Όταν μιλούν οι άντρες του ζωδιακού. Τι λέει για σένα στους φίλους του.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
11
06
2018

Όταν μιλούν οι άντρες του ζωδιακού. Τι λέει για σένα στους φίλους του.

Ρένα Βαλλάτου

Αναρωτιέστε τι συζητά ο αγαπημένος σας με τους φίλους του; Μιλά για σας και τη σχέση σας ή δεν του παίρνει κανείς κουβέντα; Είναι μυστικοπαθής μαζί τους ή η γλώσσα του πάει …ροδάνι; Και αν ναι, τι τέλος πάντων τους λέει; Το ζώδιό του τον …ξεμπροστιάζει και σας φανερώνει όλη την αλήθεια. Ώρα να μάθετε λοιπόν τι κουβεντιάζει μαζί τους με τις ώρες…

 

Διάβασε το ζώδιο του ατόμου που σε ενδιαφέρει:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα ανοίξει κουβέντα για τα πάντα και τα θέματά του καλύπτουν μία πληθώρα ενδιαφερόντων, από τον αθλητισμό και την πολιτική μέχρι τις γυναίκες και την καριέρα του. Δε θα παραλείψει βέβαια να αναφερθεί και στις ερωτικές του επιδόσεις, για τις οποίες του αρέσει να κοκορεύεται. Μην ανησυχείτε όμως γιατί, όσον αφορά τα προσωπικά του, θα πει μόνο τα απολύτως απαραίτητα, χωρίς να θίξει πράγματα που δεν πρέπει… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο καλοφαγάς Ταύρος, μετά από ένα λουκούλλειο γεύμα, θα τα αποκαλύψει όλα: από το πώς είστε στο κρεβάτι μέχρι τα σημεία που δεν του αρέσουνε σε σένα… Να είσαι σίγουρη πως οι φίλοι του γνωρίζουν όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη σχέση σας, ακόμα και αυτές που εσύ αγνοείς. Όταν θα τους συναντήσεις για πρώτη φορά, μην παραξενευτείς όταν καταλάβεις πως αισθάνονται πολύ οικεία μαζί σου, λες και σε ήξεραν από πάντα! Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο άντρας Δίδυμος θα αποκαλύψει για σένα μόνο όσα τον συμφέρουν, κρατώντας στο ημίφως τα υπόλοιπα, επειδή πάνω από όλα τον απασχολεί η φήμη του ως εραστή και ζητάει διαρκώς την επιβεβαίωση. Θα παραλείψει φυσικά όλα τα αρνητικά και θα εστιάσει μόνο στα πλεονεκτήματα της σχέσης σας. Όλα αυτά όμως ισχύουν όσο είστε καλά μαζί. Αν ο δεσμός σας αρχίζει να μπάζει νερά, δεν μπορούμε να σου εγγυηθούμε για τίποτα… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ευαίσθητος Καρκίνος, που πάνω απ’ όλα ψάχνει για μια ρομαντική και αισθησιακή αγάπη, θα μιλήσει κυρίως για τα συναισθήματα που τρέφει για σένα και όχι τόσο για άλλα πιο …πρακτικά ζητήματα. Θα ζητήσει τις συμβουλές των φίλων του και θα δώσει μεγάλη σημασία σ’ αυτές. Ο Καρκίνος επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους και έτσι θα αναζητήσει με αγωνία την άποψή τους για το που βαδίζει η σχέση σας.   Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο εξωστρεφής και υπεροπτικός Λέοντας δε θα χάσει φυσικά ευκαιρία να περηφανευτεί για τις σεξουαλικές του επιδόσεις και να αναφερθεί διεξοδικά στις πολύ προσωπικές σας στιγμές, αλλά δεν πρέπει να φοβάστε πως θα πει κάτι το οποίο θα σου προκαλούσε ντροπή. Είναι πολύ προσεκτικός στο τι λέει, καθώς φροντίζει να βγάλει κι εσένα ασπροπρόσωπη… Άρα ό, τι θα πει θα είναι εξίσου εγκωμιαστικό και για τους δυο… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχεις σχέση με ένα μυστικοπαθή και επιφυλακτικό Παρθένο, κράτα στο μυαλό σου το ενδεχόμενο πως, διόλου απίθανο, οι φίλοι του να αγνοούν ακόμα και το ότι υπάρχεις στη ζωή του… Δυσκολεύεται να μοιραστεί τα συναισθήματά του και θα περιοριστεί μόνο στα απολύτως απαραίτητα και τη στιγμή που θα το κρίνει αυτός αναγκαίο. Ένας Παρθένος σιχαίνεται να χώνουν οι άλλοι τη μύτη τους στις ερωτικές του υποθέσεις, καθώς φοβάται την επίδραση που μπορεί να έχουν πάνω του προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα και αν έχεις μόλις καβγαδίσει με ένα Ζυγό και τον έχεις φουντώσει, εκείνος δεν πρόκειται να βγάλει άχνα… Θα αφήσει τους φίλους του να πιστέψουν πως όλα είναι ιδανικά στη σχέση σας και πως δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από σένα. Όταν τους συναντάει επιλέγει να θίξει ένα σωρό άλλα θέματα, από τον καιρό μέχρι τα αθλητικά, παρά να πιάσει κουβέντα για τη σχέση του. Και αν το κάνει, θα έχει να πει μόνο τα καλύτερα… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός αρέσκεται σε μακριές συζητήσεις και έτσι θα μιλήσει για όλα όσα σας αφορούν, αλλά θα φροντίσει τεχνηέντως να κρύψει τα πράγματα που δε σας κολακεύουν και τόσο. Οι τσακωμοί, οι αντιπαραθέσεις, ο εκρηκτικός του χαρακτήρας και όλες οι γκρίζες ζώνες φυσικά θα μείνουνε στην απέξω… Μόνο όσα χαϊδεύουν τον εγωισμό ενός Σκορπιού επιτρέπεται να δουν το φως της δημοσιότητας... Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε έναν Τοξότη δεν αρέσει καθόλου να του κάνουν υποδείξεις για την προσωπική του ζωή, αν και ο ίδιος δε θα διστάσει καθόλου να δώσει τα φώτα του σε όλους τους άλλους… Δε θα προχωρήσει πέρα από κάποια όρια και σε καμία περίπτωση δε θα πει κάτι που θα αμαυρώσει τη βιτρίνα που, με μεγάλη φροντίδα, έχει κατασκευάσει γύρω από το πρόσωπό του και ούτε φυσικά κάτι που θα μειώσει εσένα. Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δεν μπορεί να πει ψέματα. Θα μαρτυρήσει όλη την αλήθεια για σας και για τη σχέση σας, χωρίς να παραλείψει ή να υπερτονίσει κάτι. Θεωρεί ότι ο σκοπός της φιλίας είναι ακριβώς αυτός, να βγάζεις από μέσα σου όλα όσα σε απασχολούν, είτε καλά, είτε κακά και να ακούς τις συμβουλές των άλλων. Μην ανησυχείς βέβαια γιατί δε θα υπερβεί ποτέ τα εσκαμμένα, αλλά όλα αυτά πάντα μέσα σε κάποια όρια.    Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μυστικοπαθής και ανεξάρτητος Υδροχόος που έχεις για σύντροφο, όταν βρεθεί με τους φίλους του, θα προτιμήσει να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο εκτός από τα αισθηματικά του. Οπότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αποκλείεται να προχωρήσει στα … αποκαλυπτήρια της σχέσης σας. Θέλει να κρατάει κάποια πράγματα για τον εαυτό του και αποφεύγει, όπως ο διάολος το λιβάνι ,τις εξομολογήσεις. Κοιμήσου ήσυχη, λοιπόν… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο συναισθηματικός και ονειροπόλος Ιχθύς ασφαλώς και θα συζητήσει διεξοδικά για όλα τα θέματα που αφορούν τη σχέση σας και για την κατάληξη που θα ήθελε να έχετε. Έχει ανάγκη τις κατευθύνσεις των άλλων για να αισθανθεί ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο. Καμιά φορά καταλαβαίνει και ο ίδιος ότι πετάει στα σύννεφα, γι’ αυτό και επιδιώκει τη βοήθειά των φίλων του στο να τον κρατάνε πότε-πότε στη γη… Η Σμάρω Σωτηράκη, η καταξιωμένη αστρολόγος μας, ο άνθρωπος που θα σου πει μόνο αλήθειες για τα αισθηματικά σου είναι αποκλειστικά κοντά μας στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-06-2018 13:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms