Ρεβάνς. Η πολυπόθητη στιγμή για τους ταλαιπωρημένους της αγάπης.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
23
05
2019

Ρεβάνς. Η πολυπόθητη στιγμή για τους ταλαιπωρημένους της αγάπης.

Λίλα Δασκαλάκη

Ρεβάνς. Είναι αυτή η στιγμή που έρχεται να φέρει τη δικαίωση σε όσους δεν είχαν τη δύναμη να δώσουν ένα τέλος σε μια ταλαιπωρία, -μπορεί και χρόνων-, αφού εγκλωβίστηκαν στα γρανάζια της αγάπης, επιτρέποντας στον εαυτό τους να περάσει από πολύ έντονες ψυχοφθόρες διαδικασίες, περιμένοντας μήπως και κάτι αλλάξει. Κάτι που θα κάνει τα πράγματα να εξελιχθούν διαφορετικά, παίρνοντας την ανταπόκριση που ζητούν: Να ακούσουν το σ’ αγαπώ που δεν άκουσαν, την πρόταση γάμου που δεν ήρθε ποτέ, θρηνώντας το χρόνο που χάθηκε, μέσα από αισθήματα αδικίας και ματαιότητας, για τη λάθος επένδυση πάνω στο πρόσωπο που στην τελική αποδείχθηκε ανάξιο των περιστάσεων.

 

Με ποιο τρόπο παίρνουν τη ρεβάνς στην αγάπη τα ζώδια;

 

Όλα αυτά, βέβαια, έρχονται ετεροχρονισμένα σαν αλήθεια να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, που μέχρι πρότινος ήταν θολό, αφού ο έρωτας είναι τυφλός. Δε βλέπει, δεν ακούει, παρά μόνο αυτά που εσύ ο ίδιος θέλεις, μέσα από τις δικές σου προβολές και άρρηκτα συνδεδεμένες με τις δικές σου στερητικές καταγραφές. Το τέλος είναι αυτό που τρομάζει περισσότερο, και ειδικότερα εκείνον που από την αρχή ακόμα της σχέσης είναι διατεθειμένος  να τα δώσει όλα. Ο θυμός, σαν κινητήριος δύναμη, είναι αυτός που σε οπλίζει με την υπομονή που χρειάζεσαι, για να φτάσεις σ’  αυτήν την πολυπόθητη στιγμή. Μία και μόνο στιγμή είναι αρκετή για να πάρεις πίσω όλα όσα έδωσες, μέσα από την επιβεβαίωση, που τις περισσότερες φορές έρχεται ετεροχρονισμένα. 

Τα ζώδια του νερού είναι αυτά που συνήθως δίνουν τη ρεβάνς, αφού την περιμένουν ίσως και από τον πρώτο ακόμα καιρό της σχέσης. Μέσα από τη δεκτικότητα που τα χαρακτηρίζει, στρέφουν προς τα μέσα τα όποια αρνητικά συναισθήματα και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, με τρόπο θεαματικό πολλές φορές, να πάρουν το «αίμα τους πίσω». Τα ζώδια της γης, επίσης, έχουν την υπομονή να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή, σίγουρα, όμως, ο τρόπος θα είναι εντελώς διαφορετικός.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει πολύ για να δώσει τη ρεβάνς. Ή μπορεί καν να μην τον απασχολήσει αυτού του είδους η ικανοποίηση, αφού, φεύγοντας από τη σχέση, έχει αφήσει πίσω του ακόμα και στιγμές που πλήγωσαν θανάσιμα το ισχυρό του εγώ. Εκτός και εάν έρθει αντιμέτωπος με προκλητική συμπεριφορά, τέτοια ώστε να του βγάλει από μέσα του το ανώριμο, και ενίοτε επικίνδυνο παιδί που κρύβει μέσα του. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ανατροπή, παραβιάζοντας ακόμα και προσωπικά απόρρητα, προκειμένου να βάλει την τελεία. Και σίγουρα θα υπάρχει και μία παύλα από δίπλα. Παρότι είναι αυτός που έχει τον πρώτο, όχι όμως τον τελευταίο λόγο στη σχέση, τη ρεβάνς του, (και αν αποφασίσει να τη δώσει) θα την θυμάστε για πολύ καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Συνήθως, τη ρεβάνς την δίνει αυτός που θα μπει με το περισσότερο πάθος στη σχέση. Ο κακομαθημένος και νάρκισσος  Ταύρος δύσκολα θα επιτρέψει στον εαυτό του να πέσει θύμα του έρωτα, τόσο ώστε να περιμένει την πολυπόθητη στιγμή της εκδίκησης. Θα επιβεβαιωθεί με τον τρόπο που έχει ανάγκη, θωρακίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθησή του. Σε περίπτωση, όμως, που βρέθηκε εκείνος στη θέση του παρατημένου, και μάλιστα ο/η σύντροφος τον αντικατέστησε, ενώ ήταν ακόμα στη σχέση, τότε σίγουρα θα αναζητήσει τρόπους να πάρει τη ρεβάνς από το απέναντί του ζώδιο το Σκορπιό. Και η πρώτη συμβουλή: η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Όντας όμως καλοφαγάς, το πιο πιθανό είναι να απαξιώσει το πιάτο, αφού έχει έναν μοναδικό τρόπο και ο ίδιος να παγώνει τα συναισθήματά του…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ζεστό-ζεστό θέλει να το φάει το πιάτο της εκδίκησης ο αιώνιος έφηβος του ζωδιακού, στην περίπτωση που έτσι ξαφνικά βρέθηκε μόνος και προδομένος, ακόμα και αν το  καμπανάκι ξεκίνησε χρόνια πριν από τον/τη σύντροφο να σημαίνει. Μην έχοντας μάθει να αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, ακόμα και σκηνή όλως τυχαίας συνάντησης μπορεί να επινοήσει, (συνοδευόμενος εννοείται) μόνο και μόνο για να προκαλέσει και να αποκαταστήσει τον πληγωμένο του εγωισμό. Δεν αποκλείεται, όμως, μέσα από την ικανότητα της πειθούς που διαθέτει, και σε συνδυασμό με την απαξιωτική του συμπεριφορά, να φέρει τον/τη σύντροφο στο σημείο να παρακαλάει και από τη θέση του θύματος να ξαναβρεθεί στην πιο αγαπημένη του θέση, σε αυτήν του θύτη. Αυτή είναι η μεγάλη στιγμή για έναν Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα σενάρια για έναν Καρκίνο αρχίζουν από τον πρώτο καιρό ακόμα της σχέσης. Αφού πολύ εύκολα θα ψάχνει για τις αφορμές που χρειάζεται, προκειμένου να νιώθει συνεχώς την απειλή της εγκατάλειψης και της  προδοσίας. Μέσα από τη πλούσια φαντασία που διαθέτει, βλέπει σκηνές κινηματογραφικές να διαδραματίζονται στη ζωή του, με τον εαυτό του σε πλεονεκτική θέση, σε αντίθεση με τον/τη σύντροφο, που μετά το χωρισμό όλα θα του πηγαίνουν απ’ το κακό στο χειρότερο. Κάποια στιγμή, όμως, θα έρθει και η ίδια η πραγματικότητα να τον δικαιώσει, ακούγοντας πιθανόν τον/ την ίδιο/α σύντροφο να του εκμυστηρεύεται πως ποτέ ξανά και κανείς δεν κατάφερε να του δημιουργήσει τα ίδια συναισθήματα. Θα την πάρει τη ρεβάνς ο Καρκίνος. Ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένει μέχρι τα βαθιά γεράματα.

ΛΕΩΝ

Τη ρεβάνς θα την αποζητά, ακόμα κι αν έφυγε πρώτος από τη σχέση, ακόμα και αν στα πρακτικά έχει καταγραφεί ως αυτός που έφυγε με το κεφάλι ψηλά. Δεν του φτάνει όμως αυτό. Θέλει να ζήσει και  μετέπειτα σκηνές. Ή ακόμα και μία να είναι αρκετή. Φτάνει μόνο να έχει φροντίσει ο σκηνοθέτης που λέγεται ζωή να τις δημιουργήσει όσο το δυνατόν πιο μοιραίες. Η αντιπροσωπευτικότερη ίσως για έναν Λέοντα σκηνή είναι να συναντήσει το άλλοτε πάθος του, συνοδευόμενο από σύντροφο, που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να συγκριθεί με την δική του παρουσία, που ειδικά εκείνη την ημέρα φρόντισε η μοίρα να μην περνάει απαρατήρητη. Η στιγμή όμως της αληθινής δικαίωσης θα είναι όταν η ίδια η ιστορία θα αποδείξει ότι η παρουσία του κρίθηκε καθοριστική για τη ζωή του τέως και, το πιο πιθανό, μετανιωμένου συντρόφου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ψιλά γράμματα αυτά για έναν Παρθένο. Ανόητες ίσως και σπατάλη χρόνου τις θεωρεί όλες αυτές τις μικροπρεπείς συμπεριφορές. Όσα μπαλάκια και να του …πετάξεις, κανένα δε θα πιάσει. Αυτό είναι και το μεγάλο το όπλο. Υπερ-όπλο θα το χαρακτηρίζαμε, αφού μπορεί και να σε εξοντώσει ηθικά. Παρότι μέσα του μπορεί να υποφέρει και να διψάει για εκδίκηση, κανείς όμως δεν πρόκειται να καταλάβει το παραμικρό, αφού όταν συμβαίνουν, ο ίδιος δε βρίσκεται εκεί. Υπεκφεύγει της αλήθειας του. Το καλό και δοτικό παιδί σίγουρα θα έρθει η στιγμή που θα εισπράξει την επιβεβαίωσή του, ακόμα και αν αυτό μπορεί να σημαίνει την ανάγκη του συντρόφου να επανέλθει στη σχέση. Θα μπορούσε αυτό να συμβεί, χωρίς όμως ο μετριοπαθής του ζωδιακού να το εισπράξει ως νίκη. Φτάνει μόνο να μην έχει προηγηθεί απιστία. Σε αυτήν την περίπτωση, οι πόρτες θα παραμείνουν για πάντα ερμητικά κλειστές.

ΖΥΓΟΣ

Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ίσως ζώδιο, ξέρει πολύ καλά τι θα  πει ρεβάνς. Και μέσα από εκείνον το μαθαίνουν και οι άλλοι και εννοείται αυτοί που εμπλέκονται μαζί του συναισθηματικά. Και ειδικά ο σύζυγος, που έτσι ξαφνικά ένα ωραίο πρωί θα δει την ντουλάπα άδεια. Το μεγάλο όπλο για τον ίδιο, η υπομονή, είναι αυτό που την κατάλληλη στιγμή θα τον οπλίσει με το θράσος να ανακοινώσει ότι εδώ και αρκετό καιρό: «βρίσκομαι αλλού και αποφάσισα με αυτόν τον άλλο/η να φύγω». Ανέχτηκε πολλά όμως ο Ζυγός. Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε. Τα συναισθήματά του, όμως, δεν είναι συναισθήματα εκδίκησης. Απλά, όταν φτάσει στα όρια, και αφού έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης, θεωρεί ως το πιο φυσιολογικό να κάνει το καθήκον προς τον εαυτό του, ακόμα και να αφήσει άλλους να τα βγάλουν πέρα με τα καθήκοντα που άφησε στη μέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γι’ αυτή τη στιγμή ζει ένας Σκορπιός, ακόμα και αν θα χρειαστεί να περιμένει χρόνια. Εάν και εφ’ όσον βέβαια δεν ανταποκρίθηκε ο σύντροφος με τον τρόπο που η παθιασμένη ιδιοσυγκρασία του Σκορπιού υπαγορεύει. Στην περίπτωση που το τέλος της σχέσης σημάνει και απόρριψη γι’ αυτόν ή εξαπάτηση (ό, τι χειρότερο), τότε δεν υπάρχει περίπτωση, κάποια στιγμή, να μην τον βρείτε μπροστά σας. Ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσει όλα αυτά που τον έκαναν να βάλει βαθιά το μαχαίρι στην πληγή, που δεν πρόκειται να κλείσει, μέχρι να έρθει η στιγμή της δικαίωσης. Και τι σημαίνει αυτό για έναν Σκορπιό; Να σε ακούσει, κάποια στιγμή, να του λες ότι αυτά που έζησες μαζί του δεν πρόκειται να τα ξαναζήσεις, να τον παρακαλάς να γυρίσει ή να τον ξανασυναντήσεις, μετά από καιρό, αναγεννημένο και ευτυχισμένο σε άλλη σχέση και εσύ να κυνηγάς σαν φάντασμα την ευτυχία, που όμως δεν πρόκειται ποτέ να την βρεις μακριά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο-πολύ αδιάφορο τον αφήνουν όλα αυτά περί εκδίκησης έναν Τοξότη. Με κάθε τρόπο, προσπαθεί να πάρει το περισσότερο που μπορείς να του δώσεις, δίνοντας και σ’ εσένα όμως μεγάλο μερίδιο από όλα του τα καλά, φτάνει μόνο να σεβαστείς τα αυτονόητα γι’ αυτόν, όπως για παράδειγμα την ανάγκη του να αισθάνεται ελεύθερος. Η δυσκολία του, όμως, να κάνει την υπέρβαση, όταν κληθεί, προκειμένου η σχέση να πάει παραπέρα, συνήθως τον βάζει στη θέση που πρώτος θα ακούσει το αντίο. Η αγάπη του όμως για τη ζωή και η θετική του προδιάθεση απέναντι στους ανθρώπους του απαγορεύουν να τρέφεται με αισθήματα εκδίκησης και μνησικακίας. Και μάλιστα, θα χαρεί πολύ, όταν ακούσει το οτιδήποτε ευχάριστο που σας αφορά, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ καλά μέσα σε μία άλλη σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά υπεράνω θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε έναν Αιγόκερω, ακόμα και αν ο/η σύντροφος αποδείχθηκε πολύ κατώτερος/η των προσδοκιών του. Σίγουρα, θα δυσκολευτεί να αποδεχθεί την όποια απόρριψη και βέβαια τη στιγμή που θα του ομολογήσετε την επιθυμία σας να φύγετε από τη σχέση. Θα λυπηθεί, θα θρηνήσει, θα κάνει τα πάντα για να σας απομυθοποιήσει, όλα αυτά όμως έχουν ένα deadline. Από εκεί και μετά, μπορεί και να περάσετε στην προσωπική του ιστορία, σαν να μην υπήρξατε ποτέ. Την περιμένει όμως τη ρεβάνς. Περιμένει τη στιγμή που θα σας αποδείξει, μέσα από τον τρόπο που κατάφερε να καταξιωθεί επαγγελματικά, ότι εσείς χάσατε που τον αφήσατε να φύγει από τη ζωή σας. Και αυτό, σίγουρα, έχει μεγάλη δόση αλήθειας, έτσι όπως η ιστορία θα το κρίνει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι είναι σε θέση, εκ των προτέρων, να γνωρίζει τις αιτίες του χωρισμού και δε φοβάται να έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια, θα χρειαστεί αρκετό χρόνο, για να μπορέσει να αναπληρώσει το κενό που του άφησε η απουσία του/της συντρόφου. Σε περίπτωση, όμως, που η απόφαση δεν ήταν δική του, θα πρέπει να περάσει από πολλές και έντονες εσωτερικές διεργασίες, προκειμένου να εντάξει στη ζωή του τη νέα πραγματικότητα. Ο Υδροχόος, όμως, ανήκει στη ζωδιακή εκείνη κατηγορία, που έχει έναν μοναδικό τρόπο να μετουσιώνει τις σχέσεις, τις φιλικές και ερωτικές, και το αντίθετο, προκειμένου το πρόσωπο με το οποίο βίωσε σημαντικές στιγμές, να μπορεί να κατέχει και πάλι θέση στη ζωή του. Ακόμα όμως και να μη συμβεί αυτό, δεν είναι διατεθειμένος να ζει με την προσμονή της εκδίκησης. Σπατάλη ενέργειας και χάσιμο πολύτιμης φαιά ουσίας θα σήμαινε κάτι τέτοιο για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Το γεγονός της στιγμής που θα πάρει τη ρεβάνς θα το εντάξει μέσα στα όνειρά του. Δεν αποκλείεται, για πολύ καιρό μετά το χωρισμό, να ξυπνάει και να κοιμάται με αυτήν την προσμονή. Η αυτολύπηση που θα τον διακατέχει, ως απόρροια της προδοσίας, και σε συνδυασμό με  τον ψαρίσιο του εγωισμό, να  του δημιουργούν το καύσιμο που χρειάζεται, ώστε να μπορεί να συντηρεί την επιθυμία, αυτήν που τον βάζει να βρίσκεται στη θέση του εκδικητή και να παίρνει την πολυπόθητη ρεβάνς. Ένα από τα καλύτερα σενάρια που θα μπορούσε να γράψει με τη φαντασία του θα ήταν τυχαία σ’ ένα ταξίδι να γίνει η μοιραία συνάντηση, ώστε να αναζωπυρωθεί το πάθος, ακούγοντας βέβαια όλα όσα χρειάζεται για να τονωθεί το εγώ του, και μετά να είναι αυτός που με τρόπο θριαμβευτικό θα εγκαταλείψει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-05-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms