Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 30/12 ως 5/1/2020.
Βαθμολόγησε
27
12
2019

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 30/12 ως 5/1/2020.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου 2019 ως 5 Ιανουαρίου 2020; Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 30 Δεκεμβρίου 2019 ως 5 Ιανουαρίου 2020;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης από τις 3 θα μετακινηθεί από τον όγδοο στον ένατο οίκο σου και αυτό είναι πρώτα από όλα σημαντικό για τα οικονομικά σου, που είναι ένας τομέας που μπορεί να πιέστηκε λίγο. Τώρα θα βρίσκεται στον Τοξότη και μπορεί να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποιες ιδέες σου, αλλά μπορεί και να φτάσεις πολύ κοντά σε έναν στόχο ή να ταξιδέψεις. Είναι μια καλή ευκαιρία για να καταστρώσεις σχέδια, να θέσεις στόχους και να τα δώσεις όλα για να τους πετύχεις. Η περίοδος βέβαια μπορεί να φαίνεται τραλαλά εκ πρώτης, παρ’ όλα αυτά οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα είναι αρκετές. Όσον αφορά τις ερωτικές σου σχέσεις, ή τη σχέση σου με τον σύντροφό σου, είναι σημαντικό να προσέχεις αν αυτά που λες έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και θα σε βοηθήσει να προγραμματιστείς σε αυτόν τον τομέα. Ο οίκος αυτός βέβαια σχετίζεται και με το πάθος και γενικότερα τα συναισθηματικά σου. Το ότι είχες τον Άρη απέναντί σου για τόσο καιρό δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, από την άποψη ότι οι συναισθηματικές σχέσεις ήταν διαρκώς σε ένταση και αναζήτηση. Η περίοδος κατά την οποία το ένα σου βρόμαγε και το άλλο σου ξίνιζε στις σχέσεις σου (άλλες φορές είχες τα δίκια σου, άλλες πάλι ήσουν λίγο drama queen) περνάει για να δώσει τη θέση της σε μια άλλη κατά την οποία ενεργοποιούνται τα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός σε αυτούς τους τομείς, μπορεί να βρεις και τον σύντροφο της ζωής σου, αλλά θέλει προσοχή η επικοινωνία. Ο Άρης περνάει απέναντι από το ζώδιό σου, δηλαδή στον οίκο που αφορά τη συντροφικότητα και τις αισθηματικές σχέσεις. Οι έννοιες που θα πρέπει να αποφεύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι είναι ζήλια, κτητικότητα, ανταγωνισμός, ψυχρότητα, Xanax, αλκόολ, ενώ αυτές που πρέπει να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου είναι κατανόηση, αποδοχή, αγάπα τον πλησίον σου και τήλιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία και την καθημερινότητα και θέλει κάποια προσοχή σε θέματα οργάνωσης γιατί μπορεί να πέσουν πολλά μαζί. Στην καθημερινότητά σου θα προστεθούν αρκετές υποχρεώσεις και αν δεν αρχίσεις από τώρα να την αναδιοργανώνεις ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργική είναι πολύ πιθανό να κουραστείς ή μάλλον να εξαντληθείς. Μην πανικοβάλλεσαι όμως, το τρέξιμο θα είναι άκρως αποδοτικό, και στα επαγγελματικά αλλά και στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και προβλέπονται πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. Επειδή ένας Λέοντας συχνά δυσκολεύεται να λέει τα παράπονά του για να μην φέρει τους άλλους σε δύσκολη θέση (και μετά τον πιάσουν οι ενοχές), δεν μιλάει και μαζεύει, με αποτέλεσμα να βαράει απρόβλεπτες υστερίες ή να έχει ψυχοσωματικά. Μπορείς να τα αποφύγεις αυτά ξεκινώντας συζητήσεις και διεκδικώντας τη θέση σου σε αυτή τη ζωή με έναν όρο: να μην θεωρείς δεδομένο ότι πάντα έχεις δίκιο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και μπορεί να σκεφτείς ακόμη και τη μετακόμιση. Προσοχή στην επικοινωνία στις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Πολύ πιθανό να σου μπαίνει στο μυαλό να μετακομίσεις ή να αλλάξεις κάτι στον χώρο που μένεις, αλλά επίσης πιθανό είναι να ξεκινήσεις ατελείωτους διάλογους με μέλη της οικογένειάς σου, οι οποίοι συχνά θα καταλήγουν σε ασαφή συμπεράσματα. Όλα αυτά φαίνονται κουραστικά, γιατί και οι ευθύνες αυξάνονται. Κι όμως, υπάρχει μια αόρατη δύναμη που θα βγάλει στην επιφάνεια ό,τι θέλει διόρθωση στις οικογενειακές σου σχέσεις, τις οποίες μπορείς τώρα να θέσεις σε άλλη βάση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις συμφωνίες, αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Η επικοινωνία θέλει κάποια προσοχή πάντως. Κάτι άλλο σημαντικό που έχει να κάνει με τον τρίτο οίκο είναι ο τρόπος σκέψης. Οι ιδέες θα είναι ορμητικές, ανανεωτικές και άκρως δημιουργικές. Επειδή όμως ήδη σκέφτεσαι πολύ και πολύ γρήγορα, αν αρχίσεις να επεξεργάζεσαι κάθε πληροφορία, ακόμη και τις πολλές άχρηστες που θα έρχονται προς το μέρος σου, τότε κινδυνεύεις να βλέπεις το δέντρο και, φυσικά, να χάνεις το δάσος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ανακούφιση που θα νιώσεις από τις 9 που ο Άρης φεύγει επιτέλους από πάνω απ’ το κεφάλι σου, μάλλον θα σου φανεί απίστευτη. Τώρα, όλα επιτρέπονται, εκτός από ένα: να ξοδεύεις. Κι αυτό γιατί μπορεί να φεύγει από ζώδιό σου αλλά περνάει στον δεύτερο οίκο σου δηλαδή αυτόν των οικονομικών σου. Οπότε, παρ’ όλο που θα έχεις φοβερές ιδέες για να αυξήσεις τα έσοδά σου, θα έχεις πολλές, μα πάρα πολλές ευκαιρίες να ξοδεύεις καταναγκαστικά, ή επειδή δεν γίνεται αλλιώς. Σαφώς θα γίνεις περισσότερο διεκδικητικός σε αυτόν τον τομέα, αλλά θα χρειαστεί να είσαι και καλά οργανωμένος με τα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να πετύχεις τους στόχους σου και να είσαι περισσότερο διεκδικητικός. Επίσης, σου θυμίζει ότι αυτή την τρομερή ενέργεια που νιώθεις άλλοτε να ελέγχεις και άλλοτε όχι, μπορείς να τη διοχετεύσεις είτε στο να βγάλεις περισσότερα χρήματα, είτε σε κάτι πραγματικά δημιουργικό. Σου δείχνει όμως και τον δρόμο για κάτι άλλο: μήπως είναι ώρα απλώς να μην σ' ενδιαφέρει αν οι άλλοι θα σε αποδεχτούν ή θα σου δώσουν;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και φαίνεται ότι κάνεις μια σημαντική κίνηση προς την αυτοβελτίωση. Η αλήθεια είναι ότι έχεις κι εσύ ανασφάλειες, παρ’ όλο που πολλές φορές νιώθεις ότι είναι απλοί γρίφοι ή μαθηματικά προβλήματα που πρέπει να βρεις τη λύση τους. Και καλά κάνεις, όντως για γρίφους πρόκειται, και όντως μπορούν να λυθούν. Κι επειδή τώρα θα ασχοληθείς αρκετά με τα κρυφά σημεία της ψυχοσύνθεσής σου, προσπάθησε να εστιαστείς στα λάθη της σκέψης σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην είναι και πολύ ρεαλιστική πάντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις, τις ομάδες και τη δικτύωση και φαίνεται ότι η περίοδος αυτή θα είναι συναρπαστική. Μην ξεχνάς, πάντως, ότι οι “άλλοι' είναι επίσης άνθρωποι που έχουν πολλές πλευρές, δεν είναι μόνο «γονείς», «αδέλφια», «σύντροφοι», “συνάδελφοι”,. είναι άτομα που μπορεί να έχουν ανασφάλειες, ψυχικά τραύματα, άγνοια, σεξουαλικά προβλήματα και πάει λέγοντας και το δικαιούνται φυσικά όπως όλοι μας. Αν το δεχτείς αυτό, τότε ίσως ανακαλύψεις ότι πίσω από την πλευρά τους που θεωρείς “κακή” κρύβεται η δική τους ανάγκη για ζεστασιά.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης από τις 3 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τα επαγγελματικά και μπορεί να έχεις αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο. Επίσης, η αλήθεια είναι ότι ο κοινωνικός και αλτρουιστής Ιχθύς κάποιες στιγμές στη ζωή του έχει μαζέψει γύρω του ανθρώπους που ενδεχομένως δεν έχουν πλέον (ή δεν είχαν ποτέ) κάτι να του προσφέρουν και αρχίζει να ασφυκτιά από πιέσεις για προσοχή, από άσκοπες κοινωνικές επαφές, από συζητήσεις που δεν έχουν κανένα νόημα και από συνεργασίες που το κόστος τους είναι μεγαλύτερο από το κέρδος τους. Είναι εποχή ξεκαθαρίσματος, από ό, τι φαίνεται.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
27-12-2019 6:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms