Πως μπορείτε να μιλήσετε στη «γλώσσα» του αγαπημένου σας ανάλογα με το ζώδιό του;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 23
04
12
2017

Πως μπορείτε να μιλήσετε στη «γλώσσα» του αγαπημένου σας ανάλογα με το ζώδιό του;

E-zwdia

Για μια αποτελεσματική επικοινωνία, δεν είναι μόνο αυτά που λέμε και πως τα λέμε, αλλά και η γλώσσα του σώματος, που απ’ ό, τι έχει αποδειχτεί, σε μια άμεση επικοινωνία με κάποιον, κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την αλληλοκατανόηση -ή μη- των δύο πλευρών.

 

Πως μπορείτε να μιλήσετε στη  «γλώσσα» του προσώπου που σας ενδιαφέρει;ΚΡΙΟΣ

Κάντε τον να γελάσει και να νιώσει ξέγνοιαστα και δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή του, καθώς και να πάρετε αυτό που ζητάτε! Ως μεγάλο παιδί, ο Κριός δεν μπορεί τις πολύ σοβαροφανείς συζητήσεις. Θα βαρεθεί και θα πάψει να έχει εστιασμένη την προσοχή πάνω σας και, κυρίως, σε αυτά που του λέτε. Η αισιόδοξη και παιχνιδιάρα οπτική που έχει απέναντι στη ζωή, δεν του επιτρέπει να προβληματίζεται για πολύ. Θέλει, αν είναι δυνατόν, έτοιμες λύσεις και κυρίως από τον άνθρωπο που τον ενδιαφέρει. Ένα δυναμικό άτομο δίπλα του που δείχνει πρωτοβουλίες και δεν τα περιμένει όλα έτοιμα από εκείνον, το σέβεται, το εκτιμά και κυρίως… του αφιερώνει την ψυχή του!

ΤΑΥΡΟΣ

Μια διαφωνία ή μια παρεξήγηση με έναν Ταύρο δεν είναι απλή κατάσταση. Για να μπορέσετε να τον κάνετε και πάλι να σας ακούσει, χρειάζεται αρκετή διπλωματία από μέρους σας. Κι ενώ σαν άνθρωπος, δεν δείχνει ότι είναι από αυτούς που του αρέσουν τα… «νιαουρίσματα», σε μια τέτοια κατάσταση, δεν θα έβλαπτε να αλλάξετε λίγο την τακτική σας. Μια γλυκιά κουβέντα, ένα χάδι και μια τακτική υποχώρησης… δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Κι επειδή, μια καλή αρχή είναι το ήμισυ που παντός, ξεκινήστε καλύτερα με το «αγάπη μου, έχεις δίκιο και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά…». Αυτό είναι του τραβήξατε την προσοχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε μαζί του, αρκεί να τον εκπλήξετε με τον τρόπο που θα του το παρουσιάσετε. Αυτό όμως που θα γείρει τη ζυγαριά πραγματικά υπέρ σας, είναι οι λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε. Ο Δίδυμος, ως κατ’ εξοχήν επικοινωνιακό ζώδιο, ερωτεύεται τις λέξεις, στην πραγματικότητα, ακόμη κι αν η δική σας οπτική είναι διαφορετική από τη δική του, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας δώσει προσοχή, αν ο λόγος σας μαγεύει και έχετε επιχειρήματα για να στηρίξετε αυτό που ζητάτε. Εκτιμά και σέβεται τους έξυπνους ανθρώπους και επειδή δεν είναι αγύριστο κεφάλι, αν κάποιος του τραβήξει την προσοχή, υπάρχει μεγάλη περίπτωση τελικά να τον πείσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το μαλακό! Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Μην περιμένετε με την πρώτη να περνά πάντα το δικό σας. Είπαμε, είναι τρυφερός, ρομαντικός, με κατανόηση για το σύντροφό του… αλλά όλα έχουν και τα όριά τους. Και ένας Καρκίνος, αν και σε ξεγελά στην αρχή με το γλυκό του παρουσιαστικό και τον τρόπο που εκφράζεται, είναι αρκετά αγύριστο κεφάλι, όταν δεν θέλει κάτι. Στην περίπτωσή του, όσο πιο διπλωματικά το χειριστείτε, τόσο καλύτερα για σας. Εκφραστείτε με γλυκό και τρυφερό τρόπο και δώστε του να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι για εσάς να βρείτε μια κοινή λύση σε αυτό που σας απασχολεί. Αφήνοντάς του, ταυτόχρονα, πάντα κάποιο περιθώριο …διαπραγμάτευσης!

ΛΕΩΝ

 Όχι γκρίνιες, όχι μούτρα, όχι κρεβατομουρμούρες, όχι επιπλήξεις…. Αποφύγετε όποια αρνητική διάθεση έχετε και προσπαθήστε να επικοινωνήσετε μαζί του «γενναιόδωρα» και ειλικρινά. Βασικά, ακολουθήστε το παράδειγμά του. Ένας Λέων, δεν θα βάλει σχεδόν ποτέ τις φωνές, το θεωρεί απόλυτα φυσικό ότι θα εισακουστεί σε αυτά που λέει. Δεν θέλει να γίνεται άδικος και οπωσδήποτε θα κάτσει να σας ακούσει, αρκεί να τον προσεγγίσετε με τον σωστό τρόπο. Πρώτα απ’ όλα, κάντε τον να καταλάβει πόσο σημαντική είναι για σας και η δική του άποψη. Στη συνέχεια, πόσο πραγματικά ευτυχισμένη θα σας έκανε αν τελικά τον είχατε σύμμαχο σε αυτό που ζητάτε… Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σας ακούσει και ταυτόχρονα, να γίνει «χαλί στα πόδια σας», προκειμένου να σας ευχαριστήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος αρχικά δείχνει αρκετά συγκρατημένος και είναι σχετικά πολύ εύκολο να «ψαρώσεις» μπροστά του. Χρειάζεται τακτ και διπλωματία στην προσέγγιση μαζί του και παρατηρώντας καλά τη γλώσσα του σώματός του, ώστε να είστε έτοιμη ανά πάσα στιγμή να καταλάβετε πότε ξεπεράσατε κάποια αυστηρά προσωπικά του όρια. Γενικά, αν κάτι τον έχει δυσαρεστήσει, θέλει το χρόνο του για να το διαχειριστεί. Οπότε, το μόνο που μένει να κάνετε, είναι να του δώσετε το χρόνο που ζητάει αλλά φροντίστε, ωστόσο, να έχετε παραθέσει και τα δικά σας επιχειρήματα με τρόπο έντιμο, ξεκάθαρο και χωρίς πολλές φιοριτούρες. Ακόμη κι αν κάνει πως δεν σας προσέχει, μην ξεγελιέστε, τα έχει ακούσει όλα αλλά είπαμε… θέλει το χρόνο του για να διαχειριστεί όλα τα δεδομένα.

ΖΥΓΟΣ

Με έναν Ζυγό, μπορείτε να μιλήσετε για όλα. Αρκεί να είστε όσο πιο ζεστή και άμεση γίνεται στην επικοινωνία μαζί του. Καλό είναι, βέβαια, να μην επαναλαμβάνεστε κάθε τρεις και λίγο για το ίδιο θέμα. Βαριέται εύκολα και χάνει τον εστιασμό της προσοχής του σε σας. Δεν μπορεί για πολύ να ασχολείται με δύσκολα θέματα κι έχει την τάση να διανθίζει τη συζήτηση, όσο σοβαρή κι αν είναι, με κάποια δόση χιούμορ, ώστε να ελαφρύνει λίγο το κλίμα. Μην τον παρεξηγήσετε αλλά αντίθετα, ακολουθήστε το παράδειγμά του. Θα δείτε τότε πως όλα ξαφνικά θα γίνουν πιο εύκολα και για τους δυο σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δύσκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει τι σκέφτεται πίσω από αυτό το βαθύ βλέμμα, ένας Σκορπιός. Κι ενώ εσείς του μιλάτε για ώρα, εκείνος μπορεί απλά να σας παρακολουθεί χωρίς να λέει πολλά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεται και πολλά. Όσο εσείς του μιλάτε, εκείνος έχει κάνει όλους τους πιθανούς συσχετισμούς και έχει ήδη καταλήξει σε πάνω από ένα τουλάχιστον συμπεράσματα. Για να τον καταφέρετε να ανοιχτεί, πάρτε βαθιά ανάσα και μιλήστε του απόλυτα ειλικρινά και από τα βάθη της καρδιάς σας. Ξέρω, κάποιες φορές δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, θα κερδίσετε και την εμπιστοσύνη του. Ακριβώς γιατί ξέρει να εκτιμά και να σέβεται το θάρρος που χρειάζεται κάποιος για να ξεγυμνώσει την ψυχή του!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για να καταφέρετε να κεντρίσετε το ενδιαφέρον ενός Τοξότη και να μην πάψει σύντομα να σας προσέχει στο τι του λέτε, φροντίστε να είστε όσο πιο σύντομη και μεστή γίνεται, στην επικοινωνία μαζί του. Αποφύγετε βαρύγδουπες εκφράσεις ή ακόμη χειρότερα, την γκρίνια. Όσο σοβαρό και αν είναι ένα θέμα, προτιμά να το συζητήσει με έναν ανάλαφρο τρόπο και -γιατί όχι- με κάποια δόση χιούμορ. Μην τον παρεξηγείτε, δεν είναι ότι δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που του λέτε, απλώς έτσι καταφέρνει και παραμένει νηφάλιος και μπορεί να εκτιμήσει καλύτερα τα γεγονότα και να πάρει όσο το δυνατόν μια πιο ψύχραιμη απόφαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Right to the point! Κατ’ ευθείαν στο ψητό. Λίγα λόγια και σταράτα. Τσαχπινιές και νιαουρίσματα δεν περνάνε. Όσο πιο λιτός και άμεσος ο λόγος σας, τόσο περισσότερο αποτελεσματικός θα είναι. Βαριέται τις σάλτσες και τα γύρω-γύρω. Όταν κάτι σας απασχολεί, καλύτερα να το συζητήσετε άμεσα μαζί του και σε ήρεμο αλλά κυρίως ψύχραιμο κλίμα, να καθίσετε να συζητήσετε και να βρείτε μια λύση από κοινού. Προτιμά τις στοχευμένες συζητήσεις και όχι τις άσκοπες του στυλ «έτσι κουβέντα να κάνουμε». Ο χρόνος είναι πάντα πολύτιμος για εκείνον, οπότε όταν κάνει κάτι, θέλει τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο και να πρόκειται για κάποιον λόγο πολύ σοβαρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος είναι πάντα ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Αρκεί, βέβαια, να νιώθει ότι δεν γίνεται με τρόπο «δήθεν» αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια. Δεν αντέχει τις παγιωμένες αντιλήψεις κάποιων ανθρώπων και τους ξερόλες. Προτιμά να βαδίζει σε άγνωστο έδαφος παρά να ξέρει εκ των προτέρων πως έχετε ήδη βγάλει την ετυμηγορία σας. Ακόμη κι αν το θέμα που συζητάτε μαζί του δεν είναι και το πιο εύκολο για εκείνον, αν νιώθει ότι είστε απόλυτα ειλικρινείς μαζί του, δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγει. Μπορεί να κάνει πραγματικά στην άκρη τα προσωπικά του συναισθήματα και να σας ακούσει με απόλυτη προσοχή και ειλικρινή διάθεση να σας βοηθήσει.

ΙΧΘΥΣ

Μη διανοηθείτε να «δώσετε γροθιά στο μαχαίρι» μαζί του. Αν πάτε σε κατά μέτωπο επίθεση, το έχετε ήδη χάσει το παιχνίδι. Ένα Ιχθύς θέλει γλυκό τρόπο προσέγγισης και όσο το δυνατόν γίνεται, πιο διπλωματικό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, φροντίστε να του τονίζετε, όποτε μπορείτε, το πόσο σέβεστε τη δική του άποψη και τα συναισθήματά του και, ταυτόχρονα, προσπαθήστε να παραθέσετε και τη δική σας άποψη ως συνδυαστική με τη δική του. Επίσης, φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, αν αρχίσει να σας μιλάει με τρόπο που νομίζετε ότι συζητά για άλλο θέμα από αυτό που ξεκινήσατε, κάντε λίγο υπομονή και στο τέλος… θα καταλάβετε που το πάει!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2017 13:15
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta