Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2020, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
14
07
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2020, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Καλό μήνα σε όλους!!! Είναι ο πιο θερμός από συναίσθημα μήνας γεμάτος πάθος ο Αύγουστος. Είναι μήνας διακοπών. Πρέπει να απολαύσουμε τις όμορφες στιγμές του Αυγούστου παρακάμπτοντας τα δύσκολα του και τα αγκάθια που έχει.

Ξεκινάμε με την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου και θα επηρεάσει τα σταθερά ζώδια του δεύτερου δεκαημέρου (Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι, Σκορπιοί). Η Πανσέληνος αυτή θα σχηματίσει Ταυ - Τετράγωνο με τον ουρανό.

Τετάρτη 5 Αυγούστου ο Ερμής θα περάσει στον Λέοντα. Παρασκευή 7 Αυγούστου η Αφροδίτη μπαίνει στο Καρκίνο και θα δώσει πιο συναισθηματικές νότες στα πράγματα. Ενώ την Δευτέρα 10 Αυγούστου το τετράγωνο του Ερμή και του Ουρανού βγάζει νεράκια.

Την Πέμπτη 13 Αυγούστου θα έχουμε το τετράγωνο του Άρη με Πλούτωνα και τον Κρόνο. Το Σάββατο 15 Αυγούστου το τρίγωνο του Ηλίου με τον Άρη είναι αρκετά βοηθητικό. Τετάρτη 19 Αυγούστου η Νέα Σελήνη στον Λέοντα βοηθάει για καινούργια ξεκινήματα.

Τρίτη 25 Αυγούστου η Αφροδίτη αρχίζει να κάνει αντίθεση με τον Δια και πιο μετά θα κάνει αντιθέσεις με Πλούτωνα και Κρόνο. Σάββατο 29 Αυγούστου το τρίγωνο του Ερμή και του Δια θα βοηθήσει για να υπάρχει συνεννόηση.

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-07-2020 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms