Quantcast
Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Σεπτεμβρίου 2021.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
24
08
2021

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Σεπτεμβρίου 2021.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Σεπτεμβρίου 2021, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Σεπτεμβρίου 2021

 

ΚΡΙΟΣ

Επιδιώκετε περισσότερη συναισθηματική σύνδεση και έντονες συγκινήσεις καθώς ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, τον οίκο των σχέσεων, και αυτό ναι μεν σας κάνει περισσότερο ερωτικούς και διεκδικητικούς, αλλά το αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθούν σποραδικές εκρήξεις. Ενδεχομένως θα μπορούσε να συμβεί ακόμα κι ένας  προσωρινός χωρισμός. Οτιδήποτε ασαφές και απροσδιόριστο δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον για σας τώρα, αλλά υπό την επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα είναι. Μπορεί να μην αισθάνεστε ικανοποιημένοι τώρα, αλλά σκεφτείτε ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα. Αν είστε μόνοι, το σύμπαν σας θέτει θεμελιώδη ερωτήματα: Έχετε αποβάλει από την ψυχή σας μια θρυμματισμένη σχέση; Έχει ολοκληρωθεί το πένθος του παρελθόντος για μια χαμένη αγάπη;

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτός θα είναι ένας καυτός μήνας για σας καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Είναι ένας μήνας πάθους, βαθιάς συναισθηματικής σύνδεσης και νοσταλγίας. Απολαμβάνετε μια ανανεωμένη συναισθηματική εγγύτητα με το σύντροφό σας. Θετικές εξελίξεις θα μπορούσαν να ηλεκτρίσουν θετικά τη σχέση σας και να ενισχύσουν την κατανόησή σας για το τι σημαίνει να μοιράζεστε τον αληθινό εαυτό σας με έναν άλλον, αντί να κρύβεστε πίσω από αυτή την αδιαπέραστη ψυχή σας. Δείχνετε την αγάπη σας, την ευαισθησία σας και τη συντροφικότητά σας. Γίνεστε ένα με το σύντροφό σας, χωρίς όμως να χάσετε τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον ανάδρομο Ερμή και τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, κάτι έρχεται από το παρελθόν! Ένας/μία πρώην θα μπορούσε να επανεμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σας, διεκδικώντας μια δεύτερη ευκαιρία στην οικοδόμηση μια νέας ζωής μαζί. Αυτό το πλάνο αξίζει να εξεταστεί καθώς οι ανάδρομοι πλανήτες προσφέρουν την ευκαιρία της αναθεώρησης, της επαναξιολόγησης και μερικές φορές ακόμη και της ανανέωσης. Αναρωτιέστε αν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε και πάλι μαζί και συνειδητοποιείτε το ρόλο σας σε αυτή τη σχέση. Αν είστε σε σχέση, όλη η πορεία της σχέσης σας γυρίζει προς τα πίσω, σαν ταινία, θετικά και αρνητικά. Επιλύστε τα ζητήματα που σας απασχολούν και να είστε σαφείς στις προθέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας θέλετε να απολαύσετε τον έρωτα και τη ζωή, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Ο έρωτας ισούται με την καλή ζωή για αυτό απολαμβάνετε τα πάντα, μόνοι σας ή με παρέα, με μια ομάδα στενών φίλων. Βρίσκετε έναν ωραίο τρόπο να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ίσως με ένα μυστικιστικό αλλά παράλληλα αινιγματικό νεύμα, εξηγώντας ότι δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο. Το σύνθημά σας στο φλερτ είναι αριστοκρατικό, κομψό και πολυτελές. Θέλετε ένα πραγματικό σύντροφο δίπλα σας, έτσι εάν έχετε επικεντρωθεί υπερβολικά στην εργασία σας ή κάποια άλλη προσωπική σας κατάσταση, τώρα είναι η ώρα να επανέλθετε στο ερωτικό προσκήνιο. Κάνετε ρομαντικά σχέδια, σχεδιάζετε εκλεπτυσμένα ραντεβού.

ΛΕΩΝ

Κάντε ένα σοβαρό, ενδελεχή έλεγχο πριν κατηγορήσετε για οτιδήποτε το σύντροφό σας. Η πανσέληνος ταρακουνά τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας και σας σπρώχνει στα άδυτα του υποσυνειδήτου σας, σας κάνει υπερβολικά καχύποπτους, δεν εμπιστεύεστε εύκολα. Η ζωηρή φαντασία σας τρέχει ενώ η δυσπιστία σας δεν αφήνει περιθώρια για να λειτουργήσει ομαλά η σχέση σας. Σκεφτείτε ότι άδικα κατηγορείτε το σύντροφο σας για ό, τι κάνει. Θα ήταν καλύτερο να κρατήσετε υπό έλεγχο τους ισχυρούς φόβους σας, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Εάν χρειάζεστε βοήθεια από κάποιο άτομο, θα την έχετε, αλλά πρώτα βοηθήστε εσείς τον εαυτό σας, εντοπίζοντας τις ρίζες των φόβων σας και θεραπεύοντας το παρελθόν που πονάει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κινείστε προς κάτι συγκεκριμένο, αλλά δείχνετε με άμεσο και σαφή τρόπο αυτήν την πρόθεσή σας; Με την πανσέληνο που φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, κάνετε σχέδια για το μέλλον, σκέφτεστε τη δέσμευση. Μήπως όμως η σχέση σας χρειάζεται κάποια αναδιάρθρωση; Μπορεί να υποστείτε κάποια δοκιμασία ή τεταμένες καταστάσεις. Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί, αφήστε κατά μέρος τις αρνητικές αναμνήσεις και την γκρίνια, ίσως επειδή ο ένας ή και οι δύο σας έχετε υπερβολικές υποχρεώσεις με την εργασία ή την οικογένεια. Κάντε σημαντικές αναπροσαρμογές, συνειδητοποιήστε όλες τις ρωγμές της σχέσης σας και βάλτε γερά θεμέλια. Απλά να είστε σίγουροι ότι θέλετε να είστε μαζί με αυτό το άτομο.

ΖΥΓΟΣ

Αν μια σχέση προχωρά με αργούς ρυθμούς ή υπάρχουν  επαναλαμβανόμενες συγκρούσεις, θα πρέπει να καταβάλετε προσπάθειες να την θεμελιώσετε. Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας σας προσφέρουν πολύτιμα και απαραίτητα αλλά σκληρά μαθήματα στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια φαινομενικά τελειωμένη σχέση. Αναπολήστε τα βήματα που κάνατε και την τελειώσατε. Ίσως δεν θα έπρεπε να το είχατε κάνει και ενεργήσατε βιαστικά και τώρα έχετε μετανιώσει. Ίσως θα μπορούσατε να είχατε δείξει μεγαλύτερη κατανόηση, να υπήρχε μεγαλύτερη εγγύτητα. Ή πάλι συνειδητοποιείτε την απροθυμία του ατόμου αυτού να συμμετάσχει στις ανάγκες σας. Ίσως να αναλάβετε τις προσωπικές ευθύνες σας και να θελήσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής στον χαοτικό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας σας ωθούν να διεισδύσετε στα βάθη της ψυχής σας, κάποιος συναισθηματικός πόνος ή μπλοκάρισμα αναδύεται στην επιφάνεια. Αλλά μπορεί να σας δώσουν μια στιγμιαία ώθηση να καλλιεργήσετε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να συνειδητοποιήσετε πόσο υπολογίσιμη δύναμη είστε. Μπορεί να αισθάνεστε εσωτερικά ότι μια μικρή παύση από τη σχέση σας είναι ό, τι χρειάζεται για να την αξιολογήσετε εκ νέου. Κι αν είχατε χωρίσει στο παρελθόν με κάποιον/α, μπορεί να επανέλθετε ξανά πίσω στην ερωτική σκηνή με αισιοδοξία στην καρδιά σας. Ίσως όμως συνειδητοποιήσετε ότι όλα ήταν ένα ψέμα και ρίξετε μαύρη πέτρα πίσω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, απολαμβάνετε τις κοινωνικές συνεστιάσεις μαζί με το σύντροφό σας και ίσως να σκέφτεστε το γάμο ή ακόμα και τον χωρισμό! Η επίδραση αυτή του φεγγαριού σας παρέχει μια καλή δόση ρεαλισμού και λογικής, βλέπετε ώριμα και σοβαρά τα πράγματα, έτσι μην αγνοήσετε οποιαδήποτε εσωτερική φωνή μέσα στο κεφάλι σας. Τώρα αναρωτιέστε αν είστε στην ίδια σελίδα, όταν πρόκειται για τα στοιχειώδη: Τα παιδιά, το γάμο, την καριέρα, τις υποχρεώσεις προς την οικογένεια. Μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για σοβαρά μελλοντικά σχέδια ή να φύγετε για πάντα, καθώς αυτή η νέα Σελήνη σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου εξάμηνου κύκλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Άρη και τον ανάδρομο Ερμή στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, ίσως και να είστε μπερδεμένοι μέσα σας για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Το σύμπαν σας υποδεικνύει ότι υπάρχει κάποια ένταση με αυτόν τον σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας. Το καλύτερο μέρος για να επιλύσετε τις διαφορές σας είναι … στο κρεβάτι. Θα μπορούσατε όμως να έχετε κάποιες διαφωνίες σε σχέση με τις αξίες και τους στόχους σας στη ζωή. Ή, ίσως να έχετε κάποια αντιπαλότητα όσον αφορά τον γάμο και την πορεία της σχέσης σας. Η αντίφαση μέσα σας, απλά θα είναι ένα γεγονός υπαρκτό τώρα. Αν είστε μόνοι, η σκληρή δουλειά σας εναρμονίζεται με τον έρωτα. Τα βέλη του θεού Έρωτα μπορεί να σας χτυπήσουν όταν είστε στην εργασία σας. Προσέξτε όμως τις ενδόμυχες προθέσεις αυτού του ατόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη νέα Σελήνη να ενεργοποιεί τον καρμικό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, θα μπορούσατε να πάρετε μερικά μαθήματα, ίσως σκληρά, τα οποία ίσως σας κάνουν να ευχόσασταν να μην είχατε ενεργήσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Αν σκέφτεστε να κάνετε σχέση με κάποιον/α, θα χρειαστεί να κάνετε έναν ενδελεχή έλεγχο του ιστορικού της ζωής του/της με τη δέουσα επιμέλεια. Χρησιμοποιήστε τα αντανακλαστικά σας για να επιθεωρήσετε τα πάντα και να προστατευτείτε, γιατί ίσως αργότερα ανακαλύψετε ότι αυτό το άτομο δεν είναι για σας. Ή μήπως οι αμφιβολίες που έχετε τώρα αποδειχτούν σωστές; Όποια και αν είναι η περίπτωση, η διορατικότητά σας, σας δείχνει το δρόμο.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης και ο ανάδρομος Ερμής κινούνται στον μετασχηματιστικό και μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, και κάνετε εκείνη την εσωτερική διεργασία για τη πορεία της σχέσης σας, που είχατε παραμελήσει να κάνετε εδώ και καιρό. Και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, αυτό ενισχύεται περισσότερο. Καθώς ο πλανήτης της νοητικής δραστηριότητας κινείται προς τα πίσω, είστε πιο στοχαστικοί και έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκάψετε βαθιά στη σχέση σας αλλά και στον εαυτό σας. Μήπως σαμποτάρετε την αγάπη; Μην στέλνετε πράσινο και κόκκινο φως κατά την ίδια στιγμή, διαψεύδοντας το σύντροφό σας. Μην είστε πολύ συμπονετικοί, δίνοντας την ευκαιρία στο σύντροφό σας πάντα να κερδίζει ή να επωφεληθεί από εσάς.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-08-2021 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms