Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2020 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
21
06
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2020 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Ένας μήνας γεμάτος σημαντικές όψεις. Τετάρτη 1 Ιουλίου θα έχουμε το εξάγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, μια όψη έμπνευσης, διαίσθησης, ενόρασης. Μια όψη που μας κάνει να γυρίσουμε στο παρελθόν συναισθηματικά αφού βοηθάει σε αυτό ο ανάδρομος Ερμής. Πέμπτη 2 Ιουλίου ο Κρόνος κινούμενος ανάδρομα περνάει στη τελευταία μοίρα του Αιγόκερου μέχρι να περάσει στον Υδροχόο. Κυριακή 5 Ιουλίου θα έχουμε την Έκλειψη Σελήνης στον Άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου με μια διευκολυμένη αντίθεση των φώτων.

Κυριακή 12 Ιουλίου ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία, ταυτόχρονα θα έχουμε το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, ένα τρίγωνο που φέρνει ρομαντισμό στις σχέσεις μας. Δευτέρα 20 Ιουλίου θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μια Νέα Σελήνη που βάζει πολλά SOS καθώς θα σχηματίζει ακριβή αντίθεση των φώτων. Τέλος Τετάρτη 22 Ιουλίου ο Ήλιος θα μπει στον Λέοντα ενώ την Δευτέρα 27 Ιουλίου θα έχουμε το Τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-06-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms