Quantcast
Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Δεκεμβρίου 2022.
Βαθμολόγησε
24
11
2022

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Δεκεμβρίου 2022.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Δεκεμβρίου 2022, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Δεκεμβρίου 2022

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αισθάνεστε πίεση για δέσμευση, αλλά κατά πόσο είναι έτοιμος ο αγαπημένος σας; Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή, προς το τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, ίσως συναντήσετε εμπόδια στο δρόμο σας, είτε από το σύντροφό σας ή από τις κοινωνικές σας συνθήκες κι αυτό σας αναγκάζει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Οι πλανήτες σας ωθούν στο να πιέσετε τα πράγματα για να γίνουν πολύ πιο σοβαρά, η ετοιμότητά σας να δεσμευτείτε αυξάνεται αλλά πριν κάνετε το μεγάλο βήμα, θα πρέπει να αποσαφηνίσετε κατά πόσο συνυπάρχουν η ωριμότητα και η υπευθυνότητα στη σχέση σας. Για κάποιους από σας, αυτός ο μήνας μπορεί να σημάνει το κλείσιμο ενός κεφαλαίου στη σχέση σας, αφού πρώτα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε ειλικρινείς με τον αγαπημένο σας και θέστε υπό έλεγχο τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σας. Με τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή, προς το τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, επιδιώκετε να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το σύντροφό σας και να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες για την πορεία της σχέσης σας. Κάνετε οποιεσδήποτε προσπάθειες για να προσαρμοστείτε στις επιθυμίες και τα όνειρά του, παραβλέποντας τις δικές σας ανάγκες. Ο χρόνος είναι ώριμος για έναν ανοιχτό διάλογο, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο θέλετε τα ίδια πράγματα από τη ζωή και την αγάπη. Ακόμα κι αν υπάρχουν προκλήσεις στο δρόμο σας, ακόμα κι αν υπάρχουν πράγματα που σας ενοχλούν, εσείς νιώθετε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια νέα πορεία με το σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε μην είστε ανταγωνιστικοί και μαχητικοί και ενεργείτε με υπερβολές σε κάθε μικρή ενόχληση. Η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής, προς το τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω και στον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας μαζί με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας σας κάνουν να νιώθετε άγχος και συναισθηματική πίεση που πηγάζουν από το ασυνείδητό σας και σας κάνουν κάποιες στιγμές μαζεμένους και αμίλητους. Επικοινωνήστε με το σύντροφό σας, αν θέλετε να αισθάνεστε λιγότερο σε σύγχυση και αγανακτισμένοι. Αντισταθείτε όμως στις διαμάχες για την εξουσία ή την επιβολή δύναμης και εγωισμού. Από την άλλη πλευρά, η κατά καιρούς παθητική σας συμπεριφορά δημιουργεί λανθασμένη αντίληψη και συνεπάγεται έλλειψη αρμονικής επικοινωνίας. Σκεφτείτε επίσης ότι ίσως μεταφράζετε λάθος τη σιωπή του συντρόφου σας για θυμό, ενώ στην ουσία έχει ανάγκη για ησυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πάντα σκέφτεστε να δημιουργήσετε σχέσεις που θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε σοβαρές. Αλλά τώρα η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής, προς το τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας καλούν να προσέξετε να μην παραπλανηθείτε και να κάνετε σωστές επιλογές. Το να στέκεστε πίσω στο παρελθόν δεν είναι και το καλύτερο για σας. Όποια κι αν είναι τα συναισθήματα που έχετε από το παρελθόν, τα οποία πράγματι σας έχουν κουράσει, κάντε νέα ξεκινήματα. Ίσως έχετε κάποιες μυστικές αμφιβολίες για μια παλιά αγάπη οι οποίες μπορεί να σας αποτρέψουν από το να προχωρήσετε μπροστά. Κρυφά παράπονα που δεν έχουν ειπωθεί είναι πιθανό να σας δημιουργήσουν ψυχολογική πίεση. Αν έχετε μόλις τελειώσει μια σχέση, κάνετε έναν απολογισμό και ίσως κάποιες φορές να τα βάζετε με τον εαυτό σας για τις λάθος επιλογές σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε κατανοήσει τι θέλετε από τις σχέσεις σας; Με τον ανάδρομο Άρη και την πανσέληνο στους Διδύμους και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιο άτομο μέσα από τον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά θα είστε από τη μια ζεστοί και φιλικοί, και από την άλλη απόμακροι. Ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας αποκαλύψει τα συναισθήματά του και παρόλο που θα επιδιώκετε τις συζητήσεις, γίνεστε κάπως διστακτικοί. Μπορεί επίσης να θελήσετε να ζητήσετε την παρέμβαση ή τις συμβουλές των φίλων σας στην ερωτική σας ζωή, καθώς τώρα δεν είστε και τόσο σίγουροι για το άλλο άτομο. Θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και λογικοί, χωρίς να ακούτε μόνο τους φίλους σας. Αν είστε μόνοι, αξιοποιείστε τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις σας και διασκεδάστε! Ο έρωτας μπορεί τώρα να σας εμφανιστεί με πλατωνική μορφή, αλλά δεν σας απασχολεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, αφήνοντας πίσω σας οριστικά οτιδήποτε σας έχει πληγώσει. Με την Αφροδίτη, τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή, προς το τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, θα μάθετε τι ζητάτε από την αγάπη, ίσως και να είχατε πάρει συγκεχυμένα μηνύματα από τους εκάστοτε ερωτικούς συντρόφους σας γι’ αυτό και αμφισβητούσατε τις προθέσεις τους. Ή ίσως εσκεμμένα αγνοούσατε όλες τις αρνητικές ενδείξεις γιατί θέλατε να δείτε την καλή πλευρά των πραγμάτων, πράγμα το οποίο δημιούργησε μια νοσηρή κατάσταση. Ή ίσως απλά να είχατε δώσει πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμα κι αν ήσασταν λίγο καιρό μαζί, σαν η ζωή σας εξαρτιόνταν μόνο από αυτό το άτομο. Αν μια παλιά αγάπη σας είχε αποπροσανατολίσει τον τελευταίο καιρό, τώρα δεν θα είστε σε σύγχυση καθώς γνωρίζετε τις προθέσεις του.

ΖΥΓΟΣ

Σκέφτεστε περισσότερο την οικογένεια και το δικό σας σπίτι καθώς η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής, προς το τέλος του μήνα, βρίσκονται στον Αιγόκερω και στον οικείο τέταρτο οίκο σας. Ή ακόμα μπορεί να υπάρξει μια πιθανή εγκυμοσύνη, αν το επιδιώκατε καιρό τώρα. Μπορεί να αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση σας, να γνωρίσετε ό ένας τους γονείς του άλλου ή ακόμα και να συγκατοικήσετε. Μιλάτε με το σύντροφό σας για συμβίωση, γάμο ή γενικά για το μέλλον, προετοιμάζεται κάτι πιο ουσιαστικό μεταξύ σας. Ή, θα μπορούσατε απλώς να έχετε τη διάθεση να συνδεθείτε πιο βαθιά μεταξύ σας, απολαμβάνοντας ουσιαστικές και σημαντικές συζητήσεις στη θαλπωρή του σπιτιού σας. Εάν είστε πρόσφατα με κάποιο άτομο, οι πλανήτες θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε και να μοιραστείτε λίγο περισσότερο τον εαυτό σας, δεν δίνετε σημασία τώρα σε επιφανειακά πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναζητάτε περισσότερη οικειότητα και εμπιστοσύνη αλλά με τον ανάδρομο Άρη και την πανσέληνο στους Διδύμους στον έντονα συναισθηματικό και παθιασμένο όγδοο οίκο σας αυτά που σκέφτεστε μπορεί να είναι διαφορετικά από τις ενέργειές σας. Ίσως να θέλετε να προβάλλετε τα δικά σας πιστεύω στο σύντροφό σας, λέγοντας στον εαυτό σας ότι όλα είναι τέλεια. Ίσως ακόμα προσπαθείτε με πλάγιο τρόπο να ανοίξετε την καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου, όταν στην πραγματικότητα η δική σας καρδιά είναι κλειδωμένη. Ή ίσως κάποιες φορές να αναλώνεστε με σκέψεις εκδίκησης και πικρίας και να θέλετε να τον πληγώσετε. Είναι σημαντικό να αποτιμήσετε τα συναισθήματά σας και να σκεφτείτε τρόπους για να αισθάνεστε ήρεμα, για να έχετε καλό κάρμα. Προσέξτε θέματα ελέγχου και εξουσίας στη σχέση σας και εκφραστείτε πιο ήρεμα και διπλωματικά. Αν κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση, δεν θα έχετε κανένα δίλημμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αναρωτιέστε αν είστε έτοιμοι να περάσετε στο επόμενο στάδιο; Με τον ανάδρομο Άρη και την πανσέληνο στους Διδύμους και στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, κρίνετε τον εαυτό σας εξετάζοντας τα κίνητρά σας όσον αφορά το μέλλον της σχέσης σας. Αν εσείς ή ο σύντροφός σας έχετε κρύψει κάποια πράγματα ο ένας από τον άλλον ή έχετε καθυστερήσει να συζητήσετε τα προβλήματα της σχέσης σας, αυτόν το μήνα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ίσως να αναρωτιέστε μέσα σας για την μελλοντική έκβαση της σχέσης σας και προσπαθήσετε να την ανανεώσετε αντί να πιέζετε το σύντροφό σας. Κάποια γεγονότα μπορεί να σας κάνουν να θέλετε να πετάξετε ελεύθεροι, αλλά δεν θέλετε να το δείξετε. Κάποιες στιγμές ίσως νιώθετε ένα κλείσιμο στον εαυτό σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στο σύντροφό σας, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βγάλετε από μέσα σας όλα αυτά τα ανόητα πράγματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε ιδιαίτερα εντυπωσιακοί και παιχνιδιάρικοι, ασχολείστε περισσότερο με τον εαυτό σας καθώς η Αφροδίτη, η νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής, προς το τέλος του μήνα, βρίσκονται στο ζώδιό σας. Ακόμη κι αν φλερτάρετε και διασκεδάζετε, μια ατυχής πρώην σχέση μπορεί να αποσπάσει τις σκέψεις σας και να αναλώσει την ενέργειά σας. Κάποιοι από εσάς, θα μπορούσατε να σκέφτεστε μια μυστική σχέση ή ακόμα και κάποια ανεπίλυτα θέματα ανάμεσα σε εσάς και έναν/μια πρώην. Αλλά θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας ότι η δυσαρέσκεια του παρελθόντος είναι αυτή που σας αποτρέπει από το να ξεκινήσετε από την αρχή. Ή μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας, να τακτοποιήσετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας και να δημιουργήσετε χώρο για νέα δεδομένα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για να πάρετε ό, τι επιθυμείτε από την αγάπη και τη ζωή, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας ανθρώπους που δεν άξιζαν ή σας προκάλεσαν πόνο. Με την Αφροδίτη, τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή, προς το τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω και στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να δώσετε ένα τέλος στα παλιά. Το καλό πράγμα είναι ότι έχετε μάθει πολλά από τις εμπειρίες που βιώσατε τα τελευταία χρόνια, έχετε γίνει περισσότερο ανεξάρτητοι, διεκδικώντας αυτό που θέλετε. Προσέξτε μόνο να μην είστε επιρρεπείς σε μεγάλες υποσχέσεις, καθώς η φαντασία σας καλπάζει τώρα. Προτού κάνετε όνειρα για το μέλλον, καλό θα ήταν να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο λίγο καλύτερα. Θα πρέπει να δράσετε με τη λογική σας, ανεξάρτητα από το πάθος που αισθάνεστε. Αλλά μην ανησυχείτε. Θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα αναλώνοντας περισσότερο χρόνο στο διάλογο μεταξύ σας.

ΙΧΘΥΣ

Κάτι που ήδη έχει ξεκινήσει ως φιλία θα μπορούσε γρήγορα να μετατραπεί σε ερωτική έλξη, ειδικά αν νιώθετε ότι υπάρχει μεταξύ σας πνευματική σύνδεση. Με την Αφροδίτη, τη νέα Σελήνη και τον ανάδρομο Ερμή, προς το τέλος του μήνα, στον Αιγόκερω και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας ίσως νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για έναν φίλο σας. Προσέξτε μόνο γιατί κάποια πράγματα θα καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου. Προτού κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το άτομο καθώς η ρομαντική εικόνα που έχετε μπορεί να είναι εξιδανικευμένη. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε επίσης να είστε λάθος με τις επιλογές σας. Η φαντασία και τα όνειρά σας είναι έντονα αλλά πρέπει να πατάτε τουλάχιστον με το ένα πόδι σας στη γη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-11-2022 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms