Quantcast
Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
29
10
2019

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019.

E-zwdia

Η ομάδα e-zwdia αναλύει τις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις για τον καινούριο μήνα και έχει όλες τις απαντήσεις για το πώς θα εξελιχθούν τα αισθηματικά για τα 12 ζώδια. Διάβασε στις μηνιαίες αισθηματικές προβλέψεις όλα οσα θα συμβούν τον Νοέμβριο 2019 στην αισθηματική σου ζωή.

 

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019

 

Ετοιμαστείτε για ενθουσιασμό και περιπέτεια! Η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη στον Τοξότη σάς κάνουν να αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και ανοιχτοί από το συνηθισμένο. Ο Τοξότης είναι ένα χαρούμενο, τυχερό ζώδιο της Φωτιάς, εξωστρεφές και πιο εκφραστικό από τα άλλα ζώδια. Είναι επίσης ένα Μεταβλητό ζώδιο, που σημαίνει ότι είναι ευέλικτο, προσαρμόσιμο και πολυμήχανο. Έχετε δίψα για γνώση και εμπειρίες ζωής, αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι και ανοιχτοί από το συνηθισμένο, πρόθυμοι να βιώσετε περισσότερα από τη ζωή αλλά και να διδάξετε στους άλλους όσα έχετε μάθει. Θέλετε να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, έτσι τα ταξίδια θα σας ανανεώσουν, αν έχετε την ευκαιρία! Βγαίνετε από τη ζώνη της άνεσής σας και γνωρίζετε νέους ανθρώπους και νέα πράγματα.

Αντικρουόμενα επιχειρήματα οδηγούν σε διαμάχες λόγω διαφορών απόψεων, ζήλειας και καχυποψίας καθώς ο Άρης στον Σκορπιό απαιτεί την αλήθεια. Γίνεστε άμεσοι, δυναμικοί και άκαμπτοι όταν πρόκειται για διαφωνίες, υποστηρίζετε με πάθος τις απόψεις σας, το μυαλό σας είναι πιο έντονο, τα θέλετε «όλα ή τίποτα». Ο Άρης στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο την αναγκαιότητα της σεξουαλικής εκπλήρωσης και ευχαρίστησης. Οι υπάρχουσες σχέσεις μπορούν να είναι πιο ενεργές στο κρεβάτι και να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αν αντίθετα, δεν υπάρχει αρκετή σεξουαλική ευχαρίστηση, η σχέση σας θα υποφέρει και θα τελειώσει, σε ορισμένες περιπτώσεις. Όλα τα συναισθήματά σας θα γίνουν πολύ δυνατά και, ενίοτε, συντριπτικά. Αυτό ισχύει τόσο για τα θετικά όσο και για τα αρνητικά συναισθήματα. Τα πάθη σας, ερωτικά ή όχι, γίνονται εμμονή. Η εμμονή μπορεί να προκαλέσει ζημιά, το ξέρετε.

Ο ανάδρομος Ερμής τελειώνει στις 20 Νοεμβρίου! Τρεις έως τέσσερις φορές το χρόνο, ο Ερμής, ο πλανήτης επικοινωνίας, διανύει τρεις εβδομάδες σε ανάδρομη πορεία, προξενώντας παρανοήσεις και αναταραχές. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, όσα είναι κάτω από τη δικαιοδοσία του Ερμή, οι συζητήσεις, τα σχέδια, οι μεταφορές και η τεχνολογία μπερδεύονται, οι άνθρωποι διαφωνούν δίχως νόημα. Έτσι, αν είχατε ανταλλάξει σκληρά λόγια με τον αγαπημένο σας, μπορείτε να διορθώσετε τα πράγματα. Κι αν νιώθατε φόβο να πείτε το «ναι» σε μια παλιά αγάπη ή είχατε εμμονές για έναν/μία πρώην, τώρα βγαίνετε από το σκοτάδι στο φως. Γίνεστε πιο υπολογιστικοί και παρατηρητικοί, δοκιμάζετε το αντικείμενο του πόθου σας. Δεν φοβάστε να πατήσετε τα κουμπιά των άλλων με δύσκολες ερωτήσεις που απαιτούν πολυσύνθετες απαντήσεις.

Διαβάστε παρακάτω τι κρύβει αυτός ο μήνας στην αισθηματική σας ζωή, κάνοντας κλικ εδώ:

Διάβασε ΕΔΩ τις αισθηματικές μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2019!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-10-2019 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
smarw-swthrakh-provlepseis-2022