτευθεί! Με ποιο ζώδιο είσαι λοιπόν ερωτευμένος; Μάθε τα μυστικά που κρύβει,για να μην μπορεί να σου αντισταθεί και να μείνει για πάντα ερωτευμένο μαζί σου!

 

Θέλεις να κάνεις το πρόσωπο που αγαπάς να σε ερωτευτεί τρελά και να μην έχει μάτια για κανέναν άλλο εκτός από σένα;

 

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Κριός

Όταν ένας Κριός ερωτεύεται,θα είναι αφοσιωμένος και πιστός για όσο καιρό είσαι μαζί του,αρκεί να συνεχίσει να είναι ενθουσιασμένος μαζί σου. Είναι πολύ ανοιχτός με τα συναισθήματά του και θα περιμένει το ίδιο από εσένα σε αντάλλαγμα και δεν είναι καθόλου ντροπαλός,στο να εκφραστεί. Όπως συμβαίνει συχνά με έναν Κριό στον τομέα του έρωτα,απεχθάνεται να είσαι ζηλιάρης και κτητικός. Αν τον καταπιέζεις και τον ελέγχεις,μπορεί να τον αναγκάσεις να φύγει μακριά από εσένα,παρά το γεγονός ότι θα βρίσκεται σε σύγχυση. Από την άλλη πλευρά,η υπερβολική κολακεία θα τον κουράσει. Πρέπει να προσπαθήσεις να βρεις μια επιτυχή ισορροπία. Αν ενεργείς με αυτόν τον τρόπο,θα αισθάνεται ανήμπορος ότι μπορεί να σε προσελκύσει.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Ταύρος

Συνήθως ήρεμος,ήσυχος και επιφυλακτικός. Ένας Ταύρος στην αγάπη,δεν κάνει συχνά μεγάλα άλματα. Ωστόσο,έχει τη δυνατότητα να κάνει ένα βήμα κάθε φορά και όχι πηδώντας από τον ένα σύντροφο στον άλλο. Απαιτείται πολύς χρόνος και προσπάθεια για να πάρει αποφάσεις. Είναι ευγενικός και ευχάριστος και πάντα δίνει στην αγάπη. Μιλάει ήρεμα και γίνεται προστατευτικός στα αγαπημένα του πρόσωπα. Αυτή η ήρεμη σταθερότητα,είναι ένα γνώρισμα που τον κάνει πολύ ελκυστικό στο αντίθετο φύλο,ιδιαίτερα στα άτομα που ψάχνουν για μια πιο μακροπρόθεσμη σχέση.Ένας τυπικός Ταύρος,στα θέματα του έρωτα,θα επιλέξει έναν πιο μυστηριώδη,περίπλοκο και γοητευτικό σύντροφο,απ’ αυτόν που δείχνει πιο δυνατός ή εντυπωσιακός.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Δίδυμος

Πως θα κάνεις έναν Δίδυμο να σ’ ερωτευθεί; Το θεωρείς δύσκολο,αλλά όχι ακατόρθωτο. Κάνει σταθερές σχέσεις αγάπης,με άτομα που είναι φίλοι του πρώτα. Αυτό δε σημαίνει,ότι δεν πρέπει να επικεντρωθείς στο ερωτικό στοιχείο της σχέσης που προσπαθείς να δημιουργήσεις με τον Δίδυμό σου,αλλά μην ξεχνάς τη δυναμική της φιλίας ποτέ!!! Διασφάλισέ του πρώτα,ότι είσαι διαθέσιμος ως φίλος όποτε σε χρειάζεται. Άφησε τον,να πει αυτό που αισθάνεται και στη συνέχεια,εξέφρασε αυτό που νιώθεις. Διαφορετικά,θα υπάρξει μεγάλη σύγκρουση στη σχέση. Βαριέται εύκολα,γι’ αυτό κράτησε τη σχέση ζωντανή. Πρέπει να έχεις ενεργή φαντασία,αν θέλεις να σ’ ερωτευθεί. Είναι πάντα πρόθυμος να δοκιμάσει νέες περιπέτειες. Εάν τον καταφέρεις να μείνει μαζί σου,θα είναι για πάντα.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Καρκίνος

Όταν συναντάς έναν Καρκίνο για πρώτη φορά,ίσως να είναι αμέσως ερωτοχτυπημένος! Αν θέλεις να σε ερωτευθεί ένας Καρκίνος,θα πρέπει να είσαι εσύ που θα κάνεις την πρώτη κίνηση. Αν θέλεις να τον κάνεις να σ’ ερωτευθεί,πρέπει να είσαι εσύ εκείνος που θα του ζητήσει να βγείτε έξω. Θα πάρει λίγο χρόνο για να ανοιχθεί. Επίσης,η μυρωδιά είναι εξαιρετικά σημαντική σε έναν Καρκίνο. Στην πραγματικότητα,φορώντας ένα λουλουδάτο άρωμα,μπορεί να τραβήξει την προσοχή του σε σένα αμέσως. Είναι πάντα μια καλή ιδέα,να προσπαθήσεις να φανεί ο καλύτερος σου εαυτός,εάν θέλεις να τον έλξεις. Αυτός θα σε θέλει ολότελα για τον εαυτό του,αλλά η ζήλια δεν είναι ένα συναίσθημα που του αρμόζει,αντιθέτως την απεχθάνεται. Η εμπιστοσύνη και η αφοσίωση,είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση με έναν Καρκίνο,αν θέλεις να είναι ερωτευμένος μαζί σου για πάντα!

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Λέων

Δώσε του,την αμέριστη προσοχή σου. Ο Λέων αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής και θα σου το ανταποδώσει. Ένα καλό πράγμα ωστόσο,είναι ότι δεν ξέρει πώς να πει «όχι». Να είσαι χαρούμενος και χαλαρός. Αν θέλεις να τον εντυπωσιάσεις,να του δείξεις ότι είσαι έτοιμος για οτιδήποτε και πάντα να είσαι σε ηρεμία και χαλαρή διάθεση κι έτσι,θα θέλει να είναι κοντά σου όλη την ώρα. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του. Χρειάζεται να του δείξεις,ότι μπορείς να είσαι δίπλα του και θα σε ανταμείψει με το παραπάνω,στο τέλος. Αυτός είναι ο λόγος,για τον οποίο είναι πολύ προσεκτικός όταν προσπαθεί να εμπιστευθεί κάποιον. Άφησε τον,να βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας,πότε- πότε. Σίγουρα το λιοντάρι είναι σκληρός ανταγωνιστής,αλλά μόλις του δείξεις ότι είσαι έτοιμος για προκλήσεις,θα είναι πολύ γοητευμένος από εσένα.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Παρθένος

Η Παρθένος στην αγάπη τείνει να είναι πρακτική. Το φλερτ και οι φιλοφρονήσεις πρέπει να είναι πολύ εύστοχα,για να τραβήξουν την προσοχή της,αλλά μην περιμένεις ένα άτομο σαν τον Παρθένο,να πέσει στην αγκαλιά σου με την πρώτη,γιατί γι’ αυτόν,δεν έχει σημασία πόσο όμορφος μπορεί να είσαι. Μην αφήνεις τη φαινομενική αδιαφορία της να σε αποθαρρύνει. Εξετάζει προσεκτικά τις επιλογές της και αποφασίζει μόνο,αφού έχει αρκετές πληροφορίες. Για το λόγο αυτό,οι σχέσεις της τείνουν να διαρκούν περισσότερο και είναι συνήθως επιτυχείς. Δε θα είναι λοιπόν και τόσο εύκολο να την κάνεις να σε ερωτευθεί. Στην αγάπη έχει έντονη μνήμη και συχνά θυμάται λεπτομέρειες. Επετείους και γενέθλια δε θα τα ξεχάσει και αυτό είναι αρκετά ρομαντικό. Επίσης,εκτιμά την καλή εμφάνιση για κάθε μέρα. Εάν την ενδιαφέρεις,δε θα είσαι πολύ μακριά για να την προσελκύσεις!!!

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Ζυγός

Εάν έχεις αρχίσει να ερωτεύεσαι έναν Ζυγό,σίγουρα θέλεις να αισθάνεται με τον ίδιο τρόπο για σένα. Ο Ζυγός δεν έλκεται από άτομα που αποκαλύπτουν τα πάντα για τον εαυτό τους,από την πρώτη ημέρα. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό,αυτός θα γίνεται όλο και πιο εξαρτημένος από εσένα. Ο Ζυγός,θέλει να είναι με ερωτικούς συντρόφους που εκτιμούν την ομορφιά. Αυτό ασφαλώς,δε σημαίνει ότι θα πρέπει να είσαι πανέμορφος,αλλά ότι θα πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου. Ωραία και κατάλληλα ρούχα,λεπτό άρωμα και αν είσαι γυναίκα όχι πολύ προκλητικά ρούχα,γιατί έτσι δεν πρόκειται να τον κερδίσεις. Προσελκύεται πολύ περισσότερο από μια γυναίκα,που καλύπτει κάποια μέρη του σώματός της και εξακολουθεί να δείχνει σέξι.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Σκορπιός

Ένας Σκορπιός για να σε ερωτευθεί,θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι μπορείς να τον χειριστείς. Είναι απίστευτα παθιασμένος και πολύ ζηλιάρης. Θα ήταν πολύ ανόητη ιδέα,να προσπαθήσεις να τον εξαπατήσεις. Όταν ερωτεύεται,αγαπάει σώμα  και ψυχή και θα είναι εξαιρετικά πιστός,αλλά και άγριος εραστής. Αυτό θα πάρει το χρόνο του,αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείς να κάνεις,για να τον ενθαρρύνεις λίγο. Λάβε υπόψη σου,ότι όταν σε ερωτευθεί,θα σε ερωτευθεί σκληρά και γρήγορα. Μην κρατάς μυστικά απ’ αυτόν,γιατί θα διαπιστώσεις ότι θα τα μάθει από κάποιον άλλο,γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν τον χάσεις. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις,είναι να τον θαυμάζεις. Να ξέρει,ότι σκέφτεσαι ότι είναι σέξι,έξυπνος και αισθησιακός. Να μην παίζεις παιχνίδια μαζί του. Ποτέ μην τον αφήσεις σε αμφιβολία και να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου και την αφοσίωσή σου κι έτσι,θα είναι ερωτευμένος για πάντα μαζί σου!

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Τοξότης

Αν είσαι ερωτευμένος με έναν Τοξότη,θα πρέπει να είσαι έτοιμος για την πιο συναρπαστική εμπειρία της ζωής σου! Ένα πράγμα που είναι πολύ προφανές,είναι ότι δε θέλει να παγιδευτεί και θέλει να εξερευνήσει τις επιλογές του ασταμάτητα,μέχρι να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά επιθυμεί. Να έχεις δίψα για την περιπέτεια. Δεν υπάρχει καμία βαρετή στιγμή,όταν είσαι με έναν Τοξότη. Μόλις το φλερτ ξεκινήσει,όλα τα υπόλοιπα σίγουρα θα είναι γεμάτα ζωή. Δώσε του χρόνο και μην ενδίδεις αμέσως στα πάθη σου. Το πρώτο πράγμα που ένας Τοξότης θα παρατηρήσει και θα θαυμάσει σε σένα,είναι ότι έχεις προσωπική ζωή,ώστε να μην περνάς το χρόνο σου μαζί του όλη την ημέρα και εξακολουθείς να δίνεις μεγάλη προσοχή στη σταδιοδρομία σου. Κάνε τον,να φοβάται μήπως σε χάσει. Να μην είσαι πάρα πολύ δοτικός σ’ αυτόν. Κάνε τον,να σε σκέφτεται. Ο Τοξότης ερωτεύεται αυτούς που δε δείχνουν φόβο.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Αιγόκερως

Η προσέλκυση ενός Αιγόκερου είναι ένα δύσκολο έργο. Συχνά είναι μέσα σ’ ένα κλουβί που δεν μπορείς να μπεις εύκολα. Είναι πολύ φιλόδοξος και φαίνεται να απολαμβάνει τη μοναξιά του. Με αυτό κατά νου είναι λογικό,ότι αν είσαι ερωτευμένος με έναν Αιγόκερω να ξέρεις ότι αυτός θα τα κάνει όλα,βασιζόμενος στη δύναμή του,για να σε προσελκύσει και να σε κρατήσει. Αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του,να του δείχνεις ότι του έχεις πλήρη εμπιστοσύνη και να παρατάσσεις τις προτεραιότητές σου,με τις δικές του. Θέλει τόσο πολύ να πετύχει στη σταδιοδρομία του,που του γίνεται πάθος. Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι η ανάγκη του να πετύχει στο χώρο εργασίας,είναι επειδή θεωρεί τον εαυτό του,ως φορέα παροχής υπηρεσιών. Μεγάλο μέρος του εαυτού του και της αξίας του είναι συνδεδεμένη με το επάγγελμά του,ώστε αν μπορέσεις να τον υποστηρίξεις και να τον ενθαρρύνεις,αυτός θα αισθανθεί μια ειδική σχέση μαζί σου.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Υδροχόος

Ο Υδροχόος φημίζεται για την ανεξαρτησία του και ότι δεν είναι πολύ εκδηλωτικός συναισθηματικά. Γίνεται καλός φίλος και αν μπορέσεις να τον κάνεις να σε ερωτευθεί,γίνεται υπέροχος εραστής. Αγαπάει την ελευθερία του και δε θέλει ένα σύντροφο που προσκολλάται πάνω του,πρέπει να είναι ανεξάρτητος όπως είναι ο ίδιος. Ο Υδροχόος θα μπορούσε να είναι το τέλειο ταίρι για σένα,αν σου αρέσουν όσοι είναι  πνευματικοί,φιλικοί και ανεξάρτητοι. Για να τον κάνεις να σε ερωτευθεί τρελά,θα πρέπει να καταλάβεις ότι δε θα πάρεις πολλή αγάπη,ούτε να περιμένεις να σου εκφράζει τα συναισθήματά του,όλη την ώρα. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να τονώσεις το μυαλό του,με ταξίδια και επισκέψεις σε γκαλερί ή μουσεία και θα πρέπει να έχεις γνώσεις σχετικά με τα θέματα,που τον ενδιαφέρουν. Θα ερωτευθεί το μυαλό σου!!! Ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να ξέρεις,είναι ότι είστε φίλοι πρώτα και μετά θα εξετάσει μία σχέση μαζί σου.

Αν το πρόσωπο που αγαπάς είναι Ιχθύς

Για να σε ερωτευθεί κάποιος Ιχθύς,θα πρέπει να κατανοήσεις πόσο σημαντικό είναι γι’ αυτόν,να είσαι μια σταθεροποιητική δύναμη στη ζωή του. Αν λες ότι θα είσαι πάντα δίπλα του,πρέπει να το κάνεις και πράξη. Θέλει να ξέρει,ότι αν σε καλέσει να μιλήσετε για κάτι που ο ίδιος παλεύει μέσα του,ότι θα τον ακούσεις και θα του προσφέρεις καθοδήγηση. Πρέπει απολύτως να έχεις αυτοπεποίθηση,αν ελπίζεις να κατακτήσεις την καρδιά του. Έλκεται από τα άτομα,που ξέρουν ότι έχουν προσωπικότητα. Αν συνεχώς ψάχνεις για διαβεβαίωση,για το πόσο μοναδικός είσαι στη ζωή του ή πόσο ελκυστικός είσαι,αυτός θα κουραστεί με σένα πολύ εύκολα. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσεις να έχεις μια βαθιά,αθάνατη συναισθηματική σύνδεση μαζί του.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
20-06-2019 17:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms