Τα ζώδια και η σχέση τους με το συναίσθημα. Ποια το εκφράζουν και ποια έχουν την τάση να κρύβονται;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
04
12
2017

Τα ζώδια και η σχέση τους με το συναίσθημα. Ποια το εκφράζουν και ποια έχουν την τάση να κρύβονται;

E-zwdia

Το συναίσθημα έχει τη δική του γλώσσα και ο καθένας μας το εκφράζει με πολύ διαφορετικό τρόπο. Κάποιες φορές, μπορεί να νιώθουμε τα ίδια πράγματα με τον άλλον αλλά να τα εκφράζουμε με διαφορετικό τρόπο, το αποτέλεσμα είναι να μην επικοινωνούμε άμεσα και να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρανοήσεις μεταξύ μας. Ίσως να μας ωφελούσε αν κάναμε ένα βήμα πίσω από τις θέσεις μας και αποφασίζαμε για λίγο να μπούμε στη θέση του άλλου.

 

Ποια ζώδια εκφράζουν τα συναισθήματά τους και πόσο εύκολα το καθένα;


ΚΡΙΟΣ
 
Να ένας άνθρωπος που ξέρει πραγματικά να είναι γενναιόδωρος στο να εκφράζει αυτό που νιώθει! Όχι θα κάτσει να σκάσει και να χάνει το χρόνο του. Σου λέει απλά: «σε γουστάρω τρελά, σ’ αγαπώ, τι γίνεται… θα την κουνήσουμε την αχλαδιά;» Τουλάχιστον, για όσο είστε μαζί, θα ξέρετε πολύ καλά τι νιώθει κάθε στιγμή. Δεν είναι από εκείνους που μπορούν να κρύψουν αυτό που νιώθουν και κυρίως όταν αυτό τον ξεπερνά. Και ο έρωτας είναι πραγματικά η αχίλλειος πτέρνα του! Ένας Κριός ξέρει πολύ καλά τι θα πει συναισθηματική ορμή και παρόρμηση, δεν του αρέσει να το «ψειρίζει» το θέμα κι όταν νιώθει κάτι, ξέρει να το αναγνωρίζει και έχει τη δύναμη να το αντιμετωπίσει! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Εδώ είμαστε στο «αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!» Αν δεν διαθέτετε, εκ γενετής, το χάρισμα της υπομονής, τρέξτε προκαταβολικά σε κάποιον καλό ψυχαναλυτή για να γλιτώσετε τα χειρότερα... Το είπε εξάλλου και ο μεγάλος Αϊνστάιν, «ο χρόνος είναι σχετικός». Αν δεν ανήκετε, λοιπόν, σε κάποιο γήινο ζώδιο, θα έχετε να αντιμετωπίσετε το θέμα του σωστού timing μαζί του. Δεν είναι ότι φοβάται, κάθε άλλο μάλιστα. Έχει ανάγκη όμως, να το εξακριβώσει και διασταυρώσει με διάφορα προσωπικά δεδομένα προτού το εκφράσει. Είναι πολύ ρεαλιστής για να αφήσει πολλά πράγματα στην τύχη τους. Για να πάρετε όμως μικρή ανάσα ανακούφισης, αν σας διαθέτει αρκετό από τον προσωπικό του χρόνο, να ξέρετε ότι είναι καλό σημάδι! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!


ΔΙΔΥΜΟΙ

Εναλλαγές είναι η σωστή λέξη μαζί του. Στην αρχή, θα σας ανεβάσει στον 7ο ουρανό και μετά θα αρχίσει η περίοδος της κριτικής… Και μετά, πάλι ξανά στα ψηλά… κ.ο.κ! Από ψιλό κόσκινο θα σας περνά κι εσάς αλλά και αυτά που νιώθει  ο ίδιος. Εγκεφαλικός τύπος γαρ, δεν μπορεί να αφεθεί μόνο στη συναισθηματική του φύση, θέλει όλα να τα αναλύει και να τα περνάει από πλήρη ανάλυση. Όταν θα έχει τα κέφια του, όλα θα είναι μέλι-γάλα, όταν θα τον πιάνουν οι κλειστές του… βάψτε τα μαύρα! Ο μόνος τρόπος για να τον ταρακουνήσετε είναι να του γυρίσετε για λίγο την πλάτη. Αν νιώσει ότι δεν τον πιέζετε ή ότι κινδυνεύει να σας χάσει, θα τρέξει πρώτα εκείνος να σας διαβεβαιώσει για τα αισθήματά του! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει!» Όχι μόνο το εκφράζει αλλά δεν έχει και καμιά διάθεση να το κρύψει. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι αν εκφράζεται ή όχι συναισθηματικά αλλά με ποιον τρόπο κάθε φορά επιλέγει. Εδώ δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά. Η αγάπη είναι μία και δεν χωρά καμία αμφιβολία για τον τρυφερό μας Καρκίνο στο πως θα την εκφράσει. Το θέμα όμως είναι ότι περιμένει και θεωρεί αυτονόητο ότι και ο άλλος θα λειτουργήσει ανάλογα. Και αν αυτό δεν συμβεί… μαύρο φίδι που τον έφαγε! Θα αρχίσει τις γκρίνιες και τα παράπονα, τις χειριστικές του συμπεριφορές και θα αναρωτιέστε τι στο καλό δεν κάνετε σωστά και αν τελικά πραγματικά σας εγκρίνει. Το «παν μέτρον άριστον», σίγουρα δεν γράφτηκε για εκείνον! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Λέων, ο επιλεκτικός! Το θέμα δεν είναι αν εκφράζεται ή όχι συναισθηματικά, αλλά το σε ποιους και πότε, εκείνος επιλέγει. Αν ανήκετε λοιπόν στους εκλεκτούς, σας περιμένουν μεγάλα μεγαλεία. Θα δείτε το λιοντάρι να μεταμορφώνεται σε ναζιάρα γατούλα στα πόδια σας. Δεν θα βαρεθεί ποτέ να σας λέει «σ’ αγαπώ» και να σας δείχνει το θαυμασμό του σε κάθε περίπτωση. Μην κάνετε το λάθος όμως να τον υποτιμήσετε ποτέ, αν υποψιαστεί ότι κάτι δεν πάει καλά και χάσει την εμπιστοσύνη του σε σας, μην περιμένετε ότι θα σας το πει ξεκάθαρα, απλά θα αρχίσει να σας αγνοεί. Κι όταν εκείνος αποφασίσει να σας αγνοήσει… πιστέψτε με, θα θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Για τον Παρθένο, το να δώσει διέξοδο έκφρασης της συναισθηματικής του φόρτισης, καταντά χάσιμο χρόνου. Πρώτον, γιατί πολύ σπάνια θα νιώσει τόσο φορτισμένος και δεύτερον, γιατί το θεωρεί πολύ λογικό ότι ο άλλος θα καταλάβει μέσα από τις πράξεις του. Το αποτέλεσμα είναι πολλές φορές να δημιουργούνται παρεξηγήσεις με το έτερον του ήμισυ. Προτιμά να συγκρατεί οποιαδήποτε συναισθηματική εκδήλωση, από φόβο πολλές φορές ότι θα καταντήσει γραφικός. Είναι πολύ πιο πρακτικός άνθρωπος για να ασχοληθεί με τέτοια θέματα. Αν όμως τον ακούσετε να σας ρωτά για το πώς περάσατε τη μέρα σας ή να σας προτείνει τη βοήθεια του σε κάτι που σας απασχολεί, να ξέρετε τότε ότι με το δικό του και πολύ προσωπικό τρόπο, σας λέει ότι σας νοιάζεται και σας αγαπά! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Γενικά, δεν θα λέγαμε ότι δυσκολεύεται πολύ να εκφραστεί και να μοιραστεί αυτά που νιώθει αλλά από την άλλη, δεν παύει ποτέ να σε εκπλήσσει. Αυτός ο κατά τα άλλα εύθραυστος άνθρωπος, ή τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση δίνει, μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη, να κλειδώσει ό, τι αισθάνεται και να μην μπορείς πραγματικά να καταλάβεις τι γίνεται μέσα του. Το θέμα όμως είναι ότι και για τον ίδιο καταντά δύσκολο να αποκωδικοποιήσει αυτά που αισθάνεται. Σε τέτοιες περιπτώσεις, λοιπόν, προτιμά να χειριστεί το θέμα πιο ορθολογιστικά και να βρει μια λογική εξήγηση για το τι συμβαίνει. Θεωρεί ότι το να αφήσει να ξεχυθεί ανεξέλεγκτα όλο αυτό που νιώθει, θα δημιουργήσει προβλήματα και ανισορροπίες. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Πήγα σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες…», όλα θα τα δοκιμάσετε για να εξακριβώσετε τι ακριβώς γίνεται μέσα του. Κι ενώ μόνο συναισθήματος δεν στερείται, ο τρόπος που το εκφράζει είναι «άλλου παπά ευαγγέλιο». Γενικά, είναι άνθρωπος των άκρων. Μπορεί σε κάποια φάση να πνίγεται μέσα του και από την άλλη, να δαγκώνει τη γλώσσα του για να μη μιλήσει. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που θα τον πιάσει μια απίστευτη διάθεση συναισθηματικής εκτόνωσης και εξωτερίκευσης που μπορεί να σας σοκάρει. Γενικά όμως, του αρέσει περισσότερο να παρατηρεί παρά να εκφράζεται ο ίδιος. Όταν το κάνει όμως, το νιώθει και το πιστεύει ακράδαντα! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζώδιο της φωτιάς γαρ, διακρίνεται από μια ευκολία έκφρασης αυτών που νιώθει και πιστεύει. Το θέμα μ’ έναν Τοξότη όμως είναι για πόσο ακόμη… θα τα πιστεύει. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Όπως είπαμε, διαθέτει γενικά μια ευκολία εξωτερίκευσης του συναισθήματός του, τα μεγέθη όμως σε σχέση με τα δικά σας, μπορεί να διαφέρουν. Κι αυτό συμβαίνει, γιατί όταν εκείνος σας λέει «σ’ αγαπώ», δεν σημαίνει απαραίτητα κι ότι θα σου δοθεί ολοκληρωτικά ή ότι θα είσαι η πρώτη και η τελευταία σκέψη κάθε μέρας στη ζωή του. Οπότε, αν είστε ζώδιο του νερού, σκεφτείτε καλά που πάτε να μπλέξετε ή τουλάχιστον  πάρτε –αν υπάρχει- έναν συναισθηματικό αποκωδικοποιητή να σας συνοδεύει. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γη και κάποιες φορές… παγωμένη Γη! Από έναν πρακτικό άνθρωπο όπως ο Αιγόκερως, δεν μπορείτε να έχετε τέτοιου είδους απαιτήσεις. Όχι ότι δεν αισθάνεται και δεν θα ήθελε κι εκείνος να ήταν αλλιώς τα πράγματα αλλά οι προτεραιότητες της ζωής του είναι άλλες. Όταν βέβαια οι καταστάσεις το ευνοούν και νιώθει ασφαλής, τότε και μόνο τότε, μπορεί να προσφέρει αυτήν την πολυτέλεια σε εσάς αλλά και στον εαυτό του. Αυτά που πραγματικά νιώθει, σας τα εκφράζει με έναν άλλον τρόπο. Μπορεί να σας χτίσει το σπίτι των ονείρων σας, μπορεί να ξενυχτίσει μαζί σας για να σας βοηθήσει σε κάτι που έχει σχέση με τη δουλειά σας… αλλά μην περιμένετε ποτέ να σας πει ιστορίες… για ροζ-κουφετί κοριτσίστικα δωμάτια! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αέρας, άλλοτε παγωμένος από τη Σιβηρία κι άλλοτε… σωστός λίβας! Γενικά, των άκρων και των ακραίων καιρικών φαινομένων. Βέβαια, όταν αποφασίσει να δοθεί σε μια σχέση, όλα αυτά χρωματίζονται σε πολύ πιο ζεστές αποχρώσεις. Μπορεί στην αρχή να μη θέλει ούτε να ακούει για αγάπες και λουλούδια αλλά αυτό συμβαίνει, μόνο και μόνο γιατί φοβάται ότι θα χάσει τον έλεγχο και το τι μπορεί να πάθει, σε περίπτωση που το πιστέψει και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τελικά, φόβος και μόνο φόβος είναι αυτό που κρύβεται πίσω από την πολλές φορές απρόσωπη και παγωμένη συμπεριφορά του. Χρειάζεται υπομονή μαζί του και κάποιος να του διαβεβαιώνει συνέχεια ότι τον αγαπά, έως ότου το πιστέψει και νιώσει ασφαλής. Μετά, μπορείτε πραγματικά να ζήσετε σε μια άλλη… διάσταση μαζί του! Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Μα θέλει και ερώτημα; Αν υπάρχει κάποιος που ό, τι κι αν έχει ζήσει κι όσες φορές κι αν το έχει μετανιώσει, που αφήνεται ολοκληρωτικά στο συναίσθημα, παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί και είναι τρόπος ζωής του, τότε αυτός σίγουρα είναι ένας Ιχθύς! Ο ορισμός του συναισθήματος και της ερωτικής έκφρασης. Κι εκεί που κάποιος άλλος θα είχε λυγίσει και θα είχε δώσει όρκο βαρύ ότι δεν θα ξαναγαπήσει, εκείνος που τον έχετε για ευαίσθητο και εύθραυστο άνθρωπο, μπορεί να σας εκπλήξει με την αντοχή και τα ψυχικά αποθέματα που διαθέτει. Αυτός είναι και σε όποιον αρέσει! Θα συνεχίσει έτσι όπως ξέρει τη ζωή του και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν και τίποτα, να του απαγορέψει να εκφράζει και να ζει πάντα, αυτά που νιώθει. Είναι εξαιρετική, την αγαπάμε γιατί φροντίζει για εμάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Είναι η αστρολόγος της καρδιάς μας! Είναι η Σμάρω Σωτηράκη και εσύ μπορείς να μιλήσεις μαζί της τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2017 12:36
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta