Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Απριλίου 2021.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
26
03
2021

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Απριλίου 2021.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Απριλίου 2021, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Απριλίου 2021

 

ΚΡΙΟΣ

Κάντε κάτι για να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος, να αναγεννήσετε τη σχέση σας. Η πανσέληνος στον Σκορπιό φωτίζει τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και σας καλεί να καθίσετε με το σύντροφό σας να συζητήσετε και να ακούσετε ο ένας τον άλλο, προσπαθήστε να διορθώσετε τα πράγματα. Ίσως έχετε και οι δυο σας κρυμμένα πράγματα τα οποία έχετε κρατήσει εδώ και αρκετό καιρό μέσα σας και τώρα ήρθε η ώρα να βγουν στην επιφάνεια, βοηθώντας τη σχέση σας να μην οδηγηθεί σε αποσύνθεση. Αν είστε καιρό μόνοι, σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε σε βάθος την ψυχή σας και να εξαλείψετε οτιδήποτε μπλοκάρει τις δικές σας αντιλήψεις και αποφάσεις για τον έρωτα και τη ζωή. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προσελκύσετε την αγάπη της ζωής σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι σίγουρο ότι θα βιώσετε έντονες παθιασμένες ημέρες, αλλά η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σας ζητά να προσέξετε μήπως τα άγρια πάθη σας οδηγήσουν σε έκρηξη. Πάρτε μέτρα ασφαλείας και διερευνήστε σε βάθος προτού αποφασίσετε να προχωρήσετε με κάποιο άτομο. Το φεγγάρι σας ζητά να μελετήσετε προσεκτικά τις προθέσεις και τα απώτερα κίνητρα του άλλου αλλά και τις επιλογές σας. Αν είστε δεσμευμένοι, είναι καιρός να αρχίσετε να μιλάτε στο σύντροφό σας για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσετε το «δούναι και λαβείν» μεταξύ σας. Μπορεί και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε κάνει πάρα πολλές θυσίες και ότι εσείς είστε που δίνετε περισσότερα στο σύντροφό σας. Ανατρέψτε το!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να προσέξετε τις κινήσεις σας, μη χρησιμοποιείτε τεχνάσματα προκειμένου να καλύψετε τις ανασφάλειές σας. Με την πανσέληνο στον αναλυτικό έκτο οίκο σας αναζητάτε την επιβεβαίωση ή ίσως ακόμη και να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από τη σχέση σας προκειμένου να αναλύσετε σε βάθος κάποια πράγματα. Στην πραγματικότητα όμως, προσπαθώντας να βρείτε το «τέλειο», αυτό σας δημιουργεί εμπόδια στο να χαρείτε τον έρωτα και την αγάπη. Χαλαρώστε και αφήστε τον άνθρωπο που αγαπάτε να μπει μέσα στην καρδιά σας, παραγκωνίζοντας τις ανασφάλειές σας. Ή, αν είστε δεσμευμένοι, μην κριτικάρετε αυστηρά το σύντροφό σας. Ασχοληθείτε με την φροντίδα της ψυχής σας και την περιποίηση του εαυτού σας αποσαφηνίζοντας τι πραγματικά θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διερευνήστε τώρα περισσότερο τον εαυτό σας, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Άρης στο ζώδιό σας. Μπορεί να βρείτε ψεγάδια, αλλά όμως θα αποκτήσετε μεγαλύτερη συνείδηση. Αλλά για να σας αγαπήσουν, θα πρέπει πρώτα εσείς να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Παράλληλα, η πανσέληνος στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας ωθεί να τολμήσετε να μιλήσετε για οποιοδήποτε θέμα δεν έχει ξεκαθαριστεί εδώ και αρκετό καιρό. Το φεγγάρι κάνει τα συναισθήματά σας έντονα και βαθιά,  επιδιώκετε την ψυχική και συναισθηματική ένωση αλλά και την ολοκλήρωση των όσων έχετε χτίσει με το σύντροφό σας στο παρελθόν. Πολλά θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια, αλλά να ξέρετε ότι είστε σε καλό δρόμο, αν βέβαια μιλάτε με περισσότερη τιμιότητα και διαφάνεια.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Δεν είναι ανάγκη να παίζετε τον ρόλο του συμβούλου ή του ψυχολόγου στο σύντροφό σας. Ο Άρης στον Καρκίνο και στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας δημιουργεί μια σύγχυση καθώς αναζητάτε να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μάθετε κάτι που ενδεχομένως να σας ενοχλήσει, αλλά είναι καλύτερα να το γνωρίζετε. Ή ίσως απλά να θέσετε σαφή όρια, κάτι που τελικά αναγκάσει το σύντροφό σας να αποφασίσει για την πορεία της σχέσης σας, είτε κάνοντας ένα βήμα μπροστά, είτε μακριά, ανοίγοντας το δρόμο για κάποιο άλλο, καλύτερο άτομο. Είναι μια χρονική περίοδος που θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα μεταξύ σας. Κάποιοι από εσάς, ίσως ακόμη και να θέλετε να απομακρυνθείτε για λίγο από τη σχέση σας, προκειμένου να σκεφτείτε και να επαναξιολογήσετε κάποια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μετασχηματισμός της σχέσης σας είναι τώρα κάτι πολύ σημαντικό για σας, προκειμένου να αισθανθείτε καλύτερα με τον εαυτό σας. Η Αφροδίτη μαζί με τη νέα Σελήνη στον απόκρυφο και αναγεννητικό όγδοο οίκο σας σας χαρίζουν μεγάλη εσωτερική δύναμη για να διεκδικήσετε κάτι για τον εαυτό σας, μόνο έτσι θα βελτιωθεί η διάθεσή σας. Κάντε οτιδήποτε προκειμένου να αναθερμάνετε το πάθος σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό είχε ατονήσει. Το σύμπαν δημιουργεί έντονα συναισθήματα, ίσως κάποιες φορές φτάσουν στα άκρα. Είστε από τη φύση σας άτομα που αποφεύγετε τις συγκρούσεις, ωστόσο αυτό τον μήνα θα δείτε το φως και το σκοτάδι στη σχέση σας ή ακόμα και μέσα στον εαυτό σας. Το να ψάξετε βαθιά τα πράγματα είναι απαραίτητο για τη διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης δέσμευσης.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το μήνα θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η ερωτική σας ζωή καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Κάποιοι από εσάς σκέφτεστε τη δέσμευση, πως να πάτε ένα βήμα παραπέρα ή ίσως δείτε τον αγαπημένο σας υπό μια νέα προοπτική. Αν είστε τύπος που δεν θέλει να ζητά βοήθεια, τώρα αναζητάτε τη στήριξη στα προβλήματά σας. Αν νιώθετε ότι είστε υπερβολικά εξαρτώμενοι από το σύντροφό σας, είναι η στιγμή που επιδιώκετε μια πιο ισορροπημένη σχέση. Κάποιες φορές όμως ίσως νιώσετε έντονα και νευρικά, έτσι μη γίνεστε υπερβολικά απαιτητικοί και εγωιστές. Αυτή είναι μια στιγμή για να διεκδικήσετε πράγματα για τον εαυτό σας και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας, πάντα όμως σεβόμενοι τον άλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πάθος επανέρχεται και πάλι στην ερωτική σας ζωή από αυτόν το μήνα, καθώς η πανσέληνος στον Σκορπιό και η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, κατά το δεύτερο μισό του μήνα, δημιουργεί ένα συνονθύλευμα έντονων συναισθημάτων. Τώρα διακατέχεστε από την ανάγκη να κάνετε κάτι για την ευτυχία σας. Κάποια παλιά συναισθηματικά βιώματα ίσως τριγυρίζουν στο μυαλό σας, πιθανότατα κάτι που είχατε κρυμμένο βαθιά μέσα σας εδώ και καιρό. Θυελλώδη συναισθήματα θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια και θέλετε να εκφράσετε τον εαυτό σας. Όμως, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι δεν αντιδράτε με ακραίο, ακόμα και κακεντρεχή, τρόπο. Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο! Αν είστε μόνοι, η υποβόσκουσα ερωτική χημεία με κάποιο άτομο θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια νέα σχέση.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέφτεστε πολλά θέματα του παρελθόντος καθώς με τον Άρη στον Καρκίνο και στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας μαζί με την πανσέληνο στον Σκορπιό και το δωδέκατο οίκο σας, των μυστικών και του πνευματικού κόσμου, κάνετε μια ανασκόπηση της ερωτικής σας ζωής. Αν και είναι λίγο δύσκολο, είναι πραγματικά μια καλή στιγμή για να αξιολογήσετε τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας, να βεβαιωθείτε ότι εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με το σύντροφό σας, κάνοντας εσωτερική διεργασία. Το σύμπαν θα μπορούσε να σας φέρει πίσω ένα άτομο από το παρελθόν ή να ακούσετε κάτι για έναν (μία) πρώην. Ίσως ακόμα σκέφτεστε αν μια παλιά ερωτική φλόγα αξίζει να αναζωπυρωθεί, ειδικά αν η διάλυση οφείλονταν στην παρόρμηση και όχι στην έλλειψη αληθινής αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ερωτική σας ζωή παίρνει φωτιά αυτό το μήνα, καθώς ο πλανήτης της σεξουαλικότητας, ο Άρης στον Καρκίνο κινείται στον οίκο των σχέσεών σας, τον έβδομο οίκο σας. Ο Άρης προσθέτει «αλατοπίπερο» στην ερωτική ζωή σας, όμως, μπορεί να προσθέσει επίσης στρες και ένταση στη σχέση σας, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξετε τις αντιπαραθέσεις και τις ανεπιθύμητες συγκρούσεις. Θα μπορούσατε να γίνετε πιο οξύθυμοι και αδιάλλακτοι τώρα, ειδικά αν νιώθατε καταπίεση εδώ και αρκετό καιρό ή έλλειψη φροντίδας και ζεστασιάς. Όσοι πάλι είστε μόνοι, θα πρέπει να αποβάλλετε πρώτα το οποιοδήποτε άγχος έχετε καθώς επίσης και τα αρνητικά βιώματα του παρελθόντος, και μετά να κινηθείτε προς την αναζήτηση ενός νέου συντρόφου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτόν το μήνα θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι ο διάλογος είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη σχέση, καθώς η Αφροδίτη και η νέα Σελήνη ενεργοποιούν τον τρίτο οίκο σας, τον οίκο της επικοινωνίας. Τώρα απαιτείτε να σας προσφέρουν και δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Μερικές ειδήσεις ή πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια αλλάζουν την πορεία των γεγονότων της σχέσης σας. Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τώρα, καθώς νιώθετε ισχυρές συναισθηματικές συγκινήσεις. Βγείτε έξω και μιλήστε με τους φίλους σας, κάντε οτιδήποτε προκειμένου να εκτονώσετε τη συσσωρευμένη ενέργεια που έχετε μέσα σας. Αν είστε μόνοι, ίσως ανακαλύψετε ότι ένα φιλικό σας πρόσωπο έχει βαθύτερα αισθήματα για σας.

ΙΧΘΥΣ

Η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να πάρει μια αναπάντεχη τροπή μέσα στους επόμενους δύο μήνες καθώς ο δυναμικός Άρης στον Καρκίνο κινείται στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Εμπιστευθείτε την καρδιά σας η οποία θα σας καθοδηγήσει για να απολαύσετε τον έρωτα. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να τις κλείσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να τις διευθετήσετε. Εάν θέλετε να κάνετε επανασύνδεση με ένα άτομο με το οποίο διατηρείται ακόμη άσβεστη η φλόγα του πάθους, βαδίστε αργά και σταθερά, όχι γρήγορα. Βεβαιωθείτε ότι η διάλυση ήταν καθαρά θέμα αρνητικών συγκυριών και ότι δεν οφείλεται στο ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του άλλου. Μην κινηθείτε πολύ γρήγορα για να λάβετε και σωστές αποφάσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2021 16:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021