Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
19
11
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Ο μήνας αυτός μπορεί να μην ακριβώς όπως τον φανταζόμαστε αλλά σίγουρα δεν το βάζουμε κάτω. Ο Δεκέμβριος επηρεάζεται από την έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στους Διδύμους τέλη του Νοέμβρη. Ενώ ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή να περνά στον Τοξότη όπου θα βοηθήσει αρκετά την επικοινωνία μας, να αποκτήσουμε μια πιο αισιόδοξη στάση.

Θα υπάρξουν μέσα στον μήνα κάποια διαστήματα που θα νιώθουμε μια συναισθηματική υπερχείλιση και ανάγκη να δείξουμε όλα εκείνα που νιώθουμε αλλά να το κάνουμε με έναν υπερβολικό τρόπο. Επειδή θα έχουμε και την δεύτερη ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη, ίσως νιώσουμε ότι υπάρχουν κάποια θέματα με την επικοινωνία!

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-11-2020 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms