Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).
Βαθμολόγησε
17
02
2021

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021, από τη Σμάρω Σωτηράκη (Video).

Σμάρω Σωτηράκη

Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα. Διάβασε στις μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 όλα όσα θα συμβούν το μήνα αυτό.

 

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Τον μήνα αυτό έχουμε δυο πολυαστρίες η μία στον Υδροχόο και η άλλη στον Ιχθύ, θα διυλίζονται πολλά γεγονότα. Από το ξεκίνημα του μήνα ο Άρης αφήνει επιτέλους τον Ταύρο και εισέρχεται στον κοινωνικό Δίδυμο, οπότε θα γίνουν αρκετά καλύτερα τα πράγματα. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή διότι μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αυταπάτες.

Στα μέσα του Μαρτίου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, χρειάζεται μια προσοχή διότι είναι ένα περιβάλλον που δεν του ταιριάζει εντελώς. Η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό θα δημιουργήσει πάθη αλλά το έχουμε ανάγκη να ανάψουν τα αίματα λίγο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-02-2021 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
xamili-xrewsh-mono-gia-shmera