Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Iχθύ 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ιχθύς 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Ιχθύ, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Δεν πρέπει να είστε πάντα το θύμα

Είναι η διαίσθησή σας που σας καθοδηγεί και παίρνει την τελική απόφαση. Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, επιβραβεύετε τον εαυτό σας. Η αποφασιστικότητά σας βρίσκει την υποστήριξή της στη διαίσθησή σας. Ακόμα κι αν η ψυχή σας κατακλύζεται από πάθος και αγάπη, αναζητάτε τα καλύτερα. Βαθιά μέσα στην ψυχή σας στοχεύετε ψηλότερα γιατί ξέρετε ότι το αξίζετε. Μπορεί να επιθυμείτε την ιδανική, την αιώνια αγάπη, αλλά πρέπει να βασίζεστε και στον εαυτό σας, μη γίνεστε το θύμα και τα βάλετε αργότερα με τον εαυτό σας. Εσείς ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να επηρεαστεί από τις θλίψεις και τις ταλαιπωρίες των άλλων. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας, γιατί αυτή θα σας κάνει να επιτύχετε το σωστό στόχο, τη σωστή στιγμή.

Μάθετε επιτέλους από τα καρμικά σας μαθήματα

Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο και στο δωδέκατο οίκο σας, την πνευματική ζώνη του χάρτη σας, βοηθούν στο να καθαρίσει η ομίχλη και το χάος από την αισθηματική σας ζωή, είστε έτοιμοι να μάθετε περισσότερα για το πνευματικό μονοπάτι που έχετε επιλέξει. Εξερευνάτε τους καρμικούς δεσμούς που σας ενώνουν με τον αγαπημένο σας, μοιράζεστε τα μυστικά σας όνειρα και τις φαντασιώσεις. Διεισδύετε βαθιά στο υποσυνείδητό σας και προσπαθείτε να ανακαλύψετε γιατί τόσο καιρό είστε προσκολλημένοι σε ένα επίπονο παρελθόν. Πρέπει να θεραπεύσετε τις πληγές της ψυχής σας, να μάθετε επιτέλους τα σκληρά καρμικά σας μαθήματα και να δώσετε ένα τέλος.

Κάντε μια βαθιά βουτιά στην ψυχή σας, τί εμποδίζει την ευτυχία σας; Ίσως θρηνήσετε την απώλεια μιας παλιάς αγάπης, ίσως σκέφτεστε κάποιον/α που είναι ένα άπιαστο όνειρο. Θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, να πατήσετε γερά τα πόδια σας στη γη και σε αυτό σας βοηθά ο ορθολογιστής Κρόνος. Σίγουρα αυτό δεν θα είναι εύκολο για το ευαίσθητο και ονειροπόλο ζώδιό σας, αλλά προσπαθώντας να ελέγξετε τα πράγματα, θα σας κάνει να αισθάνεστε απογοητευμένοι. Εσείς αποφασίζετε πώς θα τιμήσετε το πνευματικό σας μονοπάτι,  πώς να οδηγήσετε τη ζωή στην αγάπη και την αλήθεια.

Καριέρα, φιλοδοξίες και πάθη

Οι δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, στρέφουν την προσοχή σας στις φιλοδοξίες σας και στην ανάγκη σας να ζήσετε. Κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να συνδυάσετε την καριέρα σας με την επιθυμία σας για πάθος, αγάπη και περιπέτεια. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για να απομακρύνετε τα εμπόδια και να πυροδοτήσετε τον χαμένο ενθουσιασμό και το πάθος στη σχέση σας, για να ισορροπήσετε την επαγγελματική σας ζωή με την αισθηματική σας ζωή. Όσο κι αν επιδιώκετε να πετύχετε τις μεγάλες φιλοδοξίες σας, μη βάλετε σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σας, αφιερώνοντας πολύ χρόνο στη δουλειά. Εάν αναζητάτε την αγάπη, ίσως γνωρίσετε κάποιον/α μέσα στο χώρο της εργασίας σας. Ωστόσο, να είστε πολύ προσεκτικοί προτού χαρίσετε σε κάποιον/α την πλήρη εμπιστοσύνη σας και την καρδιά σας. Κινηθείτε αργά, όχι με γνώμονα τον ενθουσιασμό και το πάθος. Αγαπητέ Ιχθύ ένας χαρούμενος χαμός στα ερωτικά σου το 2021! Τι σημαίνει αυτό; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube