Πώς θα σας πει το «σ’ αγαπώ», ανάλογα με το ζώδιό του!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
22
01
2024

Πώς θα σας πει το «σ’ αγαπώ», ανάλογα με το ζώδιό του!

E-zwdia

Αυτές οι δυο μικρές, μαγικές λέξεις… «σ’ αγαπώ»… πόσα πολλά σημαίνουν! Ο καθένας λαχταρά να τις ακούσει από το πρόσωπο που είναι ερωτευμένος. Είναι χωρίς αμφιβολία τα πιο σημαντικά λόγια που θα πείτε και θα ακούσετε. Ωστόσο, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να πείτε «σ’ αγαπώ» στο σύντροφό σας σε καθημερινή βάση. Ενώ αυτές οι δυο λέξεις έχουν τόσο βαθύ νόημα, οι άνθρωποι μερικές φορές ξεχνάμε ότι οι πράξεις μας μπορεί να εκφράζουν αυτό το συναίσθημα ακόμη πιο δυνατά απ’ ό,τι τα λόγια.

Θυμηθείτε τον χρυσό κανόνα: «Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λέξεις». Αυτό μπορεί να γίνει με τόσο πολλούς δημιουργικούς, μοναδικούς και ρομαντικούς τρόπους και όχι μόνο θα κάνει το σύντροφό σας να αισθανθεί αγάπη, αλλά θα αυξήσει την οικειότητα μεταξύ σας και θα ενισχύσει το δεσμό σας.

 

Διαβάστε το ζώδιο του αγαπημένου σας προσώπου και δείτε αν είναι έτοιμος να σας πει το «σ’ αγαπώ». Πώς θα σας το πει, πώς θα σας το εκδηλώσει;

 

Κριός: Κατηγορηματικά

Θα έρθει δίπλα σας για να σας πει… ό,τι θέλετε, μπορεί και να παίξει παιχνίδια, αν χρειαστεί. Θέλει θηλυκότητα στη γυναίκα, αν είναι άντρας, και αρρενωπότητα στον άντρα, αν είναι γυναίκα. Θα σας πει: «Θα σε αφήσω να κερδίσεις, όχι ότι το χρειάζεσαι, αλλά μόνο αν έχεις κατακτήσει την καρδιά μου…»

Ταύρος: Αισθησιακά

Ικανοποιήστε όλες τις αισθήσεις του και θα σας ερωτευτεί! Όταν έχει όλα αυτά που θέλει, θα το δείτε στα μάτια του, θα λάμπει και θα καταλάβετε ότι η παρουσία σας είναι κάτι το ιδιαίτερο. Ίσως ακόμα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε κτήμα του, είστε δικός/ή του. Θα σας πει: «Είσαι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου».

Δίδυμοι: Παιχνιδιάρικα

Επειδή γνωρίζει πολλά θέματα, αυτό είναι αρκετό για να γίνει ομιλητικός μέχρι να σας οδηγήσει σε μια συναρπαστική, ερωτική πανδαισία… Οι πνευματώδεις απαντήσεις σας δε θα μπορέσουν να τον κάνουν να σας αντισταθεί. Θα σας πει: «Θα μπορούσαμε να μιλάμε για ώρες μαζί…»

Καρκίνος: Συναισθηματικά

Θα σας το πει με ηρεμία, σε μια χαλαρή κατάσταση πλήρους εμπιστοσύνης και διαφάνειας. Αφού σας έχει προσφέρει όλες τις ανέσεις, φροντίδα και τρυφερότητα, θα σας μιλήσει για την αγάπη του. Θα σας πει: «Ανυπομονώ να σου προσφέρω, γιατί μου δίνεις χαρά και ευτυχία». 

Λέων: Μεγαλοπρεπώς

Αισθάνεται μάλλον σοκαρισμένος και θα εφεύρει τον πιο διασκεδαστικό, χαρούμενο τρόπο. Η ανάγκη του να πάρει επιβεβαίωση, τον κάνει να δημιουργήσει μερικά πραγματικά συναρπαστικά σενάρια. Θα σας πει: «Θα οικοδομήσουμε μαζί κάτι μοναδικό και ιερό. Ελπίζω να είμαι αρκετά καλός για ένα θαυμάσιο πρόσωπο όπως εσύ».

Παρθένος: Κατανοητά

Επειδή η ζωή της είναι σε τάξη και σκέφτεται πολύ, θα μιλήσει αφού προηγουμένως έχει σκεφτεί πρακτικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε την αγάπη σας και να δείξετε ότι χαίρεστε μόνο και μόνο από το γεγονός που είστε μαζί. Θα σας πει: «Προσπαθώ για το καλύτερο για τη σχέση μας επειδή είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε μαζί για πολύ καιρό, ίσως για μια ζωή…»

Ζυγός: Έμμεσα

Του παίρνει αρκετό χρόνο πριν αποφασίσει να δείξει την αγάπη του. Μπορεί τα λόγια του να λένε άλλα, ενώ τα μάτια του να μιλούν διαφορετικά. Εκείνο που αναζητά είναι απλά να του δείξετε ότι νοιάζεστε γι’ αυτόν. Θα σας πει: «Μπορούμε να μοιραστούμε μαζί τη ζωή». 

Σκορπιός: Μυστηριωδώς

Είναι δυνατός και θα μιλήσει με υπονοούμενα, αποφεύγοντας την άμεση συνομιλία. Στη συνέχεια, θα αρνηθεί να απαντήσει στην ερώτηση που του κάνετε. Ακόμα και αν γνωρίζεστε καιρό, να είστε βέβαιοι ότι θα κρατήσει κάποια απόσταση. Θα σας πει: «Μου έχεις γίνει εμμονή, το ξέρεις αυτό»;

Τοξότης: Με σιγουριά

Θέλει το χρόνο του για να βεβαιωθεί για τα συναισθήματά του και ότι έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Όταν νιώσει ασφαλής και αισθανθεί ελεύθερος, θα αφήσει την καρδιά του να μιλήσει. Θα σας πει: «Θα σ’ αφήσω να φύγεις, αν νιώσω ότι δε σε έχω κερδίσει, αλλά ελπίζω ότι αυτό δε θα συμβεί…»

Αιγόκερως: Αξιοπρεπώς

Από την μια πλευρά μπορεί να σας επαινεί και την επόμενη να τονίζει τις αδυναμίες σας. Μη του δείχνετε την αμέριστη προσοχή σας, αγνοήστε τον για λίγο. Δεν ξέρετε τι έρχεται στη συνέχεια, θα αγαπήσει τη γλυκιά προσμονή… Θα σας πει: «Είσαι η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή μου».

Υδροχόος: Απρόβλεπτα

Βλέπει τον εαυτό του ως μέρος της ανθρώπινης οικογένειας, όπου μπορεί να προσφέρει αγάπη σε όλους. Όταν νιώσει ότι είναι ελεύθερος στη σχέση σας, θα σας διασκεδάσει και αναπάντεχα θα σας μιλήσει για την αγάπη του. Θα σας πει: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από κοινού».

Ιχθύς: Στοργικά

Μερικές φορές η βόλτα χέρι-χέρι στη θάλασσα ή κάτω από το φως του φεγγαριού, έχει κατευναστικά αποτελέσματα. Δείξτε του στοργή και τρυφερότητα και είναι αυτό ακριβώς που θέλει να νιώσει. Θα σας εκδηλωθεί σίγουρα. Θα σας πει: «Σε έχω δει στα όνειρά μου και η διαίσθησή μου με κατεύθυνε σε σένα».

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-01-2024 14:15
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ