Quantcast
22
09
2021

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2021

Διαβάστε τις Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις ζώδια 2021 σας και δείτε τι επιφυλάσσει για εσάς η νέα χρονιά στην αισθηματική σας ζωή.

Ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από παλιές συνήθειες και μοτίβα που περιορίζουν την ευτυχία σας και την αγάπη. Με τον Δία να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Κρόνο στο επαναστατικό ζώδιο του Υδροχόου και σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, επαναστατείτε στο όνομα μιας ριζικής αλλαγής του status quo της σχέσης σας. Τυχόν σχέσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον έναν χρήσιμο και δημιουργικό σκοπό μπορεί ξαφνικά να καταστραφούν και να αναμορφωθούν, και ίσως να μην έχετε πολλές επιλογές στο να κάνετε κάτι διαφορετικό.

Αν η αισθηματική σας ζωή είναι στάσιμη, νέες πρωτοποριακές ιδέες πυροδοτούν μια κρίση συνείδησης που καταστρέφει την προηγούμενη ζωή σας και σας αναγκάζει να βρείτε έναν νέο δρόμο για να κινηθείτε προς τα εμπρός. Αυτός ο δυνατός αστρολογικός συνδυασμός  μιλά για ελευθερία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε. Για να λειτουργήσει καλά μια σχέση χρειάζεται ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και δομής. Χωρίς όρια, η ελευθερία μπορεί να γίνει καταστροφική. Ομοίως, με έλεγχο, η ελευθερία δεν μπορεί να ανθίσει.

Αυτή τη χρονιά τελειώνει ο κύκλος των εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, έτσι κάνετε τις τελευταίες αναθεωρήσεις, ίσως δημιουργηθεί ακόμα και ένταση με τον αγαπημένο σας πράγμα το οποίο καθιστά την πορεία της σχέσης σας περισσότερο ή λιγότερο δύσκολη, ανάλογα με τις αντιδράσεις σας και τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε. Αυξάνεται η συναισθηματική ένταση, προκύπτουν έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις στην προσπάθειά σας να δείτε την αλήθεια.

Δημιουργούνται ηθικά διλήμματα και ανησυχίες, με αποτέλεσμα αναθεωρήσεις και επανεξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τη νομιμότητα, την επικοινωνία και τις πεποιθήσεις. Αλλά από το 2021 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού οι οποίες μετασχηματίζουν τη ζωή σας (Σκορπιός) για να έχετε κάτι σταθερό (Ταύρος) και να αναπτυχθείτε. Κάτι μόνιμο έρχεται αλλά θα πρέπει να αποβάλετε την προσκόλληση σε όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν και να αφήσετε τους παλιούς, πεισματικούς τρόπους σας που σας κάνουν να αντιστέκεστε στο νέο.

Αν έπρεπε να διαλέξετε, τί θα προτιμούσατε: Αγάπη ή χρήμα; Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον Αιγόκερω προς το τέλος του έτους, από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου 2022, και ίσως έρθετε αντιμέτωποι με αυτήν την επιλογή. Θα προσποιηθείτε ότι αγαπάτε κάποιον για τα χρήματά του ή τη δύναμή του; Τί λέει η συνείδησή σας;

Τώρα γίνεστε περισσότερο σοβαροί, άκαμπτοι και απόμακροι συναισθηματικά. Ίσως οι αυξημένες ευθύνες σας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις στερήσουν την αγάπη και τη διασκέδαση του ερωτικού παιχνιδιού. Η θεά της αγάπης σας ζητά να επανεξετάσετε όλες τις σχέσεις σας, ίσως ακόμα να νιώθετε στασιμότητα και ανασφάλεια ή μπορεί να βγουν στην επιφάνεια σκληρά συναισθήματα. Είναι σοφό να αντιμετωπίσετε αυτά τα συναισθήματα με εγκράτεια και λογική και κυρίως να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις.

Διάλεξε το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σου:

Επιλέξτε το ζώδιό σας

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube