Quantcast
Απιστία: Τα επιρρεπή ζώδια και τα… όχι και τόσο!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
09
04
2018

Απιστία: Τα επιρρεπή ζώδια και τα… όχι και τόσο!

Δάφνη Ιωάννου

Ένα πολύ επώδυνο αγκάθι στις σχέσεις των ζευγαριών! Πώς προκύπτει; Τι προκαλεί την απιστία; Ποιες συγκυρίες οδηγούν εκεί; Ποια ζώδια είναι επιρρεπή στην απιστία; Πολυσύνθετο ζήτημα! Ένα κουβάρι! Πώς θα το ξετυλίξουμε; Μα η Αστρολογία και πάλι θα μας βοηθήσει ανάλογα με τα εμπλεκόμενα στην απιστία ζώδια και τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα και τις συνήθεις συμπεριφορές ενός εκάστου εξ αυτών! Άλλα πετούν τη σκουφιά τους για να απιστήσουν, άλλα όταν τους τύχει, άλλα όταν η συμπεριφορά του ταιριού τους τους οδηγεί εκεί και άλλα ποτέ. Με τι ζώδιο έχεις να κάνεις; Διάβασε και μάθε για να φυλάς τα ρούχα σου!

 

Τα 12 ζώδια και η απιστία

 

ΚΡΙΟΣ

Αν έχεις δεσμό με Κριό, να μη θεωρήσεις απίθανο να απιστήσει. Αν αντιληφθεί ότι ανάμεσά σας υπάρχει στασιμότητα, θα νοιώσει βαριά τη σκιά της πλήξης και μάλλον θα αναζητήσει αλλού αυτό που θα διατηρεί το ενδιαφέρον του αμείωτο, θα τον συναρπάζει, θα έχει κάθε μέρα κάτι καινούργιο να του προσφέρει, είτε είναι η πρόκληση για την επανακατάκτηση, είτε η εξερεύνηση του αγνώστου. Το όπλο σου για να μη βρεθείς στη δύσκολη κατάσταση να αντιμετωπίσεις τυχόν παρασπονδίες του, είναι να βάλεις ποικιλία στην ερωτική ζωή σας μέρα με τη μέρα και δε θα μετανιώσεις! Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Με Ταύρο μάλλον έχεις δέσει τον γάιδαρό σου για τα καλά! Ο γάιδαρος φαίνεται πως είναι ο Ταύρος σου, λόγω της υπομονής, αλλά και του πείσματός του. Με αυτόν όλα είναι στο χέρι σου, εξαρτώνται από τη συμπεριφορά σου, το πώς θα τον χειριστείς! Πρόσεξε, αν δεν του φερθείς σωστά, αυτά που νομίζεις πως είναι το χαλινάρι που τον κρατάει κοντά σου, θα στραφούν εναντίον σου. Κα’ αρχήν δεν είναι στη φύση του να απιστεί, αν όμως νοιώσει ανασφαλής, αν τον απατήσεις, θα σε απορρίψει αυτός και θα στραφεί να… βοσκήσει σε άλλα λιβάδια, πιο πράσινα, όπου θα είναι πιο ευπρόσδεκτος! Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διττό Ζώδιο! Πλήττει εύκολα; Χρειάζεται συνεχείς ανανεώσεις; Είναι άστατο; Φταίει το ίδιο; Του φταίνε οι άλλοι; Ίσως ισχύει το «κατά περίπτωση» και εσύ που έμπλεξες μαζί του, καλείσαι να λύσεις αυτόν το γρίφο και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Όπως θα έχεις ήδη καταλάβει, είναι ένα υψηλού κινδύνου απιστίας ζώδιο, που απαιτεί συνεχή επαγρύπνηση από μέρους σου σε ό,τι άφορα τις ύποπτες κινήσεις του. Πρέπει να «αστυνομεύεις» τηλέφωνα, e-mail, κάθε είδους επαφές του για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, γιατί είναι πάντα έτοιμος για μια επομένη κατάκτηση και… θα τον ψάχνεις. Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ ιδιαίτερες συνθήκες θα φέρουν τον Καρκίνο στο κατώφλι της απιστίας ή σε ξένη αγκαλιά. Μάλλον του έχεις γκρεμίσει τον ιδεατό, ιδανικό κόσμο, που έχει χτίσει στο μυαλό του. Ψάξε μέσα σου αν του έχεις δώσει αιτίες να σε απομυθοποιήσει, αν άλλαξες δραματικά από την εποχή που πρωτοσυνδεθήκατε και τότε αποφάσισε ότι είσαι ο ιδανικός σύντροφος για την υπόλοιπη ζωή του. Για να απιστήσει, αν έχει απιστήσει, κάτι «χοντρό» του έχεις κάνει. Μα διαταράχτηκε η οικογενειακή ατμόσφαιρα, μα έχεις παραστρατήσει εσύ, έχει νοιώσει τη γη να σείεται κάτω από τα πόδια του και θα αναζητήσει αλλού κάποια φιλόξενη, ζεστή αγκαλιά να τον κανακέψει. Μη χάνεις έναν πιστό σύντροφο ζωής. Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Έχεις δει την ερωτική συμπεριφορά των λιονταριών σε ντοκιμαντέρ; Έχεις δει το βασιλιά του ζωικού βασιλείου, πώς περιστοιχίζεται από το χαρέμι του και πόσο συχνά ζευγαρώνει; Εδώ υπάρχει ταύτιση του ζωικού βασιλείου με το ζωδιακό. Βασιλιάς εκεί, βασιλιάς κι’ εδώ. Θα σε κάνει βασίλισσα μεν, αλλά θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμά του να περιφέρονται στο περιβάλλον σας πλήθος από πρώην, πρόθυμες για αταξίες. Το κίνητρό τους; Δεν έχει αφήσει ούτε κατ’ ελάχιστον αρνητικές εντυπώσεις, πολλώ δε μάλλον κακές αναμνήσεις. Απιστεί ελαφρά τη καρδία, χωρίς πρόθεση να σε μειώσει. Έτσι, βασιλικά! Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο είναι να πιάσεις τον Παρθένο στα πράσα… κλέπτοντα οπώρας. Όχι γιατί είναι κανένα αγγελούδι. Αν δεν το καταφέρεις, οφείλεται σε δυο λόγους. Ο ένας είναι γιατί δεν απιστεί για λόγους ασφαλείας, επειδή αν πιαστεί θα χαλάσει η προς τα έξω εικόνα του, και ο άλλος γιατί έχει εξασφαλιστεί απολύτως ότι έχει καλύψει τα νώτα του. Μη φανταστείς ότι αν του παρουσιαστούν ευκαιρίες θα τις αφήσει ανεκμετάλλευτες, απλώς θα αξιοποιήσει την απαράμιλλη ικανότητά του για οργάνωση της «απόδρασής» του, για να σε παραπλανήσει. Τον νου σου, θα σε πονέσει! Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Αν σχετίζεσαι με Ζυγό, να έχεις υπ’ όψιν σου ότι ανήκει στο πιο… ατακτούλικο ζώδιο. Δε θα σου πω εγώ ότι ο ναρκισσισμός του τον κάνει να θέλει να αρέσει, να φροντίζει επιμελώς την εμφάνισή του, να περιποιείται τον εαυτό του πιο πολύ και από σένα. Αυτοί που λανσάρισαν σειρές καλλυντικών για άντρες, είχαν πελατειακό στόχο τους Ζυγούς. Η φιλαρέσκεια του Ζυγού τον κάνει ευάλωτο στις φιλοφρονήσεις και την πολιορκία των γυναικών και δεν έχει κανένα ηθικό φραγμό να ανταποκριθεί θεωρητικά, αλλά και πρακτικά! Πρέπει να είσαι διαρκώς σε εγρήγορση, να μην τον χάνεις από τα μάτια σου, γιατί θα νοιώσεις κάτι να… φυτρώνει στο κεφάλι σου. Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις να κάνεις με έναν σεξομανή και άτακτο στο έπακρο. Ο Σκορπιός παρασύρεται και παρασύρει σε έναν ανεμοστρόβιλο πάθους. Η σεξουαλική γοητεία του δεν αφήνει ασυγκίνητα τα θηράματά του, από τα οποία ζητά τα πάντα χωρίς να προσφέρει τίποτε. Γι’ αυτόν το σεξ είναι για το σεξ, ο αυτοσκοπός. Επομένως, η απιστία μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Αρκεί μόνο να του δοθεί η ευκαιρία, δε θα την χάσει με τίποτε. Φροντίδα σου θα είναι όσο μπορείς να κρατάς την κατάσταση υπό έλεγχο, μην αφήνοντας να του δημιουργούνται προϋποθέσεις απόδρασης. Πρέπει να προσέχεις, για να έχεις. Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς θα μπορέσεις να εμποδίσεις τις απιστίες ενός Τοξότη; Πώς να τον εμποδίσεις να πετάει σαν πεταλούδα, από λουλούδι σε λουλούδι; Πώς να τον δεσμεύσεις σε σχέση; Τι, νομίζεις ότι τον δέσμευσες; Το ξέρει; Νομίζεις ότι αν το ήξερε, θα στερούνταν την πολύτιμη ελευθερία του για χάρη σου; Απιστία; Ποια απιστία; Είναι ειλικρινής. Οποιαδήποτε σαρκική «δραστηριότητα», που όλοι οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του ζωδιακού θα θεωρούσαν απιστία, για τον Τοξότη είναι μια ευχάριστη και θεμιτή σωματική ενασχόληση. Μια γυμναστική να πούμε, αλλά ευχάριστη! Έχεις να αντιμετωπίσεις μια παροιμιώδη ανεμελιά, άνευ προηγούμενου. Αντέχεις να είσαι μονίμως «επί σκοπόν», για να μη σου τα φορέσει; Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως δεν είναι από τα άπιστα ζώδια. Η αξιοπρέπειά του δεν τον αφήνει να πέσει χαμηλά, στο επίπεδο των όσων εξευτελίζονται στην κοινωνία, διαπράττοντας απιστίες. Δεν είναι για τον Αιγόκερο τέτοιες συμπεριφορές. Αυτός είναι ο κανόνας του. Όμως, κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του. Μην την δημιουργήσεις εσύ, με το κλίμα μονοτονίας, που θα του φέρει ανία και τάσεις φυγής από τη σχέση σας. Μην τον κάνεις να αναζητήσει αλλού τις συγκινήσεις που λείπουν πιά από το δεσμό σας, επιδίωξε ανανέωση, αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον ανάμεσα σας και όλα θα είναι ανέφελα. Αν δεν είναι, θα φταις εσύ! Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος έχει τους δικούς του κώδικες και κανόνες. Είναι αντισυμβατικός, ανεξάρτητος, μονολιθικός, αλλά και ανοιχτός σε πειραματισμούς. Σ’ αυτόν όλα επιτρέπονται, αρκεί να συνάδουν, να συμφωνούν με τα θέλω του. Μπορεί να σου παραμείνει πιστός, μπορεί και όχι. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη διάθεσή του και τις επιθυμίες του. Τόσο απλά. Είναι εγκεφαλικός, αλλά ανήμπορος να βιώσει μέσα σε κανόνες που θέσπισαν άλλοι. Η απιστία για τους πολλούς άπτεται της Ηθικής, αλλά μήπως αυτή δε μεταβάλλεται μέσα στο χώρο και το χρόνο; Η έννοια της απιστίας γι’ αυτόν δεν υφίσταται, είναι για τους κοινούς θνητούς, αυτός είναι υπεράνω τέτοιων μικροτήτων! Τον αντέχεις; Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Την απιστία ο Ιχθύς την παίρνει πολύ ανάλαφρα, χωρίς προβληματισμούς και διλήμματα του τύπου «να το κάνω, να μην το κάνω». Συνήθως φτάνει στο σημείο να σε απατήσει γιατί αισθάνεται καταπίεση, αδιαμαρτύρητα μεν, αλλά βρίσκοντας διεξόδους σε παράνομες σχέσεις. Έχει συνήθως την τάση να νοιώθει αδικημένος και πιστεύει ότι παίρνει το αίμα του πίσω με το να σε απατήσει. Αν παράλληλα αποκομίζει και άλλα οφέλη, τότε συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν πιαστεί για την απιστία του, θα επικαλεστεί πολλά σαν άλλοθι, συνήθως αβάσιμα και παιδαριώδη. Αν όμως τον θέλεις πραγματικά, έχε τον στριμωγμένο… Θέλεις να ξέρεις αν σε αγαπάει, αν σε βλέπει για γάμο, αν θα έχεις επανασύνδεση, αν θα κάνεις σχέση ζωής; Μίλησε με τους καταξιωμένους αστρολόγους του e-zwdia.gr στο 14540 ή στείλε ΚΑΡΜΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
09-04-2018 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms