Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 6 έως 12/3/2017.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 1
03
03
2017

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 6 έως 12/3/2017.

Από τον Γιώργο Σαλαμά. gsalamas@yahoo.com facebook.com/gsalamas twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε βδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 6 έως 12 Μαρτίου 2017;

 

Τι μας περιμένει στην ερωτική μας ζωή την εβδομάδα 6 έως 12 Μαρτίου 2017.

 

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη ως γνωστόν βρίσκεται στο ζώδιό σου, από τις 4 όμως έχει αρχίσει να κινείται ανάδρομα. Δεν χρειάζεται να τρομάζεις και να πιστεύεις σε προκαταλήψεις για τους ανάδρομους. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να θυμηθείς τον παλιό, καλό σου εαυτό από τη μία μεριά και γενικότερα να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, για κάτι καλύτερο στο παρόν και στο μέλλον. Εννοείται ότι σε περιόδους ανάδρομης Αφροδίτης δεν επιχειρείς και τίποτα το ιδιαίτερο όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση – δε θες να πας για καρέ και να βγεις μοϊκάνα, υποθέτω δηλαδή. Από την άλλη είναι και μια ενδιαφέρουσα περίοδος για να συζητηθούν θέματα με τον σύντροφό σου, που αφορούν στη σχέση και που κάπως έχουν μπει στο ντουλάπι.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τις 4 έχει πολύ ενδιαφέρον, επειδή κατά κύριο λόγο θα ασχοληθείς με το παρελθόν. Και το παρελθόν θα ασχοληθεί μαζί σου, δηλαδή είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις άτομα με τα οποία είχες σχέση ή προς τα εκεί πήγαινε το πράγμα, αλλά για κάποιο λόγο δεν έδεσε. Καμιά φορά αυτές οι συναντήσεις δεν είναι καθόλου μάταιες και καθόλου απογοητευτικές.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Δύο τα νέα και σε αφορούν ιδιαίτερα: πρώτα από όλα η κυβερνήτης σου η Αφροδίτη έχει αρχίσει να κινείται ανάδρομα και αυτό έχει και μια ενδιαφέρουσα πλευρά, κοιτάζεις λίγο προς τα πίσω και προς τα μέσα για να κάνεις έναν απολογισμό και να διερευνήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Το δεύτερο είναι ότι ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ενέργειά σου θα είναι απίστευτη, η διεκδικητικότητά σου επίσης, αλλά ίσως να έχεις και την τάση για αντιπαραθέσεις. Ταύρε, εδώ σε θέλουμε, να υπερνικήσεις την τάση σου για πείσματα και να γίνεις διαλλακτικός και διεκδικητικός, όχι επιθετικός, ούτε παθητικο-επιθετικός.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το ότι η κυβερνήτης σου θα κινείται ανάδρομα σημαίνει ότι θα ασχοληθείς λίγο περισσότερο με το παρελθόν από ό,τι συνήθως και ότι μπορεί να δεις και πρόσωπα από τα παλιά να κάνουν comeback. Όπως και να έχει, από τις 9 ο Άρης θα βρίσκεται μαζί σου και εννοείται ότι κάτι θα αλλάξει, η γοητεία σου θα είναι ακόμη πιο έντονη και σπινθηροβόλα, η εμφάνισή σου γενικώς θα αποπνέει δυναμισμό και η επιθυμία για περιπέτειες ερωτικού τύπου θα είναι έντονη. Αν θέλεις κάτι πιο σταθερό, καλό θα ήταν να είσαι γενικά λίγο πιο συγκρατημένος με οτιδήποτε μπορεί να σου γυαλίσει ξαφνικά.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η μετακίνηση του Άρη στο δωδέκατο οίκο σου, σημαίνει ότι αλλάζουν πράγματα μέσα σου και ότι χρησιμοποιείς την απίστευτη ενέργειά του για την προσωπική σου εσωτερική μεταμόρφωση. Γενικότερα είσαι σε μια περίοδο τεράστιων αλλαγών, που μπορεί να θέλουν και κάποιες ρυθμίσεις, γιατί ο άλλος μπορεί και να μην καταλαβαίνει ακριβώς τι συμβαίνει, κοιμάται δηλαδή με έναν Δίδυμο και ξυπνάει την άλλη μέρα με άλλο, δεν το λες και εύκολο αυτό. Θα ήταν καλό παρά τις αλλαγές, να δείχνεις με έναν τρόπο ότι είσαι εκεί για τον άλλον ή την άλλη, τουλάχιστον αυτό, και όλα τα άλλα θα γίνουν με το χρόνο τους.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου θα είναι ανάδρομη και προφανώς αυτό το διάστημα θα είναι χρόνος προετοιμασίας, ανασκόπησης, αλλά και όχι μόνο. Μπορεί να γίνουν και επανασυνδέσεις ή συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Σίγουρα πάντως σε κοινωνικό και φιλικό επίπεδο θα παίξουν και αυτά, κάτι που θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Φέτος είναι η χρονιά σου στον έρωτα πάντως, να το θυμάσαι αυτό. Μη σπαταλάς άσκοπα το χρόνο και την ενέργειά σου, αν σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις κάτι σοβαρό.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η δουλειά κάπως χαλαρώνει και κάπως θα αρχίσεις να περνάς καλύτερα και σε κοινωνικό επίπεδο. Φαντάζομαι ότι έχεις σκεφτεί ότι ο ένας τομέας μπορεί να επηρεάζει τον άλλον στη ζωή σου. Σίγουρα συμβαίνει αυτό. Και τώρα που δε σε επηρεάζει και τόσο ο Άρης στα επαγγελματικά σου, που έφερε αρκετή δουλειά ή πίεση, μπορείς να ανανεώσεις και την κατάσταση στη σχέση σου, γιατί ποιος ξέρει με τι μούτρα θα γυρνούσες από το γραφείο και θα τα είδε όλα ο άνθρωπος μαζί σου. Αλλά εντάξει, μπορείς να το σώσεις τώρα μια χαρά. Και μπορείς να έχεις μια πολύ καλή κοινωνική ζωή παρεμπιπτόντως.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Άρης στον ενδέκατο οίκο σου, σημαίνει ότι η κοινωνική σου ζωή αποκτά απίστευτο ενδιαφέρον, ότι μπορείς να γνωρίσεις νέο κόσμο, να ανταλλάξεις ιδέες, να δείξεις ευθέως το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να γνωρίσεις ένα ή και περισσότερα άτομα που να σε εντυπωσιάσουν, το δύσκολο είναι να κρατήσεις κάποιο από αυτά, όχι γιατί δε θα θέλει αυτό να μείνει, αλλά γιατί μπορεί να νιώθεις περισσότερο την ανάγκη για ανέμελες καταστάσεις παρά για πολύ σοβαρές και δεσμευτικές. Καλές και οι δύο επιλογές μπροστά σου – εσύ κάνεις τη μία από αυτές. Τη μία. Εκτός αν ο άλλος ή η άλλη δεν έχει πρόβλημα να κάνεις και τις δύο επιλογές ταυτόχρονα.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη από τις 4 θα κινείται ανάδρομα, όμως σε ένα πολύ φιλικό ζώδιο, και η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά χαλαρή. Ίσως θα κάνεις και κάποια ανασκόπηση προκειμένου να δεις πού βρίσκεσαι στην παρούσα φάση και πώς τη βλέπεις να εξελίσσεται. Και επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο των διευρυμένων οριζόντων και της διαφορετικής, εναλλακτικής αντίληψης, είναι πιθανό να δεις και τη σχέση σου διαφορετικά, εννοώντας με περισσότερο θετική ματιά.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Μάρτιος ξεκινάει με την Αφροδίτη να γυρίζει ανάδρομη από τις 4 και να φέρνει την τάση για ανασκοπήσεις στον συναισθηματικό τομέα. Αυτές είναι χρήσιμες, γιατί σε προετοιμάζουν για τα νέα πράγματα που έρχονται, και μάλιστα σύντομα. Αν και η δουλειά θα είναι πολλή και ίσως πρέπει να τα δώσεις όλα εκεί το διάστημα που θα ακολουθήσει.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ζυγός

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου, που σχετίζεται με τον έρωτα και την οικειότητα στη σχέση σου, και στο ίδιο σημείο θα βρίσκεται μέχρι τις 9 και ο Άρης, αχτύπητο δίδυμο σε ένα δυνατό σημείο. Το σεξ μπορεί να είναι περισσότερο συναισθηματικό και γίνεται προφανές ότι δεν πρόκειται απλώς για σαρκική ένωση, αλλά για συναισθηματική και πνευματική ταυτόχρονα. Ακόμη όμως και όταν περάσει ο Άρης στον ένατο οίκο σου στις 9, σε ένα συμβατό ζώδιό με το δικό σου, η συναισθηματική σου σχέση θα ευνοείται με κάθε τρόπο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Με την κινητικότητα στον όγδοο οίκο σου είναι πολύ πιθανό οι επιθυμίες και οι πειρασμοί να είναι αρκετοί, εσύ φαίνεται όμως ότι είσαι στοχοθετημένος: μάλλον ένα συγκεκριμένο άτομο είναι αυτό που κεντρίζει ή σύντομα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Θα βρεθεί και τρόπος να το προσεγγίσεις, ως δια μαγείας, μη βιάζεσαι καθόλου όμως.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι έχεις την εύνοιά της στις σχέσεις και τη συντροφικότητα. Και τι εύνοια, αυτή του “ειδικού” στις σχέσεις, του πλανήτη της αγάπης και της αρμονίας! Από τις 4 κινείται ανάδρομα και αυτό δεν έχει αρνητική χροιά, εντάξει, μπορεί το συναίσθημα να μην εκφράζεται ιδιαίτερα και να μη φαίνεται πολύ θερμό, αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχει ή ότι δεν είναι θερμό. Η ανάδρομη πορεία της μπορεί να φέρει θέματα από το παρελθόν, αναμνήσεις που να λειτουργήσουν αναζωογονητικά. Το να παίρνεις μαθήματα από το δικό σου παρελθόν, θα διαπιστώσεις ότι είναι ανεκτίμητο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, στον οίκο της συντροφικότητας και των σχέσεων, σε μια ιδανική θέση δηλαδή. Από τις 4 κινείται ανάδρομα στο ίδιο σημείο και μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν. Κάτι που θα μπορούσε να έχει πολύ ενδιαφέρον, γιατί ο μύθος ότι αν δεν έκατσε κάτι στο παρελθόν δε θα κάτσει και τώρα, φυσικά δεν ισχύει.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται στον Ταύρο, δηλαδή στο απέναντί σου ζώδιο, που συμβολίζει τη συντροφική σου ζωή. Αυτό έχει βέβαια μια πολύ θετική πλευρά που έχει να κάνει με την ένταση του ερωτισμού και του συναισθήματος, το σεξ, τη διεκδικητικότητα. Έχει και τη δυσκολία όμως, ότι ο Άρης είναι γενικά επιθετικός τύπος και μερικές φορές η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Είναι και βιαστικός και την πετάει τη χοντράδα χωρίς να τη σκεφτεί. Άσ' τα να πάνε δηλαδή. Θέλει μια διαχείριση κι αυτός.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η μετακίνηση του Άρη στον Ταύρο, στο απέναντί σου ζώδιο δηλαδή, σε κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικό και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθεί και μια νέα σχέση αυτή την περίοδο. Βέβαια, ο Άρης είναι λίγο πυροτέχνημα, αλλά εσύ από την άλλη δεν είσαι καθόλου επιφανειακός τύπος, οπότε η ενέργειά του μπορεί να σου φανεί πολύ χρήσιμη: εκείνος κάνει το ξεκίνημα και εσύ εμβαθύνεις.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου, του έρωτα και της δημιουργικότητας, είναι μεγάλη υπόθεση. Από τις 4 όμως έχει αρχίσει να κινείται ανάδρομα και αυτό έχει δύο πλευρές. Από τη μία οι αναμνήσεις μπορούν να λειτουργήσουν ως μαθήματα και να είναι και αναζωογονητικές. Από την άλλη, μέχρι τις 15 Απριλίου το συναίσθημα μπορεί να μην εκφράζεται εύκολα ή να γίνονται και κάποιες παρερμηνείες. Για παράδειγμα, μπορεί κι εσύ να μην καταλαβαίνεις περιστασιακά πώς νιώθεις. Και αυτό όμως είναι ένα μάθημα για να προσέξεις κάποιες λεπτομέρειες μέσα σου και στη σχέση σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο ερωτικό οίκο σου και αυτό μπορεί να σημαίνει όλο αυτό το διάστημα την έναρξη μιας σχέσης. Από τις 4 όμως κινείται ανάδρομα και αυτό είναι κάτι άλλο. Φαίνεται ότι θα επανέλθουν πρόσωπα ή καταστάσεις από το παρελθόν, ίσως για ένα τελικό ξεκαθάρισμα. Καλύτερα να μη βαδίζεις με καμία βεβαιότητα εκ των προτέρων για το πώς μπορεί να πάει μια τέτοια κατάσταση. Ούτε αρνητική ούτε θετική βεβαιότητα. Απλώς διερεύνησε αυτό που έχεις μπροστά σου.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης μέχρι τις 9 θα ευνοεί συγκατοικήσεις, σπίτι και οικογένεια, αλλά από εκεί και μετά θα βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή. Εντάξει, η Αφροδίτη είναι ανάδρομη και όσο να 'ναι η έκφραση των συναισθημάτων δεν είναι τόσο εύκολη και κανείς δεν είναι ακριβώς “προσιτός”, όμως παρ' όλα αυτά μπορείς να ζήσεις ανέμελα και με εφηβικό τρόπο τον έρωτά σου, σχεδόν σαν Λέων.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Από τις 9 ο Άρης θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και το πάθος. Όταν ένας πλανήτης γεμάτος ενέργεια, όπως είναι ο εν λόγω, βρεθεί σε ένα σημείο τόσο ερωτικό, μπορούν να ακολουθήσουν απίστευτα πράγματα. Μπορεί βέβαια η τάση να είναι περισσότερο να ενθουσιάζεσαι και να σου φεύγει στο καπάκι ο ενθουσιασμός, αν και αυτό δεν είναι αναγκαίο. Και να συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο, μπορεί για παράδειγμα να είναι η στιγμή που να πρέπει να δεις τα πράγματα με έναν περισσότερο επιφανειακό τρόπο, για διάφορους λόγους. Αποδέξου αυτό που θέλεις και μην έχεις επικριτική στάση απέναντί του, αρκεί να είναι ξεκάθαρο και στον άλλον.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Έχεις αρκετούς λόγους για να είσαι προσεκτικός με την επικοινωνία, ο πρώτος είναι ότι ο Άρης θα βρίσκεται μέχρι τις 9 στον σχετικό με αυτήν οίκο, πλέον μιλάμε για λίγες μέρες δηλαδή μόνο, αλλά και η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ίδιο σημείο, έχει αρχίσει να κινείται ανάδρομα. Αφροδίτη είναι αυτή -συναίσθημα δηλαδή- και ως ανάδρομη στον τρίτο οίκο σου μπορεί να φέρει μια δυσκολία στην έκφραση και η επικοινωνία να γίνει κάπως στεγνή από συναίσθημα. Και δεν το θέλεις καθόλου αυτό, Υδροχόε, οπότε προτού μιλήσει η “λογική” σε οποιαδήποτε φάση, βάλε και την καρδιά σου να πει αυτά που έχει να πει, για να σπάσει λίγο ο πάγος.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Επειδή η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου από τις 4, στον οίκο της επικοινωνίας και των κοινωνικών συναναστροφών δηλαδή, ένα από τα πολλά πιθανά σενάρια είναι να ξανασυναντηθείς με άτομα από το παρελθόν, κάτι που θα μπορούσε να είναι πολύ ενδιαφέρον. Όμως η ανάδρομη Αφροδίτη κωλύεται λίγο να εκφραστεί συναισθηματικά και αυτό δεν είναι και πολύ βοηθητικό. Αν βέβαια κάτι έχει ξεκινήσει ήδη στο παρελθόν και βλέπεις ότι θα μπορούσε να έχει μέλλον, τότε αλλάζει το πράγμα.

Do it: Αιγόκερως

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Ιχθύς

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης μέχρι τις 15 Απριλίου δείχνει ότι θα διανύσουμε μια περίοδο κατά την οποία η συναισθηματική έκφραση δε θα είναι και τόσο εύκολη. Από την άλλη, μια και μιλάμε για έκφραση, ο Άρης από τη νέα του θέση θα επηρεάζει την επικοινωνία σου, δηλαδή θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός και καθόλου βιαστικός με όσα λες. Γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν. Έχε και λίγο κατανόηση αν η επικοινωνία σού φαίνεται γενικά κάπως περίεργη αυτή την περίοδο, Αφροδίτη και Άρης επηρεάζουν και τους υπόλοιπους φυσικά και κατ' επέκταση και το σύντροφό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Μπορεί ο Άρης στον τρίτο οίκο σου κάποιες φορές να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα και να μπερδεύει την επικοινωνία (σε σημείο που μερικές φορές καλύτερα να μη μιλάς καθόλου, κυρίως όταν διαισθάνεσαι ότι δεν σε παίρνει και ότι θα παρεξηγηθείς) αλλά είναι στην ιδανική θέση για νέες γνωριμίες και για μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Πολλές από αυτές μπορεί να είναι κάπως πυροτεχνήματα, αλλά σημασία έχει ότι η μία θα φέρει την άλλη και ότι τέλος πάντων μέσα από αυτή την κινητικότητα θα εξελιχθείς κι εσύ.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-03-2017 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms