Οι τριπλότητες των ζωδίων και ο αισθηματικός τομέας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
06
12
2017

Οι τριπλότητες των ζωδίων και ο αισθηματικός τομέας.

E-zwdia

Τα ζώδια κατηγοριοποιούνται σε τέσσερις ομάδες που η κάθε μία περιγράφει κάποια κοινά χαρακτηριστικά που μοιράζονται και ονομάζονται τριπλότητες. Στην Αστρολογία, υπάρχουν τέσσερα στοιχεία: Φωτιά, Γη, Αέρας και Νερό. Το στοιχείο στο οποίο ανήκει το ζώδιό μας περιγράφει βασικές πτυχές της προσωπικότητάς μας. Σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, τα ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο έχουν έναν κοινό τρόπο θεώρησης της αισθηματικής τους ζωής. Εσείς σε ποια τριπλότητα ανήκετε;

 

Πώς ερωτεύονται τα ζώδια που ανήκουν στο ίδιο στοιχείο;

 


ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ (ΚΡΙΟΣ-ΛΕΩΝ-ΤΟΞΟΤΗΣ)

Το φλογερό πάθος!

Τα ζώδια της Φωτιάς ερωτεύονται εύκολα. Είναι σε θέση να βρουν τον έρωτα στα πιο απίθανα μέρη και δε φοβούνται να φλερτάρουν και να πουν τι σκέφτονται για το σύντροφό τους. Ενεργούν ενστικτωδώς και έχουν την πιο ισχυρή ενεργητικότητα και ενθουσιασμό από όλα τα άλλα ζώδια. Τα ζώδια της Φωτιάς λατρεύουν τη ζωή! Είναι σίγουρα για τον εαυτό τους, κοινωνικά και ειλικρινή. Είναι πρόθυμα να κάνουν τα πάντα και ασκούν εξουσία στο σύντροφό τους, κυριολεκτικά για τα πάντα! Είναι πνευματώδη και γενναιόδωρα όταν πρόκειται για τα χρήματα, δεν ενεργούν μόνο για τα δικά τους συμφέροντα. Αλλά αν ένα ζώδιο της Φωτιάς κάνει φασαρία, μάχεται δυναμικά. Οι καυγάδες τους φθάνουν στα άκρα, ακόμα και σε απότομο χωρισμό. Κι αν η σιωπή τους είναι παρατεταμένη, ίσως ήρθε η ώρα να ανησυχείτε για το τι θα συμβεί.

Ποθούν την ευχαρίστηση, την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό γι’ αυτά όπως η απρόσμενη αλλαγή της ρουτίνας τους κι αν αποφασίσουν να μείνουν σε μια σχέση ή να φλερτάρουν, δε γίνονται ποτέ βαρετά. Όμως, δύσκολα κανείς μπορεί να προβλέψει τη συμπεριφορά τους. Δεν ανέχονται κανέναν να περιορίζει την ελευθερία τους και φοβούνται μήπως η ερωτική τους ζωή γίνει βαρετή και προβλέψιμη. Είναι πολύ διασκεδαστικά, εκκεντρικά και η ανήσυχη φύση τους μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στη σχέση. Παρόλα αυτά, είναι πολύ ελκυστικά και ενδιαφέροντα. Ενδιαφέρονται πολύ για τη σεξουαλική ζωή τους και δεν μπορούν τη μονοτονία στο κρεβάτι. Ο πειραματισμός σε… όλα είναι το σύνθημα γι’ αυτά τα ζώδια! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΤΑΥΡΟΣ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ)

Ο γήινος αισθησιασμός…

Τα ζώδια της Γης έχουν μια πολύ σοβαρή στάση απέναντι στην ερωτική τους ζωή και την αγάπη, πολύ πιο σοβαρή από ό,τι τα άλλα ζώδια. Προτιμούν γεγονότα και όχι υποθέσεις, πράξεις και όχι λόγια. Είναι προσγειωμένα και πρακτικά, γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν στην αρχή της σχέσης σάς ρωτήσουν σχετικά με τις προθέσεις σας και τα σχέδια για το μέλλον. Είναι πολύ απλά, αλλά και υλιστές. Έχουν αρχίσει να προγραμματίζουν τη σχέση τους πριν σας ρωτήσουν! Θέλουν να συζητάνε τις λεπτομέρειες σε όλα τα προβλήματα, που άλλα ζώδια δεν μπορούν να ανεχθούν και θέλουν χρόνο για να σχεδιάσουν σοβαρά. Δύσκολα προσελκύονται και ερωτεύονται, αλλά αν ερωτευτούν, γίνονται πιστοί και σταθεροί σύντροφοι.

Τους αρέσει η οικογενειακή ζωή και η ρουτίνα. Το μειονέκτημά τους είναι ότι δεν υπάρχει αυθορμητισμός στη σχέση και πολλές φορές οι σύντροφοί τους, τους βρίσκουν ανιαρούς, μονόχνοτους και αρκετά βαρετούς. Όμως, τα ίδια δεν το καταλαβαίνουν αυτό, ακολουθούν τη ρουτίνα τους και ανησυχούν όταν κάτι χαλάει από την καθημερινότητά τους. Δε θέλουν τους άλλους να παρεμβαίνουν στη σχέση και στην ευτυχία τους, αλλά τους ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για το σύντροφό τους και τη σχέση τους. Κρατάνε μυστική την ερωτική τους ζωή από τον κοινωνικό τους περίγυρο και θα υπάρξουν πολλά πράγματα που οι ξένοι δε βλέπουν και ποτέ δε θα δουν! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ (ΔΙΔΥΜΟΙ-ΖΥΓΟΣ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ)

Η αύρα του ρομαντισμού!

Στα ζώδια του Αέρα αρέσει να μιλάνε για τα πάντα και για τίποτα, αλλά δε σκέφτονται να σπαταλήσουν τα συναισθήματά τους σε συντρόφους που δεν αξίζουν την προσοχή τους. Μπορούν να μιλάνε για ώρες για απολύτως ασήμαντα πράγματα και να μεταβιβάζουν άχρηστες πληροφορίες. Είναι τόσο απασχολημένα με τη ζωή και το μέλλον τους, που ξεχνούν να απολαύσουν το σήμερα. Είναι μεγάλες… ξελογιάστρες, απολαμβάνουν το ερωτικό κυνήγι, αλλά δεν ενδιαφέρονται πολύ για τα αποτελέσματα. Είναι πολύ κυκλοθυμικά και άστατα, ζουν τον έρωτα στα λόγια και όχι με την καρδιά.

Είναι συνήθως πολύ ήρεμα και λογικά στη σχέση τους και υπερασπίζονται πάντα την άποψή τους, ακόμη και αν είναι λάθος. Θα φωνάζουν σαν… τρελά αν τους προσβάλουν, ακόμα κι αν την περασμένη εβδομάδα ζούσαν τον έρωτά τους! Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κατευθύνει ο σύντροφός τους τις ενέργειές τους προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουν πολλή έμπνευση στη σχέση τους και κάνουν τα πάντα για να μη βαρεθούν και κολλήσουν σε μια ρουτίνα. Όταν είναι ερωτευμένα, πάντα πετούν στα σύννεφα και θέλουν να μιλάνε με το σύντροφό τους για να μπορούν να τον καταλάβουν απόλυτα. Με αυτά τα ζώδια είναι σίγουρο ότι πάντα θα διασκεδάζετε και ποτέ δε θα βαρεθείτε! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ (ΚΑΡΚΙΝΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΙΧΘΥΣ)

Το μυστηριώδες πάθος!

Τα ζώδια του Νερού έχουν ισχυρά και βαθιά συναισθήματα για το σύντροφό τους και είναι σε θέση να διεισδύσουν στο υποσυνείδητό του. Νιώθουν πραγματική συμπόνια, έχουν πλούσια φαντασία και είναι πολύ ευαίσθητα. Γίνονται εξαιρετικοί εραστές και συνδέονται σε ένα βαθύτερο επίπεδο όταν καταλάβουν ότι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή. Έχουν έντονη την επιθυμία να είναι όλα ρομαντικά και συναισθηματικά, αλλά αν δε λάβουν αυτό που θέλουν, μπορεί να οδηγηθούν σε ένα πάθος για το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Αλλά αν σχηματίσουν μια υγιή και βιώσιμη σχέση, χωρίς αμφιβολία θα πετύχει. Κάνουν τα πάντα για τη διατήρησή της και δε σταματούν στα μισά του δρόμου, αν υπάρχει πρόβλημα.

Οι σχέσεις τους πολλές φορές είναι ταραχώδεις, αλλά όταν όλα πάνε καλά περνούν μαζί με το σύντροφό τους τέλεια. Όταν όμως υπάρχει πρόβλημα, είναι πολύ δύσκολο να το ξεπεράσουν. Δεν μπορούν να είναι σε μια σχέση αν δεν αισθάνονται ευτυχισμένα και συνήθως περιμένουν πάρα πολλά από το σύντροφό τους. Πάντα θέλουν να δίνουν, αλλά και να παίρνουν. Μπορούν εύκολα να μιλήσουν για τα συναισθήματά τους και αισθάνονται έντονα. Η ευαισθησία και η εξάρτηση είναι επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό τους και δεν μπορούν να παραμείνουν με ένα πρόσωπο, αν δεν νιώθουν εμπιστοσύνη. Αν εξοργιστούν ή ο σύντροφός τους τα βλάψει με κάποιο τρόπο, θα προβούν σε αντίποινα ή θα κάνουν κάτι, για να υπερασπιστούν τα δικά τους συναισθήματα. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-12-2017 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση