Γιατί οι άντρες δε λένε σ’ αγαπώ;
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 3
21
03
2017

Γιατί οι άντρες δε λένε σ’ αγαπώ;

E-zwdia

Ο άντρας που είστε ερωτευμένες μπορεί να σας αγοράζει δώρα, να σας ανοίγει την πόρτα στο αυτοκίνητο, να σας κατακλύζει με απρόβλεπτες εκπλήξεις, αλλά ακόμα δεν σας έχει πει αυτές τις δυο μαγικές λέξεις: Σ’ αγαπώ! Μήπως αυτό σημαίνει πως δεν σας αγαπάει; Αναρωτιέστε τι μπορεί να σκέφτεται για σας: Απλά θέλει να κάνει μόνο σεξ μαζί σας; Ή έχει βάλει στο μυαλό του ένα περίπλοκο σχέδιο για να σας κατακτήσει μόνο και μόνο για να διασκεδάσει; Οι άνδρες είναι δύσκολο να εκφραστούν. Δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους όπως οι γυναίκες και ορισμένοι έχουν γαλουχηθεί με την πεποίθηση ότι «οι πράξεις μιλούν περισσότερο από τις λέξεις». Το σ’ αγαπώ είναι μια τεράστια ευθύνη και κάποιοι άντρες δεν είναι διατεθειμένοι να το πουν, από σεβασμό και εκτίμηση προς εσάς.

 

Γιατί λοιπόν οι άνδρες δεν μπορούν να πουν αυτές τις δύο μαγικές λέξεις;

 

Δεν το αισθάνονται προς το παρόν.

Πιστεύουν ότι η σχέση σας δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Δεν είναι σίγουροι για το πώς αισθάνονται για σας.

Δεν νομίζουν ότι είναι απαραίτητο, η συμπεριφορά τους θα σας το δείξει.

Ο καθένας δείχνει την αγάπη του με διαφορετικούς τρόπους και ο καθένας εκλαμβάνει επίσης την αγάπη από τον άλλον με διαφορετικό τρόπο. Σίγουρα πολλές γυναίκες δίνουν περισσότερη σημασία στα λόγια για να καλύψουν τις ανασφάλειές τους και να πάρουν επιβεβαίωση. Οι περισσότεροι άνδρες όμως, προτιμούν να δείχνουν την αγάπη τους με πράξεις, όπως για παράδειγμα περνώντας περισσότερο χρόνο με την αγαπημένη τους, κάνοντας δώρα και δείχνοντας τρυφερότητα και φροντίδα.

Το ζώδιο του άντρα που αγαπάτε μπορεί να σας βοηθήσει να διαπιστώσετε εάν αυτός είναι εξωστρεφής, ανοιχτός τύπος ή εσωστρεφής και σιωπηλός, αν είναι τρελός για σας ή απλά θέλει να διασκεδάσει μαζί σας. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας ότι μερικοί άνδρες είναι συναισθηματικοί και άλλοι είναι εγκεφαλικοί.

 

Κοιτάξτε το ζώδιο του άντρα που αγαπάτε για να μάθετε πόσο πιθανό είναι να πει το σ’ αγαπώ.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα πει το «σ’ αγαπώ» μόνο αν θέλει να σας κατακτήσει και εσείς του έχετε προβάλει αντίσταση εδώ και αρκετό καιρό. Είναι εκδηλωτικός και εξωστρεφής, αλλά προσέξτε μη σας βαρεθεί εύκολα! Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα εκφράσει την αγάπη του κάνοντας απλά πράγματα για σας, κατά πάσα πιθανότητα εργασίες που θα βοηθήσουν την καθημερινότητά σας. Θα σας πει το «σ’ αγαπώ» με αισθησιασμό και τρυφερότητα. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί να λέει «σ’ αγαπώ» την Δευτέρα, αλλά μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει αλλάξει άποψη. Είναι ένας άντρας άστατος και είναι δύσκολο να κρατήσει το ενδιαφέρον του για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός κι αν έχει πλανήτες σε Σταθερά ζώδια, που τον προσγειώνουν. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει «σ’ αγαπώ», εφ’ όσον είστε ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να φέρει στο σπίτι του και να γνωρίσει τη μητέρα του και τα προσφιλή του πρόσωπα, και έχει στο μυαλό του να κάνει οικογένεια μαζί σας. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πιθανό να αναφωνήσει τον έρωτά του μπροστά σε μια κατάμεστη αίθουσα! Το «σ’ αγαπώ» περιέχει δράμα, στόμφο και περηφάνια και είναι ειλικρινές, ποτέ δε θα σας πει ψέματα. Όταν σας το πει, σίγουρα το εννοεί. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θα κάνει τα πάντα για να σας εξυπηρετήσει και θα σας πει το «σ’ αγαπώ» με λέξεις, αλλά μπορεί και να σας κριτικάρει για το οτιδήποτε κι εσείς να τον αμφισβητήσετε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σας αγαπάει. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι πολύ τρυφερός και ρομαντικός και δε θα εκφράσει την αγάπη του μόνο με το «σ’ αγαπώ», αλλά και με λουλούδια, τραγούδια, σοκολάτες και κρατήσεις σε καλά εστιατόρια. Αν σας έχει πει αυτές τις δυο μαγικές λέξεις, αναμένετε να ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας! Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα πει το «σ’ αγαπώ» αφού έχει ερευνήσει τα οικονομικά και τα περιουσιακά σας στοιχεία, το ιστορικό των πρώην σχέσεων σας και το βάθος των δικών σας συναισθημάτων. Ίσως και να σας κάνει τεχνάσματα και σας… βασανίσει πρώτα. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα σας μεταφέρει στον κόσμο της περιπέτειας, αλλά μπορεί να φοβάται να πει το «σ 'αγαπώ», γιατί αυτό σημαίνει δέσμευση και περιορισμό της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του. Μη θεωρήσετε όμως ότι δεν αισθάνεται τίποτα! Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα εκφράσει την αγάπη του με πράξεις περισσότερο, παρά με λόγια. Σπάνια θα ακούσετε να σας λέει το «σ’ αγαπώ», αλλά θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια, συζητώντας τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν εκφράζει τα συναισθήματά του εύκολα και μπορεί να τα καλύψει κάτω από το πρόσχημα της φιλίας. Θα πει το «σ’ αγαπώ» και θα εννοεί ότι σας αγαπά όπως όλους τους φίλους του! Και εσείς θα μείνετε να αναρωτιέστε… Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θα προσπαθήσει να σας πει «σ’ αγαπώ», αλλά θα σας μπερδέψει με τα μισόλογα, τις αλληγορίες και τις ασάφειές του. Όταν όμως το εννοεί πραγματικά, θα σας αφιερώσει ένα τραγούδι και θα σας πάει σε ένα ρομαντικό μέρος. Σου έχει κάνει προσωπική πρόβλεψη η Σουλτάνα Μπέη; Θα πάθεις πλάκα!!! Είναι εξαιρετική από το πρώτο κιόλας τηλεφώνημα θα στα βρει όλα, δε θα χρειαστεί να ξανακαλέσεις! Μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο 14540. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-03-2017 13:56
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι