Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2020 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
18
05
2020

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2020 από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Ο Ιούνιος του 2020 είναι ένας μήνας ιδιαίτερος και έντονος, με ανατροπές και πάθη. Η Αφροδίτη θα εξακολουθήσει να είναι ανάδρομη σχεδόν μέχρι το τέλος του μήνα. Ο Ιούνιος έχει πολλές ενδιαφέρουσες όψεις που λειτουργούν κάτω από την Πανσέληνο του μήνα που είναι ουσιαστικά Έκλειψη την Παρασκευή στις 5 Ιουνίου.

Την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη κίνηση του στον Καρκίνο, κάτι που ενισχύει τον φάκελο επανασυνδέσεις που τον έχει ανοίξει η ανάδρομη Αφροδίτη.

Έχουμε λοιπόν Έκλειψη στον άξονα Διδύμου - Τοξότη την Παρασκευή 5 Ιουνίου, πρόκειται για μια έκλειψη Σελήνης παρασκιάς. Αυτή η Έκλειψη είναι από μόνη της μια έκρηξη, ιδιαίτερα για όσους ανήκουν στο δεύτερο δεκαήμερο των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι - Τοξότες - Παρθένοι - Ιχθύς). Ο Ποσειδώνας βρίσκεται κοντά στον Άρη και επομένως συμμετέχει στο "Τ" τετράγωνο.

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη. Ας μην ξεχνάμε βέβαια και την Δακτυλιοειδής Έκλειψη Ηλίου στις 20 προς 21 Ιουνίου όπου θα είναι στη πρώτη μοίρα του Καρκίνου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-05-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms