Ποιο είναι το μυστικό όπλο για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 5
11
06
2019

Ποιο είναι το μυστικό όπλο για να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του;

Λίλα Δασκαλάκη

Οι συνθήκες στον έρωτα δεν είναι πάντα τόσο ευοίωνες, έτσι ώστε εύκολα και γρήγορα να κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου. Σπάνια λειτουργούν αμοιβαία τα πράγματα από την πρώτη στιγμή. Συνήθως, ο ένας από τους δύο είναι αυτός που μπαίνει στη διαδικασία να κατακτήσει, αφού ποτέ το μέγεθος της επιθυμίας δεν κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα και για τους δύο. Σε κάθε άνθρωπο, κρύβεται κι ένα μυστικό όπλο. Φτάνει μόνο πρώτα ο ίδιος να το έχει ανακαλύψει. Μπορεί να είναι αυτό το κάτι, αυτό το μοναδικό που έχει ο καθένας μας, αυτό το στοιχείο της προσωπικότητάς του, μέσω του οποίου μπορεί να μαγνητίσει και να έλξει ερωτικά τον άνθρωπο που επιθυμεί.

Η ομορφιά, το σεξαπίλ, η αθωότητα, η καλοσύνη, η δοτικότητα, η εξυπνάδα, το χιούμορ, η επαγγελματική καταξίωση, η οικονομική εξουσία, είναι κάποια από αυτά τα προσόντα που μπορούν να λειτουργήσουν ως πόλος έλξης. Ακόμα και αν τίποτε απ’ όλα αυτά δεν διαθέτει κάποιος, σίγουρα έχει κάτι, ένα μυστικό όπλο θα μπορούσαμε να πούμε, ώστε να φέρει το αντικείμενο του πόθου προς το μέρος του, και μέσα απ’ αυτό να βιώσει την ανύψωση του έρωτα. Και μπορεί αυτό να είναι κάτι πολύ απλό. Ο τρόπος που κοιτάζει ή ο τρόπος που χαμογελάει ή ακόμα και αυτή του η ικανότητα να σε κάνει να νιώθεις σημαντικός-ή.

Πως μπορούμε να ανακαλύψουμε αστρολογικά τα δυνατά χαρτιά του κάθε ζωδίου;


Σίγουρα, θα χρειαστεί μία εκ βαθέων ανάλυση στον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του ατόμου, προκειμένου να ανακαλύψουμε τα δυνατά του χαρτιά και τον τρόπο μέσω του οποίου τα εμφανίζει, που μπορεί να μην είναι και τόσο έκδηλος. Κάποιες λίγες πληροφορίες όμως, θα μπορούσαμε να πάρουμε και μέσα από τη ζωδιακή κατηγορία στην οποία ανήκει. Κάποια κοινά χαρακτηριστικά των ζωδίων καθορίζουν ως ένα βαθμό τον τρόπο που εκφράζει τα δυνατά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας.

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτός ο παιδικός ενθουσιασμός που κάνει τον άλλον να αισθάνεται, από την πρώτη στιγμή της συνάντησης, ως κάτι πολύ σημαντικό είναι αυτό που κυρίως έλκει το αντικείμενο του πόθου προς το μέρος ενός Κριού. Είναι αυτή η ευκολία του να χαρίζει απλόχερα την επιβεβαίωση, αδιαφορώντας εάν αυτό θα λειτουργήσει εις βάρος της δικής του, αφού από πολύ μικρός έχει μάθει να ξεχωρίζει, και κυρίως να παίρνει αυτό που θέλει, και, το πιο σημαντικό ακόμα, τη στιγμή που το θέλει. Το χάρισμα του να τα κάνει όλα να μοιάζουν εύκολα στο να πραγματοποιηθούν, και βέβαια οι επιθυμίες του άλλου, όποιες και αν είναι αυτές. Το πιο σημαντικό όμως όπλο του, η επιμονή του. Η επιμονή μέχρι να κατακτήσει τον έρωτά του. Και μόνο η ικανοποίηση της κατάκτησης είναι αρκετή για να αισθανθεί ολοκληρωμένος.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως, οι άλλοι είναι αυτοί που θα πρέπει να επιστρατεύσουν μέσα και μηχανισμούς, προκειμένου να κατακτήσουν έναν Ταύρο. Ο παθητικός, παράλληλα όμως και νάρκισσος, του ζωδιακού, δύσκολα θα μπει πρώτος στη διαδικασία της κατάκτησης, αφού έχει μάθει πρώτα οι άλλοι να ξεκινούν το παιχνίδι, και ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε μ’ έναν ιδιαίτερης εμφάνισης Ταύρο. Στην περίπτωση όμως που έρθει αντιμέτωπος με μία πιο δύσκολη από τον ίδιο περίπτωση, τότε θα χρησιμοποιήσει τη σίγουρα αποτελεσματική συνταγή του. Θα βρει πολύ ωραίους τρόπους να προκαλέσει με αυτό το καυστικό, και αινιγματικό πολλές φορές, χιούμορ του, θα εκφράσει με το βαθύ του βλέμμα την επιθυμία του, βάζοντάς σε παράλληλα σε μία διαδικασία αναμονής, μέχρι σαν ώριμο φρούτο να πέσεις στα πόδια του. Μετά, σίγουρα όλα του είναι πιο εύκολα, αφού, μέσα από την ισχυρή σεξουαλική ιδιοσυγκρασία του, μπορεί να σε παρασύρει στο δικό του ατέλειωτο ερωτικό ρεύμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ποιο άλλο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως το πιο ισχυρό όπλο του Διδύμου από αυτό του λόγου και της επικοινωνίας; Tην ίδια στιγμή, μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς ότι αυτόν τον άνθρωπο τον γνωρίζεις από πάντα και ότι μπορείς, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, να μοιραστείς πολλά από τον εαυτό σου. Και το πιο δυνατό όπλο του για τις δύσκολες περιπτώσεις, είναι η επιμονή του, μέχρι βεβαίως να κατακτήσει αυτό που θέλει. Με διαφόρους και απρόβλεπτους τρόπους όμως μπορεί να την εκδηλώσει, και ποτέ ξεκάθαρα. Με μεθόδους χειριστικές προσπαθεί να σε φέρει κοντά του, ασχέτως εάν φαινομενικά, μοιάζει να αδιαφορεί και μπορεί ακόμα και να σκηνοθετήσει σκηνές τέτοιες, ώστε να σε κάνει να πιστέψεις τα εντελώς αντίθετα από αυτά που σκέφτεται για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλά είναι τα μυστικά όπλα του Καρκίνου για να σε φέρει κοντά του. Το πιο πιθανό όμως είναι να μη χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσει, αφού τα φανερά του όπλα είναι υπεραρκετά, για να σε κάνει να κουρνιάσεις σε αυτή την υπέροχα ζεστή φωλιά, που δεν είναι άλλη από την αγκαλιά του. Και όταν για χάρη σου πάει στην κουζίνα, τότε έχεις παραδώσει άνευ όρων τα όπλα. Η αμεσότητα του χαρακτήρα του, -αφού όμως πρώτα σε οικειοποιηθεί και μετά από αρκετό καιρό-, η φροντίδα και η περιποίηση, αυτός ο μοναδικός τρόπος που έχει να βρίσκει λόγια παρηγοριάς, ακόμα και σε περιπτώσεις που μοιάζουν αξεπέραστες, θα σε κάνουν να μην μπεις καν στη διαδικασία να διαπραγματευτείς το εάν θα πρέπει να προχωρήσεις ή όχι στη σχέση.

ΛΕΩΝ

Ο γενναίος πολεμιστής του ζωδιακού διαθέτει πολλά όπλα, προκειμένου να κατακτήσει το αντικείμενο του πόθου του, στις περισσότερες όμως των περιπτώσεων δεν θα χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσει. Η αυτοπεποίθηση και η επιβλητική του παρουσία είναι αρκετά, ώστε όλα να γίνουν τη στιγμή και με τον τρόπο που επιθυμεί. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση εκείνου του Λέοντα που ό, τι εύκολο, τον αφήνει αδιάφορο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί ο ίδιος συνθήκες, ώστε η προσέγγιση να έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η γενναιοδωρία του, η σταθερότητά του, παράλληλα όμως και το μήνυμα που περνάει ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένος, λειτουργεί σαν ένας ισχυρός συνδυασμός, ώστε να ασκεί ισχυρή έλξη. Και το πιο σημαντικό ακόμα, το να σε κάνει να νιώθεις πρωταγωνιστής στο παραμύθι που έφτιαξε ο ίδιος, μέσα από τον τρόπο που τον ενέπνευσες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ισχυρή σεξουαλική του ιδιοσυγκρασία. Αυτό είναι το πιο δυνατό, αλλά κρυφό του όπλο. Ο γλυκός και μετριοπαθής Παρθένος, ο ρεαλιστής και πρακτικός του ζωδιακού, μπορεί να φέρει προ εκπλήξεων το αντικείμενο του πόθου του, τη στιγμή της ερωτικής συνεύρεσης. Μέχρι να έρθει όμως αυτή η ώρα, χρησιμοποιεί ένα άλλο, και ίσως πιο ισχυρό ακόμα όπλο. Του να σε κάνει συνεχώς να αναρωτιέσαι εάν ενδιαφέρεται ή όχι. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να ασκήσει έλξη στο άτομο που θα του προκαλέσει αίσθηση ερωτική. Μπορεί φαινομενικά να δείχνει αδιάφορος, ενώ στην πραγματικότητα να καίγεται από επιθυμία και να ψάχνει να βρει τρόπους όχι για να έρθει κοντά σου, αλλά για να πλησιάσεις εσύ προς το μέρος του. Είναι αυτός ο τρόπος λειτουργίας του, ώστε να σου κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Είναι αυτός ο μοναδικός τρόπος που έχει ένας Ζυγός για να σε κάνει να πιστεύεις πως ο έρωτάς του για σένα θα κρατήσει για πάντα. Μέσα από την ανάγκη της επιβεβαίωσης και της αποδοχής, συνεχώς εκφράζει το θαυμασμό του, με αποτέλεσμα να σου ανεβάζει το δείκτη της αυτοπεποίθησης και να αισθάνεσαι σαν τον πιο σημαντικό άνθρωπο του κόσμου. Η αισθητική του, επίσης, η ευγενική και κοινωνική του συμπεριφορά, είναι κάποια από τα όπλα που θα χρησιμοποιήσει, προκειμένου να σε φέρει κοντά του. Το πιο δυνατό του, όμως, η υπομονή του. Είναι αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο, προκειμένου να πάρει στο τέλος αυτό που θέλει. Είτε αυτό είναι οικονομικό όφελος, είτε συναισθηματικό. Μπορεί να χρειαστεί να περάσουν χρόνια για να ακούσει το σ’ αγαπώ, για να δεχθεί το πολύτιμο δαχτυλίδι. Με την υπομονή και τους κατάλληλους χειρισμούς, θα καταφέρει να φτάσει στο στόχο του. Όποιος και να είναι αυτός. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ισχυρό σεξαπήλ του σίγουρα λειτουργεί ως το πιο ισχυρό του όπλο. Δύσκολα αντιστέκεσαι στη γοητεία του, φτάνει μόνο να το έχει αποφασίσει εκείνος. Αυτός είναι ο Σκορπιός. Για να τον επιθυμήσεις, θα πρέπει πρώτα να σου το επιτρέψει, δίνοντάς σου, με τρόπο ακατανόητο πολλές φορές, το πράσινο φως. Το σκοτεινό μεταφυσικό του βλέμμα, η γοητεία του, και πάνω απ’ όλα η συναισθηματική του ωριμότητα, είναι αυτά τα όπλα που θα χρησιμοποιήσει, από την πρώτη στιγμή, για να σε φέρει κοντά του, με την απαραίτητη όμως προϋπόθεση, αυτό να μη γίνει σύντομα. Έχει ανάγκη ο δείκτης του πάθους του να φτάσει σε τέτοια επίπεδα, ώστε να βουλιάξεις κι εσύ στα δίχτυα του ανυπόφορου πάθους του. Το καυστικό χιούμορ του, η αινιγματική του συμπεριφορά, έχουν σαν αποτέλεσμα να νιώσεις γρήγορα την ανάγκη να τον εξερευνήσεις και να χαθείς μέσα στον κόσμο του, που πολλές φορές μοιάζει να φαίνεται επικίνδυνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο τρόπος που φλερτάρει είναι ένα από τα πιο δυνατά όπλα του Τοξότη. Αυτόματα σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι αυτό το σημαντικό που περιμένει στη ζωή του, ότι αυτό είναι κάτι που θα το πιστεύει για πάντα, ασχέτως εάν την προηγούμενη νύχτα το είχε εξομολογηθεί και σε κάποιαν άλλη. Και γι’ αυτούς που απεχθάνονται τη δέσμευση και λατρεύουν την περιπέτεια, εύκολα θα αναγνωρίσουν στο πρόσωπο του Τοξότη αυτό το ιδανικό που χρόνια περίμεναν. Μπορεί να σε ταξιδέψει σε τόπους μακρινούς και ανεξερεύνητους, μεταφορικά και κυριολεκτικά, να σου ανοίξει νέους ορίζοντες μέσα από τη γνώση και τη φιλοσοφική του προσέγγιση απέναντι στη ζωή. Η χαρά και η αισιοδοξία του για τη ζωή είναι τα όπλα που χρησιμοποιεί συνεχώς, προκειμένου να πάει ενάντια στο ρεύμα της δυστυχίας, της απαισιοδοξίας και της μιζέριας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο επαγγελματισμός τους απέναντι στη ζωή. Μπορεί αυτό να είναι που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι αυτό το άτομο αξίζει τον κόπο να το βάλω στη ζωή μου. Αυτή η ανάγκη που θα σου βγει, από την πρώτη στιγμή, ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς. Μπορείς να ακουμπήσεις επάνω του και να επενδύσεις σε κάτι μακροπρόθεσμα, αφού ίσως, και από την πρώτη στιγμή, να σου πει ότι έχει ανάγκη από μία σοβαρή σχέση. Ο κλασικός γνήσιος άνδρας, η κλασική γνήσια γυναίκα, που θα σε μεταφέρει σε αλλοτινές εποχές, τότε που οι άνδρες σέβονταν τις γυναίκες και οι γυναίκες άφηναν χώρο στους άνδρες να εκφράσουν τον ανδρισμό τους. Και αν πρέπει να μπει στη διαδικασία να σε κατακτήσει, τότε θα χρησιμοποιήσει το πιο ισχυρό του όπλο, που δεν είναι άλλο από το ευφυές χιούμορ του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ιδέες του. Αυτά είναι τα όπλα του, και με αυτά θα πολεμήσει, προκειμένου να κατακτήσει όχι μόνο το αντικείμενο του πόθου του αλλά τον κόσμο ολόκληρο. Ο διανοούμενος Υδροχόος θα σου μιλήσει για πράγματα που ποτέ δεν έτυχε να ακούσεις, θα σε μεταφέρει σε εποχές που σίγουρα δεν θα προλάβεις να ζήσεις. Ο εκκεντρικός τρόπος έκφρασής του, επίσης, στο ντύσιμο, στις επιλογές του στο φαγητό, στη διασκέδαση, αφού αμέσως θα κάνει αισθητή τη διαφορετικότητά του. Η κουλτούρα του ίσως το πιο ισχυρό του όπλο. Πολύ δύσκολα μπορείς να αντισταθείς σ’ αυτό το ρεύμα που κουβαλάει, και κυρίως στην επιρροή που ασκεί, μπορεί και στο ευρύτερο περιβάλλον του. Αυτό όμως που θα αγγίξει την καρδιά σου είναι τα ανθρωπιστικά του αισθήματα και η ανιδιοτελής φύση του.

ΙΧΘΥΣ

Το όνειρο. Αυτό είναι το πιο δυνατό του όπλο. Θέλεις, δεν θέλεις, θα σε βάλει μέσα στο όνειρό του, αφού αυτό κάνει σε όλη του τη ζωή. Να ψάχνει συνοδοιπόρους, ώστε με μεγαλύτερη ασφάλεια να μπορεί να διαβαίνει τον ονειρικό του κόσμο. Μπορεί από την πρώτη ακόμα συνάντηση να σου εκφράσει όλα όσα δεν άκουσες από όλους τους προηγούμενους συντρόφους, με αποτέλεσμα να αισθανθείς, έστω και για πολύ λίγο σαν τη σταχτοπούτα που μέσα σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε όλος ο κόσμος της. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και κάποιες από τις μεταφυσικές του εμπειρίες, είτε αυτές είναι πραγματικές, είτε φανταστικές, προκειμένου να σε φέρει κοντά του. Τίποτα πιο θελκτικό από τη φαντασία του Ιχθύ, της οποίας την πόρτα διάπλατα θα την ανοίξει για να σε καλωσορίσει, κυρίως μέσα στον έρωτα, και σε συνδυασμό με το σεξ.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-06-2019 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms