Όταν το φεγγάρι μιλάει στην καρδιά σου! Η Σελήνη στην αγάπη.
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 2
27
08
2019

Όταν το φεγγάρι μιλάει στην καρδιά σου! Η Σελήνη στην αγάπη.

E-zwdia

 «Νοιάζεται για μένα;»

«Θα με κάνει να αισθάνομαι συναισθηματικά ασφαλής;»

Η τοποθέτηση της Σελήνης από ζώδιο και οίκο, δηλώνει τις συναισθηματικές απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας, προκειμένου να υπάρχει διαρκής ευτυχία. Και δεδομένου ότι τα συναισθήματα είναι βασικό συστατικό στοιχείο των σχέσεων, αν οι ανάγκες της Σελήνης του κάθε ατόμου στη σχέση δε γίνουν αποδεκτές, τα άτομα καταλήγουν δυστυχισμένα και απογοητευμένα, και ως εκ τούτου μπορεί τελικά να πάψουν να είναι ερωτευμένα.

Βέβαια, όλοι οι πλανήτες και οι οίκοι στον αστρολογικό χάρτη ενός ατόμου πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη μελέτη και ανάλυση μιας ερωτικής σχέσης. Υπάρχουν επίσης και άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά τη συμβατότητα της σχέσης, όπως ο Ωροσκόπος (τα βασικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας), η Αφροδίτη (αποκαλύπτει αν έχετε κοινά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις στον τρόπο ζωής), ο Άρης (δείχνει τους παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική χημεία στη σχέση), ο Κρόνος (ο οποίος αποκαλύπτει τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει η σχέση) και αναρίθμητοι πλανητικοί σχηματισμοί. Θα πρέπει να αναλυθούν όλα τα αστρολογικά στοιχεία που επηρεάζουν τη συμβατότητα, οι αστρολογικοί χάρτες και των δύο συντρόφων, να συγκριθούν πλανήτη με πλανήτη, οίκο με οίκο, για να έχουμε μια πλήρη εικόνα.

 

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα επικεντρωθούμε στη Σελήνη και το ρόλο της, όταν είμαστε ερωτευμένοι.

 

Αν η Σελήνη σας είναι στον Κριό:

Απενεργοποιείστε συναισθηματικά από τα εξαρτημένα άτομα. Ένας σύντροφος που περιμένει πολλά από εσάς και σας περιορίζει ή σας βάζει να ακολουθήσετε μια αυστηρή ρουτίνα, θα σας κάνει να νιώσετε ότι πνίγεστε. Αντίθετα, κάποιος που ταιριάζει στο αυθόρμητο, περιπετειώδες και διασκεδαστικό πνεύμα σας, σας ταιριάζει καλύτερα. Πρέπει να σας προκαλεί πού και πού, για να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας. Έχετε μεγάλο πάθος στη ψυχή σας και ως εκ τούτου θα πρέπει να έχετε ένα σύντροφο που αντανακλά τα ισχυρά πάθη σας σε όλα τα επίπεδα: σωματικά, ψυχικά και συναισθηματικά.

Αν η Σελήνη σας είναι στον Ταύρο:

Αναζητάτε ένα ήρεμο περιβάλλον και έχετε την τάση να είστε αργοί σε πολλές εκφάνσεις της ζωής σας, μερικές φορές δε θέλετε τους έντονους ρυθμούς, τον πολύ θόρυβο και το χάος, που σας γεμίζουν με άγχος και στρες. Αν και έχετε την τάση να είστε γενικά ήρεμοι συναισθηματικά, αν ο σύντροφός σας σας αφήνει υπέρογκους λογαριασμούς ή είναι αδιάφορος απέναντί σας, θα χάσετε την ψυχραιμία σας. Δίνετε σημασία στην ομορφιά και θέλετε ένα σύντροφο που είναι ελκυστικός. Έχετε την τάση να αναζητάτε ένα παραδοσιακό και συντηρητικό άτομο για να ερωτευτείτε.

Αν η Σελήνη σας είναι στους Διδύμους:

Τα υπερβολικά συναισθήματα και οι σκηνές ζηλοτυπίας σάς κάνουν να ανησυχείτε. Προτιμάτε να είστε με κάποιον που έχει αίσθηση του χιούμορ και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα και που προτιμά να συζητά για διάφορα θέματα ορθολογιστικά, χωρίς να αναλώνεται σε συναισθηματικά δράματα. Αν κάποιος περιμένει από σας να σταματήσετε να κάνετε παρέα με το αντίθετο φύλο μόνο και μόνο για να απαλύνετε τις υποψίες του, είναι σαν να ζητάνε από μια πεταλούδα να ψαλιδίσει τα φτερά της! Έχετε πολλούς φίλους, από όλα τα κοινωνικά στρώματα και δε διστάζετε να φλερτάρετε, απλά γιατί σας αρέσει.

Αν η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο:

Είστε κτητικοί και απαιτείτε τη φροντίδα, το χρόνο και την προσοχή του συντρόφου σας. Δεν είναι ότι θέλετε να κυριαρχήσετε και να ελέγξετε τον αγαπημένο σας, απλά αισθάνεστε πιο ασφαλείς όταν ξέρετε τι κάνει. Χρειάζεστε μια σχέση περισσότερο από ό,τι τα άλλα ζώδια και γενικά αισθάνεστε ελλιπείς χωρίς σύντροφο. Τη στιγμή που θα κάνετε μια σχέση, μένετε σ’ αυτήν, ακόμη κι αν είναι προβληματική. Να αφήσετε κάποιον είναι μια τραυματική εμπειρία για σας και ως εκ τούτου μπορείτε να μείνετε σε μια σχέση καιρό, παρόλο που σας κάνει δυστυχισμένους.

Αν η Σελήνη σας είναι στον Λέοντα:

Χρειάζεστε αέρα να αναπνεύσετε και μισείτε τις επικρίσεις. Θέλετε ο σύντροφός σας να σας λέει ότι σας αγαπάει και να σας το δείχνει με πράξεις σε καθημερινή βάση, και αυτό περιλαμβάνει και τα χρήματα που ξοδεύει για σας. Κάποιος που σας κάνει να αισθάνεστε προσβεβλημένοι, σας απωθεί και φεύγετε γιατί πιστεύετε ότι σας αξίζει το καλύτερο από όλα. Αν είστε ο βασιλιάς, τότε θέλετε ο σύντροφός σας να είναι σαν μια όμορφη, κομψή πριγκίπισσα… Και αν είστε η βασίλισσα, θέλετε ο σύντροφός σας να είναι ο ιππότης σας, πάνω σε ένα άσπρο άλογο και να σας φέρει τριαντάφυλλα.

Αν η Σελήνη σας είναι στην Παρθένο:

Χωρίς αρκετή επιβεβαίωση ότι κάνετε το σύντροφό σας ευτυχισμένο, γίνεστε ανασφαλείς και αρχίζετε να αποσύρεστε συναισθηματικά από τη σχέση. Μιλώντας για συναισθήματα, δεν ανέχεστε το πολύ δράμα και τις έντονες εκδηλώσεις αγάπης, και ως εκ τούτου σας ταιριάζει καλύτερα ένας σύντροφος ο οποίος είναι ήρεμος και λογικός. Για να είμαστε δίκαιοι, ασκείτε κριτική και στον εαυτό σας όπως κάνετε και στους άλλους, αλλά εδώ είναι το παράδοξο: ενώ ασκείτε κριτική, δε σας αρέσει να τη δέχεστε.

Αν η Σελήνη σας είναι στον Ζυγό:

Είστε αληθινοί και ρομαντικοί, αγαπάτε με την καρδιά σας και αν δεν έχετε κανέναν να μοιραστείτε αυτά τα συναισθήματα, μπορεί να γίνετε μελαγχολικοί. Αυτό που επιδιώκετε σε μια σχέση, εκτός από τη συντροφικότητα και το ρομαντισμό, είναι οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε γαλήνιοι και ασφαλείς. Η επιθυμία σας να περιβάλλεστε με όμορφα πράγματα, περιλαμβάνει και το σύντροφό σας, καθώς για να μπορέσετε να ερωτευτείτε, θα πρέπει να έχετε μια ισχυρή σεξουαλική έλξη και να θεωρείτε όμορφο το σύντροφό σας.

Αν η Σελήνη σας είναι στον Σκορπιό:

Είστε ζηλιάρηδες και κτητικοί, πράγμα το οποίο απορρέει από την καχύποπτη φύση σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι κάνει ο σύντροφός σας, φαντάζεστε τα χειρότερα, έτσι πάνω απ’ όλα, θα αναζητήσετε ένα σύντροφο ο οποίος είναι αξιόπιστος και αφοσιωμένος σε σας. Θέλετε κάποιον, ο οποίος έχει μια έντονη προσωπικότητα, ένα ισχυρό μυαλό, ισχυρή θέληση και ισχυρές απόψεις, και φυσικά να μην κλονίσει ποτέ την εμπιστοσύνη σας. Θέλετε ένα βαθύ, έντονο, συναισθηματικό δεσμό με κάποιον που θα ανήκει απόλυτα σε σας, σώμα, πνεύμα και ψυχή.

Αν η Σελήνη σας είναι στον Τοξότη:

Σας έλκουν ερωτικοί σύντροφοι που ενδιαφέρονται για τη μάθηση και την πνευματική καλλιέργεια και οι οποίοι έχουν τόλμη να ρισκάρουν στη ζωή τους. Αν ο σύντροφός σας, σας προκαλεί από καιρό σε καιρό, θα σας κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό και δε σας κάνει να βαριέστε. Ένας καλλιεργημένος ή αθλητικός τύπος είναι ένα συν για σας, γιατί τότε θα έχετε πάντα κάποιον, με τον οποίο μπορείτε να συζητήσετε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας, να πάτε μαζί πολλά ταξίδια ή να κάνετε μαζί πεζοπορία και ποδηλασία.

Αν η Σελήνη σας είναι στον Αιγόκερο:

Θα αναζητήσετε κάποιο σύντροφο ο οποίος είναι αξιοπρεπής, αριστοκρατικός, αξιόπιστος, υπεύθυνος και με αυτοπειθαρχία. Δεν έχετε υπομονή για επιπόλαιες, παρορμητικές, ελεύθερες σχέσεις και σίγουρα δε θέλετε να πάτε στο σπίτι σας και να έχετε… συναισθηματικό μελόδραμα. Επίσης, επειδή έχετε μια έμφυτη απαισιοδοξία κι αυτό σας φέρνει μάλλον ζοφερές διαθέσεις, ένας σύντροφος που μπορεί να σας φτιάξει το κέφι όταν είστε μελαγχολικοί, θα εκτιμηθεί πολύ. Έχετε την υπομονή και την επιμονή για να αγωνιστείτε για τη σχέση σας.

Αν η Σελήνη σας είναι στον Υδροχόο:

Ερωτεύεστε κάποιον που είναι ενδιαφέρων, ανεξάρτητος, πολύ υπομονετικός και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει το γεγονός ότι οι σχέσεις στηρίζονται στην ελευθερία. Το τέλειο ταίρι για σας είναι κάποιος, που μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος σας. Προτιμάτε την ελευθερία σας μέσα σε μια σχέση. Η συντροφικότητα μπορεί να είναι υπέροχη για κάποια άλλα ζώδια, αλλά εσείς το αισθάνεστε σαν ασφυξία, ανεξάρτητα του πόσο πολύ σας αρέσει ο σύντροφός σας. Έλκεστε επίσης πολύ από άτομα που είναι αντισυμβατικά και βαριέστε εύκολα, γι’ αυτό πρέπει ο σύντροφός σας να είναι εφευρετικός, για να σας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον.

Αν η Σελήνη σας είναι στους Ιχθύς:

«Ο έρωτας είναι τυφλός» είναι μια φράση που μάλλον επινοήθηκε για να περιγράψει τη Σελήνη στους Ιχθύς. Γαντζώνεστε πάνω στο σύντροφό σας από την ανάγκη σας για έντονο ρομαντισμό και συναισθήματα, πράγμα το οποίο σας κάνει να αγνοείτε σημαντικά προειδοποιητικά σημάδια, έτσι μπορεί να καταλήξετε να ασχολείστε με κάποιον που δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για σας. Είστε πολύ αισθησιακοί και ερωτικοί, συναισθηματικά κάπως… εύθραυστοι, και κάποιος ο οποίος σας φωνάζει ή σας επικρίνει υπερβολικά, σας ενοχλεί σε σημείο που απλά θέλετε να ξεφύγετε από αυτήν τη σχέση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-08-2019 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms