Quantcast
Ο Άρης του αποκαλύπτει τη σεξουαλικότητά του.
Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 7
26
05
2019

Ο Άρης του αποκαλύπτει τη σεξουαλικότητά του.

E-zwdia

Στην Αστρολογία ο Άρης αντιπροσωπεύει το πώς μπορούμε να αναλάβουμε δράση, την επιθετική φύση μας, το πώς συμπεριφερόμαστε όταν είμαστε θυμωμένοι και τι κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Δείχνει την ανταγωνιστική φύση μας και τη σεξουαλική ορμή μας. Στο Ωροσκόπιο ενός άνδρα δείχνει την ...αδρεναλίνη, τη σεξουαλική του ενέργεια, το πώς προβάλλει τον ανδρισμό του.

Αντιπροσωπεύει αυτό που τον οδηγεί να κάνει αυτό που κάνει. Επίσης, το πώς σαγηνεύει μια γυναίκα και πώς συμπεριφέρεται κατά τη διάρκεια του σεξ. Δείχνει, επίσης, τη διάθεσή του για σεξ και τι κάνει για να πάρει αυτό που θέλει. Ο Άρης, επειδή είναι πιο εγωιστής και πιο επιθετικός πλανήτης,  εκφράζεται πιο έντονα στους άνδρες παρά στις γυναίκες.

 

Διαβάστε παρακάτω το ζώδιο του Άρη του άντρα που ενδιαφέρεστε και μάθετε κάποιες μεγάλες αλήθειες στη σεξουαλική του ζωή που δεν ξέρετε!

 

Αν δεν γνωρίζετε το ζώδιο που είναι ο Άρης του, μπορείτε να το μάθετε από τον Αστρολογικό Χάρτη του:

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Ο άνδρας με τον Άρη στον Κριό είναι πολύ καλός στο κρεβάτι. Είναι παθιασμένος, έχει αυτοπεποίθηση και θέλει να κατακτήσει την ερωμένη του. Προσέξτε όμως, μπορεί επίσης να είναι πολύ «γρήγορος» στο κρεβάτι και να μην αρέσκεται στα προκαταρκτικά, εκτός κι αν άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο του συνηγορούν για το αντίθετο. Θέλει να πάρει κατευθείαν αυτό που θέλει και δε νοιάζεται για ρομαντικά πράγματα. Κυρίως όμως είναι πολύ ανδροπρεπής και επιθετικός στο κρεβάτι. Του αρέσει το σεξ, είναι πολύ καλός σ’ αυτό και θέλει να το κάνει συχνά. Έχει έντονη αυτοπεποίθηση και σεξουαλική ενέργεια, που ακόμη και αν δεν έχει καλή εμφάνιση, δεν έχει πρόβλημα να κυριαρχήσει το σεξ. Έχει μια σεξουαλική …ωμότητα και πάθος που τραβά τις γυναίκες.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ

Ο άνδρας με τον Άρη στον Ταύρο είναι αργός και του αρέσει το παρατεταμένο φλερτ. Έχει μια υγιή σεξουαλική ορμή και είναι ο ειδήμων της τέχνης της αποπλάνησης και των ερωτικών παιχνιδιών, αφού είναι ιδιαίτερα λάγνος. Οι αισθησιακές εμπειρίες είναι σημαντικές γι’ αυτόν και συνεχώς ερευνά την καλύτερη εμπειρία. Απολαμβάνει τα καλά πράγματα στη ζωή και προσελκύεται από κάθε μορφή πολυτέλειας που μπορεί να φανταστεί κανείς: το μεγαλύτερο κρεβάτι, τα σατέν σεντόνια, την καλή και προσεγμένη εμφάνιση. Με μια τέτοια έμφαση στον αισθησιασμό χρειάζεται πολλές αγκαλιές και φιλιά και κάποιο είδος οικειότητας. Θέλει να απολαύσει τα πράγματα σιγά-σιγά, με επίκεντρο όλες τις αισθήσεις του. Ένα μασάζ μπορεί να είναι η αρχή για μια σεξουαλική επαφή. Θεωρεί τα ερωτικά παιχνίδια ως το πιο σημαντικό μέρος του σεξ. Ποθεί τη σωματική επαφή, αλλά όχι το σεξουαλικό πειραματισμό.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Ο άνδρας με τον Άρη στους Διδύμους είναι πνευματώδης, γοητευτικός, με  αυτοπεποίθηση και με χιούμορ. Είναι ιδιαίτερα ερωτύλος και αρέσκεται στο  περιστασιακό σεξ. Μπορεί επίσης να μην κάνει διακρίσεις στην επιλογή των συντρόφων του. Όσο πιο διαφορετικό είναι το σεξ, τόσο το καλύτερο. Έχει μια διάσπαρτη σεξουαλική ενέργεια, που εκδηλώνεται συχνά ως ασυδοσία και ανεξέλεγκτη απιστία. Βαριέται εύκολα και το να είναι πιστός σε μια σεξουαλική σύντροφο είναι συχνά μια μεγάλη πρόκληση γι’ αυτόν, εκτός κι αν άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο του συνηγορούν για το αντίθετο. Είναι πολύ διασκεδαστικός στο κρεβάτι, του αρέσει να μιλάει πολύ και αγαπά το τηλεφωνικό σεξ. Έχει πραγματικά μια σέξι φωνή και μεγάλο ταλέντο στο να παραπλανά με τα λόγια του.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο άνδρας με τον Άρη στον Καρκίνο είναι ο πιο ρομαντικός, όσον αφορά το σεξ. Ενδιαφέρεται για τις σεξουαλικές ανάγκες της συντρόφου του και είναι απίστευτα πιστός. Έχει ανάγκη από αγάπη, εμπιστοσύνη και στοργή στις σεξουαλικές του σχέσεις. Του αρέσει να αισθάνεται …ιδιαίτερος, και αν δεν αισθάνεται ασφαλής, είναι πιθανό να μην απαιτεί τακτικό σεξ και να απολαμβάνει περισσότερο την άνεση, μόνος του στο δικό του κρεβάτι. Το σεξ γι’ αυτόν είναι απλό, αν και ορισμένοι άντρες με τον Άρη στον Καρκίνο μπορεί να προτιμούν το σαδομαζοχιστικό σεξ. Συχνά φοβάται τη γελοιοποίηση ή μήπως η σεξουαλική του απόδοση επικριθεί. Απαιτεί θαυμασμό από τις γυναίκες, από τις οποίες ζητά να τον …φροντίσουν.

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ

Ο άνδρας με τον Άρη στο Λέοντα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και αισθάνεται ότι είναι ο «καλύτερος» εραστής. Μπορεί να μείνει μόνος για μεγάλο χρονικό διάστημα, περιμένοντας τη γυναίκα που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις του. Στο σεξ είναι πολύ καλός και θέλει να ευχαριστήσει τη σύντροφό του. Θέλει να τον λατρεύει και να τον θεωρεί κατά κάποιο τρόπο ως …«Θεό του σεξ». Θα εργαστεί πολύ …σκληρά, επιδεικνύοντας τις ικανότητές του στο κρεβάτι, για να βεβαιωθεί ότι η σύντροφός του έχει μαγευτεί από τη σεξουαλική του δεινότητα. Μπορεί επίσης να είναι λίγο εγωιστής στο κρεβάτι. Κάποιες φορές, επικεντρώνεται σε ό, τι τον ικανοποιεί και δε συντονίζεται με τις ανάγκες ή τις επιθυμίες της συντρόφου του. Αυτό βέβαια σε περίπτωση που αισθάνεται έντονα ανεπαρκής και ανασφαλής.

ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο άνδρας με τον Άρη στην Παρθένο είναι πολύ αισθησιακός, «εξυπηρετικός» και  συχνά πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Συνήθως, η διέγερσή του βασίζεται στην απόλαυση της συντρόφου του. Μπορεί να έχει καταπληκτική αντοχή, εάν κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Είναι πολύ ευαίσθητος στην κατανόηση του σώματος της συντρόφου του και θα …εργαστεί σκληρά για να βεβαιωθεί ότι είναι ικανοποιημένη. Θα απομνημονεύσει ό, τι κάνει στο κρεβάτι κάθε φορά. Είναι πολύ ανιδιοτελής στο σεξ και, επίσης, μπορεί να προτιμά γυναίκες οι οποίες είναι λιγότερο έμπειρες ή ακόμα και παρθένες. Κι αυτό γιατί θέλει να έχει κάποιου είδους εξουσία πάνω στη σύντροφό του. Ο Άρης στην Παρθένο μπορεί επίσης να είναι κάπως εκκεντρικός στο σεξ, να παίζει …παιχνίδια φαντασίας και ρόλων. Κάποιες φορές, μπορεί να απέχει από το σεξ.

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΥΓΟ

Ο άνδρας με τον Άρη Ζυγό έχει έναν άψογο τρόπο να χειρίζεται τις λέξεις. Ξέρει να πει τα σωστά πράγματα, τη σωστή στιγμή, προκειμένου να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του. Σεξουαλικά είναι πολύ ρομαντικός, αν και μερικές φορές μπορεί να φαίνεται λίγο ανίδεος, εκτός κι αν άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιο του συνηγορούν για το αντίθετο. Μπορεί να είναι τόσο πολύ απασχολημένος με τη ρομαντική πλευρά της σχέσης, που ξεχνά πραγματικά ότι κάνει έρωτα. Άλλες φορές πάλι, αντίθετα, μπορεί να φαίνεται αποσπασμένος κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, που του είναι δύσκολο να συνδεθεί συναισθηματικά. Αποδίδει όμως καλύτερα σε μια συναισθηματική σχέση, παρά σε μια καθαρά σεξουαλική. Μπορεί να είναι σεξουαλικός, αλλά δε ζει το σεξ με τον τρόπο που κάνουν τα άλλα ζώδια. Προτιμά τον πολύ γλυκό και απαλό έρωτα.

ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο άνδρας με τον Άρη στον Σκορπιό είναι ο βασιλιάς του σεξ! Είναι πολύ μυστικοπαθής, με αυτοπεποίθηση και σέξι και ό, τι σκέφτεται για σας, ποτέ δε θα το μάθετε. Γνωρίζει τις σεξουαλικές τεχνικές και είναι ο αρχηγός στο κρεβάτι. Ενστικτωδώς γνωρίζει τι να κάνει και με τη διαίσθησή του μπορεί να κατανοήσει τις ανάγκες της συντρόφου του. Είναι ευαίσθητος, προσεκτικός, με πάθος, αγαπά το σεξ, ζει για το σεξ! Και η ευκαιρία να το κάνει με κάποια που πραγματικά αγαπά, τον πάει από την κόλαση στον παράδεισο! Μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εμπειρίες του για να προσθέσει τη δική του εξουσία στη σχέση. Έχει τεράστια δύναμη και θέλει να δοκιμάσει τα πάντα στο κρεβάτι. Η σεξουαλική απογοήτευση των επιδόσεων του, του δημιουργεί συχνά αρνητικό αντίκτυπο στη δημιουργική και οικονομική επιτυχία στη ζωή του.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ

Ο άνδρας με τον Άρη στον Τοξότη είναι εξωφρενικά τολμηρός. Θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο κάθε φορά. Αγαπά τις βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις, που οδηγούν σε ένα άγρια παθιασμένο σεξ. Του αρέσει το έντονο ερωτικό παιχνίδι και είναι πολύ δυνατός και επιθετικός. Είναι πολύ καλός στο σεξ. Μπορεί μερικές φορές να χρησιμοποιήσει το σεξ ως πνευματικό έναυσμα, προσπαθώντας να το δει ως κάτι πιο εξευγενισμένο,  κατά κάποιο τρόπο. Μπορεί όμως και να είναι πολύ επιπόλαιος. Συχνά, εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία που μπορεί να συναντήσει, οπότε μπορεί να πάει τη γυναίκα στο σπίτι του λίγα λεπτά αργότερα μετά τη γνωριμία. Μπορεί να παρατείνει τη σεξουαλική επαφή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς με αυτό τον τρόπο  αυξάνει τις εμπειρίες του και λαμβάνει ανταμοιβές. 

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο άνδρας με τον Άρη στον Αιγόκερω δεν πρόκειται να παίξει μαζί σας. Είναι πολύ, πολύ σεξουαλικός και ζει για τις επιθυμίες του. Όταν έχει σφοδρή σεξουαλική επιθυμία για μια γυναίκα, συνήθως την κατακτά. Η σεξουαλική του ζωή μπορεί να είναι ο λόγος για την καταστροφή του. Μερικές φορές τον κυριεύει το πάθος, εάν δεν είναι προσεκτικός. Δεν είναι τόσο επιλεκτικός, ούτε πάντα τόσο συναισθηματικά δεμένος με την ερωμένη του. Κάποιες φορές βλέπει τις γυναίκες ως ένα μέσο για να καλύψει τις σεξουαλικές ανάγκες του και μπορεί να γίνει πολύ επιπόλαιος, έως πολύ ακόλαστος, εκτός κι αν άλλοι παράγοντες στο ωροσκόπιό του συνηγορούν για το αντίθετο. Είναι εξαιρετικά πιστός στη σχέση του, με τη σωστή γυναίκα όμως, που καταλαβαίνει τις ανάγκες του. Σεξουαλικά έχει συνήθως αρκετή αντοχή. Αλλά δεν ενδιαφέρεται για το σεξ, όταν προηγείται η δουλειά. Πάνω από όλα είναι ακραία εργασιομανής και συνήθως δεν επιτρέπει σε τίποτα να παρεμβαίνει στην φιλόδοξη αναρρίχησή του, στον υλικό πλούτο και τη σταθερότητα.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ο άνδρας με τον Άρη στον Υδροχόο δεν είναι και πολύ σεξουαλικός, με την έννοια ότι δε χρειάζεται πραγματικά το σεξ. Άλλες φορές πάλι μπορεί ακόμη και να αισθάνεται άβολα και να προτιμά το σεξ με πόρνες ή με κάποια με την οποία δεν υπάρχει οποιαδήποτε συναισθηματική σύνδεση. Του αρέσει το τηλεφωνικό σεξ και το σεξ στο διαδίκτυο, δηλαδή με κάποια γυναίκα με την οποία δεν υπάρχει στην πραγματικότητα καμία επαφή. Μπορεί να φαίνεται πραγματικά πολύ σεξουαλικός, αλλά οι σύντροφοί του μπορεί να αισθάνονται ότι είναι μαζί τους μόνο και μόνο για τη σεξουαλική πράξη. Είναι πολύ εφευρετικός στο σεξ, γνωρίζει κάποια πραγματικά ενδιαφέροντα κόλπα, τα οποία όμως δεν είναι για όλα τα γούστα, αλλά με το σωστό πρόσωπο μπορεί να είναι αρκετά διασκεδαστικά.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΙΧΘΥ

Πολλοί άντρες με τον Άρη στους Ιχθείς έχουν κάποια ανασφάλεια σχετικά με τον ανδρισμό τους και μερικές φορές προσπαθούν να το αντισταθμίσουν με το να γίνονται πολύ επιλεκτικοί ή ασχολούμενοι με τον αθλητισμό. Όταν όμως είναι ερωτευμένοι, όλος ο κόσμος σταματά και η σχέση γίνεται το επίκεντρο της ζωής τους. Ζουν το πάθος, τον έρωτα και τη σεξουαλική πράξη, καθώς είναι βαθιά παθιασμένοι και επιδιώκουν το αισθησιακό σεξ. Θα δώσουν όλη την καρδιά τους στο ερωτικό παιχνίδι που παίζουν, καθώς έχουν έντονες σεξουαλικές φαντασιώσεις κι αυτό το κάνουν όχι για να καυχηθούν. Δεν είναι συνήθως αλαζόνες, αλλά ό, τι κάνουν, το κάνουν στο όνομα της αγάπης και μόνο. Πηγαίνουν σε έναν άλλο κόσμο, όταν κάνουν σεξ. Το σεξ γι’ αυτούς θα πρέπει πάντα να είναι όμορφο, απόκοσμο, ρομαντικό και αισθησιακό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Έκπτωση φωνής