Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 11 ως 17/11/2019.
Βαθμολόγησε
08
11
2019

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 11 ως 17/11/2019.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 11 ως 17 Νοεμβρίου 2019;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 11 ως 17 Νοεμβρίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και είναι πολύ θετική. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τα οικονομικά σου και μπορεί να έχεις μια σημαντική εξέλιξη σ' αυτόν τον τομέα. Υ.Γ. Από εδώ και πέρα καλείσαι να αγκαλιάσεις το διαφορετικό και να μάθεις από αυτό, να γίνεις λιγότερο επικριτικός με τον εαυτό σου και με τους άλλους, λιγότερο ανταγωνιστικός και έτοιμος να αλλάξεις τις απόψεις σου, ακόμη κι αν σε κάποιες από αυτές στηρίζεις ολόκληρη σειρά πεποιθήσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 είναι εξαιρετική και πραγματοποιείται στο ζώδιό σου! Μπορεί να κλείσει ορισμένες εκκρεμότητες ή υποθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν και να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς. 1. Ξέχνα τα παιχνίδια εξουσίας. 2. Μην βλέπεις επιλεκτικά μόνο τα αρνητικά ή μόνο τα θετικά στους άλλους. 3. Μην προσδιορίζεσαι από τους άλλους, εσύ ξέρεις ποιος είσαι. 4. Όταν κάτι δεν πάει καλά μην τα ρίχνεις μόνο στον απέναντι, δες τι δεν κάνεις σωστά κι εσύ, όχι για να αυτομαστιγωθείς, αλλά για να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος. 5. Να είσαι επιλεκτικός, όσοι κερδίζουν την αγάπη σου να την κερδίζουν με πράξεις, όχι με λόγια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και σχετίζεται με τη διάθεση, την ψυχολογική σου κατάσταση και μια ευκαιρία να συμμαχήσεις με τον εαυτό σου και να αποδεχτείς τα συναισθήματά σου. Θα αρχίσεις να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη τα όνειρά σου, έτσι κι αλλιώς ο λόγος για τον οποίον υπάρχουν είναι για να τα υλοποιήσεις. Αν χρειαστεί να κάνεις αλλαγές για να εκμεταλλευτείς τη δημιουργικότητά σου, τα ταλέντα σου και για να έχεις μια καλή σωματική κατάσταση, ξεκίνησέ τις από τώρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις βαθύτερες επιθυμίες. Είναι εξαιρετικά θετική και μπορεί να φέρει και μια νέα σχέση. Για πολλά χρόνια θα διανύεις μια εξαιρετικά δημιουργική περίοδο, κατά την οποία πρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να μεταμορφωθείς σε κάποιον που εκτός από το να δουλεύει και να είναι «σωστός» σε όλα, να ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή, τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Καμία μεταμόρφωση δεν είναι εύκολη, γιατί πρέπει να απαρνηθείς κάποια στοιχεία του χαρακτήρα σου που ναι μεν δεν σε ωφελούν, από την άλλη όμως σε έκαναν να νιώθεις ασφάλεια. Μην το σκέφτεσαι καν.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στις12 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά σου, είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα. Γενικά θα έχεις την τάση να κάνεις μεγάλες αλλαγές στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σου. Αν κάνεις σωστές επιλογές, οι αλλαγές θα γίνονται και θα ανταμείβεσαι για αυτές πλουσιοπάροχα. Αν πάλι αποφεύγεις τις αλλαγές όταν πρέπει να γίνουν ή οι επιλογές σου είναι λανθασμένες, τότε μπορεί να παρουσιαστούν εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και την αλλαγή αντιλήψεων. Η αίσθηση ασφάλειας που τόσο επιθυμείς καλλιεργείται με προσωπική προσπάθεια, και για να καταφέρεις να νιώθεις ότι πατάς σε στέρεο έδαφος πρέπει να γίνεις σύμμαχος του εαυτού σου. Δεν υπάρχει λόγος να ζεις μια ζωή με απωθημένα, αντίθετα, η ζωή σού έχει δοθεί για να δεις τις επιθυμίες σου και να κάνεις τα πάντα για να τις πραγματοποιήσεις. Αν η τακτική σου όμως είναι να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και να ζεις μια κανονική ζωή γεμάτη φαντασιώσεις που δεν θέλεις να αποδεχτείς, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα πιθανώς.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και είναι επιτέλους ένα πολύ καλό σημάδι αυτόν τον μήνα, και μάλιστα σχετίζεται και με τα οικονομικά σου, αλλά όχι μόνο. Αυτά που δεν σου αρέσουν στη ζωή σου θα σου χτυπάνε την πόρτα πού και πού για να σου δίνουν το παρόν. Οι επιλογές είναι δύο, ή θα τα αποδεχτείς και θα ζεις χαρούμενος με αυτά, ή θα τα αλλάξεις, αποδοχή ή αλλαγή είναι οι λέξεις κλειδιά. Φυσικά και χρειάζεται να δουλέψεις και για τα δύο και είναι βέβαιο ότι θα ανταμειφθείς για αυτό. Αν πάλι βαλτώσεις και κλαις τη μοίρα σου για αυτά που δεν σου αρέσουν, αρνηθείς να βλέπεις την αλήθεια από τεμπελιά ή για να μην τρομάξεις και αφεθείς στο «ό,τι γίνει ας γίνει», τότε θα μπορείς να νιώσεις ότι κάτι δεν πάει τελικά ακριβώς όπως θα ήθελες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον Ταύρο, είναι πολύ θετική και αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Μπορεί να επισημοποιηθεί και μια σχέση, επαγγελματική ή συναισθηματική. Δύο πράγματα είναι πολύ σημαντικά αυτή την περίοδο: 1. να μάθεις να λειτουργείς αρμονικά μέσα σε ομάδα (ξέροντας ότι σπάνια υπάρχουν ομάδες χωρίς προβλήματα) 2. να μην είσαι μόνο αυτός που δίνει. Γιατί σε άλλη περίπτωση πώς θα μπορείς να δέχεσαι την στήριξη που θα έρχεται κατά καιρούς;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και την καθημερινότητα. Είναι πολύ θετική και μπορεί να σημαίνει την ολοκλήρωση ή την έναρξη ενός νέου πρότζεκτ. Θα νιώσεις πιο δυνατός, θα γεμίσεις ιδέες και θα σταματήσεις να περιμένεις από τους άλλους (σύντροφο, φίλους, συνεργάτες) να δραστηριοποιούνται. Αν παρατηρήσεις τη συμπεριφορά σου και το πώς σκέφτεσαι, αυτό που σε γεμίζει θετική ενέργεια είναι μια αίσθηση ανεξαρτησίας. Από πού προκύπτει και πώς μπορείς να τη συντηρήσεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στις 12 είναι ιδιαίτερα θετική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα. Είναι πιθανό να ξεκαθαριστεί μια σχέση που σε ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να νιώθεις μια θολούρα γενικά, στην κρίση σου ιδίως, και να έχεις την τάση να είσαι εκτός πραγματικότητας, είτε εξιδανικεύοντας, είτε απομυθοποιώντας ανθρώπους και καταστάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Κάτι τέτοιες στιγμές χρειάζεσαι έναν καναπέ, ένα τσιγάρο, ένα γλυκό, ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε ισιώσει. Δεν χρειάζεσαι βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου και είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς. Επειδή ο τέταρτος οίκος αφορά την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες, είναι πιθανό να ανατρέχεις συχνά στην παιδική σου ηλικία για να βρίσκεις απαντήσεις στις σχέσεις σου και στη συμπεριφορά σου. Όσο κι αν σου φαίνεται δύσκολο κάποιες φορές να βλέπεις ή να υποστηρίζεις την αλήθεια, είναι σίγουρο ότι όταν το κάνεις θα νιώθεις λυτρωμένος. Μοιάζει σαν να μετατρέπεσαι σιγά σιγά σε ερευνητή του ίδιου σου του εαυτού.

ΙΧΘΥΣ

Η πανσέληνος στις 12 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι ιδιαίτερα θετική. Ο εν λόγω οίκος σχετίζεται με την επικοινωνία, τις νέες συμφωνίες και τα ταξίδια. Ο τρίτος οίκος αφορά και τη σκέψη και τις νοητικές ικανότητες. Ο εγκέφαλός σου θα γίνει εξαιρετικό εργαλείο, γιατί οι επικοινωνιακές δεξιότητες που θα αρχίσεις να αποκτάς και η γρήγορη σκέψη σε συνδυασμό με τη μεθοδικότητα και την υπομονή που σε χαρακτηρίζει θα κάνουν θαύματα. Αξίζει να χρησιμοποιήσεις τον συνδυασμό αυτό για ό, τι έχει πραγματικό νόημα για σένα.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-11-2019 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS