Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
16
03
2021

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2021 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2021, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Καλό μήνα!! Ο νέος μήνας είναι γεμάτος από ελπίδα και αισιοδοξία. Η πρωταπριλιά αν και είναι μια μέρα που λέμε ψέματα, έχουμε μια πολύ θετική όψη το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο υπόσχεται σταθερότητα για νέα ξεκινήματα. Στις 4 Απριλίου θα περάσει ο Ερμής στον Κριό, όπου και θα αλλάξουν αρκετά οι ενέργειες και η επικοινωνία και η δράση μας, θα είναι πιο έντονη.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και τυχερό για αισθηματικά ζητήματα αλλά και οικονομικά ξεκινήματα. Επίσης το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία και του Ερμή με τον Κρόνο θα φέρουν πολύ καλέ δυνατότητες για να σκεφτούμε και να αντιδράσουμε με λογική και σύνεση. Η νέα Σελήνη στον Κριό θα δημιουργήσει την ανάγκη να δράσουμε και να έχουμε μια διάθεση για νέα ξεκινήματα.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-03-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
20/4/2021